obieÂżyÂświat pisze:..Black to ty za przeproszeniem chrzanisz:o
..sentymenty sentymentami..moÂżna kochaĂŚ miasto w ktĂłrym siĂŞ urodziÂło..ale przecieÂż jak siĂŞ ma okazjĂŞ na wybicie..to trzeba jÂą nawet w locie chwytaĂŚ:uwaga:
Gdybym ja miaÂł wÂładzĂŞ to uczyniÂłbym z Agatki krĂłlowÂą tvn24 :brawa: :brawa: choĂŚ dla mnie to i tak juÂż niÂą jest

I niczego nie planowali -tylko los tak chcia³ :brawa: To ju¿ powinno daÌ szefom do myœlenia..chyba ¿e po tylu doœwiadczeniach jakie j¹ przez te 2 warszawskie dni spotka³y Agatka ma ju¿ serdecznie doœÌ Warszawy![]()

ok :stop: wjecha³eœ mi na amicje -bêdê siê stopowa³ :stop: T³umiê w sobie t¹ zaborczoœÌ, bo wiem ¿e jest ona w stosunku do was nie fair zagraniem..marcinkowsky przestaù i daj ju¿ proszê tej grze spokój :]
..my tu nigdy miĂŞdzy sobÂą nie rywalizowaliÂśmy o nic :]
..wszystkich nas tu scala zabieganie o szeroko pojĂŞte 'dobro Agatki' :aniol:
..rywalizowaĂŚ moÂżesz gdzie indziej i w innym towarzystwie![]()

Chyba jeszcze nie widzia³em kobiety polskiej narodowoœci która mia³aby tak piêkn¹ karnacjê..jak na przebywanie w klimatyzowanym studiu to nawet opalenizn¹ niez³¹ mo¿e siê poszczyciÌ![]()
..widocznie jeszcze nie zbladÂła po wczeÂśniejszym spotkaniu ze sÂłoĂącem![]()

:brawa: W³aœnie sk¹pany w s³oùcu Hel pokauj¹ :szalony: Kogoœ mi brakowa³o na tym obrazku -ju¿ wiem kogo..a mogliby po³¹czyÌ przyjemne z po¿ytecznym i wys³aÌ tym razem Agatkê nad morze![]()
..moÂże byĂŚ polskie morze![]()
..odprĂŞÂżyÂła by siĂŞ i przy okazji nasze nakarmione i juÂż wygÂłodniaÂłe oko ucieszyÂła :szalony: