..nic dobrego i jeszcze w dodatku sporej czĂŞÂści z tak waÂżnych relacji nie widziaÂłem :hmm:
..dochodzĂŞ do wniosku Âże moje Âżycie jak tornado :hmm:
..nie bêdê zag³êbia³ siê w szczegó³y bo nie czas i miejsce..ale chyba muszê poddaÌ siê jakiejœ medytacji

..notka..chÂłopaki..jak wam mam za to wszystko dziekowaĂŚto teraz mamy juÂż peÂłnÂą (prawie) dokumentacjĂŞ sobotniego Agatki najazdu na stolicĂŞ :jupi:

..nawet Marcin Firlej w relacjach z Afganistanu nie byÂł wystawiony na takie niebezpieczeĂąstwo jak Agatka na HoÂżejBlack Jack '62 pisze:To ja juÂż prĂŞdzej na WarszawĂŞ i inscenizacje siĂŞ zgodzĂŞ :] Na tak wielkie niebezpieczeĂąstwo nie powinno siĂŞ naraÂżaĂŚ tak piĂŞknych i cennych dziennikarzy :]Lepszego pomysÂłu dziÂś nikt tu nie zaprezentowaÂłnot that kind pisze:Agata tak Âświetnie sobie radziÂła dziÂś, Âże z powodzeniem mogÂłaby jechaĂŚ na prawdziwÂą wojnĂŞ![]()

..i nie musia³ ostrza³ów przekrzykiwaÌ jak Agatka na Czerniakowskiej :jupi:
..prawdziwa szkoÂła i kolejna lekcja przetrwania za AgatkÂą :*
..po wczorajszym dniu to naprawdĂŞ lepiej na nic siĂŞ nie nastawiaĂŚ..w niczym nie okÂładaĂŚ nadziei..bo wtedy jest szansa na naprawdĂŞ wielkie niespodzianki :jupi:
..niespodzianki..ktĂłre zapierajÂą dech w piersiach :o :tanczy:
..piĂŞkny nam prezent tvn24 i Agatka - razem - zrobili na dwusetny jubileusz :jupi:
..ktĂłry wielkimi krokami siĂŞ zbliÂża