Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Trzeba byÂło uspokoic siĂŞ.Ja juz w kaÂżdym badz razie jestem spokojny.
Ja tez. JuÂż mi nawet nie przeszkadza Joasia- mĂŞzatka.
Ale obawiam siĂŞ, co o nas sobie epsztajnek pomyÂśli. Zobaczy 3 strony peÂłne histerii i jakichÂś gÂłupot o matkach i ojcach chrzestnych i czy reporter czy operator bardziej na mĂŞÂża siĂŞ nadajÂą :red:
A tak wyliczaÂłes ,Âże bedzie 2h10min
Ale niestety, tvn24 zostaÂło zmienione wbrew mojej chĂŞci na Kiepskich. Mam nadziejĂŞ, Âże to mnie jakoÂś tÂłumaczy :rozglada:
Pewnie,¿e ma³¹
My tu siĂŞ nie bĂŞdziemy wywyÂższaĂŚ :spiewa: :spiewa:
To juz lepszy byÂłby ten tatuaÂż o ktĂłrym mĂłwilismy kilka dni temu
A byÂł o tym materiaÂł
No wÂłaÂśnie. Chyba na nasze Âżyczenie go zrealizowali.

PS. Nie zdziwiÂłbym siĂŞ, gdyby ktĂłregoÂś dnia najÂśmieszniejsze kawaÂłki naszych gadek znalazÂły by siĂŞ w 'Szkle' :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Sorry ch³opaki ale to co Epsztajnek zaleca³ ¿eby waln¹Ì tym o umywalkê zabra³o mi komputer :devil:
Obrazi siê prêdzej za pisanie Jej imnienia ma³¹ literk¹ Co za zniewaga.
JuÂż jakoÂś siĂŞ jÂą udobrucha
Joasiu nie specjalnie to zrobiÂłem :rydzyk:
No dziœ joasia ma szanse wejœÌ na trzecie miejsce -medalowe :shock:
PoÂżegnanie -chyba wszystko wrĂłci do normy .skÂłamaÂł bym jakbym napisaÂł Âże Joasia zauroczyÂła nas uÂśmiechem ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu nie specjalnie to zrobiÂłem
No dziœ joasia ma szanse wejœÌ na trzecie miejsce -medalowe
Hoho, musimy siĂŞ postaraĂŚ. Bolid Joasi pĂŞdzi.
Ale adam, to chyba jakaÂś prowokacja, bo Joasia znĂłw z maÂłej litery :spiewa: :spiewa:
PoÂżegnanie -chyba wszystko wrĂłci do normy .skÂłamaÂł bym jakbym napisaÂł Âże Joasia zauroczyÂła nas uÂśmiechem
Wstyd przyznaĂŚ, ale dziÂś Joasia wogĂłle mnie nie zelektryzowaÂła, jak to miaÂło miejsce wczeÂśniej. :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ale obawiam siĂŞ, co o nas sobie epsztajnek pomyÂśli. Zobaczy 3 strony peÂłne histerii i jakichÂś gÂłupot o matkach i ojcach chrzestnych i czy reporter czy operator bardziej na mĂŞÂża siĂŞ nadajÂą
Mamy juz i tak z³¹ reputacjê wiêc szaleùstwo któremu ulegliœmy raczej nikogo nie dziwi :spiewa:
Ale niestety, tvn24 zostaÂło zmienione wbrew mojej chĂŞci na Kiepskich. Mam nadziejĂŞ, Âże to mnie jakoÂś tÂłumaczy
Mnie komputer Âślubna odebraÂła :devil: i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie :spiewa:
PS. Nie zdziwiÂłbym siĂŞ, gdyby ktĂłregoÂś dnia najÂśmieszniejsze kawaÂłki naszych gadek znalazÂły by siĂŞ w 'Szkle'
MyÂślisz Âże juz nam tak palma odbija Âże nadajemy siĂŞ na politykĂłw :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Mamy juz i tak z³¹ reputacjê wiêc szaleùstwo któremu ulegliœmy raczej nikogo nie dziwi
NiedÂługo nikt z nami gadaĂŚ chiaÂł nie bĂŞdzie. Bo niewarto rozmawiaĂŚ z ludÂźmi o marnej reputacji :devil: :devil: :devil:
Mnie komputer Âślubna odebraÂła i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie

A Âślubna wie o Twoich wybrykach na forum :?: :shock: :devil: :devil:
MyÂślisz Âże juz nam tak palma odbija Âże nadajemy siĂŞ na politykĂłw

Na razie Âśmiesznych tematĂłw w polityce dostatek.
Ale jak bĂŞdzie jakiÂś sezon ogĂłrkowy to i na nasze forum mogÂą siĂŞ poÂłasiĂŚ 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Hoho, musimy siĂŞ postaraĂŚ. Bolid Joasi pĂŞdzi.
Ale adam, to chyba jakaÂś prowokacja, bo Joasia znĂłw z maÂłej litery
Joasiu najmocniej przepraszam ale to w ferworze walki :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Wstyd przyznaĂŚ, ale dziÂś Joasia wogĂłle mnie nie zelektryzowaÂła, jak to miaÂło miejsce wczeÂśniej.
Joasia fajniejsza wczoraj byÂła jak rÂączkÂą machaÂła :aniol:
Joasia jak ma reporterkĂŞ to lepiej wszystko przeÂżywa :P
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ale obawiam siĂŞ, co o nas sobie epsztajnek pomyÂśli. Zobaczy 3 strony peÂłne histerii i jakichÂś gÂłupot o matkach i ojcach chrzestnych i czy reporter czy operator bardziej na mĂŞÂża siĂŞ nadajÂą
Niech nas doprowadzi do porzÂądku jak bedzie chciaÂł :stop:
Emocjonalni jesteÂśmy trochĂŞ ale Joasi nie moÂżna braĂŚ bez emocji,chyba,Âże ktoÂś czuje do Niej stosunek obojĂŞtny tak oo-pani z ekranu i tyle :rozglada:
Ale niestety, tvn24 zostaÂło zmienione wbrew mojej chĂŞci na Kiepskich. Mam nadziejĂŞ, Âże to mnie jakoÂś tÂłumaczy
Mi tez czasami wy³¹czaj¹ :hmm: A krzyczeÌ nie wypada,bo chyba nie powiem,¿e chce Joasie ogl¹daÌ :stop:
Tak bezceremonialnie :uhh:
PS. Nie zdziwiÂłbym siĂŞ, gdyby ktĂłregoÂś dnia najÂśmieszniejsze kawaÂłki naszych gadek znalazÂły by siĂŞ w 'Szkle'
:aniol: Jakbyœmy zmontowali filmik to by by³a wiêksza pewnoœÌ,¿e puszcz¹ :P
Ale tylko dobry pijar :aniol:
Sorry ch³opaki ale to co Epsztajnek zaleca³ ¿eby waln¹Ì tym o umywalkê zabra³o mi komputer
To juz za pozno dzis bawic sie z tymi umywalkami co :spiewa: :xx:
No dziœ joasia ma szanse wejœÌ na trzecie miejsce -medalowe
Jest szansa :spiewa: Tylko co KrĂłlewna Nam za to podaruje :mhm:
PoÂżegnanie -chyba wszystko wrĂłci do normy .skÂłamaÂł bym jakbym napisaÂł Âże Joasia zauroczyÂła nas uÂśmiechem
Niczego nie jestem bardziej ciekaw jak tego co sie staÂło pewnego pieknego dnia,Âże przestaÂła sie uÂśmiechaĂŚ :stop:
Dawniej to byla norma.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu najmocniej przepraszam ale to w ferworze walki
Tylko winni siĂŞ tÂłumaczÂą :devil: :devil: :devil:
Joasia fajniejsza wczoraj byÂła jak rÂączkÂą machaÂła
Joasia jak ma reporterkĂŞ to lepiej wszystko przeÂżywa
WogĂłle Joasia reporterka jest lepsza.
Wtedy siĂŞ zawsze uÂśmiecha. Nie wiem od czego zaleÂży to, Âże w studio tego nie robi :mhm:
Niech nas doprowadzi do porzÂądku jak bedzie chciaÂł
Emocjonalni jesteÂśmy trochĂŞ ale Joasi nie moÂżna braĂŚ bez emocji,chyba,Âże ktoÂś czuje do Niej stosunek obojĂŞtny tak oo-pani z ekranu i tyle
No ktoœ siê musi wzi¹Ì za nasze wychowanie. Bo zachowujemy siê jak dzieciaki czasem :spiewa: :spiewa:
Mi tez czasami wy³¹czaj¹ A krzyczeÌ nie wypada,bo chyba nie powiem,¿e chce Joasie ogl¹daÌ
Tak bezceremonialnie
No gÂłupia sytuacja. Nie moge powiedzieĂŚ, Âże 'zostawcie, bo to Moja KrĂłlowa mĂłwi'.
SkompromitowaÂłbym siĂŞ :spiewa: :spiewa:

