Panowie

Mam nadziejĂŞ, ze nie jesteÂście do tego stopnia zdesperowani, iÂż np. daliÂście ogÂłoszenia do gazet, bÂądÂź w kopalni wiedzy zwanej internetem: ktokolwiek jest w posiadaniu zdjĂŞĂŚ Agatty w bikini, jest przez nas pilnie poszukiwany

Btw. w Jarocinie prezentowaÂła siĂŞ nad wyraz bosko

W dobrym kierunku, chcia³oby siê rzec, pod¹¿y³a :brawa: Tak bliskim naszemu sercu i gustom
Trzymajcie siĂŞ

Narzekacie, ubolewacie, a Wy pasek u spodni Agatty zobaczyĂŚ mogliÂście

Co, chyba nie muszĂŞ nikomu uÂświadamiaĂŚ, jak na warunki kadrowania Tvn24, jest nie lada wyczynem

A do tego, ¿e my ci¹gle jesteœmy ograniczani powinniœcie si³¹ rzeczy siê przyzwyczaiÌ

Dlaczego wobec tego tym razem miaÂłoby byĂŚ inaczej - i tu nas ograniczaÂły ciemnoÂści

(OczywiÂście caÂły czas piszĂŞ o magicznej i uroczej fotce... nie muszĂŞ tÂłumaczyĂŚ ktĂłrej?

)
Tyle piszê z marszu, ale ju¿ teraz muszê Was za czujnoœÌ pochwaliÌ
CzuÂłem to, byÂłem spokojny o to, Âże czuwacie, Âże wszystko, co waÂżne wyÂłapiecie
JeÂśli miaÂłbym reagowaĂŚ festiwalowo w piÂątek byÂłoby to tak, tak, tak - marzenia siĂŞ speÂłniajÂą :tanczy: MoÂże nie te najskrytsze :szalony: , ale po prostu te caÂłkiem realne

Czêœciej bêdê znika³, bo widzê ¿e tu co niektórzy przypisywali sobie nadprzyrodzone moce odstraszania gwiazd, to ja wrêcz odwrotnie, ¿e jako niby wraz z moim znikniêciem gwiazdy par³y na ekran ze wzmo¿on¹ si³¹

Jeszcze piĂŞkniejsze i bogatsze w osobliwy urok
Notka - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:
Tak, takÂą AgattĂŞ chcĂŞ najczĂŞÂściej oglÂądaĂŚ
Teraz tym bardziej juÂż do grobowej deski bĂŞdĂŞ darzyÂł festiwal w Jarocinie ogromnym sentymentem

W mÂłodoÂści (tej wczesnej

) bÂłagaÂłem rodzicĂłw: mamo!, tato - ja chcĂŞ na Jarocin

W piÂątek chciaÂłbym jeszcze bardziej
Nie wiem tylko jak zareagowaliby czÂłonkowie grupy Neagatyw, przechrzczeni przez AgattĂŞ na Negativ - myÂślĂŞ, Âże jednak piĂŞknej dziewczynie z klubowego podwĂłrka, Âświata subkultury techno punkowcy wybaczÂą

ÂŁatwo z punkowej grupy Negatyw zrobiĂŚ Negativ

Ale to kojarzy siĂŞ z DJ-ami

Agatta powtarzaÂła: "Jarocin Âżyje", a fani Agatty z wraÂżenia jak zobaczyli na festiwalu odmienionÂą gwiazdĂŞ maÂło nie pomarli

Jarocin ¿yje - Agatta powtarza³a za organizatorami, a wyœcie wespó³ z Tvn24 go pochowali
No i przyszedÂł czas na smutny sobotnio - niedzielny dyÂżur

Nikt z nas nie przeczuwaÂł, Âże Agatka spĂŞdzi tak krĂłtkie chwile w Jarocinie

W piÂątek tryskaÂła radoÂściÂą i dobrym humorem, a w sobotĂŞ juÂż musiaÂła patrzeĂŚ na ludzkÂą krzywdĂŞ, a o niedzieli to nawet nie wspominam :/ , poniewaÂż widzĂŞ, Âże tu miaÂło miejsce najwiĂŞksze zwichniĂŞcie proporcji miĂŞdzy bytem a niebytem na wizji :/
Niemniej, wielkie brawa dla Agatty za tak, wyczucie i okazywane wspó³czucie :brawa:
DomyÂślam siĂŞ z jej tonu i relacji, Âże obojĂŞtnym w obliczu tego, co zastaÂła na miejscu trudno byÂło pozostaĂŚ obojĂŞtnym :]
..to ty nawet wiesz i pamiĂŞtasz jak on siĂŞ nazywa

:o
..gratulujĂŞ pamiĂŞci

..do tej pory myÂślaÂłem Âże tylko nazwiska piĂŞknych paĂą spamiĂŞtujesz
Czujny mê¿czyzna baczy równie¿ na to, co wokó³ piêknej kobiety. Wroga trzeba dobrze poznaÌ :devil:
Teraz tak siê nad tym zastanowi³em ... :mhm: I wydaje mi siê, ¿e codziennoœÌ z Agatk¹ jest dla nas rzecz¹ tak ogromnej wagi, ¿e kiedy tu i teraz nie mamy z ni¹ ¿adnego kontaktu, to uciekamy albo w przesz³oœÌ, albo w przysz³oœÌ ...
Black, ale pamiêtaj o tym, ¿e codziennoœÌ jest zawsze obecna w naszym ¿yciu

Jest substancjÂą Âżycia, bez ktĂłrej nie ma Âżadnego Âżycia ani Âżadnej historii. Dzieje siĂŞ ten proces rĂłwnieÂż na odwrĂłt, wiĂŞc nie ma co siĂŞ zaÂłamywaĂŚ