mks pisze:Te modyfikacje troche pomiesza³y szyki Polsatowi.. teraz Kiepscy bêd¹ walczyÌ z M jak mi³oœc.. wygra oczywiœcie tasiemiec, ale sitcom tak¿e nie polegnie wró¿e ogl¹dalnoœÌ Kiepskich na dobrym 3mln poziomie.. co do "I kto tu rzadzi" chyba dopiero w listopadzie bêd¹ nowe odcinki choÌ mo¿liwe, ¿e wsadz¹ ten serial w pi¹tek o 20.. a o 20.30 dopiero kino familijne..
"Tylko mi³oœÌ" ma byÌ wielkim przebojem, Nina zapewne chce z tego serialu zrobiÌ drugie "M jak miloœc" i mo¿e jej sie uda.. chyba, ze tak jak mówisz TVP2 wstawi czwarte "M jak mi³oœc" jej udzialy wtedy wzrosn¹ kosmicznie.. straci TVN bardzo.. bo najwy¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ W11 generuje w³aœnie w srody i czwartki
Jakoœ mnie (znowu) bawi¹ te twoje przewidywania, wró¿by i tak w ogóle
Ogl¹dalnoœÌ "Kiepskich" na poziomie 3 milionów w czasie "M jak mi³oœÌ" to jakiœ (totalny) absurd - zwykle widowniê wynosz¹c¹ w porywach 4 mln osób osi¹gali w œrody, gdy w³aœnie g³ównych ich konkurentem by³o W11 (a i tak docu-crime TVNu nie zawsze notowa³ wy¿szych wyników ni¿ sitcom Polsatu). Zreszt¹ ten drugi tytu³ w starciu z MJM mia³ stale conajmniej 6 puntków ratingowych, serial "Dwójki" w poniedzia³ki i wtorki z udzia³ami na poziomie ponad 50 proc. deklasowa³ i TVN (15 proc. udzia³ów - ponad 2 miliony "ogl¹daj¹cych") i stacjê Solorza (wyniki s³absze ni¿ komercyjny konkurent).
ZakÂładajÂąc, Âże MJM w Âśrody i czwartki bĂŞdzie cieszyÂło siĂŞ podobnym zainteresowaniem co w poniedziaÂłki i wtorki .. no, no :o
"W11" z pocz¹tku sporo straci, zyska raczej "Na Wspólnej" - dotychczas w poniedzia³ki i wtorki potrafi³a przyciagn¹Ì wiêcej ludzi, a ci w sporej czêœci zwyczajnie z "Dwójki" prze³¹czali siê na TVN.
Drugie "M jak mi³oœÌ" z "Tylko mi³oœÌ"? Dobry ¿art! Zapowiada siê druga ju¿ zmiana pory emisji serialu (zapewne godz. 21:00 w œrody), bo skoro uciekli ze œrody na czwartek przed MJM to nowym ruchem (jako, ¿e MJM przygotuje znakomicie pasmo pod Barwy szczêœcia) musi byÌ krok kolejny
W ogóle jesienna ramówka Polsatu rozczarowuje. Mia³o byÌ mnóstwo nowoœci, a naprawdê produkcji NOWYCH w³asnych s¹ ("jedynie") cztery: "Ekipa", "Tylko mi³oœÌ", "Wojna i pokój" oraz "Dzieù Kangura" (wobec czterech TVNowych, nie piszê, ¿e LEPSZYCH).
"Ekipa" mo¿e rzeczywiœcie rz¹dziÌ t¹ jesieni¹, ale reszta? Na dzieù dzisiejszy niewiadomo co z "Tylko mi³oœÌ", miliony nie w³¹cz¹ "przeboju" M³ynarskiej.
W TVNie wiĂŞkszy spokĂłj i moim zdaniem szansa na spore zwyciĂŞstwo: szĂłsty "Taniec z gwiazdami" ma szansĂŞ na rekordowe rezultaty (w przeciwieĂąstwie do JOÂŚ, Kuszewski w show nie wystÂąpi), na conajmniej dobre - mogÂą liczyĂŚ "TwarzÂą w twarz" i "YOU CAN DANCE"! TakÂże nowe odcinki "Szymona" nie przejdÂą bez echa. Codzienne "DzieĂą Dobry TVN" z ex-gwiazdami TVP2 poprawi wyniki TVNu znaczÂąco (zwÂłaszcza od godz. 9., dotÂąd 3 proc. "WykrĂŞĂŚ numer").
Na razie tyle