Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

grupies
Początkujący
Początkujący

Post autor: grupies »

Pewnie, ¿e zostanie, bo któ¿ inny przyci¹gn¹³ by nas przed telewizorki o 7 rano w weekend. (to pora do wracania z baletów a nie na ogl¹danie tv). hehehe

:devil: :devil: :devil:
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mikiska »

Jednych p.KuÂźniar wita w weekendowe poranki po powrocie z baletĂłw, innych (tak jak mnie) po nieprzespanej nocy z moimi maÂłymi dzieĂŚmi.Ale zarĂłwno jednych jak i drugich skutecznie rozbudza (mam nadzieje).
Wiecie mo¿e kto bêdzie w ten weekend? Ktoœ pisa³ o planach obsady programów tvn24, mo¿e wiêcej szczegó³ów...

[ Dodano: Sro Sie 22, 2007 9:12 am ]
Halo,jest tam kto?
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

no Âładnie Pan Jareczek na urlopie i jego wÂątek zdechÂł... a gdzie te wszytkie fanki co piszczaÂły, Âże bĂŞdÂą pisaĂŚ nawet ja Go nie bĂŞdzie... :spiewa:
cudnego dnia :D
Mikiska
Początkujący
Początkujący

No nareszcie. Myœla³am, ¿e mamy teraz przerwê dwa tygodnie. Swoj¹ drog¹ mo¿e faktycznie nasza g³ówna inspiracja to postaÌ p.KuŸniara w telewizorze. A mo¿e byœmy tak na te dwa tygodnie znalaz³y sobie jakiœ zbli¿ony, zastêpczy temat?

[ Dodano: PiÂą Sie 24, 2007 2:57 pm ]
na ten przyk³ad:"có¿ to akurat Pan Jarek porabiaÌ mo¿e na wakacjach"
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mikiska pisze:na ten przyk³ad:"có¿ to akurat Pan Jarek porabiaÌ mo¿e na wakacjach"
Ja mam koncepcjĂŞ... Pan Jarek pojechaÂł do domu do Bielawy i wstaje codziennie rano przed 6... Âżeby wysÂłaĂŚ maila do poranka, jakiÂś Pan Jarek z Bielawy co rano przesyÂła wieÂści pogodowe :) sÂą tam czasem wstawki o Zubilewiczu, raczej nieco zgryÂźliwe wiĂŞc wnoszĂŞ, Âże to Pan J albo jakiÂś podszywacz :)
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

ByĂŚ moze tak myÂśle, ze On jest do tego zdolny
Jutro sie okaze kto go zastapi w weekend
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ja niestety nie bĂŞdĂŞ mogÂła oglÂądaĂŚ poranka w ten weekend... ale liczĂŞ na Was, Âże nic ciekawego mnie nie ominie :rydzyk: i jakieÂś capsiki ewentualnie poproszĂŞ :D
ciekawe kto bĂŞdzie... jak serwis bĂŞdzie czytaÂł KrzyÂś to koniecznie info o kolorze krawacika:)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

W ten weekend nie bĂŞdzie KuÂźniara. Ma urlop.
Annie
Początkujący
Początkujący

Post autor: Annie »

Hmm Anita w weekendowym Poranku :mhm: zamiast Jarka ;( , narazie poczÂątek zobaczymy jak siĂŞ sytuacja rozwinie :)

Tak sobie pomyÂślaÂłam Âże bardzo brakuje Jarka i skomentowania ostatnich wydarzeĂą politycznych, np posiedzenia sejmu z ciÂągÂłymi przerwami czy przygody z windÂą :lol:
:lol: :lol: oj komentarz na pewno byÂłby super!
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Ja zdecydowanie wolê p.Jarka. Nieujmuj¹c oczywiœcie p.Anicie z profesjonalizmu, dla mnie jest za powa¿na. A propos pos³a £y¿wiùskiego w windzie, niestety tylko mo¿emy przypuszczaÌ ile by³oby œmiechu, gdyby komentowa³ to wydarzenie p. Jarek. Nie jest jednak tak Ÿle, bo ju¿ prawie tydzieù min¹³, jeszcze jeden i koniec urlopu. (chyba)
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

wrĂłciÂłam :):):) jejuÂś ale mi siĂŞ zalegoÂści porobiÂły :):) Âżeby nie byÂło Lenka jestem i bĂŞdĂŞ komentowaÂła nawet jak Pana Jarka nie ma :):) kurcze Anitka dzisiaj jakas taka nie w sosie byÂła, czy cosik.. ehh szkoda.. ja juÂż nie mogĂŞ doczekaĂŚ siĂŞ jak wrĂłci Pan Jarek bo, Âże wrĂłci to nie mam najmniejszych wÂątpliwoÂści :):)
kania37
Nowicjusz
Nowicjusz

zycie romantyczne pana J.

Post autor: kania37 »

W najnowszej "Pani" jest artykuÂł o rĂłznych facetach i jednym z bohaterĂłw jest Pan Jarek K.
I tam jest infiormacja, Âże w maju siĂŞ zakochaÂł. I Âże narzeczonej buÂłki kupuje... I Âże zakochany jest bardzooooooooooo.........:( :lol:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Kania, coÂś Ty????... nie niom niemoÂżliwe :) muszĂŞ o tym przeczytaĂŚ :D weÂź Nam Âładnie skopiuj i wklej to sobie wszyscy poczytamy :)
Mikiska
Początkujący
Początkujący

No i tym sposobem Kania rozwiaÂła wszystkie nasze wÂątpliwoÂści :D
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

oj tam jak przeczytam w "Pani" to uwierzĂŞ :):):) ale wiedziaÂłam, Âże kobieta z Panem Jarkiem b ĂŞdzie miaÂła raj na ziemi :)
ODPOWIEDZ