Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Do tego czarujÂące, szerokie uÂśmiechy, zbliÂżanie siĂŞ do ....... kamery( :devil: uwodzicielskim krokiem, od czasu do czasu przeciÂągajÂąc siĂŞ :lol: :spiewa: I ma nas w garÂści :devil:
I co jeszcze :> PrzesyÂłany imiennie buziak dla kaÂżdego, kto osobie tego zaÂżyczy? :devil:
Zbyt wiele byÂśmy chcieli :aniol: A przecieÂż mamy i tak wiele :lol2: No, a na pewno nie tyle, na ile zasÂługujemy :)
MoÂże wÂłaÂśnie dlatego teraz Âżyjemy na postoju :devil:
Oddech g³êbszy od wra¿eù :devil:
W obliczu tego postoju..., zwa¿ywszy na przepracowane przez Agattê dwa pod rz¹d weekendy i jak wszystko na to wskazuje absencjê w aktualnie trwaj¹cym tygodniu, musimy za³o¿yÌ... przygotowaÌ siê na d³u¿sz¹ roz³¹kê :mhm:
ChciaÂłbym siĂŞ myliĂŚ.
Chyba Âże w Poranku tvn24 na stojÂąco :tanczy:
ByÂłoby po rĂłwno :o Dwie panie i dwĂłch fra... facetĂłw :) ByÂłoby cudownie :lol2:
Tylko nie namawiaj Blacka do tej forumowej ekshibicji, od ktĂłrej z trudem stroniÂł ... kiedyÂś tam :devil:
Nie mam najmniejszego zamiaru :] Jeœli odczyta³eœ moje tamtejsze s³owa jako prowokacjê do tego, to wyprowadzam z b³êdu :) Nie chcê, by dyskusja toczy³a siê niecenzuralnym torem :aniol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Taki tu dziÂś spokĂłj :> Podejrzanie niepokojÂące :rozglada: NiechÂże nie bĂŞdzie on tzw. zÂłowieszczym spokojem, depresyjnym milczeniem :rydzyk:
Ooo :) !! CzeœÌ Al :D Nie, nie -u mnie wszystko w porz¹dku, tylko pospa³em sobie dziœ troszkê d³u¿ej ni¿ zwykle -nie do 15. :devil: Krócej :devil: Na forum nie mog³em wejœÌ :hyh:
..z mojej strony cisza po pierwsze z tego samego powodu co u marcinkowsky'ego :/
..dokÂładniej drugiego ;)
..a po drugie to..wiecie Âże ogĂłlnie jestem maÂłomĂłwny ;)
..ale kiedy drĂŞczy mnie tĂŞsknota stajĂŞ siĂŞ niemal niemowÂą :(
Chyba Âże w Poranku tvn24 na stojÂąco :tanczy:
..w poranku wiêkszoœÌ i tak jest na siedz¹co :spiewa:
..choĂŚ nie wiem czy wszystkie bo jakoÂś pora porankĂłw mi nie odpowiada :spiewa:
..wiĂŞc mogĂŞ czegoÂś nie wiedzieĂŚ :spiewa:
ByÂłoby po rĂłwno :o Dwie panie i dwĂłch fra... facetĂłw :) ByÂłoby cudownie :lol2:
..myœlisz ¿e Anita wpuœci³aby jeszcze jak¹œ kobitkê :?: :devil:
W obliczu tego postoju..., zwa¿ywszy na przepracowane przez Agattê dwa pod rz¹d weekendy i jak wszystko na to wskazuje absencjê w aktualnie trwaj¹cym tygodniu, musimy za³o¿yÌ... przygotowaÌ siê na d³u¿sz¹ roz³¹kê :mhm:
ChciaÂłbym siĂŞ myliĂŚ.
..czyÂżbyÂś juÂż testowaÂł to urzÂądzenie wykrywajÂące przeczucia :>
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze: ..a po drugie to..wiecie Âże ogĂłlnie jestem maÂłomĂłwny ;)
Okaleczone przez têsknotê sierotki :( :( Nikogo nie wzruszamy :( Nasz los, nasze cierpienie wszyscy maj¹ g³êboko w powa¿aniu :x :(
Wiecie co :D ?? My kiedy cierpimy to tylko narzekaĂŚ potrafimy :D A z tego cierpienia nie umiemy zrobiĂŚ Âżadnego poÂżytku :/
Dzieli siĂŞ z AgatkÂą fanem to i Porankami by podzieliÂła :devil:
ChciaÂłbym siĂŞ myliĂŚ.
..czyÂżbyÂś juÂż testowaÂł to urzÂądzenie wykrywajÂące przeczucia :>
To ta maszyna jest do kitu w takim razie :devil: Bo ja czujĂŞ coÂś zupeÂłnie innego i zarazem dziwnego -ale na pewno pozytywnego -gdybym jeszcze wiedziaÂł jak to rozumieĂŚ, to bym Wam powiedziaÂł :mhm:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Okaleczone przez têsknotê sierotki :( :( Nikogo nie wzruszamy :( Nasz los, nasze cierpienie wszyscy maj¹ g³êboko w powa¿aniu :x :(
Wiecie co :D ?? My kiedy cierpimy to tylko narzekaĂŚ potrafimy :D A z tego cierpienia nie umiemy zrobiĂŚ Âżadnego poÂżytku :/
..nic dziwnego Âże tylko narzekamy :]
..kiedy jest Agatka jest cudownie - peÂłna euforia - tylko ona potrafi wyzwoliĂŚ w nas..we mnie takie pozytywne emocje :)
..a kiedy jej nie ma to co mamy czuĂŚ i robiĂŚ :?: :uhh:
..szukaĂŚ 'zamiennika' kiedy Âżaden nie zdaje egzaminu :(
To ta maszyna jest do kitu w takim razie :devil: Bo ja czujĂŞ coÂś zupeÂłnie innego i zarazem dziwnego -ale na pewno pozytywnego -gdybym jeszcze wiedziaÂł jak to rozumieĂŚ, to bym Wam powiedziaÂł :mhm:
..ta maszyna moÂże byĂŚ skoÂłowana :]
..w koĂącu od stacji dializ (wg tvn24) zawsze byÂł PoznaĂą a dziÂś nie wiedzieĂŚ czemu ÂŁĂłdÂź :uhh: :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

