Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..i nic wiĂŞcej wiedzieĂŚ mi nie trzeba :lol2:
Ja z przyjemnoœci¹ chcia³bym posi¹œÌ wiedzê na temat tego, kiedy nastêpne wejœcie/-a... kiedy? :lol2:
A poza tym juÂż nic... nic rzeczywiÂście na ten moment mnie nie interesuje :lol2:
..wiecie co :?: :D
..muszĂŞ coÂś zaproponowaĂŚ :lol2:
..wpadÂłem na fenomenalny pomysÂł :lol2:
..nazwĂŞ go nawet pomysÂłem mojego Âżycia..choĂŚ dotyczy chwili bardzo obecnej :lol2:

..zainteresujmy siĂŞ protestem albo premierem albo pierwiastkiem to moÂże te tematy bĂŞdÂą siĂŞ pojawiaÂły tak sporadycznie jak Agatka teraz :devil:
..tylko musimy byĂŚ szczerze a nie dla ÂżartĂłw zainteresowani :lol2:
..no i musimy szczerze psioczyĂŚ kiedy bĂŞdzie pojawiaÂła siĂŞ Agatka :lol2:
PoniewaÂż wyobraÂżam sobie, Âże z takÂą minÂą Agatta moÂże... byĂŚ moÂże reaguje na... nas :rozglada: BoĂŚ przecieÂż w wiĂŞkszym lub mniejszym stopniu daliÂśmy siĂŞ jej... mam nadziejĂŞ, Âże bardziej jednak... poznaĂŚ, ...niÂż we znaki :rozglada:
..no ja teÂż mam takÂą nadziejĂŞ..to znaczy nie Âże tak patrzy na nas ale wÂłaÂśnie na to Âże tak nie patrzy kiedy przez jej myÂśl my siĂŞ przewijamy - jeÂśli siĂŞ przewijamy :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Och jej :) A tu znĂłw tak piĂŞknie :)
Ale po kolei :lol2:
Alchemik pisze: BĂŞdzie musiaÂła nam wystarczyĂŚ perspektywa oglÂądania zmarszczonych brwi i skupionego wzroku. Widok to boski, jak mĂłgÂłby nie byĂŚ, ale napawa mnie, wypeÂłnia i wywoÂłuje niemaÂły popÂłoch :rozglada: PoniewaÂż wyobraÂżam sobie, Âże z takÂą minÂą Agatta moÂże... byĂŚ moÂże reaguje na... nas :rozglada: BoĂŚ przecieÂż w wiĂŞkszym lub mniejszym stopniu daliÂśmy siĂŞ jej... mam nadziejĂŞ, Âże bardziej jednak... poznaĂŚ, ...niÂż we znaki :rozglada:
I dawanie siĂŞ komuÂś we znaki bywa czĂŞsto dla innych poÂżytecznym doÂświadczeniem, wiĂŞc miejmy nadziejĂŞ, Âże Agatka z naszej dziaÂłalnoÂści czerpie same niewysÂłowione korzyÂści :lol2:
No, a co do spojrzenia, zmarszczonych brwi :P to dla mnie ¿adna nowoœÌ ... oczywiœcie ogólnie i ¿yciowo rzecz ujmuj¹c :) Przyzwyczajony jestem do tego, ze ludzie w ten sposób najczêœciej na mnie spogl¹daj¹ :D A co do Agatki miny, to nie jest dla nas tak Ÿle, jak mog³oby siê pocz¹tkowo wydawaÌ :) Nie ma jeszcze nasz Anio³ piorunów w oczach :aniol: Lecz, gdy my trochê siê zagalopujemy, to proszê niech któryœ/któraœ bardziej przytomna/przytomny, wystarczy ¿e przypomni tê w³aœnie minê, w ten czy inny sposób, a staniemy siê od razu pokorni jak baranki :aniol:

Och nie, nie dam rady dalej pisaÌ i myœleÌ - muszê coœ przek¹siÌ, jak widaÌ g³ód intelektualny sam po czêœci zaspokojony nie wystarcza ... pewnie dlatego, ¿e zaspokojony po czêœci :lol2:
Po obiadku wracam :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Och jej :) A tu znĂłw tak piĂŞknie :)
Co oczywiÂście dla czÂłowieka regularnie odwiedzajÂącego ten wÂątek ÂżadnÂą nowoÂściÂą nie jest :) ChoĂŚ, jak sam kiedyÂś stwierdziÂłeÂś, caÂły czas jest elementem ogromnie zaskakujÂącym :)
I dawanie siĂŞ komuÂś we znaki bywa czĂŞsto dla innych poÂżytecznym doÂświadczeniem, wiĂŞc miejmy nadziejĂŞ, Âże Agatka z naszej dziaÂłalnoÂści czerpie same niewysÂłowione korzyÂści :lol2:
GdybyÂś nie dodaÂł ''niewysÂłowione'', pomyÂślaÂłbym, Âże wiesz coÂś, o czym my nie wiemy, ale w zwiÂązku z tym, Âże byÂłeÂś Âłaskaw ww. wyraz uwzglĂŞdniĂŚ we wpisie, uspokoiÂłem siĂŞ nieco :lol2:
ChoĂŚ nadal twierdzĂŞ, Âże trudno szukaĂŚ tych korzyÂści, ktĂłre dla mnie sÂą fikcjÂą, a ktĂłrym Ty dajesz racjĂŞ bytu ;)
No, a co do spojrzenia, zmarszczonych brwi :P to dla mnie ¿adna nowoœÌ ... oczywiœcie ogólnie i ¿yciowo rzecz ujmuj¹c :) Przyzwyczajony jestem do tego, ze ludzie w ten sposób najczêœciej na mnie spogl¹daj¹ :D
Trudno mi to sobie wyobraziĂŚ, ale wierzĂŞ Ci na sÂłowo - tÂłumaczyĂŚ juÂż wiĂŞcej nic nie musisz :hahaha:
A co do Agatki miny, to nie jest dla nas tak Âźle, jak mogÂłoby siĂŞ poczÂątkowo wydawaĂŚ :) Nie ma jeszcze nasz AnioÂł piorunĂłw w oczach :aniol: Lecz, gdy my trochĂŞ siĂŞ zagalopujemy, to proszĂŞ niech ktĂłryÂś/ktĂłraÂś bardziej przytomna/przytomny, wystarczy Âże przypomni tĂŞ wÂłaÂśnie minĂŞ, w ten czy inny sposĂłb, a staniemy siĂŞ od razu pokorni jak baranki :aniol:
ÂŚmiem twierdziĂŚ, Âże w sytuacji, w ktĂłrej Agatta musiaÂłaby zmierzyĂŚ siĂŞ z koniecznoÂściÂą, zrelacjonowania dziaÂłalnoÂści ludzi naszego pokroju, na jej obliczu malowaÂłyby siĂŞ wszelkie anomalia, od piorunĂłw, poprzez wichury, aÂż do gradobicia :rozglada:
Och nie, nie dam rady dalej pisaÌ i myœleÌ - muszê coœ przek¹siÌ, jak widaÌ g³ód intelektualny sam po czêœci zaspokojony nie wystarcza ... pewnie dlatego, ¿e zaspokojony po czêœci :lol2:
Po obiadku wracam :lol2:
A wiĂŞc Ty jeszcze jesteÂś w stanie myÂśleĂŚ o pokarmie dla ciaÂła :o A, zapomniaÂłem o poÂłowicznym zaspokojeniu gÂłodu intelektualnego :lol2: Wybacz :lol2:

Czekamy zatem razem i dalej na AgattĂŞ :uwaga:
..zainteresujmy siĂŞ protestem albo premierem albo pierwiastkiem to moÂże te tematy bĂŞdÂą siĂŞ pojawiaÂły tak sporadycznie jak Agatka teraz :devil:
..tylko musimy byĂŚ szczerze a nie dla ÂżartĂłw zainteresowani :lol2:
..no i musimy szczerze psioczyĂŚ kiedy bĂŞdzie pojawiaÂła siĂŞ Agatka :lol2:
obi :> Kpisz, czy o drogĂŞ pytasz :>
Ja mam siĂŞ do sympatyzowania z kimÂś zmuszaĂŚ :uhh:
Gdybym nawet sprĂłbowaÂł, to popatrz... sprĂłbowaÂłem i co? :D ZnudziÂłem siĂŞ Twoimi propozycjami po 5 sekundach :?

