widzê, ¿e ruch siê zrobi³ w temacie ja "ogl¹da³am" tylko od 5:30 do 6:30 i to g³ównie z ³azienki wiêc dziêki za relacjê... szkoda,¿e ¿adnego capsika nie ma mo¿e coœ arczi (cmok, cmok) albo maxxxx (cmokuœ) coœ ustrzelili i siê podziel¹ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
jutro teÂż pobudka o Âświcie Dorotko a mĂłwiÂłam o 5:30 :hmm: , moÂże coÂś ciekawego CiĂŞ ominĂŞÂło ....x: :devil:
Lenka, to TY mi napisz co siê dzia³o do 6:30 i zobaczymy czy cosik straci³am :) ale wiesz po niedzielnej imprezce, to nie by³am w stanie wstaÌ tak wczeœnie mimo ¿e na pewno warto ale jutro ju¿ od 6:30 na nó¿kach i dzionek zacznê z Jarkiem :):)
w³aœnie.. co to w ogóle ma byc!!! Ja w³¹czam rano TVN24, pe³na radoœÌ, ¿e bêdzie Jarek i znowu œliczny day bêdzie a tu kto?? Kuba :(:(
Kto mi to wytÂłumaczy???
Faktycznie, strasznie siĂŞ wysilili :? O co, to teraz chodzi? Rano jak usÂłyszaÂłam przez sen gÂłos p.Kuby myÂślaÂłam, Âże mi siĂŞ zdaje albo Âśni . Sprawdzali czy nie zapomniaÂł, czy co? grupies i co ja mam Ci biedna pisaĂŚ. A taka juÂż byÂłam zwarta i gotowa.
Jedno jest pewne: jeÂśli raczy siĂŞ pojawiĂŚ przed weekendem, chociaÂż teraz to juÂż tak nakrĂŞcili, Âże ciĂŞÂżko wyczuĂŚ to na pewno nie omieszkam opisaĂŚ najciekawszych powiedzonek . A moÂże teraz bĂŞdÂą na zmianĂŞ jeden dzieĂą jeden, drugi dzieĂą drugi. No ja w kaÂżdym razie, mimi tego, Âże to w ogĂłle bez sensu czekam na 5.30-jutro i na KuÂźniara Pozdrawiam
Jak moje dzieci rano wstaj¹, to pierwsze co robimy to w³¹czamy "Poranek" .Pan KuŸniar to tak¿e ulubieniec moich córek, przede wszystkim 2-letniej Amelki , to lepszy uspokajacz ni¿ Kubuœ czy Miki. .Tak sobie go przypasowa³a, ¿e autenyucznie jak jest kto inny to po prostu nie zwraca na "Poranek" uwagi. Z tego i innych powodów mam nadzieje zobaczyÌ p.Jarka przed sobot¹ jeszcze.
Mikiska pisze:A na KuÂźniara trzeba czekaĂŚ do soboty - jak nic
caÂłe szczĂŞÂście do czwartku... nie napiszĂŞ tylko, bo aÂż... ale warto byÂło... JarosÂław fryzurkĂŞ ma dziÂś takÂą fajowÂą ja na tym z zdjeciu z tv fakt i juz chyba wczuÂł siĂŞ temat po urlopie Mikiska czekamy na newsy bo ja juÂż do pracy muszĂŞ lecieĂŚ...
pozdrowionka
p.s. Mikiska to od Myszki Miki czy od miski :mhm: :rozglada:
No proszĂŞ, ciekawe czym nas jeszcze zaskoczÂą .Bo nie ukrywam dzisiaj rano byÂłam zaskoczona (miÂło). No, fryzurka jak siĂŞ patrzy.
Wczoraj p. Jakub znĂłw przeczytaÂł mĂłj mail ws. pogody, a KuÂźniar nie chce czytaĂŚ. Chyba siĂŞ przerzucĂŞ
Lenamikiska to od mikisa, na mojego Âślubnego tak woÂłajÂą, bo czĂŞsto wyjeÂżdÂża do Grecji
Pozdrawiam