Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
Co JoasiĂŞ do zakonu kapucynĂłw majÂą oddaĂŚ i wygoliĂŚ jej czubek gÂłowy -nie zgadzam sie

Ja teÂż- liberum veto :spiewa: :spiewa:
No to kto jÂą do kapucynĂłw chciaÂł oddaĂŚ :shock: pewnie Maxxx :spiewa:
Ja teÂż na Adama juÂż coÂś zapodaÂłem :devil:
Ale juÂż nie bĂŞdĂŞ powracaÂł do najgorszych stalinowskich i ubeckich czasĂłw 8)
Ale musisz przyznaĂŚ Âże Âśmiesznie byÂło :devil:
jestem za powoÂłaniem komisji Âśledczej ds. serca Joasi :devil:
No i szanowna komisja wykaÂże Âże serduszko Joasi bije dla mnie i jest moje :hahaha: :hahaha:
Ale nie wykaÂże Âże wasza :grozi: :grozi:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No to kto jÂą do kapucynĂłw chciaÂł oddaĂŚ pewnie Maxxx
OczywiÂście. On to by naszÂą Joasie sprzedaÂł jakimÂś nieokieÂłznanym prostakom :shock:
WIdzisz, to My musimy trzymaĂŚ rĂŞkĂŞ na Joasinym pulsie :devil:
Ale musisz przyznaĂŚ Âże Âśmiesznie byÂło
OczywiÂście, Âże tak :devil: :tanczy: CzegoÂś takiego w historii forum jeszcze nie byÂło :nie: :tanczy:
No i szanowna komisja wykaÂże Âże serduszko Joasi bije dla mnie i jest moje
Ale nie wykaÂże Âże wasza
Tak sie stanie tylko wtedy, kiedy komisja bĂŞdze skÂładaÂła siĂŞ tylko z jednego czÂłonka- Ciebie :devil:
Ale my do tego nie dopuÂścimy. Ja bym na przewodniczÂącego daÂł Nike. Ona taka prawa i sprawiedliwa :devil: A poza tym ma z tobÂą na pieĂąku, bo jej krzysztofa odstraszyÂłeÂś, wiĂŞc jesteÂś juÂż przegrany :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

OczywiÂście. On to by naszÂą Joasie sprzedaÂł jakimÂś nieokieÂłznanym prostakom :shock:
WIdzisz, to My musimy trzymaĂŚ rĂŞkĂŞ na Joasinym pulsie :devil:
od poczÂątku goÂściu wydawaÂł mi siĂŞ podejrzany ale nie miaÂłem dowodĂłw no to i nic nie pisaÂłem na ten temat -ale kiedy dowody juÂż sÂą....... :devil:
Tak sie stanie tylko wtedy, kiedy komisja bĂŞdze skÂładaÂła siĂŞ tylko z jednego czÂłonka- Ciebie :devil:
Wy teÂż jakbyÂście byli obiektywni to mi JoasiĂŞ byÂście przyznali :cicho:
Ale my do tego nie dopuÂścimy. Ja bym na przewodniczÂącego daÂł Nike. Ona taka prawa i sprawiedliwa :devil: A poza tym ma z tobÂą na pieĂąku, bo jej krzysztofa odstraszyÂłeÂś, wiĂŞc jesteÂś juÂż przegrany :devil:
A tu mój drogi sie mylisz bo temat Krzysia wyci¹gn¹³em z drugiej strony i Nika strasznie mnie kocha z tego powodu :aniol:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

O.T. Mo¿ecie rzuciÌ s³ówko, gdzie ten wywiad z Turskim ?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Co sie dzieje -wracam a tu Joasia :tanczy:
A Wy gdzie?? :shock:

Jednak jest :tanczy:

Obrazek

Jaka powaÂżna dziÂś :xx:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Och kochana , sÂłodka , maleĂąka :brawa: :rydzyk: :tanczy: :jupi:
Jak nas zwodzi :>
To pewnie zadoœÌuczynienie za ten poprzedni tydzieù, kiedy siê pojawia³a, tak jak gdyby jej wogóle nie by³o :roll:
A Wy gdzie?? :shock:
A my w pracy :(
Jak dzisiaj byÂło wspomniane, za wielbienie Joanny sÂłabo pÂłacÂą , trzeba inaczej zarabiaĂŚ na Âżycie :/
arczi
Fan Forum
Fan Forum

od poczÂątku goÂściu wydawaÂł mi siĂŞ podejrzany ale nie miaÂłem dowodĂłw no to i nic nie pisaÂłem na ten temat -ale kiedy dowody juÂż sÂą.......
A jaka bĂŞdzie kara :?:
A tu mój drogi sie mylisz bo temat Krzysia wyci¹gn¹³em z drugiej strony i Nika strasznie mnie kocha z tego powodu
ByÂło minĂŞÂło :P Oststnio ja rzÂądziÂłem w wÂątku Krzysia :P
O.T. Mo¿ecie rzuciÌ s³ówko, gdzie ten wywiad z Turskim ?
Na http://www.dziennikarze.info :)
Co sie dzieje -wracam a tu Joasia
A Wy gdzie??
Ja dopiero co wrĂłciÂłem. PooglÂądam jÂą sobie w raporcie :tanczy: :tanczy:
Jaka powaÂżna dziÂś
Jak patrze na ten caps to bardzo mi siĂŞ dziÂś podoba :brawa: :tanczy:
Taka zimna :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tu Joasia pokazuje Âże umie czytaĂŚ :spiewa:
-wygÂłupiam siĂŞ -bidulka nie wiedziaÂła co ma ze sobÂą zrobiĂŚ bo Karnowski siĂŞ rozgadaÂł :devil:

Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tu Joasia pokazuje Âże umie czytaĂŚ
-wygÂłupiam siĂŞ -bidulka nie wiedziaÂła co ma ze sobÂą zrobiĂŚ bo Karnowski siĂŞ rozgadaÂł
Bidulka :?: W wÂątku obok nazwaÂłeÂś jÂą przemÂądrzaliskiem :shock: :devil:
No a musia³a siê czymœ zaj¹Ì bo Joasia ca³y czas na wizji, nie mog³a siê zacz¹Ì g³upio uœmiechaÌ :nie:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Bidulka :?: W wÂątku obok nazwaÂłeÂś jÂą przemÂądrzaliskiem :shock: :devil:
To powaÂżne oskarÂżenie :twisted: :twisted:
Ja Joasi tak nie nazywam :nie:
No a musia³a siê czymœ zaj¹Ì bo Joasia ca³y czas na wizji, nie mog³a siê zacz¹Ì g³upio uœmiechaÌ :nie:
GÂłupio nie musiaÂła ,ale Âładnie na pewno by nie zaszkodziÂło :aniol:
maxxx

Post autor: maxxx »

Przy tym Ziobrze juz przysypia³em mia³em wy³¹czyc ju¿ tv ale na szczêœcie Joasi¹tko zmieni³o moje plany :aniol:
Dzisiaj moÂżemy zobaczyc jak Joasia zachowuje siĂŞ w czasie dynamicznych sytuacji na Âżywo :spiewa: Bardzo dobrze,fajnych miaÂła goÂści ktĂłrzy byli wygadani ale nie przemÂądrzali.
Podoba mi sie teÂż jak dÂługopisem siĂŞ bawi i wskazuje nim dyskretnie kolejnego rozmĂłwce :aniol:
Noi i Joasia powiedziaÂła ,Âże Ziobro powtarza te same sÂłowa - Ona nawet pana szeryfa Zbigniewa Z. juÂż siĂŞ nie boi :shock: Brawo dla Joasi :brawa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Podoba mi sie teÂż jak dÂługopisem siĂŞ bawi i wskazuje nim dyskretnie kolejnego rozmĂłwce :aniol:
Joasia zna zasadĂŞ dziel i rzÂądÂź :brawa:
Noi i Joasia powiedziaÂła ,Âże Ziobro powtarza te same sÂłowa - Ona nawet pana szeryfa Zbigniewa Z. juÂż siĂŞ nie boi :shock: Brawo dla Joasi :brawa:
Ona sie nigdy nikogo nie baÂła :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To powaÂżne oskarÂżenie
Ja Joasi tak nie nazywam
MĂłgÂłbym zacytowaĂŚ, ale obiecaÂłem Agatce, Âże juÂż sie nie bĂŞdĂŞ z TobÂą przepychaÂł :devil:
Podoba mi sie teÂż jak dÂługopisem siĂŞ bawi i wskazuje nim dyskretnie kolejnego rozmĂłwce
To bardzo fajne zjawisko :brawa:
Noi i Joasia powiedziaÂła ,Âże Ziobro powtarza te same sÂłowa - Ona nawet pana szeryfa Zbigniewa Z. juÂż siĂŞ nie boi Brawo dla Joasi
Joasia nikogo siĂŞ nie boi.
Teraz przesÂłuchuje Marka Jurka :tanczy:

DÂługopis w rĂŞku :)
Obrazek Obrazek
caÂłus :*
Obrazek
zabije jÂą :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu nie obraÂź siĂŞ ale muszĂŞ o czymÂś napisaĂŚ :stop: :xx:
Zbyt czĂŞsto spoglÂądasz w kamerĂŞ jak z kimÂś rozmawiasz -nie ciekawie to wyglÂąda :neutral:
TrochĂŞ to wyglÂąda tak jakby rozmĂłwca Ciebie nudziÂł i nie mogÂła byÂś siĂŞ doczekaĂŚ kiedy zakoĂączy :neutral:
MĂłgÂłbym zacytowaĂŚ, ale obiecaÂłem Agatce, Âże juÂż sie nie bĂŞdĂŞ z TobÂą przepychaÂł :devil:
DokÂładnie napisaÂła Ci -Nie przepychaj sie z Fajniejszymi od Ciebie bo przegrasz :spiewa:
maxxx

Post autor: maxxx »

Joasi pasuje taki rozmĂłwca jak Jurek :tanczy: Grzeczny uÂłoÂżony chodÂź zdenerwowaÂł KrĂłlewne jak JÂą upomniaÂł o nazwanie skrotem jego szanownej poÂżal siĂŞ BoÂże partii :evil:

WÂłosy Jej rosnÂą coraz dÂłuÂższe :jupi:
Obrazek Obrazek

A zauwaÂżyliÂście,Âże Joasia jak mĂłwi ma taki nie wiem jak to nazwaĂŚ doÂłeczek na brodzie :rozglada:
:P :P :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