arczi pisze:A ktoÂś jeszcze pamiĂŞta, kiedy siĂŞ pokazaÂła jako reporterka ostatni raz
Naprawdê trudne pytanie :mhm: Najbardziej to pamiêtam Jej powrót sprzed Stadionu X lecia :tanczy: A póŸniej jak mnie nie by³o to mia³a relacjê sprzed Jeziorka..tak¿e to za Waszej bytnoœci musia³a byc chyba ostatni raz :aniol:
arczi pisze:PóŸniej Ty wróci³eœ i okaza³o siê, ¿e Joasie przenieœli do PzP
Ale ja w tym nie maczaÂłem palcĂłw :nie: PrzysiĂŞgam :rydzyk:
DziÂś nie widziaÂłem Joasi krzÂątajÂącej siĂŞ po studio, ale zapewne przygotowuje juÂż PzP
A ja widzialem :tanczy: Jest tam w tle,w 3 rzedzie :tanczy: Pewnie siĂŞ tak schowaÂła ÂżebyÂśmy Jej nie zuawaÂżyli ale Jej siĂŞ nie udaÂło :tanczy: :aniol:
Maxxxie, twĂłj obecny avatar jest Âźle wykadrowany. Odbiera caÂły wdziĂŞk Joasiowej buzi.
P.S. Wróci³em w nocy znad morza, a rano od razu do pracy. Potrzebujê trochê czasu na przeczytanie zaleg³ych stron tematu. Ale zd¹¿y³em siê zorientowaÌ, ¿e nasze uczucia do Joanny wystawione s¹ w tym czasie na ciê¿k¹ próbê
Jesli o mnie chodzi tez nie daÂłem rady .. Dobrze ,Âże Joasia wie ,Âże bardzo chciaÂłem
Ja muszĂŞ ÂżyĂŚ z perspektywÂą, Âże jutro jej na pewno nie zobacze
Nie dam rady, ale liczĂŞ na fotorelacje :rydzyk: :rydzyk:
A ja nie widziaÂłem Joasi w sobotĂŞ niedzielĂŞ i dziÂś -i nie jest mi z tym ciĂŞÂżko
Ale Joasi fani siĂŞ trafili
BazczelnoœÌ :ban: Ja czuwa³em przy Joasi w najtrudniejszych momentach w sobote, a Ty to sobie Króliczka kompletnie ola³eœ
Joasia zostaje porzucana coraz to przez kolejnego fana