Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

D¿astina pisze:Obi b¹dŸ czujny :uhh: Nie wiem jak to dalej bêdzie z tymi wspania³ymi capsami :uhh: Sytuacja nie maluje siê tak ró¿owo jak to siê do tej pory wydawa³o :uhh:
..oh nie ;(
..tylko nie zÂłe wiadomoÂści ;(
..dosyĂŚ mam juÂż ich ;( ;(
..coÂś ze sprzĂŞtem siĂŞ staÂło :uhh:
..czy 'Narywaczka' zrezygnowa³a ze wspó³pracy z Tob¹ :?: :uhh:

..jeszcze nie zd¹¿yliœmy siê nawet sam¹ myœl¹ o lepszych capsach nacieszyÌ a nawet z nimi dobrze siê nie zaznajomiliœmy ;(

..i Âżeby nie byÂło ;(
..ehh..na tym nie koniec zÂłych wieÂści ;(
..mija kolejny dzieĂą a Agatki nie ma ;(
..w dniu na Âżywo z Krzesin znĂłw byÂła Komolka ;(
..przecieÂż efy 16. to Agatki temat ;(
..co siĂŞ z niÂą dzieje :uhh:
..czyÂżby miaÂła urlop :uhh:
..znowu :uhh:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Nie, nie chodziÂło o AÂśkĂŞ :nie: O kogoÂś wÂłaÂśnie zupeÂłnie nowego w redakcji poznaĂąskiej ... :xx:
Tylko siĂŞ nie wykrĂŞcaj znĂłw, ÂżeÂś nie jest prorokiem :shock:
Sam ooooooczzzzoooommm nie mogÂłem uuuuwiiieeeeeerzzzyĂŚĂŚc, kiedy pod lotniskiem PoznaĂą-Krzesiny AlcjĂŞ RuciĂąskÂą ujrzaÂłem razem z J. KomolkÂą w temacie F-16 siĂŞ wypowiadajÂącÂą :shock: :shock: :shock: :shock:
Jest wiĂŞc ktoÂś ''nowy'', ale niezupeÂłnie :neutral:
A gdzie Agatta? :o
''DziĂŞkujemy'' tvn-owi za to, Âże krzewi w nas kompleks tĂŞsknicy :x :x
DziĂŞkujemy i pytamy: ile jeszcze bĂŞdÂą nas tak ''tresowaĂŚ''? :hyh: :shock:
A Agatta... có¿ zazdroœciÌ jej tylko tego, ¿e tak czêsto mo¿e sobie urlopowaÌ :spiewa:
JeÂśli o urlop faktycznie siĂŞ rozchodzi :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
D¿astina pisze:Obi b¹dŸ czujny :uhh: Nie wiem jak to dalej bêdzie z tymi wspania³ymi capsami :uhh: Sytuacja nie maluje siê tak ró¿owo jak to siê do tej pory wydawa³o :uhh:
..oh nie ;(
..tylko nie zÂłe wiadomoÂści ;(
..dosyĂŚ mam juÂż ich ;( ;(
..coÂś ze sprzĂŞtem siĂŞ staÂło :uhh:
..czy 'Narywaczka' zrezygnowa³a ze wspó³pracy z Tob¹ :?: :uhh:
Nawet nie zd¹¿yliœmy siê nimi - capsami nacieszyÌ, ich dobrze posmakowaÌ, a ju¿ musimy obchodziÌ siê smakiem? :( ¯ycie jest okrutne :x
..co siĂŞ z niÂą dzieje :uhh:
..czyÂżby miaÂła urlop :uhh:
..znowu :uhh:
Wiedzia³em, ¿e prêdzej czy póŸniej dojdziemy do takiej konkluzji :lol2: W koùcu do innej dojœÌ nie mo¿na, kiedy siê na kogoœ czeka, a ten ktoœ siê nie pojawia :D
No, jest jeszcze parĂŞ innych moÂżliwoÂści, ale z racji moich magicznych moÂżliwoÂści czarnowidzenia, wole je przemilczeĂŚ :D I nie nalegajcie, bym pisaÂł, bo wiecie, Âże moje sny i przypuszczenia majÂą moc sprawczÂą :stop:
Sam ooooooczzzzoooommm nie mogÂłem uuuuwiiieeeeeerzzzyĂŚĂŚc, kiedy pod lotniskiem PoznaĂą-Krzesiny AlcjĂŞ RuciĂąskÂą ujrzaÂłem razem z J. KomolkÂą w temacie F-16 siĂŞ wypowiadajÂącÂą :shock: :shock: :shock: :shock:
Jest wiĂŞc ktoÂś ''nowy'', ale niezupeÂłnie :neutral:
Ala? :D :D Fajnie, Âże ona, a nie ktoÂś inny :D Na niÂą nie jestem wstanie siĂŞ zÂłoÂściĂŚ, Âże zajmuje miejsce Agatki :lol2: Ala teÂż jest miÂła :lol2: :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Ala? :D :D Fajnie, Âże ona, a nie ktoÂś inny :D Na niÂą nie jestem wstanie siĂŞ zÂłoÂściĂŚ, Âże zajmuje miejsce Agatki :lol2: Ala teÂż jest miÂła :lol2: :lol2:
..Black jesteÂś fatalny :x

..jak mogÂłeÂś..jak ty tak moÂżesz tak szybko o Agatce zapomniaÂłeÂś? :o
..taka niewiernoœÌ :!: :x
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Ala? :D :D Fajnie, Âże ona, a nie ktoÂś inny :D Na niÂą nie jestem wstanie siĂŞ zÂłoÂściĂŚ, Âże zajmuje miejsce Agatki :lol2: Ala teÂż jest miÂła :lol2: :lol2:
..Black jesteÂś fatalny :x

..jak mogÂłeÂś..jak ty tak moÂżesz tak szybko o Agatce zapomniaÂłeÂś? :o
..taka niewiernoœÌ :!: :x
Black Fatale :lol2: Nie przeczĂŞ :lol2: Ale przypominam Ci, Âże to Agatka pierwsza mnie ... to znaczy nas zostawiÂła :]
Wirtualny œwiat ma to do siebie, ¿e mo¿na sobie na takie skoki w bok pozwoliÌ :lol2: Wczeœniej nie obowi¹zywa³em siê do wiernoœÌ wirtualnej, a wrêcz przeciwnie wyznajê tezê, ¿e jak nie ta, to inna :devil:

Poza tym Ala to chyba nawet 160 cm wzrostu nie posiada :P :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze: Nie przeczĂŞ :lol2: Ale przypominam Ci, Âże to Agatka pierwsza mnie ... to znaczy nas zostawiÂła :]
..zabronisz jej wypoczynku :?: :o
..ty jesteÂś tyran jakiÂś :o
..albo tĂŞknota ciĂŞ zagÂłusza..tzn twĂłj zdrowy rozsÂądek :mhm:
Wirtualny œwiat ma to do siebie, ¿e mo¿na sobie na takie skoki w bok pozwoliÌ :lol2: Wczeœniej nie obowi¹zywa³em siê do wiernoœÌ wirtualnej, a wrêcz przeciwnie wyznajê tezê, ¿e jak nie ta, to inna :devil:
..teraz to ja oczom nie wierzĂŞ :shock:
..co za obÂłudnik :o
..jeszcze siĂŞ chwali :o
Poza tym Ala to chyba nawet 160 cm wzrostu nie posiada :P :P
..to tak akurat dla ciebie :?: :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze: Poza tym Ala to chyba nawet 160 cm wzrostu nie posiada :P :P
..to tak akurat dla ciebie :?: :devil:
Jak znalazÂł :D Pod warunkiem, Âże szukaÂł :lol:
A ja nie szukaÂłem :D WiĂŞc cierpliwie i wiernie jak pies czekam na to, aÂż Agatka wrĂłci z tych StanĂłw :spiewa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Prawo Bo¿e niegdyœ nakzaywa³o kamienowaÌ za niewiernoœÌ, a obyczaj naszych przodków ¿¹da³ obciêcia g³owy :devil: By³y jeszcze kary surowsze, ale o nicj nie wypada pisaÌ, zw³aszcza, ¿e przewinienie chyba nie posz³o tak daleko... :xx:
..jak mogÂłeÂś..jak ty tak moÂżesz tak szybko o Agatce zapomniaÂłeÂś?
..taka niewiernoœÌ
Spokojnie :stop: Nie wyzywamy siĂŞ od najgorszych, kiedy targajÂą nami emocje inspirowane tĂŞsknotÂą :stop:
No, jest jeszcze parĂŞ innych moÂżliwoÂści, ale z racji moich magicznych moÂżliwoÂści czarnowidzenia, wole je przemilczeĂŚ
WiĂŞc napisz, drogi Magu, gdzie Twoim zdaniem Agatta urlopuje? :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
No, jest jeszcze parĂŞ innych moÂżliwoÂści, ale z racji moich magicznych moÂżliwoÂści czarnowidzenia, wole je przemilczeĂŚ
WiĂŞc napisz, drogi Magu, gdzie Twoim zdaniem Agatta urlopuje? :D
..minĂŞliÂście siĂŞ bÂądÂź pisaliÂście w tym samym czasie :o

..a Black napisaÂł: :arrow:
WiĂŞc cierpliwie i wiernie jak pies czekam na to, aÂż Agatka wrĂłci z tych StanĂłw :spiewa:
..skÂąd wiesz :?: :shock:
.co jÂą tak do tych StanĂłw ciÂągnie :?:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Rzeczywiœcie musieliœmy siê min¹Ì :shock:

Jak to znĂłw Stany, Stany fajowa jazda na urlop? :tanczy: :D

SkÂąd te informacje? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ByÂły jeszcze kary surowsze, ale o nicj nie wypada pisaĂŚ, zwÂłaszcza, Âże przewinienie chyba nie poszÂło tak daleko... :xx:
MĂłj BoÂże - ratuj i strzeÂż przed tymi innymi karami :rydzyk: :devil: Ja przecieÂż nie dopuÂściÂłem siĂŞ nierzÂądu :lol: :devil: :devil: :devil:
..skÂąd wiesz :?: :shock:
.co jÂą tak do tych StanĂłw ciÂągnie :?:
Z innego forum siĂŞ dowiedziaÂłem - widzicie - nie moÂżna zamykaĂŚ siĂŞ na jedno :spiewa:

Podobno pojechaÂła do siedziby Microsoftu :D A po co i z kim, to juÂż pewnie siĂŞ domyÂślacie?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Podobno pojechaÂła do siedziby Microsoftu :D A po co i z kim, to juÂż pewnie siĂŞ domyÂślacie?
.. :shock: ahaaaa :uhh:
..zaraz..zaraz do samego Bila Gatesa :?: :shock:
..tymi chÂłopakami z Polibudy poznaĂąskiej :?: :shock:
..co Gates siĂŞ ich projektem zainteresowaÂł :o

..wow :o

..teraz to sÂą podwĂłjnymi szczĂŞÂściarzami :lol2:
..dosÂłownie w czepku rodzeni 8)
..zazdroszczĂŞ im ;(

..a wiesz na jak dÂługo tam pojechaÂła? :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

. :shock: ahaaaa :uhh:
..zaraz..zaraz do samego Bila Gatesa :?: :shock:
..tymi chÂłopakami z Polibudy poznaĂąskiej :?: :shock:
..co Gates siĂŞ ich projektem zainteresowaÂł :o
Pojecha³a sprawdziÌ, czy przypadkiem nie zaprosili ich do Stanów po to, aby póŸniej wzi¹Ì ich na handel ¿ywym towarem :lol: :devil:
I proszĂŞ nie pisz ''Polibuda'' - to nie przystoi o tak zacnej i renomowanej uczelni pisaĂŚ w ten sposĂłb :stop:
..a wiesz na jak dÂługo tam pojechaÂła? :)
Nie wiem :D Ale moÂże mi siĂŞ dziÂś nocy przyÂśni, to Ci powiem :devil:
MoÂże lada dzieĂą wrĂłci, jeÂśli jÂą tam coÂś, lub ktoÂś nie zatrzyma dÂłuÂżej ;)
NajwaÂżniejsze, Âże wrĂłci z materiaÂłami filmowymi i zapewne mnĂłstwem relacji :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

NajwaÂżniejsze, Âże wrĂłci z materiaÂłami filmowymi i zapewne mnĂłstwem relacji
To aktualnie jedyne, ale ogromne pocieszenie :D

Z jednej strony szkoda, Âże z powodu tego wypadu poznaĂąskich studentĂłw, AgattĂŞ straciliÂśmy z oczu, ale przecieÂż to byÂł jej temat i musiaÂła poprowadziĂŚ go do koĂąca i naleÂżycie opracowaĂŚ, a do tego wyjazd zapewne byÂł niezbĂŞdny :)
Pozostaje nam tylko ÂżyczyĂŚ owocnych ÂłowĂłw i niepowtarzalnych przeÂżyĂŚ podczas wizyty w Microsoft Corporation :brawa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Pozostaje nam tylko ÂżyczyĂŚ owocnych ÂłowĂłw i niepowtarzalnych przeÂżyĂŚ podczas wizyty w Microsoft Corporation :brawa:
No, no, no, no - wystopuj :stop: Bo jak jej siĂŞ za bardzo spodoba, bo w to, Âże ona siĂŞ spodoba, to nie wÂątpiĂŞ - co mnie napawa lĂŞkiem :lol2: , to jeszcze dojdzie do tego, Âże do nas nie wrĂłci i tam zostanie ;(

Tfuuuu ... wypluĂŚ te sÂłowa :rozglada:
ODPOWIEDZ