Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

a obiecywaÂłeÂś Âże nic siĂŞ nie stanie a nie ma Joasi
Chyba trzeba jak¹œ karê finansow¹ dla Ciebie obmyœliÌ
Trzy tygodnie ÂżeÂśmy czekali a ty jÂą puÂściÂłeÂś
I co znowu mamy na niÂą trzy tygodnie czekaĂŚ
Ja tam Joasi przez internet pilnowaÂł nie bĂŞdĂŞ :spiewa: :spiewa:
Co innego, gdybym byÂł na miejscu.
Praga to niebezpieczna dzielnica.
Ja bym siĂŞ obawiaÂł, Âże Epsztajnek nam jÂą zachachmĂŞciÂł. I teraz jÂą bĂŞdzie przetrzymywaÂł :twisted:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ja bym siĂŞ obawiaÂł, Âże Epsztajnek nam jÂą zachachmĂŞciÂł. I teraz jÂą bĂŞdzie przetrzymywaÂł :twisted:
Na Pradze mam rezydencjĂŞ ;) ale w ciÂągu dnia przebywam w robocie na Mokotowie , mam alibii :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze: Na Pradze mam rezydencjĂŞ ;) ale w ciÂągu dnia przebywam w robocie na Mokotowie , mam alibii :devil:
No to mamy tajemnicze znikniĂŞcie Joasi z Pragi :shock:
Mam nadzieje, Âże jest to spowodowane ciĂŞÂżkÂą pracÂą w studio :tanczy:
maxxx

Post autor: maxxx »

Czyli co juÂż Jej nie byÂło poza tymi trzema jakÂże uroczymi lajfami :?:
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co siĂŞ ma :spiewa:
Bo Piotr Jacon juz siĂŞ zameldowaÂł :stop:
Ale ta roz³¹ka nauczy³a nas cierpliwoœci :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Jak tylko rano w Poranku zobaczyÂłam JoasiĂŞ na stadionie w relacji to sobie pomyslaÂłam, Âże na pewno chÂłopaki we wÂątku szalejÂą :D I siĂŞ nie pomyliÂłam!!! WypoczĂŞta, opalona, usmiechniĂŞta!- tak, tak arczi, powrĂłciÂła i to w wielkim stylu! :D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

ÂŻeby siĂŞ tylko Jaconiowi te "wieczorne prezentacje" zbytnio nie spodobaÂły :grozi: bo jeszcze JoasiĂŞ odsunÂą :/
maxxx

Jak jutro tez bĂŞdzie to zacznĂŞ siĂŞ martwiĂŚ :rozglada:
Dawniej tak bywaÂło,Âże ktoÂś przychodziÂł tylko na 23:00 a teraz jak juÂż jest od 18.00 to do koĂąca :uhh:
Piotr-podziel siĂŞ fucha z JoasiÂą co :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Jak tylko rano w Poranku zobaczyÂłam JoasiĂŞ na stadionie w relacji to sobie pomyslaÂłam, Âże na pewno chÂłopaki we wÂątku szalejÂą I siĂŞ nie pomyliÂłam!!!
:racja: :spiewa:
O tak strasznie nie byÂło :klamca: :klamca:
Piotr-podziel siĂŞ fucha z JoasiÂą co
Ale Joasia debiutowaÂła z Jaconiem -moÂże jÂą szantaÂżowaĂŚ :shock: moÂże na przykÂład napisaĂŚ nam jak strasznie siĂŞ baÂła przed swoim debiutem :devil:

Teraz sÂą przetasowania i ludzie majÂą urlopy i we wrzeÂśniu wszystko wrĂłci do normy :stop:
maxxx

O tak strasznie nie byÂło
Teraz na spokoju to przeczytaÂłem i powiem tak:byÂło spontanicznie :aniol:
Joasia i tak ma szczescie ,Âże to tak drogÂą wirtualnÂą bo inaczej byÂśmy JÂą chyba udusili :P :hmm:
Ale Joasia debiutowaÂła z Jaconiem -moÂże jÂą szantaÂżowaĂŚ moÂże na przykÂład napisaĂŚ nam jak strasznie siĂŞ baÂła przed swoim debiutem
Czyli mĂłwisz,Âże trzyma Joasie w szachu :spiewa: :spiewa:
A zreszta pamiĂŞtam-niestety tylko z capsĂłw :red: -jak ktos pisaÂł,Âże mu oczy lewitowaÂły :spiewa:
Jezu jak ja ÂżaÂłuje,Âże nie spotkaÂłem Joasi na poczÂątku Jej zabawy z Tvn24 ;(
Teraz sÂą przetasowania i ludzie majÂą urlopy i we wrzeÂśniu wszystko wrĂłci do normy
Masz racjĂŞ panie adamie teraz jest taki misz masz :hmm:
Jakbysmy mogli to bysmy ta ramĂłwke przetasowali do gĂłry nogami :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Dzisiaj to chyba z szeÂśdziesiÂąt postĂłw napisaliÂśmy :shock:
Teraz na spokoju to przeczytaÂłem i powiem tak:byÂło spontanicznie
spontanicznie poszaleliÂśmy :spiewa:
Joasia i tak ma szczescie ,Âże to tak drogÂą wirtualnÂą bo inaczej byÂśmy JÂą chyba udusili
Z radoÂści czy ze zÂłoÂści?? :shock:
Jezu jak ja ÂżaÂłuje,Âże nie spotkaÂłem Joasi na poczÂątku Jej zabawy z Tvn24
NiedÂługp we wszystkich ÂświĂŞtych bĂŞdzie dwa lata ale ja JoasiĂŞ to pamiĂŞtam od czerwca ubiegÂłego roku :stop:
maxxx

Dzisiaj to chyba z szeÂśdziesiÂąt postĂłw napisaliÂśmy
To pokazuje jak Joasia dziaÂła na wyobraÂźnie :spiewa:
Z radoÂści czy ze zÂłoÂści??
Z radoœci bo z³oœÌ nawet jakby by³a wczeœniej szybko by minê³a na widok tej damy :aniol:
A zresztÂą dziÂś byÂło to najlepiej widaĂŚ :P MyÂślĂŞ,Âże Joasia jest z nas zadowolna choc odrobinkĂŞ :rydzyk:
NiedÂługp we wszystkich ÂświĂŞtych bĂŞdzie dwa lata ale ja JoasiĂŞ to pamiĂŞtam od czerwca ubiegÂłego roku
Musimy znĂłw cos przygotowaĂŚ dla Joasi :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Jak tylko rano w Poranku zobaczyÂłam JoasiĂŞ na stadionie w relacji to sobie pomyslaÂłam, Âże na pewno chÂłopaki we wÂątku szalejÂą
Trzeba by³o nasz¹ Pani¹ odpowiednio przyj¹Ì :devil:
tak, tak arczi, powrĂłciÂła i to w wielkim stylu!
Mam nadziejĂŞ , Âże ten styl jeszcze dÂługo bĂŞdziemy mogli poobserwowaĂŚ :spiewa: :spiewa:
ÂŻeby siĂŞ tylko Jaconiowi te "wieczorne prezentacje" zbytnio nie spodobaÂły bo jeszcze JoasiĂŞ odsunÂą
Tak wÂłaÂśnie. Jeszcze sobie pomyÂśli, Âże to on jest krĂłlem tefaÂłenowskich wieczorĂłw :stop:
Dzisiaj to chyba z szeÂśdziesiÂąt postĂłw napisaliÂśmy
Jedno jest pewne. DziÂś rano Joasia miaÂła 162 strony. Teraz ma 166.
Rano byÂło poniÂżej 100 000 wyÂświetleĂą teraz jest o tysiÂąc wiĂŞcej. To mĂłwi samo za siebie :tanczy: :tanczy:
MyÂślĂŞ,Âże Joasia jest z nas zadowolna choc odrobinkĂŞ
Joasiu, my z Ciebie nie tak do koĂąca. MieliÂśmy apetyt na troche wiĂŞcej lajfowania niÂż do 12 i jakies raporciki i serwisy. Mam nadziejĂŞ, Âże jutro siĂŞ poprawisz :spiewa: :devil:
Musimy znĂłw cos przygotowaĂŚ dla Joasi
JuÂż my coÂś wymyÂślimy :spiewa: ;)
maxxx

Trzeba by³o nasz¹ Pani¹ odpowiednio przyj¹Ì
Na drugi raz jeszcze musimy rozwin¹Ì czerwony dywan :tanczy:
Ale mam nadziejĂŞ,Âże do powitania takiego specjalnego daleka droga jeszcze :stop:
Tak wÂłaÂśnie. Jeszcze sobie pomyÂśli, Âże to on jest krĂłlem tefaÂłenowskich wieczorĂłw
A nie jest :xx: Na pewno ma fanĂłw albo fanki,ja nic nie mam do Niego ale wolaÂłbym Âżeby konkurowaÂł z kims innym niÂż z... :spiewa:
Jedno jest pewne. DziÂś rano Joasia miaÂła 162 strony. Teraz ma 166.
Rano byÂło poniÂżej 100 000 wyÂświetleĂą teraz jest o tysiÂąc wiĂŞcej. To mĂłwi samo za siebie
Szkoda,Âże nie daÂła okazji do jakiegoÂś wiĂŞkszego rekordu czestszÂą bytnoÂścia :uhh:
Ale ja zawsze szukam dla AsieĂąki jakiegoÂś alibi,dziÂś niech to bĂŞdzie nieoczekiwane nominacje :stop:
Joasiu, my z Ciebie nie tak do koĂąca. MieliÂśmy apetyt na troche wiĂŞcej lajfowania niÂż do 12 i jakies raporciki i serwisy. Mam nadziejĂŞ, Âże jutro siĂŞ poprawisz
Nie bede sie powtarzac ;)
JuÂż my coÂś wymyÂślimy
WaÂżne ÂżebyÂśmy nie osiedli na laurach :cicho:
Ale z taka inspiracja,ktĂłra ma na imie Joasia to raczej sie nie bojĂŞ o to :szalony:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na drugi raz jeszcze musimy rozwin¹Ì czerwony dywan
Ale mam nadziejĂŞ,Âże do powitania takiego specjalnego daleka droga jeszcze
Nie rĂłb Joasi apetytu. Bo jeszcze zniknie na rok, Âżeby zobaczyĂŚ jak jÂą powitamy :shock:
A nie jest Na pewno ma fanĂłw albo fanki,ja nic nie mam do Niego ale wolaÂłbym Âżeby konkurowaÂł z kims innym niÂż z...
Ja absolutnie nie mam nic do Jaconia, ale jego GdaĂąsk jest teraz troche okrojony.
Jest tam Stenzel i nowy ÂŻebrowski, ktĂłry pownien mieĂŚ doÂświadczonego wzorca.
TakÂże PaweÂł, nie Âżebym Cie wyrzucaÂł, ale naleÂży pomĂłc siĂŞ koledze wdroÂżyĂŚ :devil: :devil:
Szkoda,Âże nie daÂła okazji do jakiegoÂś wiĂŞkszego rekordu czestszÂą bytnoÂścia
Ale ja zawsze szukam dla AsieĂąki jakiegoÂś alibi,dziÂś niech to bĂŞdzie nieoczekiwane nominacj
Joasiu, rekordy powinny padaĂŚ po twoich imponujÂących lajfach czy materiaÂłach, a nie po przyjÂściu z urlopu.
Przygotuj coÂś gorÂącego na jutro :devil:
No ale ja teÂż zawsze staram siĂŞ jÂą zrozumieĂŚ i usprawiedliwiĂŚ :spiewa:
maxxx

Nie rĂłb Joasi apetytu. Bo jeszcze zniknie na rok, Âżeby zobaczyĂŚ jak jÂą powitamy
No dobrze.Joasiu uwierz Nam na sÂłowo :spiewa: I nie prowokuj sytuacji Âżebysmy musieli to udowadniaĂŚ :nie: :aniol:
Jest tam Stenzel i nowy ÂŻebrowski, ktĂłry pownien mieĂŚ doÂświadczonego wzorca.
TakÂże PaweÂł, nie Âżebym Cie wyrzucaÂł, ale naleÂży pomĂłc siĂŞ koledze wdroÂżyĂŚ
Wtedy jak byÂł dzien otwarty w Tvn24 to mĂłwiÂł,Âże nie planuje wyprowadzki z GdaĂąska :cicho: WiĂŞc pewnie tam wrĂłci bo ostatnio czĂŞsto pracowaÂł wieczorami :spiewa:
Joasiu, rekordy powinny padaĂŚ po twoich imponujÂących lajfach czy materiaÂłach, a nie po przyjÂściu z urlopu.
Przygotuj coÂś gorÂącego na jutro
Mi to sie marzy Âżeby Joasia czasami dostaÂła jakiÂś taki luÂźny temat jak np Sylwia Walendowska czĂŞsto ma :roll: Bo Ona zawsze o takich powaÂżnych rzeczach mĂłwi :uhh:
Ale na dziÂś waÂżne Âżeby w ogĂłle byÂła :P :P
No ale ja teÂż zawsze staram siĂŞ jÂą zrozumieĂŚ i usprawiedliwiĂŚ
O tak zrozumienie,usprawiedliwianie i przede wszystkim podziwianie to jedne z naszych podstawowych zadaĂą tu na tym wÂątku Joasiowym :aniol:
ODPOWIEDZ