Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

No jak to :o Teraz z miejsca wypadku nadaje relacjĂŞ jakaÂś inna reporterka :shock:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:o RzeczywiÂście :o

MoÂże zatem Agatta znĂłw przewidziana jest do innego tematu - to mam nadziejĂŞ jedyna przyczyna :rydzyk:
Czekajmy ze spokojem, nic przecieÂż nie wiemy, nie popadamy w panikĂŞ :rozglada:

Wiadomo, Âże kiedy nie zna siĂŞ przyczyny takiego, a nie innego obrotu sytuacji, brak informacji jest dobrÂą informacjÂą :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wczoraj doznaÂłem podwĂłjnego szoku :shock:
..najpierw na widok Agatki w Warszawie :shock:
..póŸniej ogólnego szoku tlenowego po zbyt d³ugim pobycie na powietrzu :shock:

..dzis znowu to samo..tylko trochĂŞ w mniejszym stopniu..ale silne to uczucie..oj silne :shock:
MoÂże zatem Agatta znĂłw przewidziana jest do innego tematu - to mam nadziejĂŞ jedyna przyczyna :rydzyk:
Czekajmy ze spokojem, nic przecieÂż nie wiemy, nie popadamy w panikĂŞ :rozglada:
..jeÂżeli nie jest przewidziana do tematu Samoobrony i rozpadu koalicji to siĂŞ nie dowiemy czy i do jakiego tematu AgatkĂŞ chcieli daĂŚ :neutral:

..ale i tak niezÂły mamy jubileusz :devil:
..no no w dzieĂą rozpadu koalicji :lol2:

..a Agatka w g³ównym m³ynie w tak gor¹cym czasie :o
..uczy siĂŞ zawodu w niesamowicie waÂżnym momencie :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Chyba tak miaÂło byĂŚ :D JuÂż tÂłumaczĂŞ co :D

ZapodziaÂły mi siĂŞ te 3 screeny przy okazji wrzucania tamtych :D
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek

Teraz macie prawie tak, jakby ta druga relacja jednak byÂła ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Chyba tak miaÂło byĂŚ :D JuÂż tÂłumaczĂŞ co :D

Co my byÂśmy bez Ciebie zrobili :* ?? Zawsze nas tak potrafisz pocieszyĂŚ :)

..jeÂżeli nie jest przewidziana do tematu Samoobrony i rozpadu koalicji to siĂŞ nie dowiemy czy i do jakiego tematu AgatkĂŞ chcieli daĂŚ :neutral:
Pewnie masz racjĂŞ :roll: Teraz na pewno tylko o tym bĂŞdÂą mĂłwili...... :uhh: OczywiÂście dopiero jak siĂŞ konferencja skoĂączy :devil: Co niewiadomo kiedy nastÂąpi :devil: ??

JeÂśli jest tak jak piszesz to chyba majÂą w tvn24 powaÂżniejsze plany wobec osoby Agatki niÂż przypuszczaliÂśmy :rozglada: Ale co my tak na dobrÂą sprawĂŞ moÂżemy przypuszczaĂŚ :rozglada: Tylko nadziejĂŞ mieĂŚ moÂżemy :rozglada:

Wiadomo, Âże kiedy nie zna siĂŞ przyczyny takiego, a nie innego obrotu sytuacji, brak informacji jest dobrÂą informacjÂą :neutral:
nie...nie.... nie :ban: -nigdy nie lubiÂłem tego takiego tÂłumaczenia, to jest zbywanie zaniepokojonych :nie: Ja chcĂŞ juÂż wszystko wiedzieĂŚ.... :ban: Wszystko ma byĂŚ jasne natychmiast :ban:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Przepraszam, Âże tak zamilkÂłem, ale zapatrzyÂłem siĂŞ i zasÂłuchaÂłem... w konferencjĂŞ Samoobrony... :lol: :lol:

UdaÂł mi siĂŞ dowcip? :lol2:
ZapatrzyÂłem siĂŞ i zasÂłuchaÂłem w relacjĂŞ Agatty oczywiÂście :aniol: ZapatrzyÂłem siĂŞ, rozmarzyÂłem, zapomniaÂłem... :szalony:
Ale czas najwy¿szy zejœÌ na ziemiê :/
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Chyba tak miaÂło byĂŚ :D JuÂż tÂłumaczĂŞ co :D

Co my byÂśmy bez Ciebie zrobili :* ?? Zawsze nas tak potrafisz pocieszyĂŚ :)
Ja prawdziwa i troskliwa dealerka :lol2:
A wiesz wymyÂśliÂłem dla Ciebie nowe okreÂślenie - to juÂż nie kojarzyĂŚ siĂŞ bĂŞdzie z przestĂŞpczoÂściÂą :D ApostoÂłka piĂŞkna :lol2:

JeÂśli jest tak jak piszesz to chyba majÂą w tvn24 powaÂżniejsze plany wobec osoby Agatki niÂż przypuszczaliÂśmy :rozglada: Ale co my tak na dobrÂą sprawĂŞ moÂżemy przypuszczaĂŚ :rozglada: Tylko nadziejĂŞ mieĂŚ moÂżemy :rozglada:
PomyœleÌ, ¿e w Poznnaiu wiedzie na co dzieù spokojne ¿ycie :) Z regu³y wolne od wielkiej, brudnej i niezrozumia³ej polityki :spiewa: Raz na jakiœ czas trafia do Warszawy i akurat w momencie, w którym wa¿¹ siê losy kraju :o Dwa œwiaty - ewidentnie siê maluj¹ :]
KtĂłry, jeÂśli trzeba bĂŞdzie dokonaĂŚ wyboru, wybierze Agatta :mhm:
nie...nie.... nie :ban: -nigdy nie lubiÂłem tego takiego tÂłumaczenia, to jest zbywanie zaniepokojonych :nie: Ja chcĂŞ juÂż wszystko wiedzieĂŚ.... :ban: Wszystko ma byĂŚ jasne natychmiast :ban:
Masz inne rozwi¹zanie patowej jak dot¹d sytuacji :> Inne ni¿ czekaÌ :> Cierpliwie :] Na to, co przyniesie przysz³oœÌ...
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Hura, hura, hura :lol2:
ChcĂŞ tylko zakomunikowaĂŚ, Âże jestem obecny - ciaÂłem po czĂŞÂści, duchem w 100 procentach :lol2:
Tylko mam na gÂłowie bandkĂŞ niesfornych bachorĂłw, ktĂłre nie chcÂą mnie dopuÂściĂŚ do komputera :devil:
Ale telewizora im nie oddam :twisted:

Z Agatk¹ to nawet a mo¿e zw³aszcza w œwiat fantasy wejœÌ by siê chcia³o :lol2:
PiĂŞknie :P JubileuszowÂą dyskusjĂŞ postaraliÂśmy ... postaraliÂście tak pokierowaĂŚ, aÂżeby uciec od banalnych podsumowaĂą.
Super, ¿e nakreœlacie takie zmiany, które spogl¹daj¹c na ostatnie 2 dni inspiruj¹ nas do myœlenia na temat tego, co przyniesie nam i Agatce przysz³oœÌ :)

No to trzymajmy siĂŞ i kciuki :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Oooo :hmm: Black szczerze wspó³czujê obecnoœci i inwazji szaraùczy :devil:
Alchemik pisze:ZapatrzyÂłem siĂŞ i zasÂłuchaÂłem w relacjĂŞ Agatty oczywiÂście :aniol: ZapatrzyÂłem siĂŞ, rozmarzyÂłem, zapomniaÂłem... :szalony:
Ale czas najwy¿szy zejœÌ na ziemiê :/
Ja to nawet gruchn¹³em z hukiem -nie wiem , czy siê nie poturbowa³em :hmm:
Alchemik pisze:PomyœleÌ, ¿e w Poznnaiu wiedzie na co dzieù spokojne ¿ycie :) Z regu³y wolne od wielkiej, brudnej i niezrozumia³ej polityki :spiewa: Raz na jakiœ czas trafia do Warszawy i akurat w momencie, w którym wa¿¹ siê losy kraju :o Dwa œwiaty - ewidentnie siê maluj¹ :]
KtĂłry, jeÂśli trzeba bĂŞdzie dokonaĂŚ wyboru, wybierze Agatta :mhm:
Ciekawe, czy odpowiada jej to warszawskie tempo :mhm: CiĂŞÂżki kawaÂłek chleba :spiewa:
moÂże wÂłaÂśnie wziĂŞli siĂŞ w tvn24 za testowanie reporterĂłw -hartowanie brzmi lepiej :lol2:
Masz inne rozwi¹zanie patowej jak dot¹d sytuacji :> Inne ni¿ czekaÌ :> Cierpliwie :] Na to, co przyniesie przysz³oœÌ...

Najchêtniej dla œwiêtego spokoju to wy³¹czy³bym telewizor :devil:
Ale mnie przyssaÂło odkÂąd zobaczyÂłem AgatkĂŞ -niezÂły wabik :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Oooo :hmm: Black szczerze wspó³czujê obecnoœci i inwazji szaraùczy :devil:
..znam to z autopsji wiêc tym bardziej wspó³czujê :lol:
marcinkowsky pisze:Najchêtniej dla œwiêtego spokoju to wy³¹czy³bym telewizor :devil:
Ale mnie przyssaÂło odkÂąd zobaczyÂłem AgatkĂŞ -niezÂły wabik :P
..to jest trik i sposĂłb na zatrzymanie nas w ten piĂŞkny niedzielny dzieĂą przed telewizorami :]

..nawet kosztem rodzinnych spotkaĂą i relacji :devil:
..ale rodzinĂŞ mamy codziennie a AgatkĂŞ nie ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

:shock: Wszystkich nas chcÂą zabiĂŚ i doprowadziĂŚ do ataku serca :lol: :lol:

Widzieli AgattĂŞ nadajÂącÂą relacjĂŞ spod siedziby Samoobrony? :o

RelacjĂŞ tak skÂładnÂą, treÂściwÂą i autorskÂą :D :D :D

Ca³y czas nie mogê wyjœÌ z wra¿enia :o :o :o :o
Jak do tej pory to jej najpowaÂżniejsza relacja :) Relacja z samego centrum, relacja z Warszawy, relacja wyÂśmienita :brawa: :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No to jednak i nasze scenariusze sÂą w stanie siĂŞ sprawdziĂŚ :jupi:

Jeszcze w Âżyciu nigdy nie byÂłem tak sczĂŞÂśliwy i dumny jednoczeÂśnie :jupi:
Tylko, Âżeby posÂłowie Samoobrony tzrymali siĂŞ z daleka od Agatki :stop: ChociaÂż wiem, Âże to moÂże byĂŚ cholernie trudne :lol:
..znam to z autopsji wiêc tym bardziej wspó³czujê :lol:
Pewnie niezÂłego baÂłaganu narobiÂły Ci w folderach z multimediami z AgatkÂą :lol: ??
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nawet dzieciaki sÂłuchaÂły z otwartymi ''koparkami'' :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PowiedziaÂły mi: no masz wujek ten komputer, napisz coÂś o Agatce :lol2:

No wiêc piszê, póki jeszcze emocje nie wystyg³y :szalony: Wszystko pod adresem Agatki :* :* Po pierwsze wielkie brawa za odwagê :brawa: nigdy wczeœniej nie zajmowa³a siê tak powa¿nym tematem u siebie, na w³asnych poznaùskich ''œmieciach'', a tu nagle w takich warunkach, na otwartym sercu koalicji w pe³nej klasie nada³a wspania³¹ relacjê :brawa:
CzuÂłem siĂŞ zupeÂłnie jakbym sÂłuchaÂł doÂświadczonej wieloletnimi relacjami dziennikarki politycznej :brawa: moi kochani - takiej Agatki jeszcze nie znaliÂśmy :) MiÂło strasznie caÂły czas jÂą poznawaĂŚ :szalony:
Pora¿a³a pozytywnie jej pewnoœÌ siebie, opanowanie, wiedza, spostrzegawczoœÌ, trafnoœÌ tych spostrze¿eù :brawa: :brawa: Sposób deklamowania wypowiedzi - bez nat³oku myœli, wszystko piêknie pouk³adane, sensownie zaprezentowane - cudowna, ona jest cu-do-wna :* :*
Mam wraÂżenie, Âże jÂą tracĂŞ, ale nie pozwolĂŞ tak szybko zabraĂŚ ... Poznaniowi :szalony:
ChoĂŚ widzĂŞ, Âże do tej pory, na tym polu nie mogÂła siĂŞ tak wykazaĂŚ jak teraz ...

Ach :szalony: Cudownie byĂŚ w takiej kropce :szalony:
Ostatnio zmieniony niedziela 05 sie 2007, 17:55 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ja nie chcĂŞ nic sugerowaĂŚ, ale tvn24 to chyba juÂż nie pozwoli Agacie wrĂłciĂŚ do Poznania :D
CzujĂŞ, Âże zostanie na staÂłe w Warszawie :D

Relacja robiÂła wraÂżenie :brawa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czekamy na wiĂŞcej? :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Nawet dzieciaki sÂłuchaÂły z otwartymi ''koparkami'' :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PowiedziaÂły mi: no masz wujek ten komputer, napisz coÂś o Agatce :lol2:
KsztaÂłtuje siĂŞ charakter mÂłodzieÂży na porzÂądnej szkole :lol2: :brawa:
CzuÂłem siĂŞ zupeÂłnie jakbym sÂłuchaÂł doÂświadczonej wieloletnimi relacjami dziennikarki politycznej :brawa: moi kochani - takiej Agatki jeszcze nie znaliÂśmy :) MiÂło strasznie caÂły czas jÂą poznawaĂŚ :szalony:
PisaliÂśmy o tym nie raz, Âże Agatta ma jeszcze wiele w zanadrzu, sporo asĂłw w rĂŞkawie i nie jeden raz nas jeszcze zaskoczy :)
CzyÂżbyÂś nie dowierzaÂł? :lol2:
Mam wraÂżenie, Âże jÂą tracĂŞ, ale nie pozwolĂŞ tak szybko zabraĂŚ ... Poznaniowi :szalony:
Black, nie chcĂŞ CiĂŞ smuciĂŚ, ale to moÂże byĂŚ jak walka z wiatrakami :lol2:
ChoĂŚ widzĂŞ, Âże do tej pory, na tym polu nie mogÂła siĂŞ tak wykazaĂŚ jak teraz ...
Wszyscy to widzimy, Âże Agatta nie tylko w tematyce spoÂłecznej porusza siĂŞ i czuje jak ryba w wodzie, ale takÂże politycznie potrafi byĂŚ rekinem :brawa:
Nie miaÂł bym jednak nic przeciwko temu, aby ta relacja trwaÂła jednak dÂłuÂżej... :)
A capsy niemniejsze :brawa:
Mam wraÂżenie, Âże Agatta w Warszawie wyglÂąda dostojniej :P Czy piĂŞkniej - to juÂż niemoÂżliwe - dawno temu ustalone :szalony:
Czekamy, ale zdaje siĂŞ, Âże Wasz wspĂłlny ulubiony, prowadzÂący serwis nie zadbaÂł o nasze interesa :>
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:KsztaÂłtuje siĂŞ charakter mÂłodzieÂży na porzÂądnej szkole :lol2: :brawa:
Chyba polubiÂły AgatkĂŞ :P :D Bo dopytujÂą siĂŞ, czy jeszcze bĂŞdzie :lol2:
PisaliÂśmy o tym nie raz, Âże Agatta ma jeszcze wiele w zanadrzu, sporo asĂłw w rĂŞkawie i nie jeden raz nas jeszcze zaskoczy :)
CzyÂżbyÂś nie dowierzaÂł? :lol2:
DowierzaÂł, dowierzaÂł i to mocno w to wierzyÂł :D Chyba nawet sam to pisaÂł i sugerowaÂł :lol2:
Ale sam dobrze wiesz, ze sugerowaĂŚ, domyÂślaĂŚ siĂŞ, nawet byĂŚ pewnym, to nie to samo, co naocznie siĂŞ przekonaĂŚ :szalony:
Black, nie chcĂŞ CiĂŞ smuciĂŚ, ale to moÂże byĂŚ jak walka z wiatrakami :lol2:
Nic nie szkodzi - bĂŞdĂŞ walczyÂł :tanczy:
A capsy niemniejsze :brawa:
Mam wraÂżenie, Âże Agatta w Warszawie wyglÂąda dostojniej :P Czy piĂŞkniej - to juÂż niemoÂżliwe - dawno temu ustalone :szalony:
notki dzieÂła to kolejna kwestia, ktĂłra niby jest oczywista, ale za kaÂżdym razem powala na kolana :tanczy: :* :*
Czekamy, ale zdaje siĂŞ, Âże Wasz wspĂłlny ulubiony, prowadzÂący serwis nie zadbaÂł o nasze interesa :>
Mam o to ogromny Âżal do PawÂła - jak mĂłgÂł mi to zrobiĂŚ :nie:
Wprawdzie Agatka na pewno wykonywaÌ musia³a, zanim wesz³a na wizjê, sporo pracy za kulisami, ale có¿ my widzowie z tej pracy za korzyœÌ mamy? :neutral: Jedynie satysfakcjê z tego, i¿ Agatka swoj¹ prac¹ na potêgê tvn24 pracuje :spiewa:

No nic, biegnĂŞ przed telewizor :lol2: moÂże coÂś wymodlĂŞ :lol:
ODPOWIEDZ