DÂżastina pisze:
Nie zawsze, ta droga musi byĂŚ krĂŞtÂą i wyboistÂą :nie:
No pewnie, Âże nie musi :devil: Ale wystarczy spojrzec na nasze stÂąd zaczerpniĂŞte doÂświadczenia :devil: Âżeby mĂłc powiedzieĂŚ , Âże bardzo czĂŞsto jest tak, Âże drogi sÂą oznaczone wieloma znakami nakazu i zakazu, :devil: No moÂżna siĂŞ uprzeĂŚ, Âże jednak prowadzÂą do upragnionego celu

Prawda jest taka jedni musz¹ kr¹¿yÌ mniej inni wiêcej...ale da siê iœÌ do przodu
Ale masz racjĂŞ - przestaĂąmy juÂż :stop: ChoĂŚ temat bardzo zajmujÂący :rozglada:
Ciekawi mnie do jakiego stopnia by³by w stanie nas zaj¹Ì :devil: ?? I czy byœmy siê przypadkiem nie roztrzaskali o jakiœ murek w przypadku zagalopowania :devil: ??
Wisielczy nastrój :uhh: ?? Ca³kiem umotywowany :hyh: Znowu Komolka, a wiêc ju¿ ponad 300 procentowa pewnoœÌ, ¿e Agatka czmychnê³a nam nie powiedziawszy nawet nam hasta la vista

No jeÂśli urlopuje w kraju, to pierwsze dni urlopu miaÂła do bani -ze wzglĂŞdu na pogodĂŞ :/ Teraz z moÂże siĂŞ polepszy, bo tak przykÂładowo u mnie to juÂż 20kilka stopni w cieniu :tanczy: i jak tak dalej pĂłjdzie to bĂŞdĂŞ mĂłgÂł wskoczyĂŚ w opalacze i ...... :szalony:
Ciekawe, czy Agatka teÂż ma takie plany :szalony: ??
DÂżastinko -my chyba tak w ogĂłle sami zostaliÂśmy na pokÂładzie

Nie ¿eby mi nie wystarcza³o Twoje towarzystwo :stop: Ale tamtych to chyba tylko z nami tylko Agatka ³¹czy i jak ju¿ jej nie ma, to od razu id¹ w œlad za ni¹ :nie:
Agatka nam gdzieÂś przepadÂła :uhh:, a tu nieuchronnie kolejny jubileusz siĂŞ zbliÂża. :rozglada: CzyÂżby przyszÂło nam bez naszej gwiazdy ÂświĂŞtowaĂŚ? :spiewa:
No pewnie bez niej :/ Ale jaki tak wÂłaÂściwie jubileusz :rozglada: ?? Jestem fanem z chyba najmniejszym staÂżem, wiĂŞc wybaczÂą mi Âże czegoÂś nie wiem :rozglada: ??