Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:No jest the best. Ale jak siĂŞ tak zastanowiĂŞ, to nie wiem czemu. Czego byÂśmy nie gadali o Joasi i tak siĂŞ koĂączy zawsze tak samo
Poprostu mĂłwiÂąc obrazowo Joasia zatyka wszystkie odpÂływy prowadzÂące do innych stwierdzen :tanczy: Joasiu przez Ciebie to My juÂż wariujemy :shock:
Ale to nic,waÂżne ,Âże Ty i tak jesteÂś the besciara :tanczy:
PrzyznajĂŞ. ZasÂługujemy na miano najodwaÂżniejszych PolakĂłw
Dlatego zas³ugujemy na podniesienie Naszej rangi :aniol: Joasiu bardzo Nam mi³o by³o byÌ Jej Królewskiej Moœci giermkami( :rozglada: )ale teraz musisz po powrocie Nas mianowaÌ na conajmniej rycerzy :D Nie b¹dŸmy zach³anni,bedziemy jeœÌ ma³ymi ³y¿kami :P
Ale Joasia nas nie dokarmia i rzuca w nas kamieniami
Nie³adnie w takie bezbronne zwierz¹tka ;( Bo mo¿emy siê zmieniÌ w jakieœ drapiezne ptaki,ale ty chyba tego nie chcesz.Tak wiêc Joasiu stosuj siê do s³ów premiera "Karmmy kaczki" :spiewa: Tylko my nie mamy nazwy :devil:
Zero wdziĂŞcznoÂści
Joasiu nawet nasza zdwojona wdziecznoÂśc nie pokryje ubytku braku Twojej.Tak wiĂŞc zrĂłb coÂś z tym :rydzyk:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasiu przez Ciebie to My juÂż wariujemy
Ale to nic,waÂżne ,Âże Ty i tak jesteÂś the besciara
A dlaczego ona jest debeœciara :?: Po prostu wyrobiliœmy Joasi dobry PiaR. W dziesiejszych czasach nie trzeba byÌ nie wiadomo jak zdonmym. Wystarczy dobry marketing by osi¹gn¹Ì sukce. Nie ¿ebyœ Ty Joasiu osi¹gnê³a sukces dziêki temu :nie: ale to pomaga. :*
Dlatego zasÂługujemy na podniesienie Naszej rangi Joasiu bardzo Nam miÂło byÂło byĂŚ Jej KrĂłlewskiej MoÂści giermkami( )ale teraz musisz po powrocie Nas mianowaĂŚ na conajmniej rycerzy
Po tylu staraniach :spiewa: Joasia nie mo¿e nas tak po prosty zostawiÌ. Nale¿y siê nam jakaœ wdziêcznoœÌ, ¿e jakoœ dzia³amy w Twiom w¹tku i nie popad³aœ w czeluœci zapomnienia :D
Nie b¹dŸmy zach³anni,bedziemy jeœÌ ma³ymi ³y¿kami

Do czasu :spiewa:
Tak wiĂŞc zrĂłb coÂś z tym
I to jak najszybciej. Najlepiej juÂż jutro, ale jak nie moÂżesz to w weekendowy poranek. A juÂż
w poniedziaÂłkowy wieczĂłr to nie masz wyjÂścia :nie:
maxxx

A dlaczego ona jest debeœciara Po prostu wyrobiliœmy Joasi dobry PiaR. W dziesiejszych czasach nie trzeba byÌ nie wiadomo jak zdonmym. Wystarczy dobry marketing by osi¹gn¹Ì sukce. Nie ¿ebyœ Ty Joasiu osi¹gnê³a sukces dziêki temu ale to pomaga.
ÂŁadnie Jej wyjaÂśniÂłeÂś machine szoÂł biznesu i marketingu :aniol: KtoÂś kto tu wpadnie przypadkiem przeczyta i juz wie poÂźniej przypadkowo ogladajÂąc tvn24:o to ta wielka gwiazda,zwrĂłce na Nia bacznÂą uwagĂŞ :shock:
Joasiu My to pierwsi zauwaÂżyliÂśmy bo sondujemy rynek,zauwaÂżylismy w tobie potencjalnÂą gwiazdĂŞ ale to Twoja zasÂługa,Âże taka jestes jaka jesteÂś :brawa: I za to Ci chwaÂła :brawa: :spiewa:
Nale¿y siê nam jakaœ wdziêcznoœÌ, ¿e jakoœ dzia³amy w Twiom w¹tku i nie popad³aœ w czeluœci zapomnienia
A tak siĂŞ martwilismy jak to wszystko bedzie wygladac przy Joasi nieobecnoÂści :mhm: :spiewa:
A tu wrĂŞcz wiĂŞcej postĂłw:nie wiem czy to nie niepokojÂące,bo nasza wyobraÂźnia produkuje wiĂŞcej postĂłw niÂż realna Joasia :shock: Ale moÂże siĂŞ myle -nie wyciagajmy z tego pochopnych wnioskĂłw bo jeszcze pomysli,Âże jest nam zbĂŞdna :aniol:
Joasiu jesteÂś Nam bardzo potrzebna :rydzyk:
Do czasu
Bo apetyt roÂśnie.. :tanczy:
Najlepiej juÂż jutro, ale jak nie moÂżesz to w weekendowy poranek. A juÂż
w poniedziaÂłkowy wieczĂłr to nie masz wyjÂścia
No to grafik juÂż mamy :tanczy: Popatrz Joasiu jak dyrektor programowy arczi poszedÂł Ci na rĂŞke,daÂł Ci wybĂłr kiedy moÂżesz wrĂłciĂŚ :shock:
Stworzymy Ci cudowne warunki pracy :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁadnie Jej wyjaÂśniÂłeÂś machine szoÂł biznesu i marketingu KtoÂś kto tu wpadnie przypadkiem przeczyta i juz wie poÂźniej przypadkowo ogladajÂąc tvn24:o to ta wielka gwiazda,zwrĂłce na Nia bacznÂą uwagĂŞ
KtoÂś, kto nie oglÂąda tvn24, zobaczy to, bĂŞdzie gotĂłw pomysleĂŚ, Âże to najwiĂŞksza szycha w stacji.
Ale Joasi to nie przeszkadza :spiewa:
Joasiu My to pierwsi zauwaÂżyliÂśmy bo sondujemy rynek,zauwaÂżylismy w tobie potencjalnÂą gwiazdĂŞ ale to Twoja zasÂługa,Âże taka jestes jaka jesteÂś I za to Ci chwaÂła
Joasiu, swoj¹ pozycjê zawdziêczasz tylko i wy³¹cznie sobie. A my tu dodajemy CI otuchy i motywujemy :tanczy:
Ale moÂże siĂŞ myle -nie wyciagajmy z tego pochopnych wnioskĂłw bo jeszcze pomysli,Âże jest nam zbĂŞdna
Joasiu jesteÂś Nam bardzo potrzebna
Joasiu, nawet nie wiesz jak bardzo, naewt bardziej niÂż posÂłanka Beger konia i owies :devil:
Asia, jak chcesz, ¿eby tu by³o wiêcej postów wróc, wtedy nie doœÌ, ¿e bêdziemy zmyœlaÌ, to jeszcze przeanalizujemy stan aktualny :devil:
Bo apetyt roÂśnie..
I to w zastraszajÂącym tempie :tanczy:
No to grafik juÂż mamy Popatrz Joasiu jak dyrektor programowy arczi poszedÂł Ci na rĂŞke,daÂł Ci wybĂłr kiedy moÂżesz wrĂłciĂŚ
Stworzymy Ci cudowne warunki pracy
Joasiu, to jesteÂśmy juÂż dogadani :spiewa:
maxxx

KtoÂś, kto nie oglÂąda tvn24, zobaczy to, bĂŞdzie gotĂłw pomysleĂŚ, Âże to najwiĂŞksza szycha w stacji.
