not that kind pisze:Dobra chÂłopaki

Agatka jest naprawdê super reporterk¹, ale ni mo¿e byÌ tak, ¿e przez ni¹ nie zjem kolacji? :szalony: Nie obraŸcie siê, ale ja muszê nied³ugo wyjœÌ
OczywiÂście ÂżyczĂŞ smacznego, ale uÂświadomiÂłaÂś mi, Âże ja teÂż jeszcze nic od poÂłudnia nie jadÂłem

WypiÂłem tylko kawkĂŞ dla uspokojenia, po tym jak okazaÂło siĂŞ, Âże pocisk juÂż wyprowadzono na poligon, ktĂłra wpÂłynĂŞÂła na mnie zupeÂłnie jak terapeutyczny sms o treÂści: ''juÂż ok''
Tylko, Âże dziÂś to jakoÂś tak mi apetytu brak ... :rozglada: Chyba z wraÂżenia

A moÂże z innego powodu? :mhm: Nie, na pewno z wraÂżenia
Te trochĂŞ kombinowane, bo miaÂłam techniczne problemy, ale sÂą jakie sÂą - mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ spodobajÂą? Bo przecieÂż Agata tak samo piĂŞkna, racja?
Trudno byÂłoby siĂŞ z TobÂą nie zgodziĂŚ

Ale widaĂŚ, Âże techniczne problemy jednak do przezwyciĂŞÂżenia?
Prawdê mówi¹c te¿ nie bardzo rozumiem, có¿ za problem siê wytworzy³ z tym mê¿em jednej z bogiù?

Ja mam ÂżonĂŞ i jakoÂś nie stoi mi na przeszkodzie do tego, bym nie kibicowaÂł piĂŞknej damie z telewizji
Widzicie

Nawet ÂżyjÂąc w wirtualnym Âświecie kierujĂŞ siĂŞ moralnymi zasadami :devil:
ChcialbyÂś, Âżeby ta sukienka tak krzyczaÂła - niedoczekanie Twoje :devil:
A wczuj siĂŞ proszĂŞ w rolĂŞ tej sukienki

Czy krzyczaÂłbyÂś na jej miejscu podobne niedorzecznoÂści?

Zaraz, zaraz :stop: nie wykrĂŞcaj kota ogonem :devil: Ja nic nie pisaÂłem personifikujÂąc sukienkĂŞ, nawet nie sugerowaÂłem, Âże mĂłgÂłbym odgrywaĂŚ jej rolĂŞ :> Ale muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże pomysÂł miaÂłeÂś wyborny :brawa:
Agata tak Âświetnie sobie radziÂła dziÂś, Âże z powodzeniem mogÂłaby jechaĂŚ na prawdziwÂą wojnĂŞ

Lepszego pomysÂłu dziÂś nikt tu nie zaprezentowaÂł
To ja juÂż prĂŞdzej na WarszawĂŞ i inscenizacje siĂŞ zgodzĂŞ :] Na tak wielkie niebezpieczeĂąstwo nie powinno siĂŞ naraÂżaĂŚ tak piĂŞknych i cennych dziennikarzy :]
To jak myÂślicie koniec walk na dziÂś :> Na dziÂś...... powtĂłrzĂŞ

ObejrzĂŞ do koĂąca raport i ... sam jeszcze nie wiem, co bĂŞdĂŞ robiÂł :mhm:

A jutro ... zobaczymy jak bĂŞdzie

Nie godzĂŞ siĂŞ juÂż jednak na Âżaden niewypaÂł i powstania :nie: :devil: