Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
a ta swoje... no coz mam ci pogratulowac wyksztalcenia... nie musisz sie tak z tym obnosic, bo wcale mnie nie interesuje "Pani" wyksztalcenie... I skoncz juz bo jestes smieszna. Jak chcesz dyskutowac to pisz na pw a nie zasmiecaj tu strony pisaniem nie na temat. ZegnamLena pisze:có¿ winnie, czasami wykszta³cenie prawnicze przydaje siê te¿ w prywatnym ¿yciu... do zobaczenia
W tym momencie to racje musze przyznac winnie. Lena daj juz spokoj. Bo winnie choc ma inne zdanie to pisze na temat. A Ty poprostu sie przegadujesz a nic o Ani tu ciekawego nie wnioslas na to forum, takze wyluzuj. P.S. Nie tylko Ty jestes tu wyksztalcona. :brawa:Lena pisze:có¿ winnie, czasami wykszta³cenie prawnicze przydaje siê te¿ w prywatnym ¿yciu... do zobaczenia
Sympatyk
Lena - spokojnie,rilakstejkitizi
jestem zdumiony,¿e 'relacja' o Ani mo¿e wzbudziÌ takie emocje,szczególnie kiedy obraz Ani jaki nakreœli³a winnie nie bardzo pokrywa siê z naszym :rozglada: Lena,przecie¿ to nie koniec œwiata,¿e Ania nie zachowywa³a siê sympatycznie,myœlê,¿e nie umia³aby byÌ taka dzieù w dzieù jak¹ spotka³a winnie.trzeba to przegryŸÌ.ps.fajnie,¿e wróci³aœ winnie,napewno zadam ci jeszcze pytaù
pĂłki co podziwiajmy capsy adama i rexa

pĂłki co podziwiajmy capsy adama i rexa

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fanatyk :)
Jeszcze w serwisie o 18 widziaÂłam jÂą w normalnie rozpuszczonych.
A takie uczesanie za ucho bardzo fajne. PamiĂŞtam, Âże juÂż kiedyÂś tak miaÂła i siĂŞ mnie bardzo podobaÂło :tanczy:
A takie uczesanie za ucho bardzo fajne. PamiĂŞtam, Âże juÂż kiedyÂś tak miaÂła i siĂŞ mnie bardzo podobaÂło :tanczy:
W ramach zmiany wizerunku zimnej lady, coraz czĂŞÂściej piĂŞknie siĂŞ uÂśmiecha :jupi:WidaĂŚ ze Ania pracuje nad swoim wizerunkiem -ku naszej radoÂści