Ale jesteÂście Âźle wychowani

Nawet nie ÂżyczyliÂście mi smacznego

No nic, trzeba z tym ÂżyĂŚ :?
Dobrze, Âże przynajmniej za jasnÂą wizjĂŞ mnie pochwalono
obieÂżyÂświat pisze:maxxx pisze:Powiedzcie mi moi drodzy :spiewa: :Czy Agatka miaÂła kiedys rozpuszczone wÂłosy

..oczywiÂście
..ale to byÂło raczej na poczÂątku..kariery :mhm:
..czĂŞÂściej jej siĂŞ zdarzaÂło
..teraz zdecydowanie najczêœciej kombinuje ró¿ne uczesania :tanczy:
BywaÂła rozpuszczona bywaÂła

PamiĂŞtam te czas jak dziÂś

Teraz rzeczywiÂście najczĂŞÂściej jest spiĂŞta

... a nie jest ... moÂże zanim wchodzi do Âłazienki, nim zacznie myĂŚ zĂŞby ... ojejku .... chyba zaczynam wkraczaĂŚ na niebezpiecznie wyglÂądajÂący grunt :stop: no wiĂŞc, to, Âże teraz jest najczĂŞÂściej spiĂŞta, nie jest oczywiÂście powĂłdem do narzekaĂą, a bynajmniej :stop: Ale kiedy przypominajÂą siĂŞ te sceny, np. z powitania AWACS'a, kiedy to wÂłosy oplataÂły twarz Agatki jak szal na wietrze, to Âłezka siĂŞ krĂŞci w oku, Âże takie widok niegdyÂś ujmowaÂł kadr tvn-owskiej kamery

A wszystko to bÂłyska w mojej ognistej pamiĂŞci :szalony:
To byÂły te nasze poczÂątki

Pocz¹tki mo¿liwoœci platonicznego podziwiania Agatki w pracy czêsto, a i owszem, doœÌ czêsto, ale pe³ni naszych marzeù o mo¿liwoœci podziwiania jak najpe³niejszego obrazu, nie skorzy zbyt czêsto realizowaÌ
Ludzie :o WÂśrĂłd nas Âżyje prorok :o :rydzyk:
I zgroza ciszy ze strony Agatty w koĂącu przerwana :rydzyk:
To nie by³o proroctwo, to nie by³a nawet wola, to by³a pewnoœÌ!!!
..Black - Ty zawsze widziaÂłeÂś wiĂŞcej od przeciĂŞtnego widza

Nie wynoœ przeciêtniaka ponad przeciêtnoœÌ :stop: Widzê to, co chcê zobaczyÌ

Marzê i piszê ... "[...] I wion¹wszy b³êkitnym piór trzêsieniem, ¿e cokolwiek pomyœlê jest tylko marzeniem. A potem, gdy uczu³em na ustach ust dotyk, poczu³em, ¿e wszystko co wymarzê ...'' itd., itd.
Wszystko jednak marzenia
Do cytatu: No tak

JesteÂś w koĂącu zaÂżartym tradycjonalistÂą

Ale i mnie ten wczorajszy dziwloÂąg na gÂłowie Agatty przypadÂł bardzo do gustu

A Ty w takim ukÂładzie futurystÂą o skrajnej orientacji antytradycjonalistycznej :devil:
A ze spraw czysto bie¿¹cych - mam nadziejê, ¿e za³agodz¹ nieco nasze powstaùcze nastroje relacj¹ w raporcie :>