To prawda. Joanna przyzwyczaiÂła siĂŞ do siedzÂącego referowania informacji w studio, i na stojÂąco moÂże siĂŞ garbiĂŚ :devil:No to Joasia bĂŞdzie musiaÂła poprosiĂŚ PaniÂą WernerowÂą o kilka wskazĂłwek jak ma wyglÂądaĂŚ prawidÂłowa postawa-Nie Âże Joasia nie umie ale dobra rada nigdy nie zaszkodzi :nie:
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Parê dni mnie nie by³o, a tu takie rzeczy siê dziej¹! :hmm: Joasia w Prosto z Polski, - jak dla mnie to brzmi interesuj¹co, to bêdzie ca³kiem nowe wyzwanie dla Joasi, wiêc nie psioczcie ch³opaki, pozwólcie Joannie rozwin¹Ì skrzyd³a. To przyniesie Jej wiele satysfakcji, co powinno Was cieszyÌ. Najwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu. Mówie to o ile oczywiœcie ta ca³a Joasina przygoda z PzP dojdzie do skutku!
Natomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym
Wasz wÂątek jest znany, tak samo jak i Wy, no i ludzie zaczĂŞli to wykorzystywaĂŚ do niecnych celĂłw. Ale nie walczcie z wiatrakami, ze stoickim spokojem kontynuujcie dalej wÂątek!

Natomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym

Nie przejmuj siĂŞ bo ja siĂŞ chyba jeszcze na nikogo tak powaznie nie obraziÂłem :spiewa:adam pisze:PrzejrzaÂłem mnĂłstwo stron na forum tvn24-jestem w szoku -totalne dno -juÂż wiĂŞcej nie bĂŞdĂŞ dyskutowaĂŚ bo Maxxx siĂŞ na mnie obrazi
Tak wiĂŞc bojkotujemy tamto forum

Kurczê no nie mogê siê do tego przekonaÌ :hmm: Ale có¿ Nam pozostaje jak kibicowac Joasi noi oczywiœcie podziwiaÌNika pisze:Joasia w Prosto z Polski, - jak dla mnie to brzmi interesuj¹co, to bêdzie ca³kiem nowe wyzwanie dla Joasi, wiêc nie psioczcie ch³opaki, pozwólcie Joannie rozwin¹Ì skrzyd³a.

Zawsze mogÂło byĂŚ gorzej

W sumie dla Joasi to jakiœ wiêkszy komfort i stabilizacja pracy.Nie bêdzie pewnie ju¿ po nocach wracaÌ do domu,nie bêdziemy siê martwiÌ :spiewa:To przyniesie Jej wiele satysfakcji, co powinno Was cieszyÌ. Najwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu. Mówie to o ile oczywiœcie ta ca³a Joasina przygoda z PzP dojdzie do skutku!
Poza tym bĂŞdzie szefowÂą

Oj jeszcze musimy znaleŸÌ wiêcej tych plusów -jeszcze te ,które juz zosta³y powiedziane nie zakry³y mojego ..no nie powiem rozczarowania-za mocne s³owo :rozglada:
A czy to dojdzie do skutku-myslĂŞ,Âże to pewne

Czy¿byœmy mieli namiastkê tego co czuje JoasiaNatomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym

ÂŻartuje

Oj nie bÂądÂź taka skromna z tym "Wasz" :aniol: Jak juÂż to Nasz :tanczy:Wasz wÂątek jest znany, tak samo jak i Wy, no i ludzie zaczĂŞli to wykorzystywaĂŚ do niecnych celĂłw
Ty teÂż jestes czĂŞÂściÂą tego wÂątku-moÂżna powiedziec patronkÂą duchowÂą

Otó¿ toAle nie walczcie z wiatrakami, ze stoickim spokojem kontynuujcie dalej w¹tek!

P.S Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP :spiewa:
Musimy siĂŞ oswajaĂŚ..

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
¯eby tylko jej nó¿ki nie rozbola³y :spiewa: :spiewa: :spiewa:To prawda. Joanna przyzwyczai³a siê do siedz¹cego referowania informacji w studio, i na stoj¹co mo¿e siê garbiÌ
Je¿eli Joasia siê cieszy to i ja siê ciesze :jupi:Joasia w Prosto z Polski, - jak dla mnie to brzmi interesuj¹co, to bêdzie ca³kiem nowe wyzwanie dla Joasi, wiêc nie psioczcie ch³opaki, pozwólcie Joannie rozwin¹Ì skrzyd³a. To przyniesie Jej wiele satysfakcji, co powinno Was cieszyÌ.
Dla Joasi wszystko :tanczy: :tanczy:
Joasi marzniêcie nie przeszkadza³o :nie: , bo wiedzia³a, ¿e My jesteœmy przed odbiornikami i to j¹ rozgrzewa³oNajwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu.

To juÂż jest pewne :spiewa:MĂłwie to o ile oczywiÂście ta caÂła Joasina przygoda z PzP dojdzie do skutku!
Jesteœmy s³awni, jesteœmy s³awni :jupi: :jupi:Natomiast kwestia podszywania sie pod nicki na tvn24.pl forum,. hmm no có¿ co mogê Wam powiedzieÌ.... Takie s¹ o to minusy bycia... s³awnym
Mo¿e zrobimy jako¹œ kariere :tanczy: :tanczy:
Na te podszywanie wogĂłle nie zwracamy uwagi i jedziemy z Joasiowym wÂątkiem. Nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âżeby przestaĂŚ :nie: :nie:Ale nie walczcie z wiatrakami, ze stoickim spokojem kontynuujcie dalej wÂątek!
[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 1:13 pm ]
No to w koĂącu widzimy jakieÂś pozytywy :tanczy:W sumie dla Joasi to jakiÂś wiĂŞkszy komfort i stabilizacja pracy.Nie bĂŞdzie pewnie juÂż po nocach wracaĂŚ do domu,nie bĂŞdziemy siĂŞ martwiĂŚ
'BliÂżej ludzi, bliÂżej ludzkich spraw czyli Prosto z Polski, Joanna KryĂąska zobaczmy co dziÂś w programie'P.S Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP,Joasia w PzP
Musimy siĂŞ oswajaĂŚ..

JuÂż niedÂługo po nocach nam siĂŞ bĂŞdzie to ÂśniÂło

Nie ma siê co obawiac Joasiowe nó¿ki sa zaprawione w bojach :tanczy:arczi pisze:¯eby tylko jej nó¿ki nie rozbola³y
Ile Ona sie wystaÂła w korytarzach Sejmowych i wybiegaÂła za politykami i nie tylko to chyba tylko sama Joasia wie :szalony:
Pod tym kÂątem patrzÂąc-podpisuje siĂŞ :aniol:JeÂżeli Joasia siĂŞ cieszy to i ja siĂŞ ciesze
Dla Joasi wszystko
Tak sobie myÂśle,Âże tu by siĂŞ przydaÂło miec z NiÂą kontakt np na tyle,Âżeby zapytaĂŚ co myÂśli o tych zmianach :rydzyk:
Bo moÂże tak byĂŚ ,Âże teraz siedzi zaÂłamana-"Jak Oni mogli mi to zrobiĂŚ

albo uwaaaaaga- :devil: -"Ale super docenili mnie,mam wÂłasny program i jeszcze bede miaÂła wiĂŞcej czasu dla siebie........i moich fanĂłw

Tak-to raz,a dwa:jakoœ nie wyobra¿am sobie ¿eby Joasi mog³o zim¹ zabrakn¹Ì w swoim kultowym p³aszczyku :nie: Albo kurteczce z futerkiem na ko³nierzyku :tanczy:Joasi marzniêcie nie przeszkadza³o , bo wiedzia³a, ¿e My jesteœmy przed odbiornikami i to j¹ rozgrzewa³o
A moÂże faktycznie nie bÂądÂźmy tacy skromni i nie chowajmy siĂŞJesteÂśmy sÂławni, jesteÂśmy sÂławni
Mo¿e zrobimy jako¹œ kariere

Przycisk POWER-SPORT juz wciÂśniĂŞty,turbiny krĂŞcÂą siĂŞ aÂż miÂłoNa te podszywanie wogĂłle nie zwracamy uwagi i jedziemy z Joasiowym wÂątkiem. Nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âżeby przestaĂŚ

Bo nie moÂże tak byĂŚ Âżeby Joasia miaÂła smĂŞtnych fanĂłw :tanczy:No to w koĂącu widzimy jakieÂś pozytywy
Musimy z kaÂżdej sytuacji w jakiej znajdzie siĂŞ nasza Gwiazda wyciagaĂŚ jak najwiĂŞcej pozytywĂłw

WÂłaÂśnie zdaÂłem sobie sprawĂŞ,Âże jakoÂś nigdy nie oglÂądaÂłem tego Magazynu od deski do deski'BliÂżej ludzi, bliÂżej ludzkich spraw czyli Prosto z Polski, Joanna KryĂąska zobaczmy co dziÂś w programie'

:aniol: No i Âżeby ten powtarzany jak mantra zwrot byÂł ozdobiony jakimÂś fajerwerkiem uÂśmiechowym :rydzyk: Joasiu usmiechaj sie teraz do Nas wiĂŞcej :rydzyk: :rydzyk:JuÂż niedÂługo po nocach nam siĂŞ bĂŞdzie to ÂśniÂło
Fakt. Nó¿ki Joasi s¹ zabezpieczone :devil: I zaprawioneNie ma siê co obawiac Joasiowe nó¿ki sa zaprawione w bojach
Ile Ona sie wystaÂła w korytarzach Sejmowych i wybiegaÂła za politykami i nie tylko to chyba tylko sama Joasia wie

A jak siĂŞ juÂż zmĂŞczy to pan operator moÂże jej jakieÂś krzeseÂłko podrzuci, zeby mogÂła sobie ulÂżyĂŚ

PS. A PzP caÂły czas bĂŞdzie nadawane ze studia bizneowego

Ojej, musiaÂłbym takÂą Joasie pocieszyĂŚ. Nie mĂłgÂł bym inaczej :nie:Tak sobie myÂśle,Âże tu by siĂŞ przydaÂło miec z NiÂą kontakt np na tyle,Âżeby zapytaĂŚ co myÂśli o tych zmianach
Bo moÂże tak byĂŚ ,Âże teraz siedzi zaÂłamana-"Jak Oni mogli mi to zrobiĂŚ
Ale chyba siĂŞ nie zaÂłamaÂła, aczkolwiek ten magazyn to nie jest Joasiowa tamatyka :nie: :nie:
Kto wie, moÂże myÂśli pod tym kÂątem. Bo w sumie ona nigdy tak na prawde nie tworzyÂła programu- bo serwis to co innego.albo uwaaaaaga- -"Ale super docenili mnie,mam wÂłasny program i jeszcze bede miaÂła wiĂŞcej czasu dla siebie........i moich fanĂłw "
A tu ona ma coÂś do powiedzenia w sprawie tematĂłw. Tak na prawde to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jej autorski program :rozglada: WiĂŞc to chyba jednak awans dla Joasi :tanczy: :tanczy:
A co do czasu dla fanĂłw to :spiewa: :spiewa:
Pewnie. O Joasiwych p³aszczykach kr¹¿¹ niemal legendyTak-to raz,a dwa:jakoœ nie wyobra¿am sobie ¿eby Joasi mog³o zim¹ zabrakn¹Ì w swoim kultowym p³aszczyku Albo kurteczce z futerkiem na ko³nierzyku

ÂŻe z jakichÂś zwierzakĂłw je zrobiÂła

Jakbyœmy siê tam troche wychylili to mo¿e by nas zauwa¿onoA mo¿e faktycznie nie b¹dŸmy tacy skromni i nie chowajmy siê Joasia obraca siê wokó³ samych znanych i rozpoznawalnych ludzi,wiêc jeszcze trochê i bedziemy pasowaÌ tam jak klakier do Gargamela

JakieÂś stanowisko byÂśmy dostali

Ja go dosyĂŚ czĂŞsto oglÂądam, bo teraz mam czasWÂłaÂśnie zdaÂłem sobie sprawĂŞ,Âże jakoÂś nigdy nie oglÂądaÂłem tego Magazynu od deski do deski ÂŻeby siĂŞ jeszcze z maxxxa nie zrobiÂł spoÂłeczniak

Jak Joasia zacznie prowadziĂŚ to tylko tematy spoÂłeczne zacznÂą siĂŞ liczyĂŚ :devil:
MoÂże Joasia troche zmieni tÂą formuÂłke, bo Redo od stycznia tak samo zaczyna kaÂżdy programNo i Âżeby ten powtarzany jak mantra zwrot byÂł ozdobiony jakimÂś fajerwerkiem uÂśmiechowym Joasiu usmiechaj sie teraz do Nas wiĂŞcej

Kurcze mam problem z tym PZP bo mĂłj psiak o 17-tej wyprowadza swojego pana na spacer :devil:
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami :spiewa:
No i oczywiÂście narzeczonÂą moÂżna spotkaĂŚ :devil:
Pierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła
Nie wiemy czy Joasia jest z tego powodu nieszczĂŞÂśliwa
i nie wiem czy pocieszaĂŚ JoasiĂŞ czy nie-chociaÂż jeÂśli o mnie chodzi to pewnie maÂło jÂą to obchodzi czy solidaryzujĂŞ siĂŞ z niÂą czy nie
ChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie :spiewa:
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami :spiewa:
No i oczywiÂście narzeczonÂą moÂżna spotkaĂŚ :devil:
Pierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła

Nie wiemy czy Joasia jest z tego powodu nieszczĂŞÂśliwa

No to mamy wiĂŞksze szanse Âże Joasia coÂś o nas jakiÂś komentarz zapoda :spiewa:Jak Joasia zacznie prowadziĂŚ to tylko tematy spoÂłeczne zacznÂą siĂŞ liczyĂŚ :devil:
ChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie :spiewa:
MoÂże szefostwo dlatego jÂą do tego wytypowaÂło :cicho:MoÂże Joasia troche zmieni tÂą formuÂłke, bo Redo od stycznia tak samo zaczyna kaÂżdy program
Ju¿ siê nie martwmy tak o te 20 minut bo dojdziemy do abstrakcjiarczi pisze:Fakt. Nó¿ki Joasi s¹ zabezpieczone I zaprawione
A jak siĂŞ juÂż zmĂŞczy to pan operator moÂże jej jakieÂś krzeseÂłko podrzuci, zeby mogÂła sobie ulÂżyĂŚ

Mogli by zrobiĂŚ nowe tlo w studio :tanczy: Np w Joasie :jupi: I juÂż by byÂło duÂżo lepiej :aniol:PS. A PzP caÂły czas bĂŞdzie nadawane ze studia bizneowego Bo jak ruszy kanaÂł, to mogÂą oni tak Joasi przeszkadzaĂŚ
Ale nic nie trwa wiecznie,pó³ roku i znów coœ zaczna mieszaÌ :stop: Musimy trzymac mocno kciuki ¿eby Jej siê wiod³o,a wtedy siê mo¿e wybija dalej :aniol:Ojej, musia³bym tak¹ Joasie pocieszyÌ. Nie móg³ bym inaczej
Ale chyba siĂŞ nie zaÂłamaÂła, aczkolwiek ten magazyn to nie jest Joasiowa tamatyka
Mo¿e czepialscy siê do Niej przekonaj¹ :spiewa: W tej formule programu Joasia bedzie mog³a lepiej pokazaÌ swoj¹ wiarygodnoœÌ :aniol:
Joasia szefowÂą-aÂż siĂŞ bojĂŞKto wie, moÂże myÂśli pod tym kÂątem. Bo w sumie ona nigdy tak na prawde nie tworzyÂła programu- bo serwis to co innego.
A tu ona ma coÂś do powiedzenia w sprawie tematĂłw. Tak na prawde to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże to jej autorski program WiĂŞc to chyba jednak awans dla Joasi

Joasiu tylko nie b¹dŸ zazdrosna o ten p³aszczyk :nie: To jest tylko dodatek do Ciebie :aniol:Pewnie. O Joasiwych p³aszczykach kr¹¿¹ niemal legendy
ÂŻe z jakichÂś zwierzakĂłw je zrobiÂła Tak a pÂłaszczyk w jodeÂłke jest Âświetny
I wlokÂłoby siĂŞ za Nami,Âże awansowaliÂśmy na saloony po plecach KryĂąskiej :devil:JakbyÂśmy siĂŞ tam troche wychylili to moÂże by nas zauwaÂżono
JakieÂś stanowisko byÂśmy dostali I obracalibyÂśmy siĂŞ w doborowym towarzystwie
Ja to chyba nawet daÂłbym rade oglÂądac Joasie w tvn gra :devil:Ja go dosyĂŚ czĂŞsto oglÂądam, bo teraz mam czas Ale jakoÂś tak super to on mnie nie interesuje.
Jak Joasia zacznie prowadziĂŚ to tylko tematy spoÂłeczne zacznÂą siĂŞ liczyĂŚ
Joasiu juz zaczynamy liste ÂżyczeĂą-sorry :rydzyk: tacy juz jesteÂśmy :spiewa:MoÂże Joasia troche zmieni tÂą formuÂłke, bo Redo od stycznia tak samo zaczyna kaÂżdy program Niech coÂś od siebie wymyÂśli i uroczo zrobi dziubkowaty uÂśmiech. A na koniec pÂłomienny
[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 2:32 pm ]
To do tego doszlo,Âże Joasia moÂże nawet zmieniĂŚ stare zwyczaje Ursynowskich psĂłwadam pisze:Kurcze mam problem z tym PZP bo mĂłj psiak o 17-tej wyprowadza swojego pana na spacer
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami
No i oczywiÂście narzeczonÂą moÂżna spotkaĂŚ

Jeszcze mi sie taka scenka skojarzyÂła z "SzkÂła" jak jakas pani wlekÂła psa Dorna po chodniku :devil:
JuÂż CiĂŞ widzĂŞ w takiej scenie o 17:30 :devil:
Kiedys wkroczysz miedzy wrony musisz krakac jak i one :devil:Pierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła
No ja tez chcĂŞ wiĂŞcej Niki :tanczy:
Jak dramatycznie to zabrzmiaÂło :hmm:Nie wiemy czy Joasia jest z tego powodu nieszczĂŞÂśliwa i nie wiem czy pocieszaĂŚ JoasiĂŞ czy nie-chociaÂż jeÂśli o mnie chodzi to pewnie maÂło jÂą to obchodzi czy solidaryzujĂŞ siĂŞ z niÂą czy nie
Ale jak nazwie nas bandom wyrostkĂłw to ja sie chyba obraÂże :nie:No to mamy wiĂŞksze szanse Âże Joasia coÂś o nas jakiÂś komentarz zapoda
ChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie
ÂŻeby pobudziÂła zmysÂły widzomMoÂże szefostwo dlatego jÂą do tego wytypowaÂło

Kurcze mam problem z tym PZP bo mĂłj psiak o 17-tej wyprowadza swojego pana na spacer
.Psiak wyprowadza, bo jego kumple o tej godzinie wychodzÂą ze swoimi wÂłaÂścicielami
A TwĂłj pies to nie jest fanem Joasi

Niech siĂŞ przyzwyczaja do nowej pory :devil:
Ja nie wiem, co ona sobie myÂśliPierwsze -witam NikĂŞ po przerwie i przypominam jej Âże kiedyÂś znacznie czĂŞÂściej wpisywaÂła sie na stronie Joasi-ku mojemu ubolewaniu jakoÂś siĂŞ opuÂściÂła

Wpadnie tu raz na jakiÂś czas, coÂś skrobnie i znĂłw jej miesiÂącami nie ma :devil: :devil:
Szkoda tylko, Âże poÂśle reportera, a nie odwiedzi nas osobiÂścieChÂłopaki zaczynamy dokuczaĂŚ sÂąsiadom i moÂże sÂąsiedzi wezwÂą ekipĂŞ PZP i Joasia sie o nas dowie

Ale studio z kwaœn¹ Aœk¹ czy weso³¹ ?Mogli by zrobiÌ nowe tlo w studio Np w Joasie I ju¿ by by³o du¿o lepiej
Bo materiaÂły PzP to najczĂŞÂściej jakeÂś smutne albo szokujÂące sÂą :hmm:
To moÂże przestraszonÂą gÂłowe Joasi by tam zapodaĂŚ

No w³aœnie. KIedyœ bêdzie nowa ramówka i nowe funkcje.Ale nic nie trwa wiecznie,pó³ roku i znów coœ zaczna mieszaÌ Musimy trzymac mocno kciuki ¿eby Jej siê wiod³o,a wtedy siê mo¿e wybija dalej
Cieszmy siê, ¿e Joasia nie obejmuje ¿adnego stanowiska, bo mog³aby znikn¹Ì z anteny jak Redo

Wspó³pracownicy bêd¹ po k¹tach rozstawiani :devil:Joasia szefow¹-a¿ siê bojê
AÂśka na swoim grzbiecie bĂŞdzie nas ciÂągaĂŚ :devil: :devil: :tanczy:I wlokÂłoby siĂŞ za Nami,Âże awansowaliÂśmy na saloony po plecach KryĂąskiej
-
- Fanatyk :)
Ale zobacz jak¹ minê ma stoj¹ca na dworze ( u maxxxa siê mówi 'na polu' ), zmarzniêta JoasiaNajwiekszy plus to taki, ¿e zim¹ nie bêdzie marzn¹Ì na dworze zdaj¹c relacjê sprzed jakiegoœ tam gmachu.

Wasz wÂątek jest znany, tak samo jak i Wy,

To juÂż nie usÂłyszymy "a teraz jak zwykle na koniec" ?

Dobrze, Âże nagrania zostaÂły

Tak czy siak, Panowie , poniedziaÂłek 17:10 - peÂłne pogotowie
Co prawda, jak pisa³em, zaczynam urlop, ale wyjazd nad morze trochê siê poslizgn¹³, tak¿e bêdzie dokumentacja debiutu :rozglada:
[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 3:00 pm ]
WÂłaÂśnie , dla sprawdzenia, odtworzyÂłem sobie "Prosto z Polski" nagrane 21 marca. PiĂŞĂŚ tematĂłw - podczas zapowiedzi tematu bliski plan ( zbliÂżenie twarzy ) trwa kilka sekund. Potem zmiana na plan daleki. No, nie wiem co mam myÂśleĂŚ :hmm: . Czy to rzeczywiÂście korzystna zamiana ? to znaczy Podsumowanie Dnia na Prosto z Polski ? No ale z drugiej strony, bĂŞdzie krĂłcej ALE czĂŞÂściej

A propos tego co wy¿ej napisa³em na ten temat :aniol: -nie przejmuj siê :stop: -z czasem wkoùcu fizjologia przewa¿y upartoœÌ czworonoga/czworonó¿ki(arczi pisze:A Twój pies to nie jest fanem Joasi
Niech siĂŞ przyzwyczaja do nowej pory

Jeszcze jeden taki wyskok i...zaÂłoÂżymy o Nice wÂątek :devil: :tanczy:Ja nie wiem, co ona sobie myÂśli
Wpadnie tu raz na jakiÂś czas, coÂś skrobnie i znĂłw jej miesiÂącami nie ma
Sie powie ,Âże sie nie zmienimy poki tu nie stanie noga szefowejSzkoda tylko, Âże poÂśle reportera, a nie odwiedzi nas osobiÂście

Co a'la jak Wojewódzki ma u siebie w studio te g³owy swoje :tanczy:Ale studio z kwaœn¹ Aœk¹ czy weso³¹ ?
Bo materiaÂły PzP to najczĂŞÂściej jakeÂś smutne albo szokujÂące sÂą
To moÂże przestraszonÂą gÂłowe Joasi by tam zapodaĂŚ
Tam nawet jedna jest z jĂŞzykiem

Redo pewnie zawita do FaktĂłw.A Joasia to dziecko Tvn24 :jupi:No wÂłaÂśnie. KIedyÂś bĂŞdzie nowa ramĂłwka i nowe funkcje.
Cieszmy siê, ¿e Joasia nie obejmuje ¿adnego stanowiska, bo mog³aby znikn¹Ì z anteny jak Redo
Ciekawe czy Joasia bedzie kapryœna szefow¹ :mhm:Wspó³pracownicy bêd¹ po k¹tach rozstawiani
CaÂłkiem nie gÂłupia wizja :tanczy:AÂśka na swoim grzbiecie bĂŞdzie nas ciÂągaĂŚ
To co Joasia na polu(Ale zobacz jakÂą minĂŞ ma stojÂąca na dworze ( u maxxxa siĂŞ mĂłwi 'na polu' ), zmarzniĂŞta Joasia a jakÂą siedzÂąca w ciepÂłym studio ... Obawiam siĂŞ, Âże bez 'reporterki' Joasia uschnie jak ryba bez wody

Juz byÂło mĂłwione ,Âże ma Nordycko-sÂłowiaĂąskÂą urode :tanczy:
Dostanie reporterkĂŞ-coÂś tam mi siĂŞ wydaje
StraszneTo juÂż nie usÂłyszymy "a teraz jak zwykle na koniec" ?

JuÂż przeÂłozyÂłem pewne spotkania biznesowe na godzine 17:30 takÂże tutaj nie bedzie problemuTak czy siak, Panowie , poniedziaÂłek 17:10 - peÂłne pogotowie

O to fajnie-bedziemy miec eleganckie capsy :tanczy:Co prawda, jak pisa³em, zaczynam urlop, ale wyjazd nad morze trochê siê poslizgn¹³, tak¿e bêdzie dokumentacja debiutu
[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 3:08 pm ]
No wg mnie nie :stop: Pora tez gorsza :cicho:epsztajnek pisze:WÂłaÂśnie , dla sprawdzenia, odtworzyÂłem sobie "Prosto z Polski" nagrane 21 marca. PiĂŞĂŚ tematĂłw - podczas zapowiedzi tematu bliski plan ( zbliÂżenie twarzy ) trwa kilka sekund. Potem zmiana na plan daleki. No, nie wiem co mam myÂśleĂŚ . Czy to rzeczywiÂście korzystna zamiana ? to znaczy Podsumowanie Dnia na Prosto z Polski ? No ale z drugiej strony, bĂŞdzie krĂłcej ALE czĂŞÂściej
A wogĂłle pisaliÂście,Âże bedzie wiĂŞcej,Âże tak powiem widaĂŚ Joasi

Ale tam jest stolik przecieÂż :spiewa:
No nic zobaczymy jakto wyjdzie,jakoÂś do tej pory nie zwracaÂłem uwagi na kadrowanie tego Magazynu

SpokojnieObawiam siĂŞ, Âże bez 'reporterki' Joasia uschnie jak ryba bez wody

No i bardzo dobrze :tanczy: :tanczy:Co prawda, jak pisa³em, zaczynam urlop, ale wyjazd nad morze trochê siê poslizgn¹³, tak¿e bêdzie dokumentacja debiutu
Ja mam wÂątpliwoÂści, ale poczekajmy do poniedziaÂłku- moÂże siĂŞ przekonamy :stop:Czy to rzeczywiÂście korzystna zamiana ? to znaczy Podsumowanie Dnia na Prosto z Polski ? No ale z drugiej strony, bĂŞdzie krĂłcej ALE czĂŞÂściej
Joasia to nie powinna wychodziÌ ze studia, bo jeszcze gdzieœ na jak¹œ cho³ote trafiSie powie ,¿e sie nie zmienimy poki tu nie stanie noga szefowej

O fajnieCo a'la jak WojewĂłdzki ma u siebie w studio te gÂłowy swoje
Tam nawet jedna jest z jĂŞzykiem Ale Joasiowy nie przejdzie

MoÂże coÂś a la Merlin Monrou :devil:
Jak zawita to tylko w weekendy :stop:Redo pewnie zawita do FaktĂłw.A Joasia to dziecko Tvn24
Wiêc pewnie bêdzie jak¹œ inn¹ jeszcze funkcje piastowaÌ w tvn24- mo¿e coœ tak jak Kondratowicz- ona siê czasem pojawi na antenie, ale normalnie ma swoje zajêcia

Na pewnoCiekawe czy Joasia bedzie kapryÂśna szefowÂą

Ale siĂŞga tak do pasa mniej wiĂŞcejA wogĂłle pisaliÂście,Âże bedzie wiĂŞcej,Âże tak powiem widaĂŚ Joasi
Ale tam jest stolik przecieÂż

A z dalszego ujĂŞcia to tak jakoÂś od biustu (

WkoĂącu to by byÂła zbrodnia :stop: -pozwoliĂŚ Âżeby mikrofono-lokĂłwka siĂŞ zakurzyÂłaSpokojnie Przecie Joasia caÂły czas bĂŞdzie nam reporterowaĂŚ

Szczerze to jak raz (strona 100) prowadziÂła PzP to miaÂłem bardzo pozytywne wraÂżenie :tanczy:Ja mam wÂątpliwoÂści, ale poczekajmy do poniedziaÂłku- moÂże siĂŞ przekonamy
Ah te wszystkie przecieki-gdyby nie to to by czÂłowiek sobie jadl obiadek i nagle Joasia i by pewnie byÂł zadowolony :tanczy:
No kiedys jak spacerowa³a z Bosakiem to siê przekona³a ile takich chodzi po mieœcie :rozglada:Joasia to nie powinna wychodziÌ ze studia, bo jeszcze gdzieœ na jak¹œ cho³ote trafi
Joasia z podwiewanÂą przez wiatr sukniÂą(O fajnie Joasia by wymyÂśliÂła jakieÂś odpowiednie pozy
MoÂże coÂś a la Merlin Monrou

I wiele wiele innych :aniol:
Tylko jak to siĂŞ ma do tematyki

O to ja tak nie chce :nie: Bo nawet chyba najcierpliwszy fan by tego nie zniós³ :nie:Wiêc pewnie bêdzie jak¹œ inn¹ jeszcze funkcje piastowaÌ w tvn24- mo¿e coœ tak jak Kondratowicz- ona siê czasem pojawi na antenie, ale normalnie ma swoje zajêcia
To dobrze,niech nie maja za dobrze tam :nie: Troche zÂłoÂśliwy jestem ale co tam wystarczy im ,Âże majÂą JoasieNa pewno I bĂŞdzie chciaÂła by speÂłniaĂŚ wszystkie jej zachcianki

NajwyÂżej ten stolik siĂŞ usunie :tanczy:Ale siĂŞga tak do pasa mniej wiĂŞcej
A z dalszego ujĂŞcia to tak jakoÂś od biustu ( ) w gĂłre
JuÂż do tego to Joasia sama by nie dopuÂściÂła :nie: :nie:WkoĂącu to by byÂła zbrodnia -pozwoliĂŚ Âżeby mikrofono-lokĂłwka siĂŞ zakurzyÂła
Pewnie postawiÂła ultimatum- albo moge teÂż reporterowaĂŚ, albo odchodze

Dobrze, Âże siĂŞ jej posÂłuchali :hmm:
O ile by siĂŞ nie zadÂławiÂł jedzeniemAh te wszystkie przecieki-gdyby nie to to by czÂłowiek sobie jadl obiadek i nagle Joasia i by pewnie byÂł zadowolony

SpacerowaÂłaNo kiedys jak spacerowaÂła z Bosakiem to siĂŞ przekonaÂła ile takich chodzi po mieÂście

Dobrze, Âże ich nie napadli, bo taki Bosaczek to by Naszej Joasi nie obroniÂł :nie:
Powinni tak to zaaranÂżowaĂŚ- dla dobra programu oczywiÂście :devil:Joasia z podwiewanÂą przez wiatr sukniÂą( ) to jest to
I wiele wiele innych
Niech oni nad tym g³ówkuj¹ :tanczy:Tylko jak to siê ma do tematyki
To niedpouszczalneO to ja tak nie chce Bo nawet chyba najcierpliwszy fan by tego nie zniĂłsÂł

Jak najbardziej. Wystarczy im, Âże Joasie majÂą na wyciÂągniĂŞcie rĂŞkiTo dobrze,niech nie maja za dobrze tam Troche zÂłoÂśliwy jestem ale co tam wystarczy im ,Âże majÂą Joasie

CoÂś za coÂś

Myœle, ¿e to bêdzie koniecznoœÌ :tanczy: :tanczy:Najwy¿ej ten stolik siê usunie
tylko gdziej Nasza Panna bĂŞdzie notatki trzymaĂŚ

Tak bo Ona nigdy by nie opuÂściÂła mikrofono-lokĂłwki :nie:JuÂż do tego to Joasia sama by nie dopuÂściÂła
Pewnie postawiÂła ultimatum- albo moge teÂż reporterowaĂŚ, albo odchodze
Dobrze, Âże siĂŞ jej posÂłuchali
NoO ile by siĂŞ nie zadÂławiÂł jedzeniem

No dobrze,staÂła :tanczy: Albo dreptala z miejscu :aniol:SpacerowaÂła To by byÂła zdrada Ona tam tylko staÂła
Dobrze, Âże ich nie napadli, bo taki Bosaczek to by Naszej Joasi nie obroniÂł
On byÂłby gotĂłw oddac draniom JoasiĂŞ za czapkĂŞ Âśliwek

Ciekawe jakby zareagowaÂła wczeÂśniej o tym nie wiedzac :tanczy:Powinni tak to zaaranÂżowaĂŚ- dla dobra programu oczywiÂście
MajÂąc Joasie tak blisko wystarczy im woda i troche chleba :devil:Jak najbardziej. Wystarczy im, Âże Joasie majÂą na wyciÂągniĂŞcie rĂŞki
CoÂś za coÂś
Ona bedzie mia³a wszystko w g³ówce :tanczy:Myœle, ¿e to bêdzie koniecznoœÌ
tylko gdziej Nasza Panna bĂŞdzie notatki trzymaĂŚ