Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Bardzo ,bardzo bym chciaÂł Âżeby juz Joasia wrĂłciÂła :rydzyk: :rydzyk:
Ale nie chce o tym pisac gÂłoÂśno Âżeby sie nie dowiedziaÂła :hmm:
x:
Ufff dyplomata :rozglada: :aniol:
Ale nie chce o tym pisac gÂłoÂśno Âżeby sie nie dowiedziaÂła :hmm:

Zgadzam siĂŞ z pierwszym :aniol: A pierwsze pociaga wszystko inne.Joasia ma to do siebie, Âże jest wspaniaÂła i miÂłosierna.
Ufff dyplomata :rozglada: :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ja teÂż siĂŞ obawiam, Âże jak Joasia siĂŞ dowie, Âże chcemy, Âżeby juÂż wrĂłciÂła to specjalnie weÂźmie dodatkowy urlop.
A co do jej powrotu, to obawiam siĂŞ, Âże jeszcze nie teraz. Wystarczy tez popatrzeĂŚ jak w tvnie biorÂą urlopy. Jak dÂługo nie ma juÂż Pochanke czy Grassa
Pewnie wszyscy od razu na miesiÂąc idÂą i z JoasiÂą moÂże byĂŚ tak samo

A co do jej powrotu, to obawiam siĂŞ, Âże jeszcze nie teraz. Wystarczy tez popatrzeĂŚ jak w tvnie biorÂą urlopy. Jak dÂługo nie ma juÂż Pochanke czy Grassa

Pewnie wszyscy od razu na miesiÂąc idÂą i z JoasiÂą moÂże byĂŚ tak samo

O Bo¿êGorzej jak Joasia wziê³a urlop na pól roku
I co ja mam wiĂŞcej powiedzieĂŚ...

Joasia musi wrĂłciĂŚ w przeciÂągu 2 tygodni. JakoÂś damy radĂŞ.
Maxxx, weŸ siê w garœÌ, jakoœ damy radêTo by³aby istna katastrofa

Ja równie¿, ale mam tak¹ cich¹ nadziejê, ¿e j¹ zobaczê. Ale ¿ebym uwa¿a³, ¿e to prawdopodobne to :nie:Ja nawet siê nie nastawiam na Jej powrót ¿eby siê nie zawieœÌ
Ale jak wróci to bedzie mnóstwo Joasi :aniol: :aniol: :aniol:arczi pisze:O Bo¿ê To ju¿ lepiej nic nie mów, bo jeszcze wykraczesz
Joasia musi wrĂłciĂŚ w przeciÂągu 2 tygodni. JakoÂś damy radĂŞ.
Zawsze tak jest ,Âże po urlopie idzie siĂŞ chĂŞtnie do pracy ale tylko do takiej ,ktĂłrÂą siĂŞ lubi.
A Joasia chyba lubi g³ównie ze wzglêdu na nas :stop: :klamca:
Ok :uhh: W³aœnie sobie jem œniadanie wiêc pokarm mam aby prze¿yÌ :cicho: Potrzeba tylko strawa duchowa i coœ dla zmys³ów :aniol: Jakaœ medilana gwiazda by sie na pocz¹tek przyda³a :aniol: Tak,tak do Ciebie mówie urlopowiczkoMaxxx, weŸ siê w garœÌ, jakoœ damy radê

A pomyÂśl sobie jakbyÂśmy czekali na Joasie nie tylko z perspektywy TV :nie: ByÂłoby duuuuÂżo gorzej :rozglada:Ja rĂłwnieÂż, ale mam takÂą cichÂą nadziejĂŞ, Âże jÂą zobaczĂŞ. Ale Âżebym uwaÂżaÂł, Âże to prawdopodobne to
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !