Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: Z playbacku teÂż jest miÂło oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ , ale na Âżywo to jest inna bajka :tanczy:
..bardzo to dwuznacznie brzmi :szalony:
..szkoda Âże w tym drugim znaczeniu nigdy nie oglÂądaÂłem Agatki ;(
No jak Black sobie musi nagrywaĂŚ Poranki , Âżeby obejrzeĂŚ AgatkĂŞ , to