Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:Si³¹ rzeczy musia³o tak byÌ :lol2: Chyba, ¿e masz na myœli jak¹œ inn¹ swoj¹ ulubion¹ dziennikarkê :szalony:
Jestem wierny jak pies tej jedynej :szalony:
Ale z tego, co sÂłychaĂŚ w aktualnej relacji to wcale cicho nie jest :rozglada:

Dziwne, Âże Agatce nie udaÂło siĂŞ mocniej zakrzyczeĂŚ tych odgÂłosĂłw -ale i tak radziÂła sobie bardzo dzielnie :brawa:
BoÂże, czy Agatka przypadkiem nie jest zbyt mocno w centrum tych walk ulokowana, wydarzeĂą, ktĂłre sÂą wprawdzie inscenizacjÂą, ale przecieÂż bardzo wiernie oddanÂą :o
Mam nadziejĂŞ, Âże te wystrzaÂły to ze ÂślepakĂłw :shock:
PrzecieÂż to oczywiste, Âże ze ÂślepakĂłw :lol2: A Agatka jest blisko, Âżebym jeszcze lepiej i dokÂładniej oddaĂŚ to, co widzi i sÂłyszy :szalony: Zawsze jest tam i najbliÂżej tego, gdzie dzieje siĂŞ coÂś waÂżnego :tanczy:

Teraz musia³a nieco podnieœÌ ton :lol2: Bo¿e czu³em siê jakbym bra³ udzia³ w tych walkach :szalony:
Od razu chcia³oby siê zaci¹gn¹Ì do woja i walczyÌ o ojczyznê -jeszcze u boku takiej komentatorki :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Och :szalony: notka :* TyÂś nawet te spojrzenia koĂącowe w lewo i w prawo dostrzegÂła i uwieczniÂła :szalony:
Aleœ w nas artyleriê wystosowa³a :szalony: Ka¿dy caps to jak pocisk, których u¿ywasz g³ównie w celach psychologicznych :szalony: Dziêki :jupi:
A Agatka jest blisko, Âżebym jeszcze lepiej i dokÂładniej oddaĂŚ to, co widzi i sÂłyszy Zawsze jest tam i najbliÂżej tego, gdzie dzieje siĂŞ coÂś waÂżnego
Ma wprawĂŞ w komentowaniu walk :D W koĂącu gdzie indziej jak nie w Poznaniu podczas parad rĂłwnoÂści siĂŞ odbywajÂą? :lol2:
Jestem wierny jak pies tej jedynej :szalony:
Ja mia³em 3 telewizyjne boginie, odk¹d jedna wysz³a za m¹¿ jestem na etapie poszukiwania trzciej, by stworzyÌ znów kr¹g Blacky's Angels :lol2: Ale wspania³oœÌ nad wspania³oœci Agatki uniemo¿liwiaj¹ mi dalsze poszukiwania :szalony:
Bo Agatka nie tylko ...:
zakasowaÂła tematycznie dzisiejszÂą ramĂłwkĂŞ,
... ale i mnie caÂłego na nowo od poczÂątku do koĂąca zakasowaÂła :szalony:
Nie zgÂłaszam, poniewaÂż widziaÂłem tylko koĂącowe 5 minut :devil:
To nawet wiĂŞcej niÂż byÂło na antenie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
elcumbre
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: elcumbre »

Agatke polubilem,ale jeszcze bardziej ostatnia tÂą kolezanke, ktora relacjonowala wydarzenia z Franci, po wypadku w Grenoble, dzisiaj tez byla na antenie,ty razem jakas relacja z Polski, juz nie pamietam o czym. Wiecie jak sie nazywa?
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

elcumbre pisze:Agatke polubilem,ale jeszcze bardziej ostatnia tÂą kolezanke, ktora relacjonowala wydarzenia z Franci, po wypadku w Grenoble, dzisiaj tez byla na antenie,ty razem jakas relacja z Polski, juz nie pamietam o czym. Wiecie jak sie nazywa?
Prawdopodobnie chodzi o DagmarĂŞ Kaczmarek . Ma na tym forum swĂłj wÂątek.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Och :szalony: notka :* TyÂś nawet te spojrzenia koĂącowe w lewo i w prawo dostrzegÂła i uwieczniÂła :szalony:

KtĂłrych ja nie widziaÂłem -a ktĂłre teraz juÂż widzĂŞ bardzo dokÂładnie :*
Aleœ w nas artyleriê wystosowa³a :szalony: Ka¿dy caps to jak pocisk, których u¿ywasz g³ównie w celach psychologicznych :szalony: Dziêki :jupi:
TrafiajÂą celnie aÂż do serc naszych :jupi:
Ma wprawĂŞ w komentowaniu walk :D W koĂącu gdzie indziej jak nie w Poznaniu podczas parad rĂłwnoÂści siĂŞ odbywajÂą? :lol2:
Ods³uchiwa³em kiedyœ mp3 -naprawdêrobi³o wra¿enie :brawa: Zaprawê mia³a niez³¹ :brawa:
Ja mia³em 3 telewizyjne boginie, odk¹d jedna wysz³a za m¹¿ jestem na etapie poszukiwania trzciej, by stworzyÌ znów kr¹g Blacky's Angels :lol2:
A co za problem, Âże mĂŞÂżatka :lol2: ?? PrzecieÂż i tak nie masz zamiaru chodziĂŚ z niÂą na kolacje, itd :lol2:
Ale wspania³oœÌ nad wspania³oœci Agatki uniemo¿liwiaj¹ mi dalsze poszukiwania :szalony:
A ona to prawdziwa przeszkoda i powĂłd do aÂż przesadnej wiernoÂści :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Dobra ch³opaki :D Agatka jest naprawdê super reporterk¹, ale ni mo¿e byÌ tak, ¿e przez ni¹ nie zjem kolacji? :szalony: Nie obraŸcie siê, ale ja muszê nied³ugo wyjœÌ :D
WiĂŞc muszÂą Wam wystrczyĂŚ capsy - no przynajmniej do jutra :D

Te trochĂŞ kombinowane, bo miaÂłam techniczne problemy, ale sÂą jakie sÂą - mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ spodobajÂą? Bo przecieÂż Agata tak samo piĂŞkna, racja? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Te juÂż mniej kombinowane ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agata tak Âświetnie sobie radziÂła dziÂś, Âże z powodzeniem mogÂłaby jechaĂŚ na prawdziwÂą wojnĂŞ 8)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Dobra ch³opaki :D Agatka jest naprawdê super reporterk¹, ale ni mo¿e byÌ tak, ¿e przez ni¹ nie zjem kolacji? :szalony: Nie obraŸcie siê, ale ja muszê nied³ugo wyjœÌ :D
WiĂŞc muszÂą Wam wystrczyĂŚ capsy - no przynajmniej do jutra :D
No to Âżyczymy smaczej i udanej kolacji :P Rzecz jasna do zobaczenia do jutra :lol2:
Te trochĂŞ kombinowane, bo miaÂłam techniczne problemy, ale sÂą jakie sÂą - mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ spodobajÂą? Bo przecieÂż Agata tak samo piĂŞkna, racja? :lol2:
Prawda prawda :D Podstaw¹ by³ g³ównie dŸwiêk w tych relacji, wiêc naprawdê niecierpliwie czekamy na nagrania, choÌ s³yszeliœmy na w³asne uszy, to mi³o bêdzie ods³uchaÌ raz jeszcze :D
Agata tak Âświetnie sobie radziÂła dziÂś, Âże z powodzeniem mogÂłaby jechaĂŚ na prawdziwÂą wojnĂŞ 8)
Lepszego pomysÂłu dziÂś nikt tu nie zaprezentowaÂł :lol:
Ja mia³em 3 telewizyjne boginie, odk¹d jedna wysz³a za m¹¿ jestem na etapie poszukiwania trzciej, by stworzyÌ znów kr¹g Blacky's Angels :lol2: Ale wspania³oœÌ nad wspania³oœci Agatki uniemo¿liwiaj¹ mi dalsze poszukiwania :szalony:
Prawdê mówi¹c te¿ nie bardzo rozumiem, có¿ za problem siê wytworzy³ z tym mê¿em jednej z bogiù? :lol2: Ja mam ¿onê i jakoœ nie stoi mi na przeszkodzie do tego, bym nie kibicowa³ piêknej damie z telewizji :lol2:
notka dealerkÂą, a Agatka naszÂą guru - jak wam siĂŞ podoba taki ukÂład? :lol2:
To moÂże dla naszej sekty jeszcze nazwĂŞ wymyÂślmy :mhm: Gagatki Agatki? :lol2:
SÂłyszĂŞ, Âże ciaÂło Agatki krzyczy, Âże chce jak najprĂŞdzej pozbyĂŚ siĂŞ tej sukienki :lol2:
ChcialbyÂś, Âżeby ta sukienka tak krzyczaÂła - niedoczekanie Twoje :devil:
A wczuj siĂŞ proszĂŞ w rolĂŞ tej sukienki :P Czy krzyczaÂłbyÂś na jej miejscu podobne niedorzecznoÂści? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Dobra ch³opaki :D Agatka jest naprawdê super reporterk¹, ale ni mo¿e byÌ tak, ¿e przez ni¹ nie zjem kolacji? :szalony: Nie obraŸcie siê, ale ja muszê nied³ugo wyjœÌ :D
Nie ma sprawy :lol2: Musisz dbaÌ o siebie, ¿eby póŸniej móc tak jak teraz troszczyÌ siê o nas :*
Kombinowane czy nie, wszystkie piĂŞkne :jupi: :lol2: Agatka taka wciÂśniĂŞta w tÂą szczelinĂŞ dziennikarskÂą superancko wyglÂąda -tak jak prawdziwa podglÂądaczka :lol2:
Ooo :o wykluczone -nie na takie niebezpieczeĂąstwo nie moÂżna jej wystawiaĂŚ :nie:

Ale zejdÂźmy na ziemiĂŞ, do teraÂźniejszoÂści :uwaga:
To jak myÂślicie koniec walk na dziÂś :> Na dziÂś...... powtĂłrzĂŞ :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

OczywiÂście ÂżyczĂŞ smacznego, ale uÂświadomiÂłaÂś mi, Âże ja teÂż jeszcze nic od poÂłudnia nie jadÂłem :lol2: WypiÂłem tylko kawkĂŞ dla uspokojenia, po tym jak okazaÂło siĂŞ, Âże pocisk juÂż wyprowadzono na poligon, ktĂłra wpÂłynĂŞÂła na mnie zupeÂłnie jak terapeutyczny sms o treÂści: ''juÂż ok'' :lol2:
Tylko, Âże dziÂś to jakoÂś tak mi apetytu brak ... :rozglada: Chyba z wraÂżenia :lol2: A moÂże z innego powodu? :mhm: Nie, na pewno z wraÂżenia :lol2:
Trudno byÂłoby siĂŞ z TobÂą nie zgodziĂŚ :lol2: Ale widaĂŚ, Âże techniczne problemy jednak do przezwyciĂŞÂżenia? :lol2:
Prawdê mówi¹c te¿ nie bardzo rozumiem, có¿ za problem siê wytworzy³ z tym mê¿em jednej z bogiù? :lol2: Ja mam ¿onê i jakoœ nie stoi mi na przeszkodzie do tego, bym nie kibicowa³ piêknej damie z telewizji :lol2:
Widzicie :D Nawet ÂżyjÂąc w wirtualnym Âświecie kierujĂŞ siĂŞ moralnymi zasadami :devil:
ChcialbyÂś, Âżeby ta sukienka tak krzyczaÂła - niedoczekanie Twoje :devil:
A wczuj siĂŞ proszĂŞ w rolĂŞ tej sukienki :P Czy krzyczaÂłbyÂś na jej miejscu podobne niedorzecznoÂści? :lol2:
Zaraz, zaraz :stop: nie wykrĂŞcaj kota ogonem :devil: Ja nic nie pisaÂłem personifikujÂąc sukienkĂŞ, nawet nie sugerowaÂłem, Âże mĂłgÂłbym odgrywaĂŚ jej rolĂŞ :> Ale muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże pomysÂł miaÂłeÂś wyborny :brawa:
To ja juÂż prĂŞdzej na WarszawĂŞ i inscenizacje siĂŞ zgodzĂŞ :] Na tak wielkie niebezpieczeĂąstwo nie powinno siĂŞ naraÂżaĂŚ tak piĂŞknych i cennych dziennikarzy :]
To jak myÂślicie koniec walk na dziÂś :> Na dziÂś...... powtĂłrzĂŞ :D
ObejrzĂŞ do koĂąca raport i ... sam jeszcze nie wiem, co bĂŞdĂŞ robiÂł :mhm: :D A jutro ... zobaczymy jak bĂŞdzie :D Nie godzĂŞ siĂŞ juÂż jednak na Âżaden niewypaÂł i powstania :nie: :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:OczywiÂście ÂżyczĂŞ smacznego, ale uÂświadomiÂłaÂś mi, Âże ja teÂż jeszcze nic od poÂłudnia nie jadÂłem :lol2: WypiÂłem tylko kawkĂŞ dla uspokojenia, po tym jak okazaÂło siĂŞ, Âże pocisk juÂż wyprowadzono na poligon, ktĂłra wpÂłynĂŞÂła na mnie zupeÂłnie jak terapeutyczny sms o treÂści: ''juÂż ok'' :lol2:
To przeœlij mi mo¿e takiego smsa, bo na kawê to ju¿ trochê za póŸno :) SpaÌ pewnie i tak nie bêdê móg³, ale kawka uspokajaj¹ca odpada :)
Widzicie :D Nawet ÂżyjÂąc w wirtualnym Âświecie kierujĂŞ siĂŞ moralnymi zasadami :devil:
Tak, tak :lol: Jak nikt inny z nas :lol:
To ja juÂż prĂŞdzej na WarszawĂŞ i inscenizacje siĂŞ zgodzĂŞ :] Na tak wielkie niebezpieczeĂąstwo nie powinno siĂŞ naraÂżaĂŚ tak piĂŞknych i cennych dziennikarzy :]
Czy ja juÂż ciĂŞ dziÂś nie uÂświadamiaÂłem, Âże my -fani, to niewiele mamy do gadania? :devil:
Jak szefostwo zapragnie i Agatka siĂŞzgodzi, to tylko z placu boju bĂŞdziemy jÂą oglÂądaĂŚ :D
Nie godzĂŞ siĂŞ juÂż jednak na Âżaden niewypaÂł i powstania :nie: :devil:
I chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ znowu :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: To przeœlij mi mo¿e takiego smsa, bo na kawê to ju¿ trochê za póŸno :) SpaÌ pewnie i tak nie bêdê móg³, ale kawka uspokajaj¹ca odpada :)
Och ;( Ciekawe jak Agatka zniosÂła ten dzisiejszy dzieĂą? :) Jak radziÂła sobie z tÂą presjÂą ... warszawskÂą? :) No i ciekawe, czy bĂŞdzie dobrze spaÂła? :)
Telepatycznie ÂżyczĂŞ miÂłych snĂłw :szalony:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:o Kiedy idolka intensywnie pracuje fani starajÂą siĂŞ dotrzymaĂŚ jej kroku :brawa:
A ja myœla³am, ¿e atrakcje tvn24 dopiero póŸnym popo³udniem dla mnie szykuje, a tu ju¿ przed po³udniem siê pojawi³y :lol2: Zaskoczy³ mnie widok tej fenomenalnej Poznanianki w Warszawie :lol2: Zwiod³a mnie ta pocztówka z wakacji, któr¹ to - jak mo¿e pamiêtacie kilka dni temu, we œnie, od Agaty otrzyma³am :lol: Czêsto w przesz³oœci zdarza³o nam siê nazywaÌ relacje Agaty bombowymi, ale dziœ jak jeszcze nigdy dot¹d to okreœlenie do tych relacji pasuje jak ula³ :lol2: Teraz to chyba do pe³ni szczêscia widoku Agaty za sto³em prezenterskim tylko mam brakuje :lol2: Mo¿e jutro :o
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Och ;( Ciekawe jak Agatka zniosÂła ten dzisiejszy dzieĂą? :) Jak radziÂła sobie z tÂą presjÂą ... warszawskÂą? :)
PrzecieÂż widaĂŚ byÂło, ze radzi sobie Âświetnie :tanczy: Na pewno teÂż ani uczucia odosobnienia nie zaznaÂła :P LiczĂŞ, Âże ugoszczono jÂą dostatnio :P Zacna dama na dworze w koĂącu przybywa.... i teraz nie wiem, czy dodaĂŚ .....Âła :rozglada:

No i ciekawe, czy bĂŞdzie dobrze spaÂła? :)
Telepatycznie ÂżyczĂŞ miÂłych snĂłw :szalony:
To pewnie zaleÂży od tego, jak znosi takie intensywne dni o takie jak ten wczorajszy ;) ??
Teraz to juÂż pewnie nie Âśpi -pytanie gdzie jest i co robi :> ??
CzĂŞsto w przeszÂłoÂści zdarzaÂło nam siĂŞ nazywaĂŚ relacje Agaty bombowymi, ale dziÂś jak jeszcze nigdy dotÂąd to okreÂślenie do tych relacji pasuje jak ulaÂł :lol2:
:lol: Rzeczywiœcie pasuje :lol: Mo¿na jeszcze pójœÌ za ciosem i dodaÌ , ¿e wystrza³owe :lol2:

Teraz to chyba do peÂłni szczĂŞscia widoku Agaty za stoÂłem prezenterskim tylko mam brakuje :lol2:
CzegoÂś siĂŞ jeszcze nauczyÂłem w Âżyciu :) A mianowicie tego, by juÂż nigdy nie precyzowaĂŚ moich marzeĂą, bo tak jak masz w podpisie jest najczĂŞÂściej: NajpiĂŞkniejszych chwil w Âżyciu nie zaplanujesz. One przyjdÂą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Bombowe, wystrza³owe :mhm: Musicie chyba zacz¹Ì liczyÌ siê z konsekwencjami wypowiadanych s³ów :lol:
Za Âżyczenia smacznej kolacji bardzo Wam dziĂŞkujĂŞ - kaÂżdemu z osobna :) kolacja byÂła tak udana i smaczna, iÂż do tej pory jeszcze gÂłodu nie odczuwam :)

Tak jak obiecywaÂłam wczeÂśniej, nagrania :D
Myœlê, ¿e sami sobie pouk³adacie kolejnoœÌ, ale stara³am siê wgrywaÌ je chronologicznie :lol2:
ZalegÂła relacja pierwsza :D
Relacja kolejna :D
I ostatnia relacja :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Bombowe, wystrza³owe :mhm: Musicie chyba zacz¹Ì liczyÌ siê z konsekwencjami wypowiadanych s³ów :lol:
Pochopnie wypowiedziane s³owa nabra³y mocy sprawczej :lol2: Ale jak ju¿ pisa³em przewidywanie konsekwencji wypowiadanych s³ów wolê sobie zostawiÌ na ''po fakcie'' , mo¿e nie uda siê przewidzieÌ wszystkich, ale powinniœmy siê staraÌ, ale tak, ¿eby nie zapeszyÌ :cicho:

Za Âżyczenia smacznej kolacji bardzo Wam dziĂŞkujĂŞ - kaÂżdemu z osobna :) kolacja byÂła tak udana i smaczna, iÂż do tej pory jeszcze gÂłodu nie odczuwam :)
Kolacja nam smakuje po tym jak tvn24 widoki przepiĂŞkne nam wszystkim caÂły dzieĂą funduje :jupi:
Tak jak obiecywaÂłam wczeÂśniej, nagrania :D
to teraz mamy juÂż peÂłnÂą (prawie ;) ) dokumentacjĂŞ sobotniego Agatki najazdu na stolicĂŞ :jupi:

No szkoda, Âże jak na razie dziÂś nie ma Âżadnych widokĂłw :/
ODPOWIEDZ