KniaziĂłwno

Jeszczem ci nie zdoÂłaÂł za Jarocin podziĂŞkowaĂŚ, a Ty juÂż przejawiasz kolejne pozytywne strony swojego szczodrobliwego charakteru :*
marcinkowsky pisze:not that kind pisze:Niestety :/ Pierwszej relacji daÂłam siĂŞ zaskoczyĂŚ :/
Pewnie jak my wszyscy
DokÂładnie wszyscy

Co do jednego usera :o NastĂŞpnym razem, to faktycznie lepiej nas w ten, czy inny sposĂłb uprzedziĂŚ o takim zwrocie akcji, bo jesteÂśmy ludÂźmi wraÂżliwymi, Âłatwo popadamy w skrajne emocje - poczÂąwszy od tych negatywnych, a na pozytywnych koĂączÂąc, co moÂże przecieÂż dla nas oznaczaĂŚ popadniĂŞcie w stan jeszcze bardziej skrajny, z ktĂłrego ratunku juÂż nie ma :szalony:
Na razie jednak jakoÂś siĂŞ trzymamy :szalony: Przynajmniej my tu obecni ciaÂłem i duchem and sÂłowem pisanym
Tylko ten golf w sierpniu mi nie pasuje :nie:
Faktycznie - niespodzianka spora

Ale domyÂślam siĂŞ, Âże chcielibyÂście takich wiĂŞcej i czĂŞÂściej

Pytanie

Tylko nie wiem, ile po tej dzisiejszej jeszcze jestem w stanie przeÂżyĂŚ
Ale ja jestem niewaÂżny

Trudno, jak umrĂŞ przy okazji nastĂŞpnej, to mnie pochowacie
Proponujê wiêc ustaliÌ kolejnoœÌ ''padania'' :devil: Bo jak wszyscy naraz padniemy, to kto nas pochowa :uhh: Nasza bogini?
Moim skromnym zdaniem udany i mam nadziejĂŞ, Âże obiecujÂący ''warszawski'' debiut

Cieszy taka w peÂłni obiektywna opinia

No bo my - wiadomo - pod wpÂływem emocji piszemy
Black pisaÂł, Âże narkotyzujemy siĂŞ AgatkÂą bez niego, to teraz wszyscy razem jedziemy na rĂłwnie ostrym haju

agatkowym haju

notka, nie wiem, czy zdajesz sobie sprawĂŞ z tego, Âże jesteÂś naszÂą ukochaĂąszÂą dealerkÂą

??
notka dealerkÂą, a Agatka naszÂą guru - jak wam siĂŞ podoba taki ukÂład?
A czy to jest karalne :rozglada:
spoko notka :* Nic Ci za to nie grozi

Co najwyÂżej fala caÂłusĂłw z wdziĂŞcznoÂści :* :* :* :* :*