Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Szczerze napisawszy, to czujĂŞ - wnioskujĂŞ po Waszych wypowiedziach, Âże tymi nagraniami rozdrapaÂłam Wasze niezagojone jeszcze, po jarociĂąskim festiwalu, rany :roll:
..notka :o
..aleÂż skÂąd - jak w ogĂłle wpadÂłaÂś na taki tok myÂślenia - to niedorzeczne :o
..przecieÂż Ty nas przy Âżyciu podtrzymujesz :*
..to jest prawda :)
..Agatka nas opuœci³a w niewyjaœnionych okolicznoœciach..a ty sprawiasz ¿e my t¹ roz³¹kê jesteœmy w stanie jakoœ znieœÌ :)
..a rany siĂŞ juÂż mocno zabliÂźniÂły - serio :)
..nie ma juÂż o czym mĂłwiĂŚ :*
..tylko cieszyĂŚ siĂŞ i delektowaĂŚ nagraniami od Ciebie :*
Alchemik pisze:Panowie i Panie :D
..¿e te¿ panie nie zbeszta³y Ciê za kolejnoœÌ w powitaniu :lol2:
Powinny byÌ, nawet jeœli nie w ca³oœci, to przynajmniej po³owicznie roz³o¿one proporce, aby ten spragniony widz móg³ odbijaÌ siê od niespe³nionych marzeù i wpadaÌ w objêcia marzeù ziszczonych :) Najpierw do³owanie, a póŸniej pokrzepianie :)
..Al :mhm:
..moÂże zatrudnij siĂŞ w tvn24 :?: :)
..wiesz - bĂŞdziesz kimÂś z ludu fanĂłw.. :)
..i jako znajÂący potrzeby tego ludu to bĂŞdziesz potrzeby sprawnie zaspokajaÂł swoimi decyzjami :lol2:
Konflikt naszych interesów myœlê da siê w mniej drastyczny sposób rozwi¹zaÌ :devil: To tylko pog³êbiaj¹ca siê frustracja popchnê³a ciê do tak daleko popadaj¹cych w drastycznoœÌ œrodków :devil: Chcê wierzyÌ :>
..to logiczne Âże mam prawo mieĂŚ huÂśtawkĂŞ nastrojĂłw - tyle w ostatnim czasie przeszedÂłem :(
..odciÂśniĂŞte piĂŞtno tak Âłatwo nie odpuszcza :/
A ja mam chyba jak¹œ blokadê, oczywiœcie spowodowan¹ negatywnymi doœwiadczeniami z tego tygodnia... a ta blokada blokuje moj¹ wyobraŸniê :/ Nawet do tego stopnia, i¿ wyobraziÌ sobie ju¿ nie potrafiê Agatty wygrzewaj¹cej siê w s³oùcu :?
..to Âłatwiejsze niÂż ci siĂŞ wydaje :szalony:
..chyba za maÂło siĂŞ starasz :szalony:
..ale zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy to dopiero byÂłoby przeÂżycie :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

To fajnie :D
Mam zatem rozumieĂŚ, Âże to nie ja i filmy ode mnie sÂą problemem, tylko Wy sami ze sobÂą macie problem? :D

Uf :D KamieĂą spadÂł z serca :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:To fajnie :D
Mam zatem rozumieĂŚ, Âże to nie ja i filmy ode mnie sÂą problemem, tylko Wy sami ze sobÂą macie problem? :D
..ja tego nie napisaÂłem :devil:
..ale pewnie sporo w tym co napisaÂłaÂś prawdy jest :devil:

..ale tak naprawdĂŞ to my najwiĂŞkszy problem z AgatkÂą mamy :(
..bo jakby nie ona to ja praktycznie rzecz biorÂąc Âżadnych wiĂŞkszych problemĂłw bym nie miaÂł :lol2:
.a odkÂąd jÂą 'znam' to tylko ciÂągle gÂłowĂŞ mi zaprzÂąta myÂśl: kiedy bĂŞdzie..co bĂŞdzie robiĂŚ..o czym mĂłwiĂŚ :?: :D
..ci¹g³a niewiadoma - nawet o swoj¹ przysz³oœÌ tak siê nie zamartwiam :D
..no w³aœciwie to jest te¿ moja przysz³oœÌ :lol2:

..masz jednak stu procentowÂą racjĂŞ notka - mam problem sam ze sobÂą :lol2:
..ale inspirowany AgatkÂą :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Agata Tomaszewska w stolicy :shock:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

WidziaÂłem - widziaÂłem - oczom jeszcze nie dowierzam :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..o BoÂże :shock:

..jakbym nie widziaÂł na wÂłasne oczy to bym nie uwierzyÂł :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..myÂślicie Âże to niebiosa nam rekompensujÂą to co przydarzyÂło nam siĂŞ ostanio :?: :lol2:

..ale ja maÂło na zawaÂł nie zszedÂłem :shock: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak dobrze, ¿e Wy w pe³nej gotowoœci bojowej :rydzyk: Bo mi tak siê rêce zaczê³y trz¹œÌ z wra¿enia, ¿e nawet ani jednego capsaa nie zd¹¿y³em wykonaÌ :lol: Zreszt¹ teraz te¿ ledwo piszê :lol:
obieÂżyÂświat pisze:..o BoÂże :shock:

..jakbym nie widziaÂł na wÂłasne oczy to bym nie uwierzyÂł :tanczy:
W sumie to ja bardzo na to liczyÂłem, ale jak kaÂżde moje marzenie -myÂślaÂłem Âże siĂŞ nie ziÂści :o

..myÂślicie Âże to niebiosa nam rekompensujÂą to co przydarzyÂło nam siĂŞ ostanio :?: :lol2:

..ale ja maÂło na zawaÂł nie zszedÂłem :shock: :lol:
to nie niebiosa a tvn24 :lol:

Ale cholera :shock: Ten niewypaÂł to mam nadziejĂŞ niegroÂźny :shock: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Widzê, ¿e na ca³ego narkotyzujecie siê Agatk¹? :lol2: Ja te¿ ca³y czas niezmiennie prze¿ywam stannnnn upojenia jej urod¹, ni¹ ca³¹ od A do Z ... znaczy siê prawie ca³¹ - k'woli œcis³oœci :szalony: W grupie ponoÌ ³atwiej Ale czujê siê osamotniony :( Gdzie siê podzialiœcie :rozglada: Agatki nie ma na wizji, ale to nie znaczy, ¿e fan z krwi i koœci mo¿e sobie wakacje od niej choÌby na jeden dzieù zrobiÌ :D
Zobaczycie - bĂŞdziecie czyniĂŚ sobie takie wyrzuty, jakie ja sobie czyniĂŞ w tym momencie :hmm:
Grup¹ jesteœmy doœÌ pokaŸn¹ - ³atwiej znajdujemy rozwi¹zania, ³atwiej precyzujemy wszystko inne (nie bêdê siê rozdrabnia³ :lol2: ) - fakt faktem, poprzez ró¿norodnoœÌ cz³onków grupy, ³atwiej jest grupie znaleŸÌ rozwi¹zanie danego problemu.
Natomiast w maÂłej grupie, czy teÂż w odosobnieniu Âłatwiej docierajÂą inne treÂści, ktĂłrych byĂŚ moÂże z rozkrzyczanej grupie bym nie dostrzegÂł :szalony: Teraz tak w samotnoÂści oglÂądam te filmiki, to wydaje mi siĂŞ, Âże sukienka ... a nie zaraz, zaraz ... cicho ... :cicho: SÂłyszĂŞ, Âże ciaÂło Agatki krzyczy, Âże chce jak najprĂŞdzej pozbyĂŚ siĂŞ tej sukienki :lol2:
Ostatnio zmieniony sobota 04 sie 2007, 12:17 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black, o czym ty bredzisz :shock: Czy Ty widziaÂłeÂś AgatkĂŞ w stolicy :shock: ??

Bo wydaje mi siĂŞ, Âże nie :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No wÂłaÂśnie jÂą widzĂŞ :shock: :shock:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:hahaha: wiĂŞc pisaÂłeÂś posta jeszcze przed jej pojawieniem :lol: ? ?

Ale niespodziewanka :tanczy: My czekaliÂśmy na niÂą w Kostrzynie, a ona nam do solycy przyjechaÂła :lol:
Tylko czemu taki niebezpieczny temat :shock: ??

CzyÂżby ktoÂś chciaÂł siĂŞ jej pozbyĂŚ :lol: ??
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Witamy w Warszawie... :brawa:
Obrazek
... czy na dÂłuÂżej ? ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie jest niebezpiecznie :lol2:

..Agatka mówi o tym ¿e wpuszczaj¹ ich na bezpieczn¹ odleg³oœÌ :rydzyk:
..mam takÂą nadziejĂŞ :rydzyk:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Witamy w Warszawie... :brawa:
... czy na dÂłuÂżej ? ;)
Co? :shock: Mowy nie ma :nie: PoznaĂą nie odda bez walki najpiĂŞkniejszego klejnotu :nie:
..nie jest niebezpiecznie :lol2:

..Agatka mówi o tym ¿e wpuszczaj¹ ich na bezpieczn¹ odleg³oœÌ :rydzyk:
..mam takÂą nadziejĂŞ :rydzyk:
Nie jest niebezpiecznie? :shock: CzÂłowieku - my o 2-metrowym niewybuchu z czasĂłw II wojny mĂłwimy!!!!!!!! wiesz co to moÂże byĂŚ za dziadostwo? !!!!!!!

Ale wierzĂŞ mocno w to, Âże Âżadnego gÂłupstwa tvn24 nie popeÂłni :rydzyk: I, Âże szybko bĂŞdÂą kazali Agatce wrĂłciĂŚ w jakiÂś bezpieczne miejsce - moÂże byĂŚ jakaÂś biblioteka i gadanie i kanonie lektur :)

Nawet nie potrafiĂŞ siĂŞ cieszyĂŚ z tego faktu, Âże Agatka jest w centrum tak waÂżnej informacji - lĂŞkam siĂŞ o jej bezpieczeĂąstwo :rozglada:
ODPOWIEDZ