Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Tak, ostatnio rozmowy Joasi z jej goœÌmi s¹ bardzo interesuj¹ce
CieszĂŞ siĂŞ,Âże Joasia ostatnio czĂŞsto rozmawia z goÂścmi,bo samo przekazywanie informacji mogÂło by nie daĂŚ Jej peÂłnego profesjonalnego obrazu :P
Poza tym Joasia ma na wstĂŞpie duÂży plus za wiedzĂŞ politycznÂą i jest Jej Âłatwiej.
Ciekawe jak u Niej z historiÂą :spiewa: Czy to sÂą pytanie wyuczone czy zna siĂŞ na tym :uhh: W kaÂżdym razie radzi sobie w kaÂżdej okolicznoÂści na dobrym poziomie -przynajmniej ja tak uwaÂżam ;)
Joasiu, przepraszam, Âże powiedziaÂłem, Âże sie byczysz
Joasia Nam chyba wybaczyÂła :rydzyk: To z niecierpliwoÂści,bo nie umiemy ÂżyĂŚ ze ÂświadomoÂściÂą,Âże Joasia jest tam w studiu i zamiast Jej sÂą jakieÂś przewlekÂłe relacjĂŞ :cicho:
Trzeba szukaĂŚ jakiegoÂś faceta, ktĂłrym Âżona pomiata A moÂże Adam to po prostu KaczyĂąski
I ktĂłry siĂŞ rozglÂąda za dziennikarkami
Tak patrze za Nim i nic,moÂże jak Agatka coÂś pokomentuje to siĂŞ zakrĂŞci w tle :aniol:
A jakby On byÂł KaczyĂąskim to byÂłby wiĂŞkszy szok dla nas niÂż dla Ziobro prawda w Jego mniemaniu o Kaczmarku :P
To moÂże jakiÂś felieton o Joasi napiszemy
MoÂże.A czujesz siĂŞ na siÂłach,bo Nasza kochana Joasia zasÂługuje na jakiÂś swietny :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

CieszĂŞ siĂŞ,Âże Joasia ostatnio czĂŞsto rozmawia z goÂścmi,bo samo przekazywanie informacji mogÂło by nie daĂŚ Jej peÂłnego profesjonalnego obrazu
A jej rozmowy, zwÂłaszcza polityczne dajÂą szersze spectrum patrzenia na rzeczywistoÂśc.
Joasia powinna byĂŚ czĂŞsto gospodyniÂą takich rozmĂłw :tanczy:
Poza tym Joasia ma na wstĂŞpie duÂży plus za wiedzĂŞ politycznÂą i jest Jej Âłatwiej.
Ciekawe jak u Niej z historiÂą Czy to sÂą pytanie wyuczone czy zna siĂŞ na tym
olityka to jej ÂżywioÂł oraz wyksztaÂłcenie.
A co do historii to nie wiem, czy Joasia jej siĂŞ sumiennie uczyÂła, ale na pewno przed programem siĂŞ przygotowywaÂła w jakiÂś sposĂłb do rozmowy, wiĂŞc ewentualne braki zostaÂły uzupeÂłnione notatkami :devil:
Joasia Nam chyba wybaczyÂła
Nawet nie myÂśle, Âże mogÂło byĂŚ inaczej :nie:
Tak patrze za Nim i nic,moÂże jak Agatka coÂś pokomentuje to siĂŞ zakrĂŞci w tle
Na szczĂŞÂście Adam nie bĂŞdzie w mundurze, wiĂŞc Agatka nie zechce sie z nim fotografowaĂŚ :hyh:
A jakby On byÂł KaczyĂąskim to byÂłby wiĂŞkszy szok dla nas niÂż dla Ziobro prawda w Jego mniemaniu o Kaczmarku
A to jest wielce prawdopodobne, bo on caÂły czas prĂłbuje nas inwigilowaĂŚ :shock:
Musimy siĂŞ mieĂŚ na bacznoÂści :devil:
MoÂże.A czujesz siĂŞ na siÂłach,bo Nasza kochana Joasia zasÂługuje na jakiÂś swietny
Joasia oczywiÂście zasÂługuje na jakiÂś felietonik, ale ja obecnie nie jestem gotĂłw :nie:
Z resztÂą ja nie mam jakichÂś wielkich zdolnoÂści do pisania takich rzeczy. I ze skÂładniÂą u mnie problemy :devil: Ale jak kiedyÂś coÂś mnie najdzie to zrobiĂŞ takÂą publikacje :jupi:
maxxx

A jej rozmowy, zwÂłaszcza polityczne dajÂą szersze spectrum patrzenia na rzeczywistoÂśc.
Joasia powinna byĂŚ czĂŞsto gospodyniÂą takich rozmĂłw
To co panie prezesie moÂże jakis autorski program dla Joasi :aniol:
Ale nie wiem czy bym chciaÂł bo to bybyÂła tylko gĂłra godzinka i pewnie mniej uÂśmiechĂłw,mniej zaskoczenia czy teÂż dziÂś bĂŞdzie itd. :uhh:
Jest jeszcze za mÂłoda na stabilizacjĂŞ czasowÂą pracy w takim zawodzie zwÂłaszcza jaki sobie wybraÂła :P
olityka to jej ÂżywioÂł oraz wyksztaÂłcenie.
Tak,dawno Jej w Sejmie nie byÂło :rozglada: Ale moÂże i lepiej bo szkoda Jej do takiego bagna :spiewa:
A co do historii to nie wiem, czy Joasia jej siĂŞ sumiennie uczyÂła, ale na pewno przed programem siĂŞ przygotowywaÂła w jakiÂś sposĂłb do rozmowy, wiĂŞc ewentualne braki zostaÂły uzupeÂłnione notatkami
OczywiÂście ;) Tak siĂŞ tylko zastanawiaÂłem,bo przecieÂż to jest logiczne ,Âże nikt nie jest alfÂą i omegÂą ;) Ale liczy siĂŞ efekt,a u Joasi jest pozytywny :spiewa:
Poza tym caÂła sztuka czasami-nie mĂłwie teraz o Joasi-umiec ukryc swoje sÂłabe strony a pokazaĂŚ mocne.
Nawet nie myÂśle, Âże mogÂło byĂŚ inaczej
Tak bo pewnie lubi jak JÂą faceci przepraszajÂą :spiewa: Teraz kolej na Jarka,my daliÂśmy przykÂład :P
Na szczĂŞÂście Adam nie bĂŞdzie w mundurze, wiĂŞc Agatka nie zechce sie z nim fotografowaĂŚ
ZazdroÂśnik :lol2:
Choc sam zazdroszcze,Âże ma okazjĂŞ widywac JoasiĂŞ :roll:
A to jest wielce prawdopodobne, bo on caÂły czas prĂłbuje nas inwigilowaĂŚ
Musimy siĂŞ mieĂŚ na bacznoÂści
Mamy coraz wiĂŞksze w tym doÂświadczenie :tanczy:
Joasia oczywiÂście zasÂługuje na jakiÂś felietonik, ale ja obecnie nie jestem gotĂłw
Z resztÂą ja nie mam jakichÂś wielkich zdolnoÂści do pisania takich rzeczy. I ze skÂładniÂą u mnie problemy Ale jak kiedyÂś coÂś mnie najdzie to zrobiĂŞ takÂą publikacje
WlalibyÂśmy tam wiĂŞcej serca i emocji niÂż skÂładni i poprawnoÂści stylistycznej pewnie :aniol:
Ale moÂżemy coÂś napisaĂŚ i skonsultowaĂŚ z fachowcem jakimÂś :aniol:
Tylko najpierw musielibyÂśmy cos wiĂŞcej dowiedziec siĂŞ o Joasi,jakieÂś dokÂładniejsze fakty.

P.S O juz jest :jupi:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To co panie prezesie moÂże jakis autorski program dla Joasi
Ale nie wiem czy bym chciaÂł bo to bybyÂła tylko gĂłra godzinka i pewnie mniej uÂśmiechĂłw,mniej zaskoczenia czy teÂż dziÂś bĂŞdzie itd.
Na pewno by siĂŞ sprawdziÂła w takim programie.
Ale racja- Joasia jeszcze ma kupe czasu, ¿eby bawiÌ siê w ró¿ne wyg³upy dziennikarskie :devil: :devil:
Tak,dawno Jej w Sejmie nie byÂło Ale moÂże i lepiej bo szkoda Jej do takiego bagna
Niech sie tam nie pcha miĂŞdzy tych dzikusĂłw :nie:
Lepiej dla niej przebywaĂŚ w zrĂłwnowaÂżonym towarzystwie :roll:
Poza tym caÂła sztuka czasami-nie mĂłwie teraz o Joasi-umiec ukryc swoje sÂłabe strony a pokazaĂŚ mocne.
W tym Joasia jest wrĂŞcz perfekcyjna, bo Ja wogĂłle nie dostrzegam sÂłabych stron :tanczy:
Tak bo pewnie lubi jak JÂą faceci przepraszajÂą Teraz kolej na Jarka,my daliÂśmy przykÂład

A najlepiej to jak przepraszajÂą za to, Âże ÂżyjÂą :devil:
A Jarek teÂż siĂŞ powinien zdobyĂŚ na przeprosiny- co tam, Âże nic jej nie zrobiÂł. Ale naleÂży przepraszaĂŚ tak dla zasady :devil:
ZazdroÂśnik
Choc sam zazdroszcze,Âże ma okazjĂŞ widywac JoasiĂŞ
Nie bĂŞdĂŞ ukrywaÂł, Âże zazdroszcze moÂżliwoÂści spotykania takich fajnych dziennikarek :P
Mamy coraz wiĂŞksze w tym doÂświadczenie
Mam nadzieje tylko Âże nie jesteÂśmy na muszce CBA :nie:
WlalibyÂśmy tam wiĂŞcej serca i emocji niÂż skÂładni i poprawnoÂści stylistycznej pewnie
Ale moÂżemy coÂś napisaĂŚ i skonsultowaĂŚ z fachowcem jakimÂś
ZadzwoĂąmy do profesora Bralczyka :P
Jak on nam zdania skonstruuje, to Joasia bĂŞdzie pod wielkim wraÂżeniem.
A póŸniej bêdzie telefon do programy Bralczyka 'Tu Joanna z Warszawy. Mam pytanie, co to znaczy...' :devil: :devil: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx:
Tylko najpierw musielibyÂśmy cos wiĂŞcej dowiedziec siĂŞ o Joasi,jakieÂś dokÂładniejsze fakty.
fakty to niech nasi Warszawiacy zdobywajÂą :devil: Co My sie bĂŞdziemy trudziĂŚ :devil:

ObrazekObrazek
maxxx

Na pewno by siĂŞ sprawdziÂła w takim programie.
Ale racja- Joasia jeszcze ma kupe czasu, ¿eby bawiÌ siê w ró¿ne wyg³upy dziennikarskie
O tak ma jeszcze czas na prowadzenie Kalejdoskopu :uhh:
Niech sie tam nie pcha miĂŞdzy tych dzikusĂłw
Lepiej dla niej przebywaĂŚ w zrĂłwnowaÂżonym towarzystwie
Joasia lubi pewnie towarzystwo "ĂŞ","Âą" czyli takie jak Nasze :xx: :devil:
MoÂże to siĂŞ wydac innym dziwne ale chyba dalibyÂśmy rade pogadac z NiÂą na poziomie :rozglada:
W tym Joasia jest wrĂŞcz perfekcyjna, bo Ja wogĂłle nie dostrzegam sÂłabych stron
O wÂłasnie chciaÂłem CiĂŞ sprowokowaĂŚ ÂżebyÂś to napisaÂł.A ja siĂŞ podpisuje pod tym :aniol:
A najlepiej to jak przepraszajÂą za to, Âże ÂżyjÂą
A Jarek teÂż siĂŞ powinien zdobyĂŚ na przeprosiny- co tam, Âże nic jej nie zrobiÂł. Ale naleÂży przepraszaĂŚ tak dla zasady
Jarek przeciez My wiemy i Ty wiesz.....ale przeproÂś,Âże JÂą ;)
Nie bĂŞdĂŞ ukrywaÂł, Âże zazdroszcze moÂżliwoÂści spotykania takich fajnych dziennikarek
I to by byÂło na tyle co mu zazdroÂścimy :devil:
ZadzwoĂąmy do profesora Bralczyka
Jak on nam zdania skonstruuje, to Joasia bĂŞdzie pod wielkim wraÂżeniem.
A póŸniej bêdzie telefon do programy Bralczyka 'Tu Joanna z Warszawy. Mam pytanie, co to znaczy...'
:xx: :xx: A ja myÂśle ,Âże zrozumie sedno :spiewa:
fakty to niech nasi Warszawiacy zdobywajÂą Co My sie bĂŞdziemy trudziĂŚ
WÂłasnie niech sie wykaÂża :spiewa:
Obrazek Obrazek

P.S I znĂłw musze napisaĂŚ ,Âże Joasiowe oczy sÂą zachwycajÂące :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

O tak ma jeszcze czas na prowadzenie Kalejdoskopu
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Joasia lubi pewnie towarzystwo "ĂŞ","Âą" czyli takie jak Nasze
MoÂże to siĂŞ wydac innym dziwne ale chyba dalibyÂśmy rade pogadac z NiÂą na poziomie
Jestem o tym ÂświĂŞcie przekonany :tanczy:
Z resztÂą na forum pokazaliÂśmy, Âże mamy wiele tematĂłw do poruszenia z JoannÂą.
A do tego nasza elokwencja i krasomĂłwstwo- Joasia byÂłaby zachwycona :tanczy:
Jarek przeciez My wiemy i Ty wiesz.....ale przeproÂś,Âże JÂą
Pewnie po wejÂściu Joasi do studia to wszyscy zamiast 'dzieĂą dobry' mĂłwiÂą 'przepraszam' :devil: :devil:
I to by byÂło na tyle co mu zazdroÂścimy
No bo czego innego jeszcze byÂśmy mogli :shock: :shock:
A ja myÂśle ,Âże zrozumie sedno
No ten background to by zrozumiaÂła. Reszte by siĂŞ domyÂśliÂła :devil:
WÂłasnie niech sie wykaÂża
Mamy 3 korespondentĂłw z Warszawy, a Âżaden jakoÂś sie nie wykaÂże, Âżeby porobiĂŚ fajnych fotek czy coÂś :spiewa: :spiewa:
P.S I znĂłw musze napisaĂŚ ,Âże Joasiowe oczy sÂą zachwycajÂące
JuÂż tak nie przesadzajmy z tymi komplementami :spiewa: :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Spod stoÂłu widaĂŚ joasiowe bose stopki :P :P
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Czy juÂż pisaÂłem na tym forum, Âże Joasia jest cudna ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 2:07 pm ]
A co to za sprzĂŞt ? A co to za sprzĂŞt ? A co to za sprzĂŞt ? A co to za sprzĂŞt ?
A co to za sprzĂŞt ? A co to za sprzĂŞt ? A co to za sprzĂŞt ? A co to za sprzĂŞt ?
Jak maÂłe dziecko ...
JoaÂśka , nie mĂŞcz generaÂła :>
maxxx

JuÂż tak nie przesadzajmy z tymi komplementami
No dobra zachowam pozory,ale poniosÂło mnie :tanczy:
Czy juÂż pisaÂłem na tym forum, Âże Joasia jest cudna
Nie chyba jeszcze nie ale dobrze,Âże piszesz ;)
Jak maÂłe dziecko ...
JoaÂśka , nie mĂŞcz generaÂła
CzyÂżby interesowaÂły JÂą militaria :shock: Teraz pyta o Hammera :spiewa: Nie chwalÂąc siĂŞ miaÂłem okazjĂŞ jezdziÂź i to takim a'la Misztalowy :spiewa: WiĂŞc jak coÂś Joasiu jestem chĂŞtny Ci wszystko wytÂłumaczyĂŚ :D

Aha,mĂłwiÂła ,Âże dziÂś czeka nas uczta dla oka :tanczy:
No -wreszcie sie rozumiemy ;) ;)
JoaÂśka ale Ty do Monu siĂŞ nie wybieraj :nie:
Wyobra¿acie sobie Joasie maszeryj¹c¹ i wo³aj¹ca "BacznoœÌ :!: "
ByÂła dziÂś taka jedna pani,co miaÂła broĂą na plecach :spiewa: :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

JoaÂśka sama przed chwilÂą przyznaÂła, Âże "za mundurem...." ;)
GÂłoÂśno rozeÂśmiaÂła siĂŞ na stwierdzenie, Âże kompaniĂŞ reprezentacyjnÂą rozpoznaje siĂŞ po sprĂŞÂżystym kroku... o czym ty myÂślisz JoaÂśka :hmm:
maxxx

No teÂż siĂŞ o maÂło nie udÂławiÂłem jedzeniem :hmm:
Ale widzĂŞ,Âże to JÂą autentycznie cieszy ta caÂła defilada :tanczy: Podobnie jak AgatĂŞ A :P
Joasia nie wie i tak,Âże caÂłej prawdy o polskim wojsku nie pozna chociaÂżby bardzo chciaÂła :D
A moÂże-tak mi wpadlo na myÂśl-Joasia jako maÂła dziewczynka byÂła typem chÂłopczycy :xx: Wiem teraz trudno w to uwierzyĂŚ,ale byc moÂże bawiÂła siĂŞ oÂłowianymi ÂżoÂłnierzykami,strzelaÂła z procy i wspinaÂła siĂŞ po siemiatyckich drzewach :hmm:
Dobra wrĂłcmy na Ziemie i oglÂądajmy jak to okreÂśliÂła"jaka Âładna kolorowa".Mowa o oddziaÂłach WP :D

[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 4:08 pm ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

WÂłaÂśnie wrĂłciÂłem ale ani Agatki ani Magdy ani Dagusi ktĂłrÂą teraz pokazujÂą nie widziaÂłem ;( ;( ;(
WidziaÂłem tylko wĂłz transmisyjny tvn24 :roll:

I co Joasia grzeczna byÂła??? :cicho:
maxxx

Grzeczna :D ÂŻaÂłuj,Âże nie oglÂądaÂłeÂś jak rozmawiaÂła z generaÂłem :P DopytywaÂła o wszystko,ciekawa :tanczy:
A tak w ogĂłle to byÂło co ogladaĂŚ jak mĂłwi Dagmara czy to tylko taka pogadanka na potrzeby tv :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Grzeczna :D ÂŻaÂłuj,Âże nie oglÂądaÂłeÂś jak rozmawiaÂła z generaÂłem :P DopytywaÂła o wszystko,ciekawa :tanczy:
A tak w ogĂłle to byÂło co ogladaĂŚ jak mĂłwi Dagmara czy to tylko taka pogadanka na potrzeby tv :spiewa:
Raczej na potrzeby kampanii wyborczej :cicho:
MiaÂłem nadziejĂŞ ze armia dokona przewrotu i obali reÂżim KaczyĂąskich i ocali nas ;( a ci siĂŞ okazali wierni reÂżimowi ;(
Joasia nadokuczaÂła generaÂłowi??? :shock:
maxxx

Nie dokuczaÂła ale pytaÂła go caÂły czas a co to jest a co tamto do czego to sÂłuÂży,no ale przeciez od tego jest ;)
A poÂźniej w serwisach gdy tylko byÂł ten temat wyraÂźnie sie oÂżywiaÂła :tanczy:
Wszystkie tvnowskie dziewczyny sÂą dziÂś zachwycone :shock:
JakieÂś szaleĂąstwo wrĂŞcz :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Nie dokuczaÂła ale pytaÂła go caÂły czas a co to jest a co tamto do czego to sÂłuÂży,no ale przeciez od tego jest ;)
A poÂźniej w serwisach gdy tylko byÂł ten temat wyraÂźnie sie oÂżywiaÂła :tanczy:
Wszystkie tvnowskie dziewczyny sÂą dziÂś zachwycone :shock:
JakieÂś szaleĂąstwo wrĂŞcz :D
jednym sÂłowem kisiel w majtkach :devil:
ODPOWIEDZ