A wiĂŞc czekamy dalej na AgattĂŞ :ban:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:I dawanie siĂŞ komuÂś we znaki bywa czĂŞsto dla innych poÂżytecznym doÂświadczeniem, wiĂŞc miejmy nadziejĂŞ, Âże Agatka z naszej dziaÂłalnoÂści czerpie same niewysÂłowione korzyÂści :lol2:
GdybyÂś nie dodaÂł ''niewysÂłowione'', pomyÂślaÂłbym, Âże wiesz coÂś, o czym my nie wiemy, ale w zwiÂązku z tym, Âże byÂłeÂś Âłaskaw ww. wyraz uwzglĂŞdniĂŚ we wpisie, uspokoiÂłem siĂŞ nieco :lol2:
ChoĂŚ nadal twierdzĂŞ, Âże trudno szukaĂŚ tych korzyÂści, ktĂłre dla mnie sÂą fikcjÂą, a ktĂłrym Ty dajesz racjĂŞ bytu ;)
..Al - a moÂże ty rzeczywiÂście przesadzasz :mhm:
..miejmy nadziejĂŞ Âże chociaÂż Âżyczenia ÂświÂąteczne i imieninowe od nas Agatka przyjmowaÂła z radoÂśniejszÂą minÂą :)
..a co z resztÂą..bÂądÂźmy po prostu dobrej myÂśli :rozglada:
ÂŚmiem twierdziĂŚ, Âże w sytuacji, w ktĂłrej Agatta musiaÂłaby zmierzyĂŚ siĂŞ z koniecznoÂściÂą, zrelacjonowania dziaÂłalnoÂści ludzi naszego pokroju, na jej obliczu malowaÂłyby siĂŞ wszelkie anomalia, od piorunĂłw, poprzez wichury, aÂż do gradobicia :rozglada:
..ale ty masz dzisiaj paraliÂżujÂące wizje :hmm:
Ja mam siĂŞ do sympatyzowania z kimÂś zmuszaĂŚ :uhh:
Gdybym nawet sprĂłbowaÂł, to popatrz... sprĂłbowaÂłem i co? :D ZnudziÂłem siĂŞ Twoimi propozycjami po 5 sekundach :?
..no chyba o drogĂŞ pytam :devil:
..ale moÂże jeden z nas chociaÂż siĂŞ poÂświĂŞci :rydzyk:
..spĂłjrzcie co siĂŞ dzieje - nie ma wcale tak wyczekiwanych przez nas live'Ăłw ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Al - a moÂże ty rzeczywiÂście przesadzasz :mhm:
..miejmy nadziejĂŞ Âże chociaÂż Âżyczenia ÂświÂąteczne i imieninowe od nas Agatka przyjmowaÂła z radoÂśniejszÂą minÂą :)
..a co z resztÂą..bÂądÂźmy po prostu dobrej myÂśli :rozglada:
Nie przesadzam :] Od pewnego czasu jestem realistÂą, a dziÂś dodatkowo na ten a nie inny tok myÂślenia, nakierowaÂło mnie spojrzenie Agatty - zinterpretowaÂłem je tak, jak uwaÂżaÂłem za sÂłuszne, ale jednoczeÂśnie odniosÂłem do naszej... rzeczywistoÂści :]
ChoĂŚ nie nalegam, byÂście od razu stawali siĂŞ zagorzaÂłymi wyznawcami mojej teorii :D
Lepiej nawet bĂŞdzie, jeÂśli pozostaniecie w twardej opozycji - Âłatwiej bĂŞdzie mi z moim przekonaniem ÂżyĂŚ :lol2:
..ale ty masz dzisiaj paraliÂżujÂące wizje :hmm:
Zapewniam Ciê, ¿e wpierw sparali¿owa³o mnie spojrzenie Agatty :rozglada: A póŸniej rozla³o w moim wnêtrzu :lol2:
..no chyba o drogĂŞ pytam :devil:
..ale moÂże jeden z nas chociaÂż siĂŞ poÂświĂŞci :rydzyk:
..spĂłjrzcie co siĂŞ dzieje - nie ma wcale tak wyczekiwanych przez nas live'Ăłw ;(
Ja odpadam, wy³¹czy³em siê z realizacji Twojego pomys³u ju¿ w poprzednim poœcie :] Sytuacja w jakiej dziœ siê znaleŸliœmy niegodna pozazdroszczenia :/ Wydaje mi siê, ¿e w S³u¿bie Zdrowia dzieje siê lepiej, ni¿ u nas :? I kto tu ma realne prawo do strajkowania :?
Nie musicie odpowiadaĂŚ :nie: OdpowiedÂź jest jasna :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Nie przesadzam :] Od pewnego czasu jestem realistÂą, a dziÂś dodatkowo na ten a nie inny tok myÂślenia, nakierowaÂło mnie spojrzenie Agatty - zinterpretowaÂłem je tak, jak uwaÂżaÂłem za sÂłuszne, ale jednoczeÂśnie odniosÂłem do naszej... rzeczywistoÂści :]
ChoĂŚ nie nalegam, byÂście od razu stawali siĂŞ zagorzaÂłymi wyznawcami mojej teorii :D
Lepiej nawet bĂŞdzie, jeÂśli pozostaniecie w twardej opozycji - Âłatwiej bĂŞdzie mi z moim przekonaniem ÂżyĂŚ :lol2:
..no wybacz ale jeÂśli w Agatce to co tu robiĂŞ wywoÂłuje takie emocje jak to co robiÂą ci zwyrodnialcy to ja musiaÂłbym dla spokoju sumienia zÂłoÂżyĂŚ broĂą :neutral:
..dobrze Âże zasugerowaÂłeÂś tÂą opozycjĂŞ :lol2:
Ja odpadam, wy³¹czy³em siê z realizacji Twojego pomys³u ju¿ w poprzednim poœcie :] Sytuacja w jakiej dziœ siê znaleŸliœmy niegodna pozazdroszczenia :/ Wydaje mi siê, ¿e w S³u¿bie Zdrowia dzieje siê lepiej, ni¿ u nas :? I kto tu ma realne prawo do strajkowania :?
..choĂŚ nasza sytuacja powoli staje siĂŞ coraz bardziej beznadziejna to jednak mam tyle honoru Âże nie wyjdĂŞ leÂżeĂŚ i ÂżebraĂŚ jak bezdomny na ulicĂŞ :nie:
..wolĂŞ to robiĂŚ tu na forum :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: Sytuacja w jakiej dziÂś siĂŞ znaleÂźliÂśmy niegodna pozazdroszczenia :/ Wydaje mi siĂŞ, Âże w SÂłuÂżbie Zdrowia dzieje siĂŞ lepiej, niÂż u nas :? I kto tu ma realne prawo do strajkowania :?
No to juÂż czem prĂŞdzej pĂŞdzimy pod gmach MBC strajkowaĂŚ :lol: obi, nie wykrĂŞcisz siĂŞ - wykonasz transparenty odpowiednie, Al zatroszcz siĂŞ o prowiant, DÂżastina o medykamenty ... wybacz, ale nie wiem, czemu akurat o to? :devil: No dobra, sporzÂądÂź jakieÂś koktajle MoÂłotowa - takie pokojowe, ÂżebyÂśmy sobie jeszcze bardziej nie nachwaÂścili :lol2: I w te pĂŞdy na pikietĂŞ :ban: nie pĂłjdziemy na Âżadne ustĂŞpstwa :ban: ZupeÂłnie jak pielĂŞgniarki :devil:

Ca³y czas siê ''opycham'', wiêc nie mogê racjonalnie myœleÌ, na dalsz¹ czêœÌ dyskusji musicie poczekaÌ :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:No to juÂż czem prĂŞdzej pĂŞdzimy pod gmach MBC strajkowaĂŚ :lol: obi, nie wykrĂŞcisz siĂŞ - wykonasz transparenty odpowiednie,
..to mo¿e podsuùcie mi jak¹œ sesnsown¹ treœc..a ja tylko dopracujê grafikê :D
Al zatroszcz siĂŞ o prowiant,
..ty naprawdê dzis g³ównie o jedzeniu myœlisz :lol:
DÂżastina o medykamenty ... wybacz, ale nie wiem, czemu akurat o to? :devil: No dobra, sporzÂądÂź jakieÂś koktajle MoÂłotowa - takie pokojowe, ÂżebyÂśmy sobie jeszcze bardziej nie nachwaÂścili :lol2: I w te pĂŞdy na pikietĂŞ :ban: nie pĂłjdziemy na Âżadne ustĂŞpstwa :ban: ZupeÂłnie jak pielĂŞgniarki :devil:
..dziaÂłki przydzielonej DÂżastinie zupeÂłnie nie rozumiem :lol:
..ciekawe co ona na to :?:

..moÂże umĂłwmy siĂŞ i zaproÂśmy do prostestu ludzi z innych wÂątkĂłw ktĂłrzy czujÂą siĂŞ dyskryminowani - im wiĂŞcej nas tym lepiej :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:No to juÂż czem prĂŞdzej pĂŞdzimy pod gmach MBC strajkowaĂŚ :lol: obi, nie wykrĂŞcisz siĂŞ - wykonasz transparenty odpowiednie,
..to mo¿e podsuùcie mi jak¹œ sesnsown¹ treœc..a ja tylko dopracujê grafikê :D
No patrzcie go :> Ze mn¹ nie chcia³ chcia³ pikietowaÌ, a Black szepn¹³ s³ówko i ten a¿ siê rwie na protest :>
Al zatroszcz siĂŞ o prowiant,
..ty naprawdê dzis g³ównie o jedzeniu myœlisz :lol:
DziĂŞkujĂŞ, ÂżeÂś tak odpowiedzialne zadanie mi powierzyÂł :devil: Nie posiadam siĂŞ z radoÂści. Jakie menu sobie ÂżyczÂą PaĂąstwo... rano... popoÂłudniem... i wieczorem? :lol2: Czekam na zamĂłwienia :lol2:
JeÂśli siĂŞ zgodzi, niech siĂŞ zgÂłosi do mnie po przepis na koktajl :lol2:
..moÂże umĂłwmy siĂŞ i zaproÂśmy do prostestu ludzi z innych wÂątkĂłw ktĂłrzy czujÂą siĂŞ dyskryminowani - im wiĂŞcej nas tym lepiej :tanczy:
Chyba Âżadni userzy nie majÂą prawa czuĂŚ tego, co my musimy przeÂżywaĂŚ ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..bo Black przedstawi³ jasn¹..doœÌ jasn¹ wizjê protestu :lol2:
..zobacz - nawet funkcje juÂż porozdzielaÂł :lol:

..a ty tylko rzuciÂłeÂś hasÂło z ktĂłrym nie bardzo wiedziaÂłem co mam zrobiĂŚ :neutral:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale jesteÂście Âźle wychowani :x Nawet nie ÂżyczyliÂście mi smacznego :x No nic, trzeba z tym ÂżyĂŚ :?
Dobrze, Âże przynajmniej za jasnÂą wizjĂŞ mnie pochwalono :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
maxxx pisze:Powiedzcie mi moi drodzy :spiewa: :Czy Agatka miaÂła kiedys rozpuszczone wÂłosy :?: :P
..oczywiÂście :D
..ale to byÂło raczej na poczÂątku..kariery :mhm:
..czĂŞÂściej jej siĂŞ zdarzaÂło :D
..teraz zdecydowanie najczêœciej kombinuje ró¿ne uczesania :tanczy:
BywaÂła rozpuszczona bywaÂła :lol2: PamiĂŞtam te czas jak dziÂś :lol2: Teraz rzeczywiÂście najczĂŞÂściej jest spiĂŞta :D ... a nie jest ... moÂże zanim wchodzi do Âłazienki, nim zacznie myĂŚ zĂŞby ... ojejku .... chyba zaczynam wkraczaĂŚ na niebezpiecznie wyglÂądajÂący grunt :stop: no wiĂŞc, to, Âże teraz jest najczĂŞÂściej spiĂŞta, nie jest oczywiÂście powĂłdem do narzekaĂą, a bynajmniej :stop: Ale kiedy przypominajÂą siĂŞ te sceny, np. z powitania AWACS'a, kiedy to wÂłosy oplataÂły twarz Agatki jak szal na wietrze, to Âłezka siĂŞ krĂŞci w oku, Âże takie widok niegdyÂś ujmowaÂł kadr tvn-owskiej kamery :) A wszystko to bÂłyska w mojej ognistej pamiĂŞci :szalony:
To by³y te nasze pocz¹tki :) Pocz¹tki mo¿liwoœci platonicznego podziwiania Agatki w pracy czêsto, a i owszem, doœÌ czêsto, ale pe³ni naszych marzeù o mo¿liwoœci podziwiania jak najpe³niejszego obrazu, nie skorzy zbyt czêsto realizowaÌ ;(
Ludzie :o WÂśrĂłd nas Âżyje prorok :o :rydzyk:
I zgroza ciszy ze strony Agatty w koĂącu przerwana :rydzyk:
To nie by³o proroctwo, to nie by³a nawet wola, to by³a pewnoœÌ!!! :D
..Black - Ty zawsze widziaÂłeÂś wiĂŞcej od przeciĂŞtnego widza :lol2: :P
Nie wynoœ przeciêtniaka ponad przeciêtnoœÌ :stop: Widzê to, co chcê zobaczyÌ :lol2: Marzê i piszê ... "[...] I wion¹wszy b³êkitnym piór trzêsieniem, ¿e cokolwiek pomyœlê jest tylko marzeniem. A potem, gdy uczu³em na ustach ust dotyk, poczu³em, ¿e wszystko co wymarzê ...'' itd., itd. :lol2:
Wszystko jednak marzenia :lol2:
Do cytatu: No tak :D JesteÂś w koĂącu zaÂżartym tradycjonalistÂą :D
Ale i mnie ten wczorajszy dziwloÂąg na gÂłowie Agatty przypadÂł bardzo do gustu :lol2:
A Ty w takim ukÂładzie futurystÂą o skrajnej orientacji antytradycjonalistycznej :devil:

A ze spraw czysto bie¿¹cych - mam nadziejê, ¿e za³agodz¹ nieco nasze powstaùcze nastroje relacj¹ w raporcie :>
Ostatnio zmieniony piątek 22 cze 2007, 16:44 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..bo Black przedstawi³ jasn¹..doœÌ jasn¹ wizjê protestu :lol2:

..a ty tylko rzuciÂłeÂś hasÂło z ktĂłrym nie bardzo wiedziaÂłem co mam zrobiĂŚ :neutral:
Tak, doprawdy :> A dziwne, Âże o sobie przy okazji rozdzielania funkcji zapomniaÂł :>
Ale jesteÂście Âźle wychowani :x Nawet nie ÂżyczyliÂście mi smacznego :x
Bardzo nieÂładnie z naszej strony :hmm: Pozostaje zatem ÂżyczyĂŚ w miarĂŞ sprawnego trawienia :lol2:
A Ty w takim ukÂładzie futurystÂą o skrajnej orientacji antytradycjonalistycznej :devil:
