Ani na chwilê nie spocz¹³em :] Wartujê jak pies, wiedz¹c, ¿e Agatka jest w pracy i czekam chocia¿ na sekundowego lajfa -niestety bezskutecznie :hyh:Black Jack '62 pisze:Hej?Zdezerterowaliœcie? :o I to w œwiêto Wojska Polskiego? :o
BacznoœÌ!!!!Natychmiast!!!
![]()
WidzĂŞ, Âże nowym orĂŞÂżem biÂżuteryjnym Agatki przejĂŞliÂście siĂŞ rĂłwnie mocno jak ja? :devil:CzyÂżbyÂście w jej kontekÂście mieli teÂż coÂś na sumieniu? :devil: ÂŻarty na bok :stop: Strach siĂŞ baĂŚ konsekwencji :rozglada:
Nigdy nie myœla³em , ¿e mogê sobie zaszkodziÌ i nagrzebaÌ w kartotece do³¹czaj¹c do Was :mhm:
Dobra , dobra , dobra :stop: Ale trzeba powaÂżnie pomyÂśleĂŚ o konsekwencjach takiej krĂłtkiej relacji :] My jej to wybaczymy , poniewaÂż my wiemy na co jÂą staĂŚ, kiedy jest w najwyÂższej formie , ale ktoÂś kto widziaÂł na przykÂład AgatkĂŞ pierwszy raz, to co sobie mĂłg o tej relacji pomyÂśleĂŚ :uhh: ?? Niewiele pozytywnego :] Jak praca to praca a nie bujanie w obÂłokach :]Kolejna sprawa to krĂłtkie relacjeHmmm, teÂż miaÂłem wraÂżenie jakby dziÂś Agatka byÂła myÂślami heeen, heeeennn daleko stÂąd (czyt. daleko od miejsca pracy) :spiewa: MoÂże zatem -wnioskujĂŞ po maÂłych oczkach
myœlami b³¹dzi³a tam, gdzie przebywa³a wczoraj, b¹dŸ ju¿ by³a myœlami tam, gdzie planuje byÌ dzisiaj :mhm:
Ale jestem surowy :devil:
A skÂąd moÂżesz wiedzieĂŚ :> ?? MyÂślisz , Âże Agatka jest po kursie samoobrony :> ??Achaco do ciosĂłw, to Agatka ma na pewno bardzo silny zarĂłwno lewy jak i prawy sierpowy
Czyli Âże podziaÂłaÂło czym siĂŞ struÂłeÂś tym siĂŞ lecz :devil: ??obieÂżyÂświat pisze:..jakieÂś tylko zatrucie i podwyÂższona temperatura![]()
..ale dziĂŞki za troskĂŞ - juÂż mi dziĂŞki Wam chyba przeszÂło![]()