Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
-
- Fan Forum
..ehhhCh³opaki - uzbrójcie siê w cierpliwoœÌ, bo dziœ ju¿ nie dam rady wrzuciÌ wam tych filmików :/

..notka :*
..uzbrajanie siê w cierpliwoœÌ to nasza specjalnoœÌ

..pomyÂśl - ktĂłry fan bu tyle wiernie wytrzymaÂł czekajÂąc co my

..tak wiêc czekanie to nasza specjalnoœÌ

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Bywalec
Dobra, wzruszyÂłeÂś mnie
Ale, to jeszcze nie wszystko
Po³owa teraz, po³owa póŸniej
http://www.sendspace.com/file/d8ojsj
ZresztÂą nawet nie wiem, czy dacie radĂŞ otworzyĂŚ, ale to juÂż naprawdĂŞ jutro rozstrzygnĂŞ :rozglada:

Ale, to jeszcze nie wszystko

Po³owa teraz, po³owa póŸniej

ZresztÂą nawet nie wiem, czy dacie radĂŞ otworzyĂŚ, ale to juÂż naprawdĂŞ jutro rozstrzygnĂŞ :rozglada:
Notka, ale ich zwodzisz
Chyba panowie siĂŞ poddali, a moÂże z jakiegoÂś innego powodu zamilkli? :rozglada:
PisaÂła, Âże pogodĂŞ ma wyÂśmienitÂą wiĂŞc wiemy czego moÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ po powrocie
Nie napisaÂła tylko, kiedy wrĂłci :rozglada:

A wiecie, Âże Agatka...yyy... oczywiÂście ÂśniÂło mi siĂŞ, Âże Agatka przysÂłaÂła mi kartkĂŞ z wakacjiobieÂżyÂświat pisze:..no widzicie.. :szalony:marcinkowsky pisze: Teraz tylko pozostaje, tak jak notka pisaÂła, czekaĂŚ na ten powrĂłt po tym wypoczynkuSzkoda, Âże nie byÂło tak gorÂąco, bo by nam Agatka jak gorzka czekoladka wrĂłciÂła
![]()
ChociaÂż :> SÂłoĂące jÂą szybko bierze![]()
..nawet sÂłoĂące nie moÂże siĂŞ jej oprzeĂŚ a co dopiero my - marne czÂłowieczki stÂąpajÂące po ziemi:szalony:

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Fan Forum
..dowcip siĂŞ Ciebie trzymanot that kind pisze:Dobra, wzruszyÂłeÂś mnie![]()
Ale, to jeszcze nie wszystko![]()
Po³owa teraz, po³owa póŸniej![]()

..no Âświetnie

..jak sobie przypomnĂŞ z jakim nastrojem wchodziÂłem na forum a z jakim odchodziÂłem..to dzis juÂż siĂŞ doczekaĂŚ nie mogÂłem ponownego spotkania

..film zacz¹³em downloadowaÌ..wiêc za jakieœ kilkanaœcie minut ci powiem czy i jak wszystko gra

..a stempel pocztowy skÂąd byÂłA wiecie, Âże Agatka...yyy... oczywiÂście ÂśniÂło mi siĂŞ, Âże Agatka przysÂłaÂła mi kartkĂŞ z wakacjiPisaÂła, Âże pogodĂŞ ma wyÂśmienitÂą wiĂŞc wiemy czego moÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ po powrocie
Nie napisaÂła tylko, kiedy wrĂłci :rozglada:

..mi siĂŞ dziÂś straszne rzeczy ÂśniÂły

..Âże synoptycy dla Warszawy..ogĂłlnie Mazowsza i Wielkopolski bardzo silne wichury przewidzieli..byÂły relacje Agatki..a ja nie mogÂłem oglÂądaĂŚ..bo nie miaÂłem prÂądu

..widzicie do czego to doszÂło

..Agatka kojarzy mi siê z wichurami g³ównie :rozglada:
-
- Stały bywalec
Wzruszamy CiĂŞnot that kind pisze:Dobra, wzruszyÂłeÂś mnie![]()

Uszlochany z rozmazanym makijaÂżem

Nie

PrĂłbujĂŞ zagadaĂŚ tĂŞsknotĂŞ :hyh: Chyba lepsze to niÂż siĂŞgniĂŞcie po kieliszek :mhm: Zobaczymy jak bĂŞdzie dalej

Jedno jest pewne jak choinka w grudniu -tego weekendu nie spĂŞdzimy z AgatkÂą -wszystko potoczyÂło siĂŞ tak jak przypuszczaliÂśmy

Dozujesz nam ''Âżycie'' po kawaÂłkuAle, to jeszcze nie wszystko![]()

Czyli ¿e masz jeszcze tylko jedn¹ relacjê dla nasPo³owa teraz, po³owa póŸniej![]()

W obecnej sytuacji to bardzo duÂżo -jak zÂłoto to ceniĂŞ

Ja daÂłemZresztÂą nawet nie wiem, czy dacie radĂŞ otworzyĂŚ, ale to juÂż naprawdĂŞ jutro rozstrzygnĂŞ :rozglada:

Jak mnie to cieszy -bardzo, bo Agatka z tÂą rÂączkÂą przy nasÂłuchu zadziaÂłaÂła na mnie krzepiÂąco

SzczĂŞÂściarze -ja to nawet snĂłw piĂŞknych nie mamA wiecie, Âże Agatka...yyy... oczywiÂście ÂśniÂło mi siĂŞ, Âże Agatka przysÂłaÂła mi kartkĂŞ z wakacji

Ale od czego w takich trudnych sytuacjach sÂą przyjaciele i i ich archiwa :* :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..a co z zazdroÂściÂąmarcinkowsky pisze:Wzruszamy CiĂŞnot that kind pisze:Dobra, wzruszyÂłeÂś mnie![]()
?? GdybyÂś dzisiaj na przykÂład mnie zobaczyÂła, to serce pĂŞkÂłoby Ci z rozpaczy
![]()
Uszlochany z rozmazanym makijaÂżem![]()
Nie¿artujê sobie, ale naprawdê nbardzo prze¿ywam roz³¹kê z Agatk¹
![]()
PrĂłbujĂŞ zagadaĂŚ tĂŞsknotĂŞ :hyh: Chyba lepsze to niÂż siĂŞgniĂŞcie po kieliszek :mhm: Zobaczymy jak bĂŞdzie dalej![]()

..nie poÂżarÂła CiĂŞ jeszcze

..pewnie wszystko co dobre to zasÂługa filmiku od notki

..naprawdĂŞ wyÂśmienity prowiant dla zagÂłodzonych i w dalszym ciÂągu gÂłodzonych :*
..piêkna ta nasza Agatka - wygl¹da tam bez tego marynarowego uniformu jakby jak¹œ prywatn¹ relacjê dla nas nadawa³a :szalony:
..tego to byÂłem..byliÂśmy pewni na wiĂŞcej niÂż 100 procentJedno jest pewne jak choinka w grudniu -tego weekendu nie spĂŞdzimy z AgatkÂą -wszystko potoczyÂło siĂŞ tak jak przypuszczaliÂśmy![]()

..ale zawsze gdzieÂś tam na dnie duszy tliÂł siĂŞ pÂłomyk nadziei.. :rozglada:
..koniec koĂącĂłw i mnie siĂŞ udaÂło :jupi:Ja daÂłemMam full codekĂłw w kompie, to otworzyĂŚ siĂŞ daÂło
![]()
..teraz to juÂż sam nie wiem czy cieszyĂŚ siĂŞ czy pÂłakaĂŚ

..bo kiedy znowu widzĂŞ AgatkĂŞ takÂą piĂŞknÂą i uÂśmiechniĂŞtÂą i swobodnÂą..to Âżal siĂŞ robi znowu wiĂŞkszy Âże tylko ten kawaÂłek dnia spĂŞdziÂła w Jarocinie