Dla Nas jest :P Ale ja nie chce Âżeby Joasia byÂła takÂą ogromna szycha :shock:
Joasia to Nasza lokalna gwiazda :spiewa: O to teraz podpadÂłem :spiewa:
Ale Joasi to nie przeszkadza
A co sie bĂŞdzie przejmowaĂŚ :tanczy:
Joasiu, swoj¹ pozycjê zawdziêczasz tylko i wy³¹cznie sobie. A my tu dodajemy CI otuchy i motywujemy
Nawet Nasze drobne ¿³oœliwoœci sa motywuj¹ce :aniol: Joasiu podziwiamy Ciê :tanczy:
Asia, jak chcesz, ¿eby tu by³o wiêcej postów wróc, wtedy nie doœÌ, ¿e bêdziemy zmyœlaÌ, to jeszcze przeanalizujemy stan aktualny
Bo teraz Joasiu napĂŞdzamy koniunkture postow na zasadzie przekÂładanki :spiewa:
Chcemy komentowac juz realnÂą JoasiĂŞ :plus:
I to w zastraszajÂącym tempie
Joasia widzisz musi Nas trzymaÌ w ryzach troszkê,tez siê nie dziwiê bo da³a by nam palec a My byœmy po³knêli ca³¹ rêke :xx:
Joasiu, to jesteÂśmy juÂż dogadani
Tylko piecz¹tka i podpis :tanczy: Tylko arczi nie sprzedaj go na allegro :nie: Wiem,¿e wzi¹³byœ za niego z milion z³otych ale Joasia jest przecie¿ bezcenna dla Nas :*
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Dla Nas jest Ale ja nie chce Âżeby Joasia byÂła takÂą ogromna szycha
Joasia to Nasza lokalna gwiazda O to teraz podpadÂłem
Joasia ma i tak dobrÂą pozycje. Po co jej wiĂŞcej. Jak by byÂła jakaÂś waÂżna to musiaÂłaby siĂŞ tam zajmowaĂŚ, wszystkich strofowaĂŚ i byÂłoby mniej jej na antenie ;(
Bo teraz Joasiu napĂŞdzamy koniunkture postow na zasadzie przekÂładanki
Chcemy komentowac juz realnÂą JoasiĂŞ
Ale troche scenek powymyÂślanych teÂż nie zaszkodzi :nie: Tak, Âżeby ĂŚwiczyĂŚ wyobraÂźnie :devil:
Joasia widzisz musi Nas trzymaÌ w ryzach troszkê,tez siê nie dziwiê bo da³a by nam palec a My byœmy po³knêli ca³¹ rêke
Joasiu, jak bêdziemy tak pisaÌ, to rozgrzejemy forum do czerwonoœci i w koùcu padnie z przeci¹¿enia :shock:
Tylko piecz¹tka i podpis Tylko arczi nie sprzedaj go na allegro Wiem,¿e wzi¹³byœ za niego z milion z³otych ale Joasia jest przecie¿ bezcenna dla Nas
Asia nie jest na sprzedaÂż. DopĂłki siĂŞ nam nie znudzi, nic co jej, nie sprzedam :devil:
maxxx

Joasia ma i tak dobrÂą pozycje. Po co jej wiĂŞcej. Jak by byÂła jakaÂś waÂżna to musiaÂłaby siĂŞ tam zajmowaĂŚ, wszystkich strofowaĂŚ i byÂłoby mniej jej na antenie
Pewnie Joasiu narazie niech zostanie tak jak jest,oczywiÂście nie tak jak od 2,5 tygodni-nie zrozum mnie Âźle czasem :rydzyk:
Jedynie podwyÂżka nie byÂłaby zÂła :aniol:
Ale troche scenek powymyÂślanych teÂż nie zaszkodzi Tak, Âżeby ĂŚwiczyĂŚ wyobraÂźnie
Taka Joasia jest fajna tez dlatego,¿e trenuje nasz¹ wyobraŸnie jak dobra ksi¹¿ka :aniol:
Bo tez trzeba uwaÂżaĂŚ co sie piszĂŞ,raz Âżeby na temat;dwa:Âżeby KrĂłlewny zbytnio nie uraziĂŚ :P
Joasiu, jak bêdziemy tak pisaÌ, to rozgrzejemy forum do czerwonoœci i w koùcu padnie z przeci¹¿enia
PrzyszedÂł taki arczi na forum i czÂłowiek chwilĂŞ nie dychnie wrĂŞcz bo musi odpisywaĂŚ :devil:
Asia nie jest na sprzedaÂż. DopĂłki siĂŞ nam nie znudzi, nic co jej, nie sprzedam
A sprzedaÂł byÂś swÂą akredytacjĂŞ na wielbienie Joasi za 100 tys zÂłotych :?: :aniol:
Poprostu ktos Ci pÂłaci kase za to,Âże nie masz prawa juÂż nic o Niej pisaĂŚ i nie masz na to wpÂływu :spiewa:
PomyÂśl i odpowiedz.W sumie to nie jest sprzedaÂż Joasi :nie: :nie:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie Joasiu narazie niech zostanie tak jak jest,oczywiÂście nie tak jak od 2,5 tygodni-nie zrozum mnie Âźle czasem
Jedynie podwyÂżka nie byÂłaby zÂła
Ostatnie 2,5 tyg jest absolutnie niedopuszczalne :devil: Joasiu podwyÂżke moÂżesz dostaĂŚ, tak, Âżeby jakiÂś nowy ciuch se kupiĂŚ :tanczy:
Taka Joasia jest fajna tez dlatego,¿e trenuje nasz¹ wyobraŸnie jak dobra ksi¹¿ka
Bo tez trzeba uwaÂżaĂŚ co sie piszĂŞ,raz Âżeby na temat;dwa:Âżeby KrĂłlewny zbytnio nie uraziĂŚ
joasia to taka ksi¹zka do ³ó¿ka. Fajnie z ni¹ siê zasypia :devil:
PrzyszedÂł taki arczi na forum i czÂłowiek chwilĂŞ nie dychnie wrĂŞcz bo musi odpisywaĂŚ
Hehe, ja nie wiem, jak ja mog³em tak w ukryciu siedzieÌ i to czytaÌ. Udzielanie siê w tym w¹tku to sama przyjemnoœÌ. A ja te¿ czasem nie nad¹¿am, ¿eby szybko odpisywaÌ :spiewa:
Poprostu ktos Ci pÂłaci kase za to,Âże nie masz prawa juÂż nic o Niej pisaĂŚ i nie masz na to wpÂływu
To bardzo lukratywna propozycja. Nie jestem pewien co bym zrobiÂł. Ale Joasia by mnie przekonaÂła co powinienem wybraĂŚ :P
Na szczĂŞÂście takiego dylematu nie bĂŞdĂŞ mieĂŚ. Kto mĂłgÂłby zaproponowaĂŚ takÂą sumĂŞ :rozglada:
maxxx

Ostatnie 2,5 tyg jest absolutnie niedopuszczalne Joasiu podwyÂżke moÂżesz dostaĂŚ, tak, Âżeby jakiÂś nowy ciuch se kupiĂŚ
JakÂąs np nowiuteĂąkÂą mikoÂłajowÂą marynarke :tanczy: Zdajemy siĂŞ na TwĂłj gust Asia :aniol:
joasia to taka ksi¹zka do ³ó¿ka. Fajnie z ni¹ siê zasypia
Dobrze powiedziane :aniol: Taka dobra ksi¹¿ka ,¿e nawet nie odczuwamy braku zak³adki :tanczy:
Hehe, ja nie wiem, jak ja mog³em tak w ukryciu siedzieÌ i to czytaÌ. Udzielanie siê w tym w¹tku to sama przyjemnoœÌ
A to Ty tez wczeÂśniej czytaÂłeÂś te Nasze ,Âże tak powiem wypociny :rozglada:
Prosze proszĂŞ jacy czytelnicy 8)
To bardzo lukratywna propozycja. Nie jestem pewien co bym zrobiÂł. Ale Joasia by mnie przekonaÂła co powinienem wybraĂŚ
Nie byÂło propozycji ok? :rydzyk: Nie chce porĂłwnywaĂŚ Joasi ani rzeczy z NiÂą zwiÂązanych do pieniedzy :nie: :aniol:
Na szczĂŞÂście takiego dylematu nie bĂŞdĂŞ mieĂŚ. Kto mĂłgÂłby zaproponowaĂŚ takÂą sumĂŞ
Przychodzi mi na myÂśl tylko jakiÂś ten przysÂłowiowy Joasiowy 'ratownik' chcÂący wyeliminowaĂŚ jednego z Nas :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

JakÂąs np nowiuteĂąkÂą mikoÂłajowÂą marynarke Zdajemy siĂŞ na TwĂłj gust Asia
MoÂże byĂŚ teÂż czarna, pasujÂąca do charakteru Joasi :devil:
nawet nie odczuwamy braku zakÂładki
:devil: :devil: I nigdy siĂŞ nie koĂączy :tanczy:
A to Ty tez wczeÂśniej czytaÂłeÂś te Nasze ,Âże tak powiem wypociny
Prosze proszĂŞ jacy czytelnicy
Jak najbardziej. GdzieÂś od lutego tak regularnie.
Nie byÂło propozycji ok? Nie chce porĂłwnywaĂŚ Joasi ani rzeczy z NiÂą zwiÂązanych do pieniedzy

Nikt nie chciaÂł pÂłaciĂŚ. ByĂŚ moÂże dla innych Joasia teÂż jest bezcenna :rozglada:
Przychodzi mi na myÂśl tylko jakiÂś ten przysÂłowiowy Joasiowy 'ratownik' chcÂący wyeliminowaĂŚ jednego z Nas
Jak on chce nas wyeliminowaĂŚ, to Joasia go wyeliminuje :P
maxxx

MoÂże byĂŚ teÂż czarna, pasujÂąca do charakteru Joasi
Oh nie,Joasiu teraz jak ÂżaÂłoba jest to mamy przesyt czarnego koloru :aniol:
Do tego doszÂło,Âże juz nie tylko ubrania komentujemy ale Âżeby cos kupiĂŚ My musimy ten wybĂłr przyklepac by doszedÂł do skutku :shock:
I nigdy siĂŞ nie koĂączy
Trylogie ktos do koĂąca przeczytaÂł :?: :spiewa: Nieee bo dÂłuuuuga :red:
Ale o Joasi to kaÂżdy rozdziaÂł czytamy.Dobra nie mĂŞdrkuje-teÂż tak robie ;)
Poza tym czemu nikt nie napisze ksi¹¿ek o takich Joasiach,ciekawe czy by minister Orzechowski puœci³ to w obieg :spiewa:
Jak najbardziej. GdzieÂś od lutego tak regularnie.
I tak z czystym sumieniem obserwowaÂłeÂś jak Joasia gra Nam na nosie :shock: ;(
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Nikt nie chciaÂł pÂłaciĂŚ. ByĂŚ moÂże dla innych Joasia teÂż jest bezcenna
Joasia ma cene :shock: Jest warta kaÂżdych pieniĂŞdzy ;)
Jak on chce nas wyeliminowaĂŚ, to Joasia go wyeliminuje
Joasiu My mamy takie pokojowe charaktery :rydzyk: No baranki wrĂŞcz :spiewa:
Nie wiemy co to eliminacja :nie:
Jedyne co Nam nie pasuje to ten ratownik ;(
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Z poczÂątku miesiÂąca, przed podciĂŞciem wÂłosĂłw.
http://www.savefile.com/files/917790
maxxx

Jak jeszcze Jej chwile nie bĂŞdzie to znĂłw Jej podrosnÂą :aniol: I bardzo dobrze.
Fajnie na koniec tego filmiku sie popatrzyÂła :aniol:
Joasiu jak jeszcze zaczniesz nagminnie przewracac oczami to juz bedzie wogĂłle super ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Do tego doszÂło,Âże juz nie tylko ubrania komentujemy ale Âżeby cos kupiĂŚ My musimy ten wybĂłr przyklepac by doszedÂł do skutku
Musimy lobbowaĂŚ, by doszÂło do tego zakupu. Musimy tylko wybraĂŚ fason.
Joasia fajnie by wyglÂądaÂła w dÂżinsĂłwce :P
Poza tym czemu nikt nie napisze ksi¹¿ek o takich Joasiach,ciekawe czy by minister Orzechowski puœci³ to w obieg
Oj mo¿na by o Niej tyle ksi¹¿ek napisaÌ ile odcinków 'Mody na Sukces' .
Wicepremier Orzeczowski sam by chĂŞtnie poczytaÂł co ciekawsze fragmenty :tanczy:
A jak pose³ Suski by to dorwa³ w swoje rêce, to jeszcze by siê zacz¹³ :devil: podniecaÌ, czy co :devil:
I tak z czystym sumieniem obserwowaÂłeÂś jak Joasia gra Nam na nosie
:rozglada: :spiewa: :spiewa:
Joasia ma cene Jest warta kaÂżdych pieniĂŞdzy
DaÂłbym jej wszystko, gdyby ona tylko chciaÂła braĂŚ ;(
Nie wiemy co to eliminacja
Jedyne co Nam nie pasuje to ten ratownik
Joasiu pozbÂądÂź siĂŞ go jak najszybciej :evil:
maxxx

arczi pisze:Musimy lobbowaĂŚ, by doszÂło do tego zakupu. Musimy tylko wybraĂŚ fason.
Joasia fajnie by wyglÂądaÂła w dÂżinsĂłwce
Ja bym jeszcze dodaÂł do tego jakiÂś kowbojski kapelusz 8) Ale w nim raczej do studia nie wpuszczÂą :nie: I buty kowbojki obowiÂązkowo :tanczy:
Najpierw przylobbujemy,potem zobaczymy co z tego wyniknie :rozglada: .
Oj mo¿na by o Niej tyle ksi¹¿ek napisaÌ ile odcinków 'Mody na Sukces' .
Wicepremier Orzeczowski sam by chĂŞtnie poczytaÂł co ciekawsze fragmenty
Uk³adalibyœmy typy ksi¹¿ek pod konkretne grupy czytelników :aniol:
Dla Orzechowskiego to ja nie wiem co byÂłoby dobre :cicho: Chyba jakby Joasia byÂła osadzona we wczesnym ÂŚredniowieczu odziana w wĂłr pokutny ;(
Dla Nas to wiadomo :szalony: CoÂś z epoki Romantyzmu ;) Czyli przewaga uczuĂŚ nad rozumem :tanczy:
Wydawnictwo dobre znajœÌ.I tyle ;)
A jak pose³ Suski by to dorwa³ w swoje rêce, to jeszcze by siê zacz¹³ podniecaÌ, czy co
Z tej racji,Âże ponoĂŚ niewiele mu potrzeba byloby to nieuniknione :xx:
DaÂłbym jej wszystko, gdyby ona tylko chciaÂła braĂŚ
GwiazdĂŞ z nieba musimy zerwaĂŚ dla Joasi ;) Powiedz tylko ktĂłrÂą zaraz Âściagniemy jÂą jakimÂś wysiĂŞgnikiem :spiewa:
Joasiu pozbÂądÂź siĂŞ go jak najszybciej
Mam nadziejĂŞ,Âże to zrobiÂła :stop: Z facetĂłw w okoÂło Joasi to tolerujemy tylko siebie nawzajem :spiewa: :devil:
ODPOWIEDZ