Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Annie
Początkujący
Początkujący

Post autor: Annie »

Jarek juÂż pewnie odkrywa jakieÂś tajemnicze zakÂątki naszego Âświata :lol: bo w Polsce Go nie ma na pewno - tak mĂłwiÂł :roll:
a nam pozostaje obstawiaĂŚ jaki duet pojawi siĂŞ w weekend :mhm: :lol:
grupies
Początkujący
Początkujący

Post autor: grupies »

Napewno siĂŞ nie dowiemy, gdzie spĂŞdza wakacje, bo pewnie nie miaÂłby spokoju. A tak odpocznie i stĂŞskni siĂŞ za fankami hehehehe :devil: :devil: :devil:

A co do duetu to moÂże Kuba i Marta???
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Annie
Początkujący
Początkujący

grupies pisze:
A co do duetu to moÂże Kuba i Marta???
tak ten duet mi siĂŞ podoba :lol: a w pogodzie tak jak dziÂś Tomek Wasilewski :D jakoÂś tak Go lubiĂŞ teÂż :D :D aczkolwiek nie rĂłwna siĂŞ to z sympatiÂą dla Jarka :red: :lol: :P :>
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

Annie pisze:a w pogodzie tak jak dziÂś Tomek Wasilewski :D jakoÂś tak Go lubiĂŞ teÂż :D :D
hmm... w kwestii Pana Tomaszka to mo¿e coœ siê da zorganizowaÌ :D jest koleg¹ ze studiów mojego kolegi i chyba nawet utrzymuj¹ jakiœ kontakt, coœ wspomina³ jak mu ostatnio wierci³am dziurê w brzuchu o t¹ znajomoœÌ :devil: :devil: :devil: .........
cudnego dnia :D
Annie
Początkujący
Początkujący

Lena pisze: hmm... w kwestii Pana Tomaszka to moÂże coÂś siĂŞ da zorganizowaĂŚ
no to fajnie :D DziaÂłaj Lenka dziaÂłaj :lol: :lol: :lol: ;) Grunt to dobra organizacja :tanczy:
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mikiska »

Z tej zgryzoty, Âże Pana Jarka nie ma zaniedbaÂłam nieco moje pisanie. JeÂśli chodzi o miejsca urlopowania naszego ulubieĂąca to naleÂży przypuszczaĂŚ, Âże dowiemy siĂŞ o nim po powrocie p. Jarka do pracy. MoÂże siĂŞ przyzna. SwojÂą drogÂą ciekawie byÂłoby zobaczyĂŚ Go tak nieoficjalnie gdzieÂś na plaÂży.
grupies
Początkujący
Początkujący

Mikiska pisze: JeÂśli chodzi o miejsca urlopowania naszego ulubieĂąca to naleÂży przypuszczaĂŚ, Âże dowiemy siĂŞ o nim po powrocie p. Jarka do pracy. MoÂże siĂŞ przyzna.
WÂłasnie tak zaczĂŞÂłam siĂŞ zastanawiaĂŚ, bo on na koĂącu powiedziaÂł,: do zobaczenia...za jakiÂś czas..mam nadziejĂŞ"

i wÂłaÂśnie zaczĂŞÂłam sie zastanawiaĂŚ co oznacza to"mam nadziejĂŞ"...
Mikiska pisze: SwojÂą drogÂą ciekawie byÂłoby zobaczyĂŚ Go tak nieoficjalnie gdzieÂś na plaÂży.
tesh bym kciaÂła zobaczyĂŚ go na plaÂży... :devil: :devil: :devil:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

Annie pisze:no to fajnie :D DziaÂłaj Lenka dziaÂłaj :lol: :lol: :lol: ;) Grunt to dobra organizacja :tanczy:
znowu ja... ;(

tak bazgrzĂŞ na zmianĂŞ temacie o K.G i J.K i czasem siĂŞ zastanawiam w ktĂłrym wÂątku teraz jestem... powinien byĂŚ jeden wÂątek o tych panach dla uÂłatwienia :D
cudnego dnia :D
grupies
Początkujący
Początkujący

Prosze bardzo zaÂłoÂżyÂłam teamat o duecie. Mam tylko nadziejĂŞ, Âże pojedynze tematy nie umrÂą i teraz bĂŞdziemy pisaĂŚ na trzech o dwĂłch hihihihi :devil: :devil: :devil:
Mikiska
Początkujący
Początkujący

JeÂżeli p.KuÂźniar powiedziaÂł "do zobaczenia-mam nadziejĂŞ" to moÂże oznaczaĂŚ dwie rzeczy: albo coÂś jest na rzeczy,i on o tym wie a my nie, albo po prostu chciaÂł bardzo, ÂżebyÂśmy miaÂły o czym pisaĂŚ, ÂżebyÂśmy siĂŞ nie nudziÂły.
grupies
Początkujący
Początkujący

Jest jeszcze trzecie wyjÂście. Po prostu nie zna grafiku po urlopie i nie wie kiedy bĂŞdzie. A zresztÂą z mediami tak juÂż jest. Dzisiaj jesteÂś jutro CiĂŞ nie ma.

Ale oczywiÂście wierzĂŞ bardzo, Âże za jakieÂś 2-3 tygodnie usÂłyszymy "Poranek TVN 24, JarosÂław KuÂźniar witam PaĂąstwa'....

:lol: :lol: :lol: :lol: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Annie
Początkujący
Początkujący

to chyba œwiadczy te¿ o tym, ¿e Jarek ma œwiadomoœÌ sytuacji w mediach i w³aœnie owego pojawiam siê i znikam. Ale nie s¹dzê, ¿eby zrezygnowali z osoby, która wzbudza tyle emocji - -bo raczej nie jest On widzom obojêtny( to jest najgorsze, byÌ obojêtnym dla kogoœ). Jedni Go kochaj¹ :tanczy: :tanczy: :tanczy: inni hmmm.... nie lubi¹ :? :D
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

zastanawiajÂące kto bĂŞdzie gospodarzyÂł teraz siedmioma Porankami, skoro dwa zostajÂą do obsadzenia przez 2 moÂże 3 weekendy. A Porada ma mieĂŚ teÂż na zmiane z KryĂąskÂą PzP. Anita bĂŞdzie miaÂła nie 2, a np 4 Poranki? Ona dobrze wypadÂła przy prĂłbach do FaktĂłw TVN
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Szczerze mówi¹c mam ju¿ tak nam¹cone w g³owie jeœli chodzi o to co, kto i kiedy, ¿e dla spokoju w³asnego umys³u spokojnie sobie poczekam co bêdzie.Ale bior¹c pod uwagê popularnoœÌ p.KuŸniara mo¿e go na prawdê doceni¹ i mo¿e jeszcze nas mi³o zaskocz¹.
Z innej beczki: dziÂś rano Pan Jakub Porada wydawaÂł mi siĂŞ wyjÂątkowo rozweselony i z poczuciem humoru. Do bardzo dobrze-podobaÂło mi siĂŞ. Ciekawe tylko czy to tak juÂż na staÂłe czy jednorazowo.
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

ByĂŚ moze to byÂła aluzja do tego ze gdy nasi politycy przebywali na urlopie to po jego zakonczeniu lub w trakcie trwania nie mieli juz czego szukac na swoim stanowisku.
Mam nadzieje, ze On pozostanie z TVN24 jak najdÂłuzej.
ODPOWIEDZ