..ale nie :stop:
..ile moÂżna siĂŞ mazgaiĂŚ z tego samego powodu :>
..mazepami nie chcĂŞ by ktokolwiek nas nazywaÂł :devil:
..gÂłowa do gĂłry - patrzymy na filmiki i od czasu do czasu w sÂłoĂące - moÂże nawet Agatka patrzy teÂż w tej chwili w to samo sÂłoĂące :szalony:
..archiwa muszÂą nam wystarczyĂŚ :]Ale od czego w takich trudnych sytuacjach sÂą przyjaciele i i ich archiwa :* :*
..oby do poniedziaÂłku :rozglada:
-
- Stały bywalec
obieÂżyÂświat pisze:..a co z zazdroÂściÂą![]()
..nie poÂżarÂła CiĂŞ jeszcze![]()
![]()
Nie chcê te¿ zadrêczaÌ siê wci¹¿ zazdroœci¹....i d³awiÌ tego uczucia w sobie ...bo trudno mi by³o sie do tego przyznaÌ, ale odk¹d wyzna³em i obna¿y³em sw¹ naturê na forum -publicznie

Kolejny pozytywny wpÂływ tego miejsca :aniol:
Ehhmmaaa..pewnie wszystko co dobre to zasÂługa filmiku od notki![]()

Nawet natenczas zapomina siê o tym, ¿e lato siê koùczy i nied³ugo trzeba bêdzie wskoczyÌ w cieplejsze -wiêcej zakrywaj¹ce ciuchy :/..piêkna ta nasza Agatka - wygl¹da tam bez tego marynarowego uniformu jakby jak¹œ prywatn¹ relacjê dla nas nadawa³a :szalony:

Tli siĂŞ, tli..ale zawsze gdzieÂś tam na dnie duszy tliÂł siĂŞ pÂłomyk nadziei.. :rozglada:

W kwestii formalnej...mĂłwi siĂŞ chyba : mazaĂŚ a nie mazgaiĂŚ :mhm: Nie waÂżne -najwaÂżniejsze, Âże przestaliÂśmy..ile moÂżna siĂŞ mazgaiĂŚ z tego samego powodu :>
..mazepami nie chcĂŞ by ktokolwiek nas nazywaÂł :devil:

:mhm: PoniedziaÂłek -dopiero :> PamiĂŞtaj, Âże Komolka dopiero ..... znaczy siĂŞ juÂż :devil: w niedzielĂŞ w tamten weekend :]..archiwa muszÂą nam wystarczyĂŚ :]
..oby do poniedziaÂłku :rozglada:
Ja siĂŞ spodziewam rychlejszego niÂż ty spotkania i powrotu Agatki

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..og³aszam wszem i wobec ¿e to miejsce ma dzia³anie terapeutyczne :tanczy:marcinkowsky pisze: Nie chcê te¿ zadrêczaÌ siê wci¹¿ zazdroœci¹....i d³awiÌ tego uczucia w sobie ...bo trudno mi by³o sie do tego przyznaÌ, ale odk¹d wyzna³em i obna¿y³em sw¹ naturê na forum -publicznieto chyba sukcesywnie zwalczam j¹ w sobie :tanczy:
![]()
Kolejny pozytywny wpÂływ tego miejsca :aniol:
..niedziela ..poniedziaÂłek :o:mhm: PoniedziaÂłek -dopiero :> PamiĂŞtaj, Âże Komolka dopiero ..... znaczy siĂŞ juÂż :devil: w niedzielĂŞ w tamten weekend :]
Ja siĂŞ spodziewam rychlejszego niÂż ty spotkania i powrotu Agatki![]()
..czy to nie lekka przesada Âże tyle dzieje siĂŞ w Poznaniu a nie ma kto o tym opowiedzieĂŚ

..dwaj policjanci zostali ranni - to pierwsza sprawa :]
..ABW zatrzymaÂła 4 osoby podejrzane o korupcjĂŞ przy przetargach - to sprawa druga :]
..teraz rodzi siĂŞ pytanie po co tak naprawdĂŞ tvn24 reporterzy skoro rzecznicy mogÂą wszystko zaÂłatwiĂŚ :devil:
-
- Stały bywalec
Panowie i Panie
Bardzo Âźle siĂŞ dzieje w Tvn24 :] ÂŻadnej nowoÂści teraz nie odkryjĂŞ, ale upust daĂŚ sÂłowom muszĂŞ
Stacja powinna myÂśleĂŚ troszkĂŞ wiĂŞcej i czĂŞÂściej o widzu :>
Nie moÂże byĂŚ tak, Âże najczĂŞÂściej sprawdzajÂą siĂŞ najczarniejsze scenariusze widzĂłw :] WidzĂłw, ktĂłrzy doÂświadczeniem, dochodzÂą na drodze refleksji do nakreÂślania takich a nie innych scenariuszy :]
Powinny byĂŚ, nawet jeÂśli nie w caÂłoÂści, to przynajmniej poÂłowicznie rozÂłoÂżone proporce, aby ten spragniony widz mĂłgÂł odbijaĂŚ siĂŞ od niespeÂłnionych marzeĂą i wpadaĂŚ w objĂŞcia marzeĂą ziszczonych
Najpierw do³owanie, a póŸniej pokrzepianie
A ja mam chyba jak¹œ blokadê, oczywiœcie spowodowan¹ negatywnymi doœwiadczeniami z tego tygodnia... a ta blokada blokuje moj¹ wyobraŸniê :/ Nawet do tego stopnia, i¿ wyobraziÌ sobie ju¿ nie potrafiê Agatty wygrzewaj¹cej siê w s³oùcu :?
TrudnoœÌ tym ogromniejsz¹, i¿ mam ³¹cza ogromnie kulej¹ce
I ogromnie niecierpliwego pana nad g³ow¹, który gotów by³ mnie wynieœÌ razem z biurkiem, by przed obiadem dokoùczyÌ malowanie
Ale teraz mam tym ogromniejsz¹ radoœÌ z ogl¹dania tego co... by³o...
I juÂż nie czujĂŞ siĂŞ uwsteczniony
Teraz mam tak, jakbym byÂł z Wami w ten pamiĂŞtny lipcowy dzieĂą
I jeszcze ogromne dziĂŞki :*

Nie moÂże byĂŚ tak, Âże najczĂŞÂściej sprawdzajÂą siĂŞ najczarniejsze scenariusze widzĂłw :] WidzĂłw, ktĂłrzy doÂświadczeniem, dochodzÂą na drodze refleksji do nakreÂślania takich a nie innych scenariuszy :]
Powinny byĂŚ, nawet jeÂśli nie w caÂłoÂści, to przynajmniej poÂłowicznie rozÂłoÂżone proporce, aby ten spragniony widz mĂłgÂł odbijaĂŚ siĂŞ od niespeÂłnionych marzeĂą i wpadaĂŚ w objĂŞcia marzeĂą ziszczonych

Konflikt naszych interesów myœlê da siê w mniej drastyczny sposób rozwi¹zaÌ :devil: To tylko pog³êbiaj¹ca siê frustracja popchnê³a ciê do tak daleko popadaj¹cych w drastycznoœÌ œrodków :devil: Chcê wierzyÌ :>..teraz rodzi siê pytanie po co tak naprawdê tvn24 reporterzy skoro rzecznicy mog¹ wszystko za³atwiÌ :devil:
RzeczywiÂście przednio siĂŞ bawicie..on chce mnie zabiĂŚ :uau:Ty siĂŞ lepiej zamartw, czy AgatkĂŞ ma kto olejkiem ochronnym nasmarowaĂŚ:szalony:
..apelujê - pomó¿cie :devil:
..on gra na moich uczuciach![]()

A ja mam chyba jak¹œ blokadê, oczywiœcie spowodowan¹ negatywnymi doœwiadczeniami z tego tygodnia... a ta blokada blokuje moj¹ wyobraŸniê :/ Nawet do tego stopnia, i¿ wyobraziÌ sobie ju¿ nie potrafiê Agatty wygrzewaj¹cej siê w s³oùcu :?
Ja mia³em ogromn¹ trudnoœÌ, poniewa¿ pliki s¹ ogromne..koniec koùców i mnie siê uda³o :jupi:Ja da³emMam full codeków w kompie, to otworzyÌ siê da³o

Ale teraz mam tym ogromniejsz¹ radoœÌ z ogl¹dania tego co... by³o...
I juÂż nie czujĂŞ siĂŞ uwsteczniony

Teraz mam tak, jakbym byÂł z Wami w ten pamiĂŞtny lipcowy dzieĂą

I jeszcze ogromne dziĂŞki :*
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Bywalec
Ogromny problem :>
No to skompresowaÂłam plik, ale kosztem jakoÂści nagrania wszystko siĂŞ odbyÂło :spiewa:
http://www.sendspace.com/file/qfipcg
To juÂż ostatni z serii ''Jaroooociiinnnn!!!''
No to skompresowaÂłam plik, ale kosztem jakoÂści nagrania wszystko siĂŞ odbyÂło :spiewa:
http://www.sendspace.com/file/qfipcg
To juÂż ostatni z serii ''Jaroooociiinnnn!!!''

-
- Stały bywalec
Wyczuwam nutkĂŞ rozgoryczenia :>Ogromny problem :>
Ale przecie¿ nie Ciebie, droga notko, obarczy³em win¹ ogromn¹, tylko swoje ogromnie kijowe ³¹cza :*
Panowie pozostali problemĂłw nawet maluczkich nie zgÂłaszali

Ale juÂż widzĂŞ, Âże plik zaÂładowuje siĂŞ tak jakby prĂŞdzej

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Stały bywalec
not that kind pisze:Ogromny problem :>
¯aden problem -kwestia ³¹czy rozumiem

A plik wcale siĂŞ tak bardzo nie ''pomniejszyÂł'' w oparciu o tamte z idealnÂą jakoÂściÂą :mhm:No to skompresowaÂłam plik, ale kosztem jakoÂści nagrania wszystko siĂŞ odbyÂło :spiewa:
MoÂże jakimÂś czymÂś innym lepiej go skompresowaĂŚ, bo tamte sÂą lepszej jakoÂści..... ale nieeeeeee :stop: Nie pomyÂśl, Âże wybrzydzam -broĂą BoÂże :rydzyk: !!

Klip jest bajeczny :szalony: DziĂŞki za wszystkie
Jaaaakkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa szkodaaaaaaaaaaaaaaaTo juÂż ostatni z serii ''Jaroooociiinnnn!!!''

!!

-
- Stały bywalec
Dodam tylko, ¿e fatalnych ³¹czy :/ Najchêtniej rozsta³bym siê z nimi, ale one tak siê do mnie przywi¹za³y, i¿ opuœciÌ mnie nie chc¹ :devil:marcinkowsky pisze:not that kind pisze:Ogromny problem :>
¯aden problem -kwestia ³¹czy rozumiem![]()
Jeœli mierzyÌ moj¹ cierpliwoœÌ pod wzglêdem cierpliwie przesiedzianych godzin przed komputerem, to zas³ugujê na miano najcierpliwszego cz³owieka pod s³oùcem :aniol:Zw³aszcza jak wychodzê np. do kawiarenki to szlag trafia cz³owieka na ten œlimacz¹cy siê necior :hyh: Ale przy odrobinie ogromnej cierpliwoœci wszystko da siê za³atwiÌ!!
A jak jeszcze dodaĂŚ to, na co i na kogo z reguÂły przychodzi mi czekaĂŚ, to tytuÂł ten naleÂży mi siĂŞ tym bardziej

Owszem, owszem :brawa: Ale to juÂż tak z nami jest, iÂż tkwiÂą w nas instynkty domagajÂące siĂŞ swych praw, czĂŞsto bardzo wygĂłrowanych, ktĂłrych zadowoliĂŚ jest w stanie... to myÂślĂŞ juÂż doskonale wiecieNie pomyÂśl, Âże wybrzydzam -broĂą BoÂże :rydzyk: !!![]()
Klip jest bajeczny :szalony: DziĂŞki za wszystkie

PĂłki co figurujemy na liÂście caÂły czas nie do koĂąca zaspokojonych :spiewa:
Ale gdyby nie notka, oczywiÂście piekielnie trudniej byÂłoby nam zakwalifikowaĂŚ siĂŞ w jakiejkolwiek z najniÂższych sfer niezaspokojenia :*
-
- Bywalec