arczi pisze:ÂŻeby tylko nie popadÂła w depresje. Joasiu, my nie chcemy smutnej Joasi
Musisz byĂŚ wesoÂła
W depresje by popadÂła gdyby tu po powrocie Âżadnego wpisu nie zastaÂła :hmm:
PopadÂła by w czarna rozpacz
Ale tak nie bedzie wiĂŞc zabawa trwa :tanczy:
Ka¿de zdanie jest g³êboko przemyœlane. Nie ma w nich nic ze spontanicznoœci
O przepraszam

Raz na rok jest jakis wyskok :uhh: :spiewa: Za ktory obrywamy :aniol:
Jarek ze zÂłymi przyzwyczajeniami z radia zet. A fe
Nie wiedziaÂł, Âże na Wiertniczj to kobiety czci siĂŞ jak koty we Egipcie
To tÂłumaczyÂłoby dlaczego polubiÂły Go te nowe,ktĂłre teÂż o tym nie wiedziaÂły :uhh:
Nic siĂŞ Jareczku nie przejmuj,nie jestes jedyny na ktĂłrego Joanna siĂŞ gniewa
Bardzo bym tego chciaÂł. Ale to adam jest specjalistÂą w odnajdywaniu znajomych Joasi.
Teraz pewno rozpuÂściÂł nici po Warszawie i szuka :spiewa: Bo siedzi po cichutku.On jest chyba najgorzej z Nas wkurzony na KryĂąskÂą :uhh:

x:
Np. taka NEL 500, tylko to podobno Joasia we wÂłasnej osobie byÂła Szkoda, Âże siĂŞ zmyÂła
Fajnie jakby siĂŞ ujawniÂł ktoÂś autentycznie znajomy Joasi

Ale to maÂło prawdopodobne bo prawdziwy jakis przyjaciel raczej nie dyskutowal by o bliskiej osobie na necie :stop:
A innych "znajomych" to chyba nie chcemy :nie: Bo jeszcze by obmĂłwili nasza JoasiĂŞ i co by byÂło

x: :nie:
Joasiu, juÂż Ci radziÂłem, ÂżebyÂś troche przyciemniÂła ten blond. Widzisz, a teraz gdzieÂś bocznymi uliczkami siĂŞ musisz przeciskaĂŚ
WidaĂŚ woli sztukĂŞ od wygody :spiewa: To tak jakby kupiÂła auto dwu drzwiowe tylko dlatego ,Âże jest Âładne :devil:
epsztajnek pisze:Maxxxie, przegi¹³eœ , wstydŸ siê
Joasia jest dyspozycyjna przez ca³y rok ! Nieraz tutaj jej wspó³czu³em pod tym wzglêdem
To Joasia miaÂła zareagowac a nie Ty

No nic nie wyszedÂł mi ten chytry,albo jak sie okazuje Âśrednio-chytry plan :uhh: Joasiu jesteÂś dyspozycyjna -wybaczysz mi :rydzyk: :> :rydzyk: :> :rydzyk:
Panowie, a czy my mamy wogóle pewnoœÌ, ¿e nasza Królewna jest prawdziw¹, a nie farbowan¹ blondynk¹ ?
Hmm da³bym sobie reke uci¹Ì ale teraz mnie zagi¹³eœ
Ale jest,inaczej tego nie widzĂŞ

:spiewa:
NEL500 kiedyÂś wspominaÂła, Âże Joasiowa siostra jest brunetkÂą
ByÂł taki temat :mhm: :rozglada: