Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..co ja wczoraj dobrego narobiÂłem :hmm:
..nic dobrego i jeszcze w dodatku sporej czĂŞÂści z tak waÂżnych relacji nie widziaÂłem :hmm:
..dochodzĂŞ do wniosku Âże moje Âżycie jak tornado :hmm:
..nie bêdê zag³êbia³ siê w szczegó³y bo nie czas i miejsce..ale chyba muszê poddaÌ siê jakiejœ medytacji :lol2:
to teraz mamy juÂż peÂłnÂą (prawie ;) ) dokumentacjĂŞ sobotniego Agatki najazdu na stolicĂŞ :jupi:
..notka..chÂłopaki..jak wam mam za to wszystko dziekowaĂŚ :?: :szalony:
Black Jack '62 pisze:
not that kind pisze:Agata tak Âświetnie sobie radziÂła dziÂś, Âże z powodzeniem mogÂłaby jechaĂŚ na prawdziwÂą wojnĂŞ 8)
Lepszego pomysÂłu dziÂś nikt tu nie zaprezentowaÂł :lol:
To ja juÂż prĂŞdzej na WarszawĂŞ i inscenizacje siĂŞ zgodzĂŞ :] Na tak wielkie niebezpieczeĂąstwo nie powinno siĂŞ naraÂżaĂŚ tak piĂŞknych i cennych dziennikarzy :]
..nawet Marcin Firlej w relacjach z Afganistanu nie byÂł wystawiony na takie niebezpieczeĂąstwo jak Agatka na HoÂżej :lol2:
..i nie musia³ ostrza³ów przekrzykiwaÌ jak Agatka na Czerniakowskiej :jupi:
..prawdziwa szkoÂła i kolejna lekcja przetrwania za AgatkÂą :*

..po wczorajszym dniu to naprawdĂŞ lepiej na nic siĂŞ nie nastawiaĂŚ..w niczym nie okÂładaĂŚ nadziei..bo wtedy jest szansa na naprawdĂŞ wielkie niespodzianki :jupi:
..niespodzianki..ktĂłre zapierajÂą dech w piersiach :o :tanczy:

..piĂŞkny nam prezent tvn24 i Agatka - razem - zrobili na dwusetny jubileusz :jupi:
..ktĂłry wielkimi krokami siĂŞ zbliÂża :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..co ja wczoraj dobrego narobiÂłem :hmm:
A jak tam egzam :lol2: ??
..nic dobrego i jeszcze w dodatku sporej czĂŞÂści z tak waÂżnych relacji nie widziaÂłem :hmm:
..dochodzĂŞ do wniosku Âże moje Âżycie jak tornado :hmm:
to pewnie dziĂŞki temu przywiaÂło nam jak huragan AgatkĂŞ do Warszawy :lol2: ??
..nie bêdê zag³êbia³ siê w szczegó³y bo nie czas i miejsce..ale chyba muszê poddaÌ siê jakiejœ medytacji :lol2:
A maÂło masz jej tu na forum :devil: ?? Wczoraj siĂŞ wyciszyÂłeÂś, to tak jakbyÂś medytowaÂł, a dziÂś czas na szaleĂąstwa -to teÂż pomaga :lol2: Nawet moÂże i bardziej :lol2: !!
to teraz mamy juÂż peÂłnÂą (prawie ;) ) dokumentacjĂŞ sobotniego Agatki najazdu na stolicĂŞ :jupi:
..notka..chÂłopaki..jak wam mam za to wszystko dziekowaĂŚ :?: :szalony:
Mi nie musisz, dla mnie to przyjemnoœÌ, zaszczyt i duma, ¿e tu jestem :lol2:
obieÂżyÂświa pisze:..nawet Marcin Firlej w relacjach z Afganistanu nie byÂł wystawiony na takie niebezpieczeĂąstwo jak Agatka na HoÂżej :lol2:
..i nie musia³ ostrza³ów przekrzykiwaÌ jak Agatka na Czerniakowskiej :jupi:
..prawdziwa szkoÂła i kolejna lekcja przetrwania za AgatkÂą :*
No dobrze szko³ê przesz³a i przetrwa³a, ale skoùczmy ju¿ z tym nag³aœnianiem sprawy, bo ktoœ weŸmie sobie te s³owa do serca i wyœl¹ nam Agatkê na jakiœ front na serio :stop:

..po wczorajszym dniu to naprawdĂŞ lepiej na nic siĂŞ nie nastawiaĂŚ..w niczym nie okÂładaĂŚ nadziei..bo wtedy jest szansa na naprawdĂŞ wielkie niespodzianki :jupi:
..niespodzianki..ktĂłre zapierajÂą dech w piersiach :o :tanczy:

I najpewniej dlatego dzisiaj nie moÂżemy na nic liczyĂŚ, boÂśmy siĂŞ za bardzo nastawiali :rozglada: Tak po cichutku, ale jednak :rozglada:

..piĂŞkny nam prezent tvn24 i Agatka - razem - zrobili na dwusetny jubileusz :jupi:
..ktĂłry wielkimi krokami siĂŞ zbliÂża :lol2:
PomyÂśleĂŚ, Âże to mĂłj pierwszy taki jubileusz bĂŞdzie :szalony: Mam nadziejĂŞ , Âże bĂŞdziemy ÂświĂŞtowaĂŚ tyle takich okrÂągÂłych jubileuszy co najmniej co Budka suflera :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: A jak tam egzam :lol2: ??
..lepiej nie pytaĂŚ :devil:
to pewnie dziĂŞki temu przywiaÂło nam jak huragan AgatkĂŞ do Warszawy :lol2: ??
..Agatkê przywia³ huragan..ale moje ¿ycie jest jak tornado - dwie zasadnicze i ró¿ne kwestie ;)
..tak jak te dwa zjawiska atmosferyczne ;)
A maÂło masz jej tu na forum :devil: ?? Wczoraj siĂŞ wyciszyÂłeÂś, to tak jakbyÂś medytowaÂł, a dziÂś czas na szaleĂąstwa -to teÂż pomaga :lol2: Nawet moÂże i bardziej :lol2: !!
..wiem :D
..nie raz doÂświadczaÂłem na wÂłasnej skĂłrze :)
..zresztÂą nie tylko ja - te ÂźrĂłdÂła stÂąd pÂłynÂące sÂą uzdrawiajÂące :P
..potwierdzone..udowodnione...udokumentowane :D
I najpewniej dlatego dzisiaj nie moÂżemy na nic liczyĂŚ, boÂśmy siĂŞ za bardzo nastawiali :rozglada: Tak po cichutku, ale jednak :rozglada:
..ale my to jesteÂśmy w gruncie rzeczy Âłakomi :lol:
..nawet jak mĂłwimy Âże siĂŞ nie nastawiamy.. Âże nie jesteÂśmy juÂż gÂłodni lub tymczasowo zaspokojeni to nie naleÂży nam wierzyĂŚ :lol:
..bo my moglibyÂśmy AgatkĂŞ non stop oglÂądaĂŚ i nam siĂŞ nie przeje :P :P :szalony:
PomyÂśleĂŚ, Âże to mĂłj pierwszy taki jubileusz bĂŞdzie :szalony: Mam nadziejĂŞ , Âże bĂŞdziemy ÂświĂŞtowaĂŚ tyle takich okrÂągÂłych jubileuszy co najmniej co Budka suflera :lol:
..fajnie tak pierwszy raz uczestniczyĂŚ w tak waÂżnym wydarzeniu w wÂątku :D
..pamiĂŞtam jak to byÂło fantastycznie przy okazji pierwszej stĂłwy :szalony:
..a czy tym razem organizujemy jakiÂś wyÂścig sprytu i chytroÂści :?: :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..lepiej nie pytaĂŚ :devil:
Zapomnij, Âże pytaÂłem :devil:
Mam nadziejĂŞ, Âże nie popsuÂłem jubileuszowej atmosfery :devil: ??
..ale my to jesteÂśmy w gruncie rzeczy Âłakomi :lol:
..nawet jak mĂłwimy Âże siĂŞ nie nastawiamy.. Âże nie jesteÂśmy juÂż gÂłodni lub tymczasowo zaspokojeni to nie naleÂży nam wierzyĂŚ :lol:
..bo my moglibyÂśmy AgatkĂŞ non stop oglÂądaĂŚ i nam siĂŞ nie przeje :P :P :szalony:
Takie z nas robisz kÂłamczuszki :devil: ?? Ja staram siĂŞ byĂŚ szczery jak to tylko moÂżliwe :aniol: Jedyny mĂłj grzech to to Âłakomstwo a jak juÂż przyjdzie co do czego to obÂżarstwo :lol2:

..fajnie tak pierwszy raz uczestniczyĂŚ w tak waÂżnym wydarzeniu w wÂątku :D
..pamiĂŞtam jak to byÂło fantastycznie przy okazji pierwszej stĂłwy :szalony:
..a czy tym razem organizujemy jakiÂś wyÂścig sprytu i chytroÂści :?: :devil:
Nie widziaÂłem o czym tak wlaÂściwie piszesz, ale uciekÂłem do lektury z 100. strony i juÂż wiem o czym piszesz :lol: GalopowaliÂście, galopowaliÂście na Âślepo a i tak wszystko zgarnĂŞÂła Funckyrella :lol: Teraz jej nie ma to trzeba znowu zawalczyĂŚ o tytuÂł najwiĂŞkszego fana Agatki :lol2: :tanczy: Tylko uczciwe proszĂŞ, bez Âżadnego zrzekania siĂŞ i pozostawiania w rodzinie, to indywidualny wyÂścig :uwaga:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Nie widziaÂłem o czym tak wlaÂściwie piszesz, ale uciekÂłem do lektury z 100. strony i juÂż wiem o czym piszesz :lol: GalopowaliÂście, galopowaliÂście na Âślepo a i tak wszystko zgarnĂŞÂła Funckyrella :lol: Teraz jej nie ma to trzeba znowu zawalczyĂŚ o tytuÂł najwiĂŞkszego fana Agatki :lol2: :tanczy:
Och :uhh: Okrutny :( Jak moÂżesz w tak nieczuÂły sposĂłb pisaĂŚ o naszej wspaniaÂłej Funcky? :uhh: CieszyĂŚ siĂŞ faktem, Âże tej, ktĂłrej czas jakiÂś temu na drodze uczciwej rywalizacji przypadÂł ten zacny tytuÂł, nie ma od jakiegoÂś czasu wÂśrĂłd nas :uhh:
Ten akurat fakt jest powodem do ÂżaÂłoby ;(

Ale sam jubileusz obecny (choĂŚ ten ostatni jubileusz, to taka nieodlegÂła historia :D ) jest okazjÂą do szczegĂłlnie uroczystych obchodĂłw - choĂŚ moÂże niektĂłrzy zechcÂą go celebrowaĂŚ pokornie i w samotnoÂści? :) Kwestia wyboru indywidualnego :)

Gdyby wczoraj nam starczyÂło siÂł, to juÂż byÂśmy wczoraj ÂświĂŞtowali :lol2: Ale troszku siÂł przybrakÂło, a szkoda, bo trudno byÂło o lepszy moment na ÂświĂŞtowanie, jak ten wczorajszy :szalony: W szampaĂąskich nastrojach, w towarzystwie Agatty :szalony: W dniu tak waÂżnym dla niej, jej kariery i dla nas :szalony:
Mo¿e wiêc zatem poczekajmy z otwieraniem butelki szampana na ni¹... :rozglada: Nasz¹ g³ówn¹ inspiratorkê :) :P

PĂłki co skupmy siĂŞ na aktualnoÂściach i zalegÂłoÂściach :)
Bombowe, wystrza³owe :mhm: Musicie chyba zacz¹Ì liczyÌ siê z konsekwencjami wypowiadanych s³ów :lol:
Notko! :o Ja, jak i zreszt¹ inni, czêsto u¿ywam s³owa ''fantastyczne'' ustosunkowuj¹c siê do poczynaù Agatty... Chyba nie chcesz powiedzieÌ, ¿e to ma wró¿yÌ rych³e relacje Agatty ze œwiata fantasy? :o :lol2:

PiĂŞkne dziĂŞki za pamiĂŞtnik mp3 :*
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Och :uhh: Okrutny :( Jak moÂżesz w tak nieczuÂły sposĂłb pisaĂŚ o naszej wspaniaÂłej Funcky? :uhh: CieszyĂŚ siĂŞ faktem, Âże tej, ktĂłrej czas jakiÂś temu na drodze uczciwej rywalizacji przypadÂł ten zacny tytuÂł, nie ma od jakiegoÂś czasu wÂśrĂłd nas :uhh:
Oki :stop: PrzesadziÂłem -fakt, ale zwolniÂł siĂŞ wakat czy nie :devil: ??
Ale sam jubileusz obecny (choĂŚ ten ostatni jubileusz, to taka nieodlegÂła historia :D ) jest okazjÂą do szczegĂłlnie uroczystych obchodĂłw - choĂŚ moÂże niektĂłrzy zechcÂą go celebrowaĂŚ pokornie i w samotnoÂści? :) Kwestia wyboru indywidualnego :)
Ja z racji tej, Âże to mĂłj pierwszy raz, to wolĂŞ w grupie, bo siĂŞ denerwujĂŞ, a w grupie wiadomo Âłatwiej rozÂładowaĂŚ stres :lol2: RaÂźniej jest i huczniejsze obchody :P

Mo¿e wiêc zatem poczekajmy z otwieraniem butelki szampana na ni¹... :rozglada: Nasz¹ g³ówn¹ inspiratorkê :) :P
:lol: Takie gaduÂły jak my mamy tego dokonaĂŚ :lol: ?? No nie wiem, czy siĂŞ uda :lol: ??

Bombowe, wystrza³owe :mhm: Musicie chyba zacz¹Ì liczyÌ siê z konsekwencjami wypowiadanych s³ów :lol:
Notko! :o Ja, jak i zreszt¹ inni, czêsto u¿ywam s³owa ''fantastyczne'' ustosunkowuj¹c siê do poczynaù Agatty... Chyba nie chcesz powiedzieÌ, ¿e to ma wró¿yÌ rych³e relacje Agatty ze œwiata fantasy? :o :lol2:
Tylko nie relacje z kosmosu :o A wÂłaÂściwie ....... :mhm: Czemu by nie :lol2: ??
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Och :uhh: Okrutny :( Jak moÂżesz w tak nieczuÂły sposĂłb pisaĂŚ o naszej wspaniaÂłej Funcky? :uhh: CieszyĂŚ siĂŞ faktem, Âże tej, ktĂłrej czas jakiÂś temu na drodze uczciwej rywalizacji przypadÂł ten zacny tytuÂł, nie ma od jakiegoÂś czasu wÂśrĂłd nas :uhh:
Oki :stop: PrzesadziÂłem -fakt, ale zwolniÂł siĂŞ wakat czy nie :devil: ??
A czy takie tytuÂły to nie sÂą przypadkiem przyznawane doÂżywotnio? :devil:
:lol: Takie gaduÂły jak my mamy tego dokonaĂŚ :lol: ?? No nie wiem, czy siĂŞ uda :lol: ??
A mo¿e by tak g³ówn¹ inspiratorkê zaprosiÌ do nas? :D Niech siê wypowie na temat ka¿dego... z osobna :devil: Zobaczylibyœmy jak to dobrze lub niedobrze czytaÌ opinie na swój temat :D

Tylko nie relacje z kosmosu :o A wÂłaÂściwie ....... :mhm: Czemu by nie :lol2: ??
Jest :D Na razie z Warszawy - znowu :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Jest :D Na razie z Warszawy - znowu :D
Tylko Âże temat nie zachĂŞca do ÂświĂŞtowania, wiĂŞc jak juÂż ktoÂś przekroczy magicznÂą dwusetkĂŞ, to niech ten ktoÂś nie otwiera szapana :stop:

notka pewnie masz capsy, ale ja nie mogĂŞ siĂŞ powstrzymaĂŚ :szalony:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela 05 sie 2007, 14:42 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Wczoraj witaÂłem AgatĂŞ w Warszawie.
A dzisiaj witam na mojej Pradze :tanczy: :tanczy:
Szkoda, Âże w tragicznych okolicznoÂściach :(
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wczoraj witaÂłem AgatĂŞ w Warszawie.
A dzisiaj witam na mojej Pradze :tanczy: :tanczy:
A wybierasz siĂŞ na spotkanie face to face :lol2: ??

[ Dodano: Nie Sie 05, 2007 1:44 pm ]
O BoÂże :shock: Jestem na 200. stronie :lol2: :jupi:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Co prawda w okolice stadionu X-lecia mam 20 minut piechot¹, ale okolicznoœci s¹ na tyle przygnêbiaj¹ce(widok "powypadkowy"), ¿e odebra³yby ca³¹ przyjemnoœÌ obserwacji Agaty :(
not that kind
Bywalec
Bywalec

Mam capsy mam :D Jak mogÂła bym nie mieĂŚ :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I mam takÂże dÂźwiĂŞk :D

Agata ma szczĂŞÂście w nieszczĂŞÂściu podczas tego swojego pobytu w Warszawie :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Jest :D Na razie z Warszawy - znowu :D
Tylko Âże temat nie zachĂŞca do ÂświĂŞtowania, wiĂŞc jak juÂż ktoÂś przekroczy magicznÂą dwusetkĂŞ, to niech ten ktoÂś nie otwiera szapana :stop:
StaÂło siĂŞ po dwakroĂŚ :D
Agatta znĂłw w Warszawie, okrÂągÂła strona wÂątku przekroczona.

Co wiĂŞcej - Agatta znĂłw na czerwonym pasie wjechaÂła z gracjÂą na wizjĂŞ :o
Fart? :lol2: SzczĂŞÂście zawodowe w nieszczĂŞÂściu innych ludzi? Takie Âżycie reportera :neutral:
CoÂś mi siĂŞ zdaje, Âże przy takiej czĂŞstotliwoÂści i sposobnoÂści natrafiania na gorÂące newsy, Agatta czĂŞÂściej bĂŞdzie goÂściĂŚ w stolicy :lol2:

A wiĂŞc mamy bardzo ''roboczy'' jubileusz i tak jest piĂŞknie :jupi:
Ostatnio zmieniony niedziela 05 sie 2007, 15:02 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

epsztajnek pisze:
Co prawda w okolice stadionu X-lecia mam 20 minut piechot¹, ale okolicznoœci s¹ na tyle przygnêbiaj¹ce(widok "powypadkowy"), ¿e odebra³yby ca³¹ przyjemnoœÌ obserwacji Agaty :(
Ja bym siê powa¿nie zastanowi³a nad tym, czy iœÌ ;)
Nawet nie wiesz jak ja i D¿astina ¿a³ujemy, ¿eœmy odwleka³y wypad do Jarocina na spotkanie z Agat¹, do którego póŸniej z wiadomych wzglêdów nie dosz³o ;)

To bĂŞdzie za TobÂą chodziÂło jak cieĂą i nie bĂŞdzie dawaÂło spokoju ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Agata ma szczĂŞÂście w nieszczĂŞÂściu podczas tego swojego pobytu w Warszawie :mhm:
Widzê notko, ¿e myœlenie nasze jednym niemal pod¹¿a torem :lol2:
Ale do jakich¿ innych dojœÌ mogliœmy wniosków? :lol2: Tylko takie cisn¹ siê na... kalwiaturê :lol2:

Scenariusz napisaÂł siĂŞ na ten weekend dla nas Âłaskawy :) I nawet goÂśmy nie planowali :o
ODPOWIEDZ