Jest szansa Tylko co KrĂłlewna Nam za to podaruje
Najpewniej kopa w dupe :shock: :shock:
Niczego nie jestem bardziej ciekaw jak tego co sie staÂło pewnego pieknego dnia,Âże przestaÂła sie uÂśmiechaĂŚ
Dawniej to byla norma.
Mo¿e wtedy wysz³a za m¹¿ i dotar³o do niej, ¿e Ÿle zrobi³a........
adam
Fan Forum
Fan Forum

NiedÂługo nikt z nami gadaĂŚ chiaÂł nie bĂŞdzie. Bo niewarto rozmawiaĂŚ z ludÂźmi o marnej reputacji
Joasiowych fanĂłw to chyba nikt nie lubi :uhh:
A Âślubna wie o Twoich wybrykach na forum
DOBRA RADA :stop:
JeÂśli chcesz oszukaĂŚ ÂślubnÂą to najlepiej jest powiedzieĂŚ prawdĂŞ wtedy nigdy w to nie uwierzy :devil:
KiedyÂś siĂŞ zapytaÂła o to po co wszystkie serwisy oglÂądam a ja powiedziaÂłem Âże nie dla informacji ale dla tej Pani i wiĂŞcej juÂż sie mnie o to nie pytaÂła tylko jak jest czerwony pasek to mnie woÂła Âże jakiÂś nowy news jest :devil: :devil: :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Koledzy, nie wywoÂłujcie wilka z lasu :uwaga: Na prawym rĂŞku, co poniÂżej zobaczycie, Joasia ma pierÂścionek. Ale na lewym.... teÂż coÂś mocno siĂŞ bÂłyszczy... :(
Joanno, mam cichÂą nadziejĂŞ, Âże dowiemy siĂŞ prawdy w razie czegoÂś ... :hyh: ChciaÂłbym po twoim Âślubie zrobiĂŚ 3 rzeczy: zÂłoÂżyĂŚ ci Âżyczenia, zaÂśpiewaĂŚ "Na opolskim rynku..." Laskowskiego i cichutko popÂłakac sobie z zazdroÂści ;)
Joasia wyraÂźnie opalona ( dekolt), spĂłdnicy niestety nie zauwaÂżyÂłem , bĂŞdziemy ÂśledziĂŚ po 23.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
I jeszcze jedno... StwierdziÂłem kiedyÂś na tym forum, Âże konkurs na najpiĂŞkniejsze oczy TVN pozostaÂłby nierozstrzygniĂŞty. Zdania nie zmieniam. Ale twierdzĂŞ, Âże konkurs na NAJBARDZIEJ MAGICZNE oczy wygrywa bezkonkurencyjnie Joanna.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony środa 01 sie 2007, 22:03 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tylko winni siĂŞ tÂłumaczÂą
;( ;( ;(
WogĂłle Joasia reporterka jest lepsza.
Wtedy siĂŞ zawsze uÂśmiecha. Nie wiem od czego zaleÂży to, Âże w studio tego nie robi
Âżywsza jest i bardziej autentyczna :stop:
No ktoœ siê musi wzi¹Ì za nasze wychowanie. Bo zachowujemy siê jak dzieciaki czasem
KiedyÂś jak samotnie pisaliÂśmy z Maxxxem to NIKA doprowadzaÂła nas do normalnoÂści teraz nie ma komu ;(
No gÂłupia sytuacja. Nie moge powiedzieĂŚ, Âże 'zostawcie, bo to Moja KrĂłlowa mĂłwi'.
SkompromitowaÂłbym siĂŞ
OpisaÂłem juÂż w poprzednim poÂście metodĂŞ :devil:
I jak tÂłumaczyĂŚie to uÂżywajcie przerywnikĂłw na K.... i CH.....
Mo¿e wtedy wysz³a za m¹¿ i dotar³o do niej, ¿e Ÿle zrobi³a........
Joasiu a ja Ciebie ostrzegaÂłem ;(
A teraz to co z nami bêdzie -chyba ¿e twój m¹¿ to draù to mo¿emy siê zamieniÌ i dostanie moj¹ ¿onê-pierwszego dnia po¿a³uje ¿e przyszed³ na œwiat :spiewa: :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Arczi, a ty tymi tabletkami to tylko soli na rany nasypaÂłeÂś.... ;( .... ChociaÂż spokojnie, spokojnie, czekamy na oficjalnÂą informacjĂŞ... :xx:
maxxx

adam pisze:KiedyÂś jak samotnie pisaliÂśmy z Maxxxem to NIKA doprowadzaÂła nas do normalnoÂści teraz nie ma komu
Nie wiem czy to zbieg okolicznoÂści,ale jak sami pisaliÂśmy to wtedy zawsze sie uÂśmiechaÂła :shock:
Nie uw³aczaj¹c naszym szanownym wspó³forumowiczom :rydzyk:
Ale mysmy tez ten temat usmiechĂłw roznieÂśli po Âświecie i wszystko sie sypÂło :?
Arczi, a ty tymi tabletkami to tylko soli na rany nasypaÂłeÂś.... .... ChociaÂż spokojnie, spokojnie, czekamy na oficjalnÂą informacjĂŞ...
MiaÂłem wtedy ochotĂŞ wziÂąsc korektor i tÂą linijke zmazaĂŚ Âżeby uchroniĂŚ wszystko od zagÂłady :xx: ale poszÂło w eter :spiewa:

[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 10:16 pm ]
Aha dzieki za capsy,piekne :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Arczi, a ty tymi tabletkami to tylko soli na rany nasypaÂłeÂś.... ;( .... ChociaÂż spokojnie, spokojnie, czekamy na oficjalnÂą informacjĂŞ... :xx:
No ten Arczi :ban: zawsze coÂś narozrabia :spiewa:
nie to co my -grzeczni :devil:
Na prawym rĂŞku, co poniÂżej zobaczycie, Joasia ma pierÂścionek. Ale na lewym.... teÂż coÂś mocno siĂŞ bÂłyszczy...
coÂś mi siĂŞ wydaje Âże temat pierÂścionka to za szybko nie zejdzie z afisza :spiewa:

[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 10:23 pm ]
Nie wiem czy to zbieg okolicznoÂści,ale jak sami pisaliÂśmy to wtedy zawsze sie uÂśmiechaÂła
Nie uw³aczaj¹c naszym szanownym wspó³forumowiczom
Ale mysmy tez ten temat usmiechĂłw roznieÂśli po Âświecie i wszystko sie sypÂło
epsztajnek i Arczi co zrobiliÂście z naszÂą JoasiÂą Âże sie juÂż nie uÂśmiecha :spiewa:
ProszĂŞ to natychmiast naprawiĂŚ :ban:
MiaÂłem wtedy ochotĂŞ wziÂąsc korektor i tÂą linijke zmazaĂŚ Âżeby uchroniĂŚ wszystko od zagÂłady ale poszÂło w eter
Joasia jak to przeczyta to pewnie bĂŞdzie miaÂła minĂŞ jak na drudim capsie Epsztajnka :devil:
maxxx

epsztajnek pisze: Ale twierdzĂŞ, Âże konkurs na NAJBARDZIEJ MAGICZNE oczy wygrywa bezkonkurencyjnie Joanna.
To prawda :P A jak idealnie pasujÂą do koloru marynarki-niesamowite :shock:
SÂą piekne,ale to juÂż nie raz pisaÂłem :xx:
adam pisze:Joasia jak to przeczyta to pewnie bĂŞdzie miaÂła minĂŞ jak na drudim capsie Epsztajnka
A my zamiast to chowaĂŚ pod dywan to wyciÂągamy i pokazujemy Joasi z wszystkich stron :rozglada:
ODPOWIEDZ