Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
epsztajnek pisze:Witamy w Warszawie... :brawa:
... czy na dÂłuÂżej ? ;)
Co? :shock: Mowy nie ma :nie: PoznaĂą nie odda bez walki najpiĂŞkniejszego klejnotu :nie:
..jasne.. :devil:
..ty masz tu duÂżo do mĂłwienia :lol2:
Nie jest niebezpiecznie? :shock: CzÂłowieku - my o 2-metrowym niewybuchu z czasĂłw II wojny mĂłwimy!!!!!!!! wiesz co to moÂże byĂŚ za dziadostwo? !!!!!!!
..faktycznie lepiej jakby mĂłwili o czymÂś co w czasie wojny wybuchÂło :rozglada:
..ojejku :(
..chyba nie zdawaÂłem sobie sprawy z zagroÂżenia :rozglada:
Ale wierzĂŞ mocno w to, Âże Âżadnego gÂłupstwa tvn24 nie popeÂłni :rydzyk: I, Âże szybko bĂŞdÂą kazali Agatce wrĂłciĂŚ w jakiÂś bezpieczne miejsce - moÂże byĂŚ jakaÂś biblioteka i gadanie i kanonie lektur :)
..nie martwmy siĂŞ :rydzyk:
..premier przyszedÂł z odsieczÂą i niedÂługo juÂż nic nie bĂŞdzie siĂŞ liczyÂło :hmm:
..co za ironia losu znowu :hmm:
..kiedy Agatka debiutuje w stolicy znowu ktoÂś i coÂś jÂą przesÂłoni :hmm:
Nawet nie potrafiĂŞ siĂŞ cieszyĂŚ z tego faktu, Âże Agatka jest w centrum tak waÂżnej informacji - lĂŞkam siĂŞ o jej bezpieczeĂąstwo :rozglada:
..ja juÂż teÂż :rozglada:
..ale zauwaÂżyliÂście Âże Agatka chyba troszkĂŞ siĂŞ denerwuje :rozglada: ??
..no a przynajmniej jest troszkĂŞmniej wyluzowana niÂż w Poznaniu :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

..ale zauwaÂżyliÂście Âże Agatka chyba troszkĂŞ siĂŞ denerwuje :rozglada: ??
..no a przynajmniej jest troszkĂŞmniej wyluzowana niÂż w Poznaniu
...chyba tak... :mhm:
Tak mÂądra i doÂświadczona reporterka nie powinna zadawaĂŚ pytania, na - przepraszam - dziecinnym poziomie: "czy niewypaÂł bĂŞdzie zneutralizowany tu na miejscu , czy wywieziony ?" :hmm: PrzecieÂż nawet "maÂły" granat jest zawsze wywoÂżony na poligon :shock: :shock: :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Szczerze wÂątpiĂŞ w przeniesienie Agaty do stolicy. W Warszawie w ostatnim miesiÂącu zatrudnili 3 nowe reporterki.
A np. Joasia Komolka teÂż bywaÂła goÂściem w Warszawie. Tylko zastanawia mnie jedno. Komolka bywaÂła na zaplanowanych wczeÂśniej konferencjach, manifestacjach.
A Agata dostaÂła temat nagÂły, czyli musiaÂła tam mieĂŚ dyÂżur :mhm:
No nie wiem, zobaczymy gdzie siĂŞ kolejnym raziem objawi :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wÂłaÂśnie to jedno pytanie miaÂłem na myÂśli :lol:

..no ale có¿ - ca³¹ winê zwalam na stresik - w koùcu nowe tereny reporterskie i to wisz¹ce w powietrzu niebezpieczeùstwo :spiewa:

..no ale poza tym rozmowa z policjantem przebiegÂła jak zwykle bez zarzutĂłw :brawa:
..panowie robotnicy specjalnie dla Agatki wykopali ten niewypaÂł :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

arczi pisze:Szczerze wÂątpiĂŞ w przeniesienie Agaty do stolicy. W Warszawie w ostatnim miesiÂącu zatrudnili 3 nowe reporterki.
Co nie oznacza, Âże nie potrzebowaliby wspaniaÂłej czwartej? :lol2:
Tak mÂądra i doÂświadczona reporterka nie powinna zadawaĂŚ pytania, na - przepraszam - dziecinnym poziomie: "czy niewypaÂł bĂŞdzie zneutralizowany tu na miejscu , czy wywieziony ?" :hmm: PrzecieÂż nawet "maÂły" granat jest zawsze wywoÂżony na poligon :shock: :shock: :shock:
Panie m¹dry :D To by³o pytanie z serii: formalne 8) A nie s³ysza³ pan o sytuacjach, w których saperzy stwierdzaj¹, ¿e jedynym sposobem na unikniêcie wiêkszej tragedii jest w³aœnie detonacja ³adunku na miejscu znaleziska :> No có¿ - rozwali³oby pó³ stolicy, ale przynajmniej ofiar w ludziach by nie by³o :lol2:
No, ale Agatka juÂż poinformowaÂła, Âże jednak saperzy wywiozÂą pocisk na poligon :D
A np. Joasia Komolka teÂż bywaÂła goÂściem w Warszawie. Tylko zastanawia mnie jedno. Komolka bywaÂła na zaplanowanych wczeÂśniej konferencjach, manifestacjach.
Ale wraca³a do Poznania i z Agatk¹ mam nadziejê te¿ tak bêdzie :D Zosta³a ju¿ w pewnym sensie doceniona poprzez wydelegowanie jej do warszawskiego tematu, ale po tym wyró¿nieniu czas ju¿ wracaÌ na swoje œmieci :lol2:
No nie wiem, zobaczymy gdzie siĂŞ kolejnym raziem objawi :P
MoÂże juÂż dziÂś, a moÂże jutro :D Faktycznie ciekawe, czy ten dyÂżur z kamerÂą i wozem transmisyjnym byÂł planowany :mhm: A jeÂśli tak, to w jakim temacie? :D
Ostatnio zmieniony sobota 04 sie 2007, 13:46 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

CaÂłe szczĂŞÂście premier nie zdetonowaÂł politycznej bomby i Agatka moÂże nadawaĂŚ :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Teraz juÂż chyba siĂŞ wyluzowuje :tanczy:
Z kaÂżdÂą relacjÂą coraz swobodniejsza :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czy dzisiaj to tak zimno w Warszawie :rozglada: Agatka tak szczelnie ubrana :spiewa:
Znowu wydaje mi siĂŞ, Âże ten strĂłj ... znaczy siĂŞ ciaÂło woÂła o uwolnienie :szalony:
Teraz juÂż chyba siĂŞ wyluzowuje :tanczy:
Z kaÂżdÂą relacjÂą coraz swobodniejsza :tanczy:
WidaĂŚ to juÂż w jej oczach :D Ale wszystko pewnie zasÂługa tego, Âże wszyscy tutaj dodajemy jej w tym trudnym momencie otuchy :*
ByĂŚ moÂże jest sporo prawdy w tym, Âże sam temat spadÂł tak nagle, bo relacje to moÂże i nie - moÂże byÂły jakieÂś planowane i Agatka potrzebowaÂła troszeczkĂŞ wiĂŞcej czasu na oswojenie siĂŞ z tÂą myÂślÂą :)
Trzyma siĂŞ dzielnie :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

To by³o pytanie z serii: formalne 8) A nie s³ysza³ pan o sytuacjach, w których saperzy stwierdzaj¹, ¿e jedynym sposobem na unikniêcie wiêkszej tragedii jest w³aœnie detonacja ³adunku na miejscu znaleziska :> No có¿ - rozwali³oby pó³ stolicy, ale przynajmniej ofiar w ludziach by nie by³o :lol2:
Pytania formalne mogÂą byĂŚ na poziomie "Superstacji" oraz na poziomie "TVN24".
Widzowie TVN24, ktĂłrzy (statystycznie) uwaÂżajÂą siĂŞ z inteligentnych , wymagajÂą pytaĂą formalnych na tym wyÂższym poziomie :stop:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze: Pytania formalne mogÂą byĂŚ na poziomie "Superstacji" oraz na poziomie "TVN24".
Widzowie TVN24, ktĂłrzy (statystycznie) uwaÂżajÂą siĂŞ z inteligentnych , wymagajÂą pytaĂą formalnych na tym wyÂższym poziomie :stop:
Nie mi rozstrzygaĂŚ kwestiĂŞ, czy to pytanie byÂło na tym, czy owym poziomie (mogĂŞ byĂŚ nieobiektywny, poniewaÂż oglÂądam tylko tvn24 :D ), ale fakt pozostaje faktem, iÂż ja - nie bĂŞdĂŞ chwaliÂł siĂŞ wysokoÂściÂą mojego IQ :lol2: , ktĂłre jednak pozwala mi juÂż na samodzielne stwierdzenie, Âże w pytaniu tym nie odnajdujĂŞ zastraszajÂąco niskiego poziomu, jakiego doszukujÂą siĂŞ tu co niektĂłrzy :]
A dlaczego, to juÂż tÂłumaczyÂłem :)

Ale proszĂŞ skoĂączmy juÂż z roztrzÂąsaniem tej maÂło istotnej kwestii, bowiem przysÂłania ona tak waÂżne wydarzenie, jakim jest debiut w Warszawie naszej ulubionej gwiazdy :)
Debiut, z ktĂłrym radzi sobie bardzo dobrze :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nawet Âświetnie sobie radzi :brawa: Ale to normalne, Âże jak jest w Warszawie to ludzie bardziej siĂŞ czepiajÂą ;)

NajwaÂżniejsze, Âże pocisk juÂż usunĂŞli - uff :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Fajnie JacoĂą zapowiedziaÂł AgatkĂŞ :P
KtoÂś moÂże pamiĂŞta jak? :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Nawet Âświetnie sobie radzi :brawa: Ale to normalne, Âże jak jest w Warszawie to ludzie bardziej siĂŞ czepiajÂą ;)
Ka¿dy ma do tego prawo :D Ale tak jak ju¿ pisa³em ten drobny zdaniem jednych lapsus, zdaniem innych czysta formalnoœÌ :lol2: nie mo¿e popsuÌ nam atmosfery œwiêtowania :tanczy:
NajwaÂżniejsze, Âże pocisk juÂż usunĂŞli - uff :D
Œwiête s³owa :D Niebezpieczeùstwo za¿egnane i mo¿na odetchn¹Ì z ulg¹ :D Nasza bogini ju¿ jest bezpieczna :D
Fajnie JacoĂą zapowiedziaÂł AgatkĂŞ :P
KtoÂś moÂże pamiĂŞta jak? :D
ByÂło coÂś o tym, Âże niewybuchu juÂż nie ma tam na miejscu, ale jest na miejscu Agatka ;)
A zapowiedziÂą tÂą ewidentnie rozbawiÂł - co widaĂŚ na jednym powyÂższych capsĂłw :) ChoĂŚ pewnie na capsach od notki widaĂŚ by byÂło lepiej :neutral:
Ale zdaje siĂŞ, Âże nie towarzyszy nam w tym ÂświĂŞcie? :(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: ByÂło coÂś o tym, Âże niewybuchu juÂż nie ma tam na miejscu, ale jest na miejscu Agatka ;)
Ale co dokÂładnie -bo to takie fajne byÂło :lol:
A zapowiedziÂą tÂą ewidentnie rozbawiÂł - co widaĂŚ na jednym powyÂższych capsĂłw :) ChoĂŚ pewnie na capsach od notki widaĂŚ by byÂło lepiej :neutral:
No bo kto by siĂŞ spodziewaÂł takiego obrotu sytuacji, Âże nasza Agatka w stolicy :o
Jakby siĂŞ zapowiedziaÂła z wizytÂą, to pewnie notka by dla nas robiÂła capsy i mp3-ki :)
Ale moÂże gdzieÂś tam dziewczyny czuwajÂą :rydzyk:

Ale na razie moÂżna posiÂłkowaĂŚ siĂŞ portalem tvn24.pl :arrow: http://www.tvn24.pl/-1,1516871,wiadomosc.html
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:A zapowiedziÂą tÂą ewidentnie rozbawiÂł - co widaĂŚ na jednym powyÂższych capsĂłw :) ChoĂŚ pewnie na capsach od notki widaĂŚ by byÂło lepiej :neutral:
No bo kto by siĂŞ spodziewaÂł takiego obrotu sytuacji, Âże nasza Agatka w stolicy :o
Jakby siĂŞ zapowiedziaÂła z wizytÂą, to pewnie notka by dla nas robiÂła capsy i mp3-ki :)
Ale moÂże gdzieÂś tam dziewczyny czuwajÂą :rydzyk:
Niestety :/ Pierwszej relacji daÂłam siĂŞ zaskoczyĂŚ :/

Ale drugiej juÂż nie, wiĂŞc oto tego efekty :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tu relacja mp3 :D

Faktycznie - niespodzianka spora :D Ale domyÂślam siĂŞ, Âże chcielibyÂście takich wiĂŞcej i czĂŞÂściej :D
Moim skromnym zdaniem udany i mam nadziejĂŞ, Âże obiecujÂący ''warszawski'' debiut :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Jesteœœs :jupi: :jupi:
DziÂś to nawet nie tyle z obrazu choĂŚ teÂż, co z dÂżwiĂŞku cieszĂŞ :jupi:
not that kind pisze:Niestety :/ Pierwszej relacji daÂłam siĂŞ zaskoczyĂŚ :/
Pewnie jak my wszyscy :lol2:
Ale drugiej juÂż nie, wiĂŞc oto tego efekty :D
PrzepiĂŞkne po prostu :P :P ZieleĂą, brÂąz - komopnujÂą siĂŞ wyÂśmienicie :P :P

Faktycznie - niespodzianka spora :D Ale domyÂślam siĂŞ, Âże chcielibyÂście takich wiĂŞcej i czĂŞÂściej :D
Pytanie :lol: Tylko nie wiem, ile po tej dzisiejszej jeszcze jestem w stanie przeÂżyĂŚ :lol:
Ale ja jestem niewaÂżny :lol: Trudno, jak umrĂŞ przy okazji nastĂŞpnej, to mnie pochowacie :lol:

Moim skromnym zdaniem udany i mam nadziejĂŞ, Âże obiecujÂący ''warszawski'' debiut :lol2:
To jest nas parĂŞ osĂłb, ktĂłre tak uwaÂżajÂą :P
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Teraz mam rozmowĂŞ :D

ObrazekObrazekObrazek

MaÂło capsĂłw, wiĂŞc zapodam od razu kolejnÂą relacjĂŞ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