Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze: ..znĂłw nie rozumiem powodĂłw tym razem twojej radoÂści :?

do pecha trzeba siĂŞ szczerzyĂŚ :lol2: Nie udawajÂąc :stop: MoÂże to go odstrasza :)
Nawet nie wiedziaÂłem wczeÂśniej, Âże byÂła juÂż relacja :uhh:

A Tobie da³a siê we znaki z³oœliwoœÌ rzeczy martwych ;) Z nimi siê nie wygra :hyh:

..relacja byÂła Âświetna :tanczy:
..jak zwykle energiczna z mnĂłstwem waÂżnych informacji 8)
..no i samo relacjonowanie przebiegu manifestacji takie ÂżywioÂłowe 8)
..Agatka ma juÂż wprawĂŞ w tej kwestii :brawa:

DokÂładnie tak 8)

Tylko czemu marszaÂłek teraz odbiera gÂłos wspaniaÂłym dziennikarkom :ban: ?
ZnĂłw tylko na 2 relacje Agatka pojechaÂła do gorzowa :uhh: ?

No sÂłuchajcie :> SÂłyszaÂłem na wÂłasne uszy jak pani Beatka mĂłwiÂła Âże bĂŞdÂą jeszcze do Gorzowa na prostest zaglÂądaĂŚ :> :stop:

Ale on nie bĂŞdzie trwaÂł wiecznie :stop:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:No sÂłuchajcie :> SÂłyszaÂłem na wÂłasne uszy jak pani Beatka mĂłwiÂła Âże bĂŞdÂą jeszcze do Gorzowa na prostest zaglÂądaĂŚ :> :stop:

..zagroziÂłeÂś mu czy jak :?:
..dorn w te pĂŞdy pozbieraÂł zabawki i ustÂąpiÂł pierwszeĂąstwa :lol2:

..a Becia z reguÂły dotrzymuje danego sÂłowa :)

..wiĂŞccc.. :arrow:
..trochĂŞ siĂŞ odkuÂłem :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..ale i tak przewaÂżaÂły materiaÂły filmowe :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:No sÂłuchajcie :> SÂłyszaÂłem na wÂłasne uszy jak pani Beatka mĂłwiÂła Âże bĂŞdÂą jeszcze do Gorzowa na prostest zaglÂądaĂŚ :> :stop:

..zagroziÂłeÂś mu czy jak :?:
..dorn w te pĂŞdy pozbieraÂł zabawki i ustÂąpiÂł pierwszeĂąstwa :lol2:

Ni , nie groziÂłem :aniol: ÂŁadnie tylko boziĂŞ poprosiÂłem o to, Âżeby oÂświeciÂła pana marszaÂłka, Âże Âśliczna dziewczyna stoi w kolejce do wejÂścia na antenĂŞ :aniol:
I go najwyraÂźniej oÂświeciÂło :aniol:
..a Becia z reguÂły dotrzymuje danego sÂłowa :)
miÂło z jej strony :)
..wiĂŞccc.. :arrow:
..trochĂŞ siĂŞ odkuÂłem :lol2:
Mam jeszcze dodatkowe jedno coolerskie ujĂŞcie :arrow:

Obrazek
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:o No Âładne rzeczy!!! :nie: Wyjdzie na to, Âże Agata ukrywa siĂŞ przede mnÂą :o :? Jak tylko wyszÂłam z domu, to ona myk hop siup na wizjĂŞ :o
WÂłaÂśnie widziaÂłam jÂą przed chwilÂą w raporcie :D

Nie chcia³am pisaÌ nic wczeœniej, choÌ mog³am ;) , bo gdyby nie daj Bo¿e Agatki jednak nie by³o w raporcie, ca³¹ win¹ obarczylibyœcie mnie i moje pojawienie siê - na pewno :devil:

A wiĂŞc Agatka niejako przejĂŞÂła paÂłeczkĂŞ od PawÂła :D To ona zajmowaÂła siĂŞ w dalszej czĂŞÂści dnia zajmowaÂła siĂŞ protestami lekarzy :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: A wiĂŞc Agatka niejako przejĂŞÂła paÂłeczkĂŞ od PawÂła :D To ona zajmowaÂła siĂŞ w dalszej czĂŞÂści dnia zajmowaÂła siĂŞ protestami lekarzy :)

To niezupe³nie tak :) Agatka uœwiadamia³a nam, ¿e lekarze z Gorzowa nie do³¹czyli do ogólnopolskie idei manifestowania, tylko ¿e oni walcz¹ tylko i wy³¹cznie o swoj¹ placówkê ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Z tÂąg rzyweczkÂą caÂłkowicie inaczej wyglÂąda :tanczy: Niemniej piĂŞknie, ale jednak inaczej :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

marcinkowsky pisze:
Funckyrella pisze: A wiĂŞc Agatka niejako przejĂŞÂła paÂłeczkĂŞ od PawÂła :D To ona zajmowaÂła siĂŞ w dalszej czĂŞÂści dnia zajmowaÂła siĂŞ protestami lekarzy :)

To niezupe³nie tak :) Agatka uœwiadamia³a nam, ¿e lekarze z Gorzowa nie do³¹czyli do ogólnopolskie idei manifestowania, tylko ¿e oni walcz¹ tylko i wy³¹cznie o swoj¹ placówkê ;)
ano rzeczywiÂście wspominaÂła coÂś o tym na koniec relacji :) Teraz sobie przypominam :D
Wpad³am do domu i kiedy zobaczy³am Agatê by³am totalnie zko³owana :D Spodziewa³am siê raczej kogo innego z protestów zobaczyÌ, a tu nagle Agatka :D Ale coœ tam jednak do mnie dociera³o :D Mimo to dziêki za uœwiadomienie mi tego szczegó³u :D
Z tÂąg rzyweczkÂą caÂłkowicie inaczej wyglÂąda :tanczy: Niemniej piĂŞknie, ale jednak inaczej :)
NiektĂłrym we wszystkim jest do twarzy :D Nawet jak tak fatalnie skomponujÂą kolory wierzchniego odzienia :spiewa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Skoro juÂż o stroju wspomniaÂłaÂś Funcky :rozglada: to ja pozwolĂŞ sobie zauwaÂżyĂŚ, Âże nie tylko barwy byÂły dziÂś fatalnie dobrane :rozglada:
Tradycyjne uwieczni³am wystêpy naszej gwiazdy :tanczy: JakoœÌ musicie mi wybaczyÌ, nie macie innego wyjœcia :lol2:
Pierwsz¹ nagrywa³am aparatem cyfrowym przy³o¿onym do g³oœnika TV :rozglada: Nie mia³am w³¹czonego komputera wiêc musia³am dzia³aÌ szybko, ¿eby nie straciÌ ani jednego s³owa :rozglada: :arrow:
http://www.sendspace.com/file/vugsqh

Druga z efektami specjalnymi :rozglada: prowadziÂłam akurat bardzo szalonÂą dyskusjĂŞ na GG :rozglada: :arrow:
http://www.sendspace.com/file/vugsqh

Dwie ostatnie powinny byĂŚ bez zarzutu ;) :arrow:
http://www.sendspace.com/file/3lshra
http://www.sendspace.com/file/omc5ce

marcinkowsky pisze: Faktycznie Agatka czĂŞsto uÂżywa -tak naprawdĂŞ :lol2: Ale wcale to nie przeszkadza :tanczy:
No faktycznie czĂŞsto jej siĂŞ to zdarza :rozglada: A wiecie, Âże gwiazdy Âświatowego kina teÂż tak mĂłwiÂą :rozglada: O, chociaÂżby taka Penelope Cruz :rozglada: PamiĂŞtam relacjĂŞ jednej warszawskiej koleÂżanki Agatki z Europejskich NagrĂłd Filmowych, powiedziaÂła coÂś takiego: Penelope Cruz powiedziaÂła, Âże tak naprawdĂŞ nie spodziewaÂła siĂŞ.... :hahaha:

A wiecie co bĂŞdzie jutro? Jutro mÂłodzi bĂŞdÂą oblegaĂŚ pola lednickie ;) A pamiĂŞtacie kto przed rokiem nadawaÂł stamtÂąd relacje? Tak, tak nasza Agatka :tanczy: Ciekawe czy w tym roku teÂż jÂą tam poÂślÂą :mhm: Pewnie nie, ostatni weekend pracowity miaÂła :mhm: Ale z drugiej strony, kto lepiej od zaprawionej w boju Agatki :lol2: da sobie radĂŞ z tym rozhasanym i rozÂśpiewanym tÂłumem :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dziewczyny - jesteÂście w gruncie rzeczy okrutne :devil:
D¿astina pisze: JakoœÌ musicie mi wybaczyÌ, nie macie innego wyjœcia :lol2:

Druga z efektami specjalnymi :rozglada: prowadziÂłam akurat bardzo szalonÂą dyskusjĂŞ na GG :rozglada: :
..to wyglÂąda a brzmi raczej jak zaÂżarta dyskusja :hahaha:
..twĂłj rozmĂłwca wrĂŞcz bombardowaÂł ciĂŞ odpowiedziami :lol2:

..odzwyczaiÂłem siĂŞ od 'senspace'Ăłw' do tego stopnia Âże z 5 minut obaczajaÂłem jak siĂŞ ÂściÂąga plik :uau: :devil:
..ale poszÂło :lol2:
..dziĂŞki :*
A wiecie, Âże gwiazdy Âświatowego kina teÂż tak mĂłwiÂą :rozglada: O, chociaÂżby taka Penelope Cruz :rozglada: PamiĂŞtam relacjĂŞ jednej warszawskiej koleÂżanki Agatki z Europejskich NagrĂłd Filmowych, powiedziaÂła coÂś takiego: Penelope Cruz powiedziaÂła, Âże tak naprawdĂŞ nie spodziewaÂła siĂŞ....
:hahaha: to mo¿e..ba teraz to ju¿ mamy pewnoœÌ ¿e 'tak naprawdê' jest trendy :tanczy: :lol2:
A wiecie co bĂŞdzie jutro? Jutro mÂłodzi bĂŞdÂą oblegaĂŚ pola lednickie ;) A pamiĂŞtacie kto przed rokiem nadawaÂł stamtÂąd relacje? Tak, tak nasza Agatka :tanczy: Ciekawe czy w tym roku teÂż jÂą tam poÂślÂą :mhm: Pewnie nie, ostatni weekend pracowity miaÂła :mhm: Ale z drugiej strony, kto lepiej od zaprawionej w boju Agatki :lol2: da sobie radĂŞ z tym rozhasanym i rozÂśpiewanym tÂłumem :spiewa:
..no tak..nikt od agatki lepiej :lol2:
..o BoÂże..a wÂłaÂściwie to powinienem napisaĂŚ o GĂłra :lol2:
..to juÂż rok :o
..ten czas oszalaÂł z tÂą swojÂą prĂŞdkoÂściÂą przemijania :hmm:

..nie ;)
..Agatki to dzis nie zobaczymy..zwaÂżywszy na to Âże ostatni weekend ciĂŞÂżko pracowaÂła ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

..dziewczyny - jesteÂście w gruncie rzeczy okrutne :devil:
O tak - kobiety potrafiÂą raniĂŚ :hmm: :spiewa: Ale Âże tutaj :uau: to jestem mocno zdziwiony :devil:
..ale poszÂło :lol2:
..dziĂŞki :*

ÂŚwietnie siĂŞ sÂłucha zwÂłaszcza tego gul gul gul z gg :lol2:

Nie, no o relacje mi chodzi, Âże Âświetnie siĂŞ sÂłucha :)

..nie ;)
..Agatki to dzis nie zobaczymy..zwaÂżywszy na to Âże ostatni weekend ciĂŞÂżko pracowaÂła ;(

NaleÂżaÂło jej siĂŞ wolne :) Ale tylko na weekend :stop:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

ÂŁadne ciaÂłko :P :P :P

Obrazek
Obrazek

¬rÓd£o
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:o Takiego szoku to nawet w szkole nigdy mi nie zaserwowali :shock: :shock: :shock:

No jak to tak Âże dopiero teraz te foty???!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Agatka -AnioÂł w tej bieli :aniol: w ÂŚwiĂŞtym MieÂście miaÂła branie u paparazzich :lol2: :lol2:
ÂŁadne ciaÂłko :P :P :P

:szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Wielbicielom Agaty gratulujĂŞ :tanczy: i ... zazdroszczĂŞ :grymas:
To chyba pierwsze , tak "szczegó³owe" zdjêcie na tym forum :mhm:

AÂż chce siĂŞ zaÂśpiewaĂŚ stary hit z lat 60-tych :

Agatko , bĂŞdziesz AgatÂą
Kiedy lata min¹ , m³odoœÌ ma swój kres
Nie bĂŞdzie bez tak cieszyĂŚ wiosnÂą
Inny bĂŞdzie maj
WiĂŞc mi daj
Buzi daj
Moja Agatko :red:

P.S. NĂłzie... miodzio.... :plus: :plus: :plus: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Wielbicielom Agaty gratulujĂŞ :tanczy: i ... zazdroszczĂŞ :grymas:
To chyba pierwsze , tak "szczegó³owe" zdjêcie na tym forum :mhm:
Niech wypowiedzÂą ci co sÂą tu od poczatku :rozglada:

Jak dla mnie to najbardziej ''szczegó³owe'' :szalony: :spiewa:
Bardziej szczegó³owe to ju¿ chyba tylko w ....... :xx:

AÂż chce siĂŞ zaÂśpiewaĂŚ stary hit z lat 60-tych :

Agatko , bĂŞdziesz AgatÂą
Kiedy lata min¹ , m³odoœÌ ma swój kres

Ale skÂąd ten pesymizm :szalony: ?

Nie bĂŞdzie bez tak cieszyĂŚ wiosnÂą
Inny bĂŞdzie maj
WiĂŞc mi daj
Buzi daj
Moja Agatko :red:

Aaaa to rozumiem :spiewa: W tekÂście chodzi o zmotywowanie tytuÂłowej Agatki :lol2: Taki lekki szantaÂżyk :> :lol2:

P.S. NĂłzie... miodzio.... :plus: :plus: :plus: :devil:
I te pantofelki :lol2:

Ca³oœÌ miodzio :P :P
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ca³oœÌ miodzio :P :P
Zgoda :brawa: bez komentarza :brawa:

Ale jeszcze jeden szczegó³ na pierwszym zdjêciu ucieszy³ moje oczy - ta sukienka uwydatnia bardzo kobiec¹ figurê Agaty - to wciêcie w talii.... :tanczy: A¿ chce siê polo¿yÌ d³onie .. :devil: :red: Chyba nie zasnê dziœ spokojnie :devil:
maxxx

Post autor: maxxx »

Noooo takie fotki to jest konkret :lol2: :lol2: :lol2:
Gratulacje dla fotografa :tanczy:

A inni moÂżni tego wÂątku narazie zaÂżywajÂą urokĂłw weekendu :aniol:
A na forum czeka na nich taka piĂŞknaaa niespodzianka :D
marcinkowsky pisze:I te pantofelki

Ca³oœÌ miodzio
Nic dodaÌ nic uj¹Ì :P :P :D :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