Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black pisaÂł, Âże narkotyzujemy siĂŞ AgatkÂą bez niego, to teraz wszyscy razem jedziemy na rĂłwnie ostrym haju :lol: Na Agatkowym haju :lol2:
notka, nie wiem, czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego, Âże jesteÂś naszÂą ukochaĂąszÂą dealerkÂą :lol2: ??

No po prostu jeszcze w to niewierzĂŞ :szalony: Im dÂłuÂżej patrzĂŞ, tym bardziej niedowierzam w to, czego dziÂś byliÂśmy Âświadkami :szalony:

Mam nadziejê, ¿e masz te¿ to ³¹czenie z ostatniego jak do tej pory wejœcia :rydzyk: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
notka, nie wiem, czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego, Âże jesteÂś naszÂą ukochaĂąszÂą dealerkÂą :lol2: ??
A czy to jest karalne :rozglada: :lol:
Mam nadziejê, ¿e masz te¿ to ³¹czenie z ostatniego jak do tej pory wejœcia :rydzyk: ??
A mam :D

relacjĂŞ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

KniaziĂłwno :lol2: Jeszczem ci nie zdoÂłaÂł za Jarocin podziĂŞkowaĂŚ, a Ty juÂż przejawiasz kolejne pozytywne strony swojego szczodrobliwego charakteru :*

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Niestety :/ Pierwszej relacji daÂłam siĂŞ zaskoczyĂŚ :/
Pewnie jak my wszyscy :lol2:
DokÂładnie wszyscy :lol2: Co do jednego usera :o NastĂŞpnym razem, to faktycznie lepiej nas w ten, czy inny sposĂłb uprzedziĂŚ o takim zwrocie akcji, bo jesteÂśmy ludÂźmi wraÂżliwymi, Âłatwo popadamy w skrajne emocje - poczÂąwszy od tych negatywnych, a na pozytywnych koĂączÂąc, co moÂże przecieÂż dla nas oznaczaĂŚ popadniĂŞcie w stan jeszcze bardziej skrajny, z ktĂłrego ratunku juÂż nie ma :szalony:
Na razie jednak jakoÂś siĂŞ trzymamy :szalony: Przynajmniej my tu obecni ciaÂłem i duchem and sÂłowem pisanym :lol2:
PrzepiĂŞkne po prostu :P :P ZieleĂą, brÂąz - komopnujÂą siĂŞ wyÂśmienicie :P :P
Tylko ten golf w sierpniu mi nie pasuje :nie:

Faktycznie - niespodzianka spora :D Ale domyÂślam siĂŞ, Âże chcielibyÂście takich wiĂŞcej i czĂŞÂściej :D
Pytanie :lol: Tylko nie wiem, ile po tej dzisiejszej jeszcze jestem w stanie przeÂżyĂŚ :lol:
Ale ja jestem niewaÂżny :lol: Trudno, jak umrĂŞ przy okazji nastĂŞpnej, to mnie pochowacie :lol:
Proponujê wiêc ustaliÌ kolejnoœÌ ''padania'' :devil: Bo jak wszyscy naraz padniemy, to kto nas pochowa :uhh: Nasza bogini? :lol2:
Moim skromnym zdaniem udany i mam nadziejĂŞ, Âże obiecujÂący ''warszawski'' debiut :lol2:
Cieszy taka w peÂłni obiektywna opinia :) No bo my - wiadomo - pod wpÂływem emocji piszemy :lol2:
Black pisaÂł, Âże narkotyzujemy siĂŞ AgatkÂą bez niego, to teraz wszyscy razem jedziemy na rĂłwnie ostrym haju :lol: agatkowym haju :lol2:
notka dealerkÂą, a Agatka naszÂą guru - jak wam siĂŞ podoba taki ukÂład? :lol2:
A czy to jest karalne :rozglada: :lol:
spoko notka :* Nic Ci za to nie grozi :) Co najwyÂżej fala caÂłusĂłw z wdziĂŞcznoÂści :* :* :* :* :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Czy ja... czy ja.. czy ja dobrze widziaÂłem przed chwilÂą...? :shock:

Czy ja dobrze widziaÂłem... przed chwilÂą...
... przed chwilÂą AgattĂŞ mĂłwiÂącÂą z Warszawy o powstaniu warszawskim? :shock:

Czy ja dobrze w ogĂłle dziÂś dobrze widzĂŞ? :szalony:

Czy ja jeszcze ÂżyjĂŞ? :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Czy ja... czy ja.. czy ja dobrze widziaÂłem przed chwilÂą...? :shock:

Czy ja dobrze widziaÂłem... przed chwilÂą...
... przed chwilÂą AgattĂŞ mĂłwiÂącÂą z Warszawy o powstaniu warszawskim? :shock:
co co co co co :shock: ??

Jak to o powstaniu -Agatka o powstaniu z Warszawy :shock:
A wiĂŞc to dlatego nie byÂło lajfa o niewybuchu :o

No nieeeee ;( DaÂłem siĂŞ zmyliĂŚ i zaprowadziĂŚ w kozi rĂłg :hmm: A byl odo koĂąca czekaĂŚ :hmm: Mam nauczkĂŞ :( A mĂłwili, czy jeszcze coÂś bĂŞdzie :) ??
notko -pleaseee -gdzie jesteÂś :rydzyk: ??
Czy ja dobrze w ogĂłle dziÂś dobrze widzĂŞ? :szalony:

Czy ja jeszcze ÂżyjĂŞ? :szalony:
JeeÂśli pomarliÂśmy, to ja nie tak piĂŞknie wyobraÂżaÂłem sobie Âżycie po Âśmierci :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

co co co co co :shock: ??

Jak to o powstaniu -Agatka o powstaniu z Warszawy :shock:
A wiĂŞc to dlatego nie byÂło lajfa o niewybuchu :o
Poczekaj, nie przeklinaj losu, mogÂłem mieĂŚ przecieÂż widzenie :lol:
niech ktoÂś inny potwierdzi to, co ja widziaÂłem :lol2:

A gdzie obi - czyÂżby on nie wytrzymaÂł z wraÂżenia :o
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Zg³aszam siê na œwiadka. Potwierdzam ! :plus: Dobrze widzia³eœ i s³ysza³eœ. Agata relacjonowa³a inscenizacjê walk powstaùczych o Przyczó³ek Czerniakowski .
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wszyscy wszystko dobrze widzieli :) Agatka nadawaÂła relacjĂŞ z miejsca rocznicowej inscenizacji walk powstaĂączych odbywajÂącej siĂŞ dziÂś w Warszawie, czyli byÂła na Cyplu Czerniakowskim :)

Zastanawia mnie, czy sama zaserwowaÂła sobie takÂą porzÂądnÂą lekcjĂŞ historii, czy zasiĂŞgaÂła u kogoÂś lekcji :lol2: Nie waÂżne, najwaÂżniejsze, Âże Jej relacja byÂła tak poruszajÂąca i w tak patetycznym tonie nadana, iÂż wzruszyÂłem siĂŞ jak jeszcze nigdy dotÂąd podczas opowiadaĂą o losach powstaĂączych PolakĂłw :(
Do tej pory miaÂłem w swoim otoczeniu tylko jednÂą znajomÂą, ktĂłra tak wznioÂśle potrafiÂła opowiadaĂŚ ... teraz mam ... moÂże nie znajomÂą, ale ... i jakby tu okreÂśliĂŚ AgatkĂŞ :mhm: dziennikarka to za maÂło :) Bez wzglĂŞdu na wszystko - mogĂŞ jej w takim jak wyÂżej klimacie sÂłuchaĂŚ bez przerwy i bez przerwy :szalony:

WiĂŞc juÂż wiemy, Âże live'y z udziaÂłem Agatki byÂły dziÂś zaplanowane :)
Nikt siĂŞ jednak nie spodziewaÂł, Âże temat militarny z czasĂłw II wojny Âświatowej juÂż wczeÂśniej wtargnie szturmem na wizji i bĂŞdzie on udziaÂłem reporterskiej roboty Agatki :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

A gdzie obi - czyÂżby on nie wytrzymaÂł z wraÂżenia :o
Z tego co mi pisaÂł to miaÂł dziÂś mieĂŚ jakiÂś waÂżny egzamin :neutral:

JeÂśli dobrze widziaÂłeÂś :D ......

Obrazek Obrazek

...... to byÂła juÂż druga relacja :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Zg³aszam siê na œwiadka. Potwierdzam ! :plus: Dobrze widzia³eœ i s³ysza³eœ. Agata relacjonowa³a inscenizacjê walk powstaùczych o Przyczó³ek Czerniakowski .
A czy teraz zgÂłaszasz jakieÂś zastrzeÂżenia do relacji?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Oooo :lol: Black widzĂŞ juÂż spokojniejszy o losy swojej ulubionej dziennikarki? :lol2:

Wiesz, ja o mojÂą ulubionÂą teÂż juÂż jestem spokojniejszy :lol2:

Bez wzglĂŞdu na wszystko - mogĂŞ jej w takim jak wyÂżej klimacie sÂłuchaĂŚ bez przerwy i bez przerwy :szalony:
Ten przyczajony gÂłos byÂł zniewalajÂący :szalony:

WiĂŞc juÂż wiemy, Âże live'y z udziaÂłem Agatki byÂły dziÂś zaplanowane :)
CzuÂłem, Âże to nie dzieÂło przypadku :szalony:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Oooo :lol: Black widzĂŞ juÂż spokojniejszy o losy swojej ulubionej dziennikarki? :lol2:

Wiesz, ja o mojÂą ulubionÂą teÂż juÂż jestem spokojniejszy :lol2:
Si³¹ rzeczy musia³o tak byÌ :lol2: Chyba, ¿e masz na myœli jak¹œ inn¹ swoj¹ ulubion¹ dziennikarkê :szalony:

Ale z tego, co sÂłychaĂŚ w aktualnej relacji to wcale cicho nie jest :rozglada: BoÂże, czy Agatka przypadkiem nie jest zbyt mocno w centrum tych walk ulokowana, wydarzeĂą, ktĂłre sÂą wprawdzie inscenizacjÂą, ale przecieÂż bardzo wiernie oddanÂą :o
Mam nadziejĂŞ, Âże te wystrzaÂły to ze ÂślepakĂłw :shock:
Ten przyczajony gÂłos byÂł zniewalajÂący :szalony:
Teraz musia³a nieco podnieœÌ ton :lol2: Bo¿e czu³em siê jakbym bra³ udzia³ w tych walkach :szalony:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie no sÂłuchajcie, przeglÂądam wÂątek i dosÂłownie trudno mi jest uwierzyĂŚ w to co i jak relacjonujecie :szalony: Po pierwsze sam fakt relacji Agatty z Warszawy, po drugie to jak spÂływaÂły na niÂą dziÂś tematy, to jak zakasowaÂła tematycznie dzisiejszÂą ramĂłwkĂŞ, to naprawdĂŞ jak na leniwy spodziewany przez nas weekend to niezÂły obrĂłt sytuacji nam Tvn24 zaserwowaÂła :szalony:

A teks Piotra Jaconia: ''Agata Tomaszewska na miejscu, niewypaÂł juÂż nie na miejscu...'' - rozbrajajÂący :szalony:
Ale z tego, co sÂłychaĂŚ w aktualnej relacji to wcale cicho nie jest BoÂże, czy Agatka przypadkiem nie jest zbyt mocno w centrum tych walk ulokowana, wydarzeĂą, ktĂłre sÂą wprawdzie inscenizacjÂą, ale przecieÂż bardzo wiernie oddanÂą
Mam nadziejĂŞ, Âże te wystrzaÂły to ze ÂślepakĂłw
Black nie martw siĂŞ :lol: Na pewno mimo, Âże sceny mialy byĂŚ drastyczne i wiernie oddane, to nikt w tej inscenizacji nie ucierpi :) Nie panikuj :)
Poza tym Agatta dzielnÂą dziewczynÂą jest 8)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

To nie byÂł koniec :D
Na razie tylko capsy :lol2:

Wiecie - PawÂła jeszcze nagrywaĂŚ trza :lol2:

Ale od powstaĂączego poczÂątku :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

A czy teraz zgÂłaszasz jakieÂś zastrzeÂżenia do relacji?
Nie zgÂłaszam, poniewaÂż widziaÂłem tylko koĂącowe 5 minut :devil:
ODPOWIEDZ