MiÂło tu u Was, jak zawsze, tylko jakoÂś tak pusto ;(
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
Dzieli siĂŞ z AgatkÂą fanem to i Porankami by podzieliÂła :devil:
MyÂślĂŞ, Âże dzielenie siĂŞ fanem przychodzi jej z ÂłatwoÂściÂą, co zaÂś do dzielenia siĂŞ Porankiem, to moÂże byĂŚ juÂż gorzej :lol:
..w koĂącu od stacji dializ (wg tvn24) zawsze byÂł PoznaĂą a dziÂś nie wiedzieĂŚ czemu ÂŁĂłdÂź :uhh: :spiewa:
Chyba nie chcesz powiedzieÌ, ¿e jak s³yszysz has³o ''¿³ótaczka'' albo ''stacja dializ w Ostrowie'', to na myœl przychodzi Ci Agatka? :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A ja tak wÂłaÂśnie mam. :rozglada: I, kiedy dziÂś nie zobaczyÂłam i nie usÂłyszaÂłam Agatki w tym temacie to bardzo siĂŞ zdziwiÂłam. :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze: ..kiedy jest Agatka jest cudownie - peÂłna euforia - tylko ona potrafi wyzwoliĂŚ w nas..we mnie takie pozytywne emocje :)
..a kiedy jej nie ma to co mamy czuĂŚ i robiĂŚ :?: :uhh:
..szukaĂŚ 'zamiennika' kiedy Âżaden nie zdaje egzaminu :(
Chcia³am Ci mojego ulubionego podsun¹Ì :rozglada: , ale on te¿ gdzieœ przepad³. :uhh:
MoÂże jutro odnajdÂą siĂŞ oboje? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Odnaleziona :jupi: Tylko nie najÂładniej ubrana :devil:
Jeszcze nie ma capsĂłw, ale mam nadziejĂŞ, Âże wkrĂłtce jakieÂś - te lepsze, czy teÂż te gorsze, ale jednak siĂŞ pojawiÂą :lol:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..a po drugie to..wiecie Âże ogĂłlnie jestem maÂłomĂłwny ;)
Okaleczone przez têsknotê sierotki :( :( Nikogo nie wzruszamy :( Nasz los, nasze cierpienie wszyscy maj¹ g³êboko w powa¿aniu :x :(
A najbardziej to chyba Agatta :lol:
Mam na myÂśli strĂłj dzisiejszy :lol: Przepraszam, ale pozbieraĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
ostatnia poprawa wÂłosĂłw przed wejÂściem na antenĂŞ :)
Obrazek Obrazek
Bluzka co prawda pod samÂą szyjĂŞ, ale bardzo Âładna, to znaczy Agata bardzo Âładnie w niej wyglÂąda. WÂłosy znowu gÂładko zaczesane :aniol: :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:ostatnia poprawa wÂłosĂłw przed wejÂściem na antenĂŞ :)
WiĂŞcej takich niespodziewanych ujĂŞĂŚ :tanczy: :brawa: Urocze :P
Bluzka co prawda pod samÂą szyjĂŞ, ale bardzo Âładna /.../ :
Ja jestem zgoÂła odmiennego zdania :lol:
Co zaÂś do kwestii Âładnego prezentowania siĂŞ na Agattcie, to zgoda - ale tylko troszkĂŞ :devil:
Znam bluzeczki Agatty, w ktĂłrych bardziej jej do twarzy - trzeba jasno stawiaĂŚ sprawĂŞ :devil: No moÂże to poskutkuje :devil:

Ale temat teÂż istotny :] Znaczy siĂŞ to, Âże jest taki maÂło ÂświÂąteczny :mhm: MyÂślĂŞ, Âże i dziÂś pasowaÂłoby posiedzieĂŚ troszkĂŞ na ryneczku :spiewa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

WidzĂŞ, Âże macie juÂż capsy, wiĂŞc dobrze, bo ja nie zamierzam dawaĂŚ moich :nie:

PoprzysiĂŞgÂłam sobie, Âże bĂŞdĂŞ robiĂŚ capsy tylko wĂłwczas, gdy Agata nie bĂŞdzie zakÂładaĂŚ na siebie tej wÂłaÂśnie bluzki :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:WidzĂŞ, Âże macie juÂż capsy, wiĂŞc dobrze, bo ja nie zamierzam dawaĂŚ moich :nie:

PoprzysiĂŞgÂłam sobie, Âże bĂŞdĂŞ robiĂŚ capsy tylko wĂłwczas, gdy Agata nie bĂŞdzie zakÂładaĂŚ na siebie tej wÂłaÂśnie bluzki :devil:
:hahaha: Tym samym wpisaÂłaÂś siĂŞ pewnie na ''czarnÂą listĂŞ'' fanĂłw Agatty :lol: Ciekawe, ktĂłra z kolei jesteÂś na liÂście? :hahaha:

Ale, ta okropna bluzka nie jest w sumie taka zÂła :lol:

Dalej notka :lol: Wrzucaj :rydzyk:
epsztajnek

a jestem zgoÂła odmiennego zdania :lol:
Co zaÂś do kwestii Âładnego prezentowania siĂŞ na Agattcie, to zgoda - ale tylko troszkĂŞ
No widzisz, a ja byÂł bym bardzo szczĂŞÂśliwy gdyby, powiedzmy, na spotkanie ze mnÂą Agata zaÂłoÂżyÂła tĂŞ bluzkĂŞ :spiewa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:No widzisz, a ja byÂł bym bardzo szczĂŞÂśliwy gdyby, powiedzmy, na spotkanie ze mnÂą Agata zaÂłoÂżyÂła tĂŞ bluzkĂŞ :spiewa:
Nie wiem jak mam to rozumieĂŚ?
W czym ta bluzka by Ci pomogÂła, w czym ta bluzka ewentualnie by Tobie przeszkodziÂła? :lol:

Ja wola³bym, ¿eby na spotkanie - powiedzmy ze mn¹ :lol: - w³o¿y³a na siebie któr¹œ z innych :lol:
epsztajnek

Nie wiem jak mam to rozumieĂŚ?
normalnie, bez Âżadnych podtekstĂłw. Po prostu Âładnie siĂŞ w niej prezentuje. Pasuje do stylu Agaty. Taki romantyczny styl romantycznej Agaty. :aniol: To wszystko
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Bez podtekstĂłw :mhm: Acha :lol2:

Ale, aby osi¹gn¹Ì w pe³ni romantyczny image, Agatta winna siêgn¹Ì po jakieœ tiule i pó³przezroczyste warstwy :D I tak¿e inne czêœci garderoby obfitowaÌ powinny w romantyczne oblamówki, krezki, falbanki, plisy i kokardy :) Marynara nijak do tego stylu nie pasuje :nie: Chyba, ¿e chodzi³o o pomieszanie stylów :) Odrobina klasyki, romantyzmu i brakuje jeszcze ekstrawagancji :tanczy:
ODPOWIEDZ