W sierpniowym numerze magazynu MĂłj Pies, pojawiÂł siĂŞ Kamil Durczok razem ze swoim Borysem.
ZdjĂŞcie z gazety:
Bardzo fajne. :szalony: I kawaÂłek wywiadu:
Publicysta RafaÂł Ziemkiewicz powiedziaÂł kiedyÂś, Âże dziennikarz jest jak pies ÂłaĂącuchowy – po to go ludzie majÂą, Âżeby szczekaÂł, gdy jest taka potrzeba.
ÂŚmiaÂłe porĂłwnanie. ChoĂŚ nie do koĂąca trafione. ZwÂłaszcza gdy patrzĂŞ na wrodzonÂą dobroĂŚ mojego psa.
DobroĂŚ idzie w parze z inteligencjÂą?
Borys ukoĂączyÂł wszystkie moÂżliwe kursy, z wyjÂątkiem kursu psa obronnego. Ale jest tylko jedna sytuacja, w ktĂłrej prezentuje peÂłny wachlarz swoich moÂżliwoÂści: gdy widzi orzeszki ziemne. Wtedy robi siad, wstaĂą, Âłapa, gÂłos, na plecy, z powrotem... dla orzeszkĂłw jest w stanie zrobiĂŚ wszystko.
Mimo to problemĂłw z nadwagÂą u niego nie widaĂŚ.
To g³ównie zas³uga mojej szwagierki Joli, która z nim biega godzinê dziennie.
Przykro mi to stwierdziĂŚ, ale z Durczokiem w Faktach - moim zdaniem - jest coraz gorzej. Przypomnijcie sobie Jego debiut w Faktach prawie rok temu. Wtedy byÂł bardziej spiĂŞty, co Mu akurat pomagaÂło - mĂłwiÂł dynamiczniej itd. Teraz jest okropnie rozluzowany. Co Wy na to?
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
KaÂżdy dziennikarz ma swĂłj styl, Durczok takÂże. Mi w 'Faktach' on nie przeszkadza.
CaÂły czas ktoÂś na stronie tvnfakty.pl w komentarzach pisze, Âże Durczok - tu cytat - mlaska, stĂŞka itp. Ja tego NIGDY nie zauwaÂżyÂłem... LubiĂŞ go i wolĂŞ patrzeĂŚ na niego niÂż na Pochanke, ktĂłra w 'Faktach' na szczĂŞÂście pokazuje siĂŞ coraz rzadziej.
Wywiad z Durczokiem dla serwisu tvnfakty - dobry.
Jednak niewiele sie z niego dowiedzieliœmy . Gospodarz Faktówm mówi³ tak ogólnie i na ka¿dym kroku ucieka³ od jakiejkolwiek jasnej i choÌ w czêœci szczegó³owej odpowiedzi.
Czy to na temat nowego kadrowania w Faktach, czy nowych reporterĂłw( w Moskwie i Szczecinie)
Co prawda dowiedzieliœmy ¿ê nie zostanie przywrócony ani seris zagraniczny ani co gorsza ( jak dla mnie niew³aœciwa decyzja) wydanie Faktów wieczornych.
Moje odczucia po tym wywiadzie to dobrze Âże Durczok nie ma jeszcze programu publicystycznego w TVN24 bo jeÂśli tak zadaje pytania jak na nie odpowiada to nawet lepiej Âże start takiego programu jest oddalony w czasie
A przysz³oœÌ Faktów - poczekamy- na dwie kolejne zmiany juz od jesieni.
DziÂś Kamil miaÂł dwie wpadki. Pierwsza - maÂło znaczÂąca - ze sÂłowem najdroÂższych. Ale druga mnie rozwaliÂła. MĂłwi, mĂłwi pÂłynnie. Zaczyna ostatnie zdanie i: "We we we w efekcie, przepraszam to nie jest mĂłj dzieĂą. W efekcie trafiÂł do izby zatrzymaĂą". :devil: Lepiej jak to zobaczycie, wiĂŞc zapraszam tu >>> http://www.tvn24.pl/28377,1514556,0,1,f ... omosc.html
Na koniec dodaÂł: "To wszystko dzisiaj w "Faktach". ÂŻyczĂŞ paĂąstwu, miÂłego, spokojnego, um sobie zresztÂą teÂż chyba, trochĂŞ chÂłodniejszego wieczoru. Spotykamy sie jutro o 19. Do zobaczenia."
o losie to byÂło najlepsze :) teraz tylko trzeba czekaĂŚ do koĂąca sierpnia aÂż Pan Kamilek wrĂłci z urlopu.. ;/ ale niech odpoczywa i szybko do nas wraca :)
maxxx pisze:Ciekawe dlaczego tak naprawdĂŞ odchodzi z Radia-dziwna sprawa
Durczok twierdzi, Âże wÂładze RMF zbyt emocjonalnie przyjĂŞÂły informacjĂŞ o tym, Âże Zaucha przechodzi do "FaktĂłw" TVN i dlatego odsunĂŞli go od prowadzenia "Kontrwywiadu".