JeÂśli to, co Agatta ma na gÂłowie uznaĂŚ za prowokacyjny, nieco anarchistyczny manifest, to tak - jestem nim :lol2:
Widzê to, co chcê zobaczyÌ :lol2: Marzê i piszê ... "[...] I wion¹wszy b³êkitnym piór trzêsieniem, ¿e cokolwiek pomyœlê jest tylko marzeniem. A potem, gdy uczu³em na ustach ust dotyk, poczu³em, ¿e wszystko co wymarzê ...'' itd., itd. :lol2:
Wszystko marzenia :lol2:
I dorobiliÂśmy siĂŞ tymi marzeniami niewygodnej opinii erotomanĂłw :lol2: ktĂłrym na pierwszym miejscu nie leÂży na sercu news, a chĂŞĂŚ podziwiania wdziĂŞkĂłw piĂŞknej i powabnej kobiety :lol2: Co jest rzecz jasna prawdÂą jest, ale tylko po czĂŞÂści :D UmĂłwmy siĂŞ, Âże po poÂłowicznej czĂŞÂści - skoro juÂż jesteÂśmy zmuszeni do takiego rozdrabniania siĂŞ :lol2: Kiedy spoglÂądam na to, co dzieje siĂŞ dziÂś, to dziÂś byÂłby to z naszej strony nie lada wyczyn, ÂżebyÂśmy dostrzegli wprawdzie mocny ten blask, ale dobiegajÂący poprzez szczelinĂŞ w napakowanej jak kulturysta ramĂłwce :(
A ze spraw czysto bie¿¹cych - mam nadziejê, ¿e za³agodz¹ nieco nasze powstaùcze nastroje relacj¹ w raporcie :>
Nie chcĂŞ tego pisaĂŚ, Âżeby CiĂŞ nie martwiĂŚ, ale raczej wÂątpiĂŞ... ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
obie¿yœwiat pisze:..bo Black przedstawi³ jasn¹..doœÌ jasn¹ wizjê protestu :lol2:

Tak, doprawdy :> A dziwne, Âże o sobie przy okazji rozdzielania funkcji zapomniaÂł :>
Ja bĂŞdĂŞ Waszym rzecznikiem i bĂŞdĂŞ robiÂł karierĂŞ w mediach :lol2: MoÂże nawet sama Agatka ze mnÂą przyjedzie porozmawiaĂŚ :tanczy: A co do treÂści transparentĂłw to siĂŞ jeszcze zastanowimy :mhm:
Bardzo nieÂładnie z naszej strony :hmm: Pozostaje zatem ÂżyczyĂŚ w miarĂŞ sprawnego trawienia :lol2:
DziĂŞki :D Zaraz idĂŞ pobiegaĂŚ, Âżeby spaliĂŚ kalorie :lol2:
JeÂśli to, co Agatta ma na gÂłowie uznaĂŚ za prowokacyjny, nieco anarchistyczny manifest, to tak - jestem nim :lol2:
Tak wiĂŞc doszliÂśmy do porozumienia 8)
Dla tych, ktĂłrzy sÂłyszeli i dla tych, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści :arrow:
DÂżastina :* I dziĂŞki Tobie znĂłw mamy czyste dowody :*
Nie chcĂŞ tego pisaĂŚ, Âżeby CiĂŞ nie martwiĂŚ, ale raczej wÂątpiĂŞ... ;(
MusiaÂłeÂś pisaĂŚ? MusiaÂłeÂś? ;( Teraz nawet '"PzP" zdominowane przez protest pielĂŞgniarek :hyh:

Zwieramy szeregi :] Ale niech ten kadr, opatrzony wymownym tytuÂłem z prawej strony, posÂłuÂży nam za hamulec zapĂŞdĂłw :lol2:

Obrazek

Szkoda, ¿e z moich wyliczeù wynika, i¿ jutro Agatki nie bêdzie ;( Nie ma szans na radoœniejszy temat, bo przecie¿ nie takie tematy, jakimi zajmowa³a siê przez ostatnie dwa dni, dla niej i dla siebie si³¹ rzeczy wymarzyliœmy ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ja bĂŞdĂŞ Waszym rzecznikiem i bĂŞdĂŞ robiÂł karierĂŞ w mediach :lol2:
ZupeÂłnie jakbyÂśmy sami nie potrafili zadbaĂŚ o swoje interesy :?
MoÂże nawet sama Agatka ze mnÂą przyjedzie porozmawiaĂŚ :tanczy:
Wydaje mi siê, ¿e si³¹ rzeczy :lol: Skoro to z jej powodu pikieta zostanie zorganizowana :lol2: Poza tym postawimy ultimatum, ¿e z nikim innym, tylko z Agatt¹ rozmawiaÌ bêdziemy :lol2:
A co do treÂści transparentĂłw to siĂŞ jeszcze zastanowimy :mhm:
Tak, potrzeba czasu :) To trzeba dok³adnie przemyœleÌ :) Jak to bywa w przypadku takich transparentów musi byÌ krótko i precyzyjnie 8) TreœÌ musi zawieraÌ sedno problemu i jednoczeœnie sposób na jego rozwi¹zanie :)
DziĂŞki :D Zaraz idĂŞ pobiegaĂŚ, Âżeby spaliĂŚ kalorie :lol2:
ÂŻyczĂŞ Ci spotkania Agatty :lol2:
DÂżastina :* I dziĂŞki Tobie znĂłw mamy czyste dowody :*
Dowody na to, ¿e ''tak naprawdê'' mo¿na szeeeeerokim ³ukiem z powodzeniem omin¹Ì :brawa:
A jeszcze o coÂś chciaÂłem zapytaĂŚ, czy ktoÂś z Was w tej sprawie pisaÂł pod adres Agatty :>
MusiaÂłeÂś pisaĂŚ? MusiaÂłeÂś? ;( Teraz nawet '"PzP" zdominowane przez protest pielĂŞgniarek :hyh:
MusiaÂłem, bo takie byÂło moje przeczucie - niestety nie zwiodÂło ;(
Zwieramy szeregi :] Ale niech ten kadr, opatrzony wymownym tytuÂłem z prawej strony, posÂłuÂży nam za hamulec zapĂŞdĂłw :lol2:
Nikt z nas - przypuszczam :> - nie ma zamiaru siĂŞ awanturowaĂŚ :hahaha: Liczymy na obustronnÂą merytorycznÂą dyskusjĂŞ :plus: I czĂŞstsze w przyszÂłoÂści spotkania z naszÂą telewizyjnÂą ulubienicÂą :P
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:DÂżastina o medykamenty ... wybacz, ale nie wiem, czemu akurat o to? :devil: No dobra, sporzÂądÂź jakieÂś koktajle MoÂłotowa - takie pokojowe, ÂżebyÂśmy sobie jeszcze bardziej nie nachwaÂścili :lol2: I w te pĂŞdy na pikietĂŞ :ban: nie pĂłjdziemy na Âżadne ustĂŞpstwa :ban: ZupeÂłnie jak pielĂŞgniarki :devil:
:mhm: Co ja na to? MogĂŞ skombinowaĂŚ medykamenty :rozglada: Ale apilkowaĂŚ mogĂŞ Wam jedynie te doustne :rozglada: o robieniu zastrzykĂłw, a tym bardziej opatrywaniu ran otwartych mowy byĂŚ nie moÂże :nie: zbyt wielkim miĂŞczakiem jestem :rozglada: od samego pisania o tym mdÂło mi siĂŞ zrobiÂło :rozglada: Koktajle :mhm: te juÂż bardziej mi podchodzÂą :rozglada:
Alchemik pisze:
JeÂśli siĂŞ zgodzi, niech siĂŞ zgÂłosi do mnie po przepis na koktajl :lol2:
TakiÂś chĂŞtny do dzielenia siĂŞ wiedzÂą :mhm: Zazwyczaj mistrzowie trzymajÂą przepisy w sekrecie :lol: A moÂże zamienimy siĂŞ fuchami - Ty mieszanki wybuchowe, a ja mieszanki kulinarne :lol:
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:DÂżastina :* I dziĂŞki Tobie znĂłw mamy czyste dowody :*
Dowody na to, ¿e ''tak naprawdê'' mo¿na szeeeeerokim ³ukiem z powodzeniem omin¹Ì :brawa:
A jeszcze o coÂś chciaÂłem zapytaĂŚ, czy ktoÂś z Was w tej sprawie pisaÂł pod adres Agatty :>
Ja nie :nie: Ale mo¿e moja dŸwiêkowa dzia³alnoœÌ, tu na forum, do tego siê przyczyni³a :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
Dla tych, ktĂłrzy sÂłyszeli i dla tych, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści :arrow:
..o dzieki DÂżastina :*
..ty nigdy nie zawodzisz :tanczy:
:o AÂż siĂŞ bojĂŞ pomyÂśleĂŚ co bĂŞdzie jeÂśli kiedyÂś zawiodĂŞ :o Ale spokojnie :stop: nagrania z dziÂś sÂą :tanczy: :arrow:

http://www.sendspace.com/file/u51578
http://www.sendspace.com/file/ccqrbb
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