..notka :oSzczerze napisawszy, to czujĂŞ - wnioskujĂŞ po Waszych wypowiedziach, Âże tymi nagraniami rozdrapaÂłam Wasze niezagojone jeszcze, po jarociĂąskim festiwalu, rany
..aleÂż skÂąd - jak w ogĂłle wpadÂłaÂś na taki tok myÂślenia - to niedorzeczne :o
..przecieÂż Ty nas przy Âżyciu podtrzymujesz :*
..to jest prawda

..Agatka nas opuœci³a w niewyjaœnionych okolicznoœciach..a ty sprawiasz ¿e my t¹ roz³¹kê jesteœmy w stanie jakoœ znieœÌ

..a rany siĂŞ juÂż mocno zabliÂźniÂły - serio

..nie ma juÂż o czym mĂłwiĂŚ :*
..tylko cieszyĂŚ siĂŞ i delektowaĂŚ nagraniami od Ciebie :*
..¿e te¿ panie nie zbeszta³y Ciê za kolejnoœÌ w powitaniuAlchemik pisze:Panowie i Panie![]()

..Al :mhm:Powinny byÌ, nawet jeœli nie w ca³oœci, to przynajmniej po³owicznie roz³o¿one proporce, aby ten spragniony widz móg³ odbijaÌ siê od niespe³nionych marzeù i wpadaÌ w objêcia marzeù ziszczonychNajpierw do³owanie, a póŸniej pokrzepianie
![]()
..moÂże zatrudnij siĂŞ w tvn24

..wiesz - bĂŞdziesz kimÂś z ludu fanĂłw..

..i jako znajÂący potrzeby tego ludu to bĂŞdziesz potrzeby sprawnie zaspokajaÂł swoimi decyzjami

..to logiczne ¿e mam prawo mieÌ huœtawkê nastrojów - tyle w ostatnim czasie przeszed³emKonflikt naszych interesów myœlê da siê w mniej drastyczny sposób rozwi¹zaÌ :devil: To tylko pog³êbiaj¹ca siê frustracja popchnê³a ciê do tak daleko popadaj¹cych w drastycznoœÌ œrodków :devil: Chcê wierzyÌ :>

..odciÂśniĂŞte piĂŞtno tak Âłatwo nie odpuszcza :/
..to ³atwiejsze ni¿ ci siê wydaje :szalony:A ja mam chyba jak¹œ blokadê, oczywiœcie spowodowan¹ negatywnymi doœwiadczeniami z tego tygodnia... a ta blokada blokuje moj¹ wyobraŸniê :/ Nawet do tego stopnia, i¿ wyobraziÌ sobie ju¿ nie potrafiê Agatty wygrzewaj¹cej siê w s³oùcu :?
..chyba za maÂło siĂŞ starasz :szalony:
..ale zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy to dopiero byÂłoby przeÂżycie