dziÂś Joasi w podsumowaniu dnia nie bĂŞdzie
A ja czekaÂłem jak ... :stop: JuÂż myÂślaÂłem,Âże zza tego charakterystycznego poczÂątku serwisu wyÂłoni siĂŞ Joasiowe oblicze a tu Piotr JacoĂą :spiewa:
Ale jest wiĂŞkszy bĂłl :stop: Np umĂłwic siĂŞ z NiÂą na randkĂŞ i czekaĂŚ w strugach deszczu bez skutku :hmm: Wielu nieborakĂłw tego doÂświadczyÂło :uhh: :spiewa:
Joasia zadawaÂła mu pytania pod czas konferencji wiĂŞc na pewno jÂą zna
Do takiego to zagada

Joasiu oÂświadczam Ci-nie wiem jak adam-ale ja jestem gruba rybÂą na mieÂście
:spiewa: :klamca: :spiewa: :klamca:
Joasia to i tak ma fory-jako kobieta nie musi wstawaĂŚ zadajÂąc pytanie :brawa: :devil: :spiewa:
Joasia swoich fanĂłw siĂŞ boi a nie rzÂądu
My jÂą bardziej przeraÂżamy
Joasia pewnie nie chcĂŞ miec fanow :nie: Stresujemy JÂą gorzej jak ta praca
Joasia jest w tym wzglĂŞdzie jak Kubica :spiewa:
JesteÂśmy skutkiem ubocznym caÂłego tego tvnowskiego dwudziestego-czwartego szoÂłbiznesu Joasiowego :cicho:
Ale mnie to nie cieszy za specjalnie :nie: Bo ja w gruncie rzeczy nie lubie Joasi dokuczaĂŚ :rozglada:
na przyk³ad wpaœÌ na ni¹ na rowerze
I co nie wiem czy siê nie pogubi³em w tym 'ping-pongu' :stop: Ja mia³bym byÌ sk³onny oddac ¿ycie po to ¿eby wpaœÌ na Ni¹ na rowerze
Obawiam siĂŞ,Âże wtedy AnioÂłek byÂłby bez szans w tym zderzeniu :hmm:
Poza tym mam zÂłe doÂświadczenia w takim czymÂś :hmm: Kiedys koleÂżance nos prawie Âże zÂłamaÂłem niechcÂący uderzajÂąc JÂą

CzuÂłem siĂŞ jak ostatni Âłajdak :hmm:
TakÂże wymysl coÂś innego :stop: Moja odpowiedz brzmi:nie dziekuje :stop: :spiewa:
Chyba,Âże jakaÂś leciutka kolizyjka :tanczy: To bym JÂą obskakiwaÂł z wszystkim stron Âżeby daÂła sie przeprosiĂŚ :spiewa: :spiewa:
dokÂładnie za diablicĂŞ
no coÂś dawno Nika nie wpisywaÂła siĂŞ na to forum-moÂże ma nas dosyĂŚ
Widzisz Ona zawsze w Joasi widziaÂła przede wszystkim dziennikarkĂŞ,a My to chyba wszystko

x:
Kim ta biedna Joasia jeszcze nie byÂła :spiewa: :spiewa: