Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:Hej? :D ZdezerterowaliÂście? :o I to w ÂświĂŞto Wojska Polskiego? :o
BacznoœÌ!!!! :lol: Natychmiast!!! 8)
Ani na chwilê nie spocz¹³em :] Wartujê jak pies, wiedz¹c, ¿e Agatka jest w pracy i czekam chocia¿ na sekundowego lajfa -niestety bezskutecznie :hyh:
WidzĂŞ, Âże nowym orĂŞÂżem biÂżuteryjnym Agatki przejĂŞliÂście siĂŞ rĂłwnie mocno jak ja? :devil: :lol: CzyÂżbyÂście w jej kontekÂście mieli teÂż coÂś na sumieniu? :devil: ÂŻarty na bok :stop: Strach siĂŞ baĂŚ konsekwencji :rozglada:

Nigdy nie myœla³em , ¿e mogê sobie zaszkodziÌ i nagrzebaÌ w kartotece do³¹czaj¹c do Was :mhm:
Kolejna sprawa to krótkie relacje :roll: Hmmm, te¿ mia³em wra¿enie jakby dziœ Agatka by³a myœlami heeen, heeeennn daleko st¹d (czyt. daleko od miejsca pracy) :spiewa: Mo¿e zatem -wnioskujê po ma³ych oczkach :P myœlami b³¹dzi³a tam, gdzie przebywa³a wczoraj, b¹dŸ ju¿ by³a myœlami tam, gdzie planuje byÌ dzisiaj :mhm:
Dobra , dobra , dobra :stop: Ale trzeba powaÂżnie pomyÂśleĂŚ o konsekwencjach takiej krĂłtkiej relacji :] My jej to wybaczymy , poniewaÂż my wiemy na co jÂą staĂŚ, kiedy jest w najwyÂższej formie , ale ktoÂś kto widziaÂł na przykÂład AgatkĂŞ pierwszy raz, to co sobie mĂłg o tej relacji pomyÂśleĂŚ :uhh: ?? Niewiele pozytywnego :] Jak praca to praca a nie bujanie w obÂłokach :]
Ale jestem surowy :devil:
Acha :D co do ciosĂłw, to Agatka ma na pewno bardzo silny zarĂłwno lewy jak i prawy sierpowy :lol:
A skÂąd moÂżesz wiedzieĂŚ :> ?? MyÂślisz , Âże Agatka jest po kursie samoobrony :> ??
obieÂżyÂświat pisze:..jakieÂś tylko zatrucie i podwyÂższona temperatura :neutral:
..ale dziĂŞki za troskĂŞ - juÂż mi dziĂŞki Wam chyba przeszÂło :)
Czyli Âże podziaÂłaÂło czym siĂŞ struÂłeÂś tym siĂŞ lecz :devil: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:Ani na chwilê nie spocz¹³em :] Wartujê jak pies, wiedz¹c, ¿e Agatka jest w pracy i czekam chocia¿ na sekundowego lajfa -niestety bezskutecznie :hyh:
Wzorowo!!! 8)
Nigdy nie myœla³em , ¿e mogê sobie zaszkodziÌ i nagrzebaÌ w kartotece do³¹czaj¹c do Was :mhm:
NagrzebaÌ :mhm: Pytanie: czym takim? - wci¹¿ pozostaje bez odpowiedzi :uhh:
Dobra , dobra , dobra :stop: Ale trzeba powaÂżnie pomyÂśleĂŚ o konsekwencjach takiej krĂłtkiej relacji :] My jej to wybaczymy , poniewaÂż my wiemy na co jÂą staĂŚ, kiedy jest w najwyÂższej formie , ale ktoÂś kto widziaÂł na przykÂład AgatkĂŞ pierwszy raz, to co sobie mĂłg o tej relacji pomyÂśleĂŚ :uhh: ?? Niewiele pozytywnego :] Jak praca to praca a nie bujanie w obÂłokach :]
Ale jestem surowy :devil:
Relacja relacj¹ :spiewa: A co ten ktoœ móg³ sobie o bluzce pomyœleÌ? :lol: Ta na pewno by³a dlaù bardziej niezrozumia³¹ :lol:
¯arty ¿artami :> Wstawiamy Agatce naganê - postanowione :] Najwiêksz¹ za to, ¿e dziœ ju¿ nie raczy³a do nas wpaœÌ :]
A skÂąd moÂżesz wiedzieĂŚ :> ??
ZapomniaÂłem dodaĂŚ, Âże tak mi siĂŞ zdaje :devil:
MyÂślisz , Âże Agatka jest po kursie samoobrony :> ??
Taaaaakk :lol: Jak ostatnio byÂła w Warszawie, to rzeczywiÂście takowy kurs przeszÂła :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:NagrzebaÌ :mhm: Pytanie: czym takim? - wci¹¿ pozostaje bez odpowiedzi :uhh:
A pytaÂłeÂś :o ?? To znaczy prĂłbowaÂłeÂś pytaĂŚ ??
Relacja relacj¹ :spiewa: A co ten ktoœ móg³ sobie o bluzce pomyœleÌ? :lol: Ta na pewno by³a dlaù bardziej niezrozumia³¹ :lol:
¯arty ¿artami :> Wstawiamy Agatce naganê - postanowione :] Najwiêksz¹ za to, ¿e dziœ ju¿ nie raczy³a do nas wpaœÌ :]
Ja bym siê rozdrobni³ w szczegó³ach i wystawi³ dwie nagany - jedna to za ma³o :] Poniewa¿ moja intuicja mi podpowiada , ¿e jakby posz³a na rynek, albo gdziekolwiek indziej -byle w plener , to na pewno by to pokazali :] Ale d otego trzeba chêci, których dziœ naszej agatce brak³o :/
Chyba ¿e naprawdê dziœ tyko dwa razy pozwolili jej wejœÌ :mhm: Co jest niezrozumia³e :x

Ale co ona robi³a przez pozosta³¹ czêœÌ dnia :o ??
Jeœli siê nudzi³a tak jak ja, czekaj¹c bezowocnie na ni¹, to mocno wspó³czujê :hyh: !!

Taaaaakk :lol: Jak ostatnio byÂła w Warszawie, to rzeczywiÂście takowy kurs przeszÂła :D
A mo¿e tak siê Agatce spodoba³a praca w g³ównym m³ynie , ¿e praca w regionalnym ju¿ jej nie rajcuje :roll:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Hej? :D ZdezerterowaliÂście? :o I to w ÂświĂŞto Wojska Polskiego? :o
Zdrajcy :> PosÂądzasz nas o coÂś najgorszego, o co tylko moÂżna fana posÂądziĂŚ :o O zdradĂŞ?! :o To haniebne o to nas w myÂśli posÂądzaĂŚ :o Ja tu jestem raczej od zachĂŞcania tu obecnych do trwania w sojuszu 8) Nieraz daÂłem temu dowĂłd :]
Agata nasz szczerze nie lubi :( Woli przebywaĂŚ z innymi, tylko nie ze swoimi fanami :( Ale trudno siĂŞ dziwiĂŚ bo w domu lepiej chcÂą dla Agatki -nie sÂą tak zaborczy jak my :(
Nie sÂą tak zaborczy :> Kto wiĂŞc tak bardzo nam AgattĂŞ wymĂŞczyÂł? :devil: Nie czyniĂŞ wyrzutĂłw :stop: Przejawiam zrozumienie :)
Myœlê, ¿e to tak ju¿ jest, ¿e jak siê dostanie Agattê w swoje rêce (na swój indywidualny sposób :P ), to ka¿dy chcia³by j¹ mieÌ dla siebie na mo¿liwie jak najd³u¿ej :P My niestety mamy utrudnienie w ''dostêpie'' do celu :/ Swoisty mur nas dzieli :( A wokó³ muru dodatkowo biegnie jedna lub nawet dwie fosy ;( Kto pomo¿e w przerzuceniu mostów? :rozglada:
:o Nawet notka, ktĂłra raczej patrzy z dystansem na wszystko, co siĂŞ u nas dzieje, postawiÂła na swoim :o To ta bluzka ma wÂłaÂściwoÂści destrukcyjne! :o
Acha :D co do ciosĂłw, to Agatka ma na pewno bardzo silny zarĂłwno lewy jak i prawy sierpowy :lol:
Wnioskujê, ¿e o walecznoœci Agatty wnosisz po jej dotychczasowej dzia³alnoœci medialnej, bowiem tu potrafi odnaleŸÌ siê zarówno w ofensywie jak i defensywie :) Jeœli tak, to zapewne u¿ywaj¹c lewego prostego, od czasu do czasu dok³adaj¹c prawy prosty i lewy sierpowy urz¹dziÌ by nam mog³a prawdziw¹ ''drogê krzy¿ow¹'' :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Zdrajcy :> PosÂądzasz nas o coÂś najgorszego, o co tylko moÂżna fana posÂądziĂŚ :o O zdradĂŞ?! :o To haniebne o to nas w myÂśli posÂądzaĂŚ :o Ja tu jestem raczej od zachĂŞcania tu obecnych do trwania w sojuszu 8) Nieraz daÂłem temu dowĂłd :]
Ale Black to chyba nas o wszystko co najgorsze pos¹dza :devil: Albo za ma³o siê staramy zaprezentowaÌ od tej dobrej strony.... nie tylko w stosunku do Blacka :devil: mam na myœli ogó³ naszych dzia³aù na froncie forumowym :mhm: Muszê siê z tym przespaÌ :devil: Chocia¿ wola³bym..... a :devil: nie bêdê koùczy³ :cicho: :devil:
Nie sÂą tak zaborczy :> Kto wiĂŞc tak bardzo nam AgattĂŞ wymĂŞczyÂł? :devil:

Chyba wolĂŞ nie wiedzieĂŚ :devil: Nie lubiĂŞ sam sobie wrogĂłw nagarniaĂŚ :devil: To taki samobĂłj :stop:
Nie czyniĂŞ wyrzutĂłw :stop: Przejawiam zrozumienie :)
A ja czyniê ogromny wyrzut o nieumiejêtnoœÌ dzielenia siê wszystkim co wspania³e :x
Tylko nie wiem komu :devil:

:o Nawet notka, ktĂłra raczej patrzy z dystansem na wszystko, co siĂŞ u nas dzieje, postawiÂła na swoim :o To ta bluzka ma wÂłaÂściwoÂści destrukcyjne! :o
Do wysnucia takich wnioskĂłw nie trzeba Âżadnych analiz :devil: !! To juÂż po pierwszych sekundach napÂływa ( :lol2: ) taki wniosek :lol:
Wnioskujê, ¿e o walecznoœci Agatty wnosisz po jej dotychczasowej dzia³alnoœci medialnej, bowiem tu potrafi odnaleŸÌ siê zarówno w ofensywie jak i defensywie :)
W ofensywie owszem, ale w defensywie :mhm: na wizji nie widziaÂłem :mhm: Chyba Âże myÂślisz o tym jak to Agatka przed nami siĂŞ broni skutecznie :( ??
JeÂśli tak, to zapewne uÂżywajÂąc lewego prostego, od czasu do czasu dokÂładajÂąc prawy prosty i lewy sierpowy urzÂądziĂŚ by nam mogÂła prawdziwÂą ''drogĂŞ krzyÂżowÂą'' :devil:
Jeœli to jedyna mo¿liwoœÌ to ja siê piszê :) Oto akt desperacji :neutral:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ale Black to chyba nas o wszystko co najgorsze posÂądza :devil:
No to teraz trochĂŞ odwetu na nim :lol: Ale nie takiego znowu najgorszego :D
Albo za maÂło siĂŞ staramy zaprezentowaĂŚ od tej dobrej strony....
Kiedyœ prosiliœmy Blacka, by w koùcu ''spi¹³'' siê w pomys³ach i dostarczy³ tematów Poznaniowi - pamiêtacie? :D Pamiêtamy :D No, ale jakoœ efektów tego dzia³ania nie by³o widaÌ :? Poznania ma³o, ma³o i ma³o :D Ale okazuje siê, ¿e to mog³o byœ dzia³anie strategiczne i czasoch³onne :)
Bo tak oto dziÂś Agatta opowiada o przepeÂłnionych porodĂłwkach :lol:
Jeœli to jedyna mo¿liwoœÌ to ja siê piszê :) Oto akt desperacji :neutral:
Bardzo Âłagodnie i pokojowo dziÂś Agatta siĂŞ prezentuje :aniol:
Tylko strĂłj znĂłw do bani :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Bo tak oto dziÂś Agatta opowiada o przepeÂłnionych porodĂłwkach :lol:
Co , jak , gdzie i kiedy -ja o niczym nie wiem :shock:

no nieeee -pewnie coÂś przespaÂłem :hmm: !!
JBardzo Âłagodnie i pokojowo dziÂś Agatta siĂŞ prezentuje :aniol:
Tylko strĂłj znĂłw do bani :devil:
Ale jak bardzo :shock: Czy tak jak wczoraj :> ?? :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Co , jak , gdzie i kiedy -ja o niczym nie wiem :shock:
To bardzo niedobrze - patrzÂąc z punktu widzenia fana, przegapiĂŚ porannÂą relacjĂŞ ulubionej reporterki :/
no nieeee -pewnie coÂś przespaÂłem :hmm: !!
Wszystko na to wskazuje :/ ale nie przejmuj siĂŞ :) byĂŚ moÂże ktoÂś poratuje capsami? :) A jeÂśli nie, to moÂże bĂŞdzie jeszcze jakieÂś no przynajmniej jedno wejÂście :)
SwojÂą drogÂą, to myÂślaÂłem, Âże jeÂśli juÂż dziÂś bĂŞdzie PoznaĂą, to jedynie ze zlotu fanĂłw Elvisa :)
A tu masz - porodĂłwki :)
Ale jak bardzo :shock: Czy tak jak wczoraj :> ?? :devil:
Powiedzmy, Âże na tym samym niezadowalajÂącym nas poziomie :/ BeÂżowy marynar i ciemnozielona koszula :/
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:To bardzo niedobrze - patrzÂąc z punktu widzenia fana, przegapiĂŚ porannÂą relacjĂŞ ulubionej reporterki :/
Nawet nie mĂłw nic -ale myÂślaÂłem, Âże jak byÂła wczoraj, to dziÂś juÂż nie bĂŞdzie :hmm:
Wszystko na to wskazuje :/ ale nie przejmuj siĂŞ :) byĂŚ moÂże ktoÂś poratuje capsami? :)
Ciekawe, czy notka ten strĂłj preferuje i czy nie przeszkodzi jej w zrobieniu paru capsĂłw :rozglada: Bo widzĂŞ juÂż jÂą na horyzoncie :rozglada:
A jeÂśli nie, to moÂże bĂŞdzie jeszcze jakieÂś no przynajmniej jedno wejÂście :)
SwojÂą drogÂą, to myÂślaÂłem, Âże jeÂśli juÂż dziÂś bĂŞdzie PoznaĂą, to jedynie ze zlotu fanĂłw Elvisa :)
A tu masz - porodĂłwki :)
W Faktach wczoraj byÂły zdjĂŞcia jakiegoÂś sobowtĂłra z Poznania z rynku -wiĂŞc pewnie Agatka jednaka byÂła na rynku tyle Âże nie w relacji ;(
Powiedzmy, Âże na tym samym niezadowalajÂącym nas poziomie :/ BeÂżowy marynar i ciemnozielona koszula :/
Mam nadziejĂŞ , Âże notce siĂŞ podoba ten strĂłj :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Powiedzmy, Âże na tym samym niezadowalajÂącym nas poziomie :/ BeÂżowy marynar i ciemnozielona koszula :/
Mam nadziejĂŞ , Âże notce siĂŞ podoba ten strĂłj :rydzyk:
Nie, nie podoba :nie: Ani troszkĂŞ :nie:

Ale nie jestem taka :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze
relacja :D

A Agata to chyba teÂż jeden z rocznikĂłw '80 :>
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze: Mam nadziejĂŞ , Âże notce siĂŞ podoba ten strĂłj :rydzyk:
Napisa³a kobitka , a facet ..... hmmmm :mhm: mo¿e tylko przytakn¹Ì :lol:
Ojjhhh Agatko -dlaczego :hyh: ??!!!
JesteÂś cudowna :* Jak tak dalej pĂłjdzie to czĂŞÂściej niÂż zwykle trzeba bĂŞdzie przymykaĂŚ oko na stroje Agatki :hmm: :hyh:

:hyh: Niestety tego nie wiemy :uhh:

Ale co ty sugerujesz :lol2: ??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze: Mam nadziejĂŞ , Âże notce siĂŞ podoba ten strĂłj :rydzyk:
Napisa³a kobitka , a facet ..... hmmmm :mhm: mo¿e tylko przytakn¹Ì :lol:
Ojjhhh Agatko -dlaczego :hyh: ??!!!
Jak zwykle - pytanie retoryczne :devil: Potrzeba by czystej retoryki, aÂżeby skutecznie przekonaĂŚ AgattĂŞ, umiejĂŞtnie przekonaĂŚ - Âżywym sÂłowem, Âże lepiej dla niej, a szczegĂłlnie dla nas, Âżeby w ten sposĂłb siĂŞ nie ubieraÂła wiĂŞcej :lol2:
JesteÂś cudowna :* Jak tak dalej pĂłjdzie to czĂŞÂściej niÂż zwykle trzeba bĂŞdzie przymykaĂŚ oko na stroje Agatki :hmm: :hyh:
notka mimo wszystko niezraÂżona? :D AÂż siĂŞ zdziwiÂłem - pozytywnie :)

Pewnie to, o czym dziÂś opowiada Agatta? :) Tyle, Âże na Agatty przykÂładzie :lol2:
Ale nie wchodÂźmy na grunty prywatnego Âżycia :stop:

Grunt czysto zawodowy wyglÂąda tak, Âże byÂła juÂż kolejna relacja :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze: JesteÂś cudowna :* Jak tak dalej pĂłjdzie to czĂŞÂściej niÂż zwykle trzeba bĂŞdzie przymykaĂŚ oko na stroje Agatki :hmm: :hyh:
notka mimo wszystko niezraÂżona? :D AÂż siĂŞ zdziwiÂłem - pozytywnie :)
I teraz Was zaskoczĂŞ :) Z tej drugiej relacji nie mam capsĂłw :hmm:

Pewnie to, o czym dziÂś opowiada Agatta? :) Tyle, Âże na Agatty przykÂładzie :lol2:
Ale nie wchodÂźmy na grunty prywatnego Âżycia :stop:
OK :D Ale jedno wi¹¿e siê z drugim i fani chyba musz¹ mieÌ œwiadomoœÌ tego, ¿e ich ''ulubiona reporterka'' te¿ zapewne ma plany na przysz³oœÌ, takie o których dziœ opowiada w oparciu o inne kobiety :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:I teraz Was zaskoczĂŞ :) Z tej drugiej relacji nie mam capsĂłw :hmm:
RobiĂŞ to z niesmakiem, ale w obliczu zaistniaÂłej sytuacji zmuszony jestem wrzuciĂŚ moje :(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
OK :D Ale jedno wi¹¿e siê z drugim i fani chyba musz¹ mieÌ œwiadomoœÌ tego, ¿e ich ''ulubiona reporterka'' te¿ zapewne ma plany na przysz³oœÌ, takie o których dziœ opowiada w oparciu o inne kobiety :)
Jeszcze tego nam do szczĂŞÂścia brakowaÂło , Âżeby Agatka planowaÂła pojawienie siĂŞ na sali porodowej :(
Dla niej to na pewno bĂŞdzie ogromne szczĂŞÂście, ale dla nas troszku mniejsze ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:I teraz Was zaskoczĂŞ :) Z tej drugiej relacji nie mam capsĂłw :hmm:
RobiĂŞ to z niesmakiem, ale w obliczu zaistniaÂłej sytuacji zmuszony jestem wrzuciĂŚ moje :(
Tak na dobr¹ sprawê to ujêcia nie ró¿ni¹ niemal wcale :lol2: Gorzej, jeœli porównywaÌ jakoœÌ :lol2:
Jeszcze tego nam do szczĂŞÂścia brakowaÂło , Âżeby Agatka planowaÂła pojawienie siĂŞ na sali porodowej :(
Dla niej to na pewno bĂŞdzie ogromne szczĂŞÂście, ale dla nas troszku mniejsze ;(
Czego jak czego, ale prawa do takiego szczĂŞÂścia my nie mamy prawa, drogi marcinkowsky, Agattcie odbieraĂŚ :nie: Dziecko to najwspanialszy dar :)
I pomyÂśl, Âże za 20 lat teÂż moÂże by pracowaÂło w Tvn24 :lol2:
ODPOWIEDZ