obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżbyÂś przy okazji tego 'zwarcia' coÂś powaÂżnego i cennego uszkodziÂł
Pewnie Âżonie mikser rozchrzaniÂł

Ale bĂŞdzie draka, ale bĂŞdzie heca

Tyle wiekĂłw Âżycia i obycia z prÂądem, a my caÂły czas z nim na ÂścieÂżce wojennej :devil: U mnie to zawsze jest tak, po zetkniĂŞciu z jakimÂś wyÂładowaniem, Âże zaczyzna mi siĂŞ robiĂŚ wesoÂło w czubie i w piĂŞtach

WracajÂąc do dzisiejszego wypadku przy pracy ...
ZostaÂłeÂś skopany Al tego samego dnia, co Pani Hojarska :devil: A nie!

Jej ''skopanie'' miaÂło miejsce wczoraj

Ale i tak zbieg okolicznoÂści caÂłkiem sympatyczny
:hahaha: No Poznaniacy, nie odmĂłwicie chyba komuÂś, kto tak Âładnie prosi :hahaha:
A jak obiemu siĂŞ uda, to i ja wystosujĂŞ list z proÂśbÂą o adopcjĂŞ :devil:
..wszyscy chcÂą do Poznania :tanczy:
Duchowo, to ja juÂż Was zaadoptowaÂłem dobry rok temu

Nie czujecie tego?

A PoznaĂą, to rzeczywiÂście wyjÂątkowe miasto, a Agatka jest tego najlepszym przykÂładem-dowodem
DziÂś to tak w ogĂłle przeÂżywam ogromny dylemat. Dylematy niegdysiejsiejszego zblazowanego sceptyka i pesymisty, ktĂłry dziĂŞki pewnej kobiecie staÂł siĂŞ promiennym ... moÂże jeszcze nie optymistÂą, ale coÂś koÂło tego

A wszystko zrodziÂło siĂŞ w momencie, w ktĂłrym przestaÂłem sÂłuchaĂŚ relacji ...
Co do dylematów, to po wys³uchaniu tych relacji, które uplasowa³a tu D¿astina, zaczynam ¿a³owaÌ, ¿e swego czasu (choÌ mówi siê, ¿e nigdy nie jest za póŸno :devil: ) nie pog³êbia³em swojej wiedzy i nie naby³em sprawnoœci analitycznej i, ¿e nie nauczy³em siê formu³owaÌ precyzyjnych s¹dów i refleksji

ChciaÂłbym umieĂŚ wyraziĂŚ mojÂą fascynacjĂŞ AgatÂą, jej pracÂą, efektami jej pracy, ale coraz czĂŞÂściej dochodzĂŞ do wniosku, Âże marnie mi to wychodzi

Coraz czĂŞÂściej teÂż mam wraÂżenie, Âże uwÂłaczam jej pod kaÂżdym wzglĂŞdem
Ech, doœÌ tego smutku, bo widzê, ze mieliœcie ca³kiem radosny dzieù za spraw¹ Agatki

A teÂż nie kaÂżdy musi byĂŚ GÂąbrowiczem, Sienkiewiczem, Mickiewiczem, etc. :devil:
Mam aktualnie blokadĂŞ, zwÂłaszcza jak zobaczyÂłem, Âże Agatka dziÂś znĂłw piĂŞkniejsza i piĂŞkniejsza ... :szalony: I tyle mi wystarczy - trochĂŞ egoistyczne podejÂście, ale nic na to nie poradzĂŞ w mojej bezradnoÂści :/
A, czy wychowana :> O!

Na pewno!!!
maxxx pisze:Np mĂłwiÂą witaj ÂŁukaszu wchodzÂąc do studia :stop: Albo powinno sie mĂłwiĂŚ 'witam paĂąstwa' albo 'witaj ÂŁukaszu ,witam paĂąstwa' :spiewa:
To i ja wezmĂŞ AgatkĂŞ w obronĂŞ

Bo to wina prowadzÂących, Âże reporterom nie dadzÂą siĂŞ przywitaĂŚ :nie:
Na poÂżegnanie nie nalegam :stop: Ale :] UsÂłyszeĂŚ od Agatki ''witam paĂąstwa, a w szczegĂłlnoÂści drogich fanĂłw'' byÂłoby miÂło
A o co chodziÂło z tymi informatykami dokÂładnie bo nie miaÂłem przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ
Mo¿e to nie miejsce do analiz ale ,¿e to Agatka relacjonowa³a to przywoitoœÌ nakazuje ¿ebym to wiedzia³

DomyÂślam siĂŞ, o co mogÂło chodziĂŚ, ale z tej racji, Âże nie widziaÂłem, to nie bĂŞdĂŞ zabieraÂł gÂłosu w dyskusji :stop:
Najlepiej by byÂło, jakby sama Agatka nam, za sprawÂą nagraĂą od DÂżastiny, znĂłw do nas przemĂłwiÂła :spiewa:
[ Dodano: Czw Cze 14, 2007 7:18 pm ]
G¹browicz :hmm: no i ''doprawi³em gêbê'' Gombrowiczowi :devil: Moja nauczyciela od polskiego, sk¹din¹d fanatyczka gombowiczowskiej nowomowy z pewnoœci¹ za ten b³¹d w nazwisku by mnie ''upupi³a'' :devil: Wysz³a na jaw ta moja intelig
ĂŞcja, ktĂłrÂą przez 4 lata pani Ania we mnie krzewiÂła :devil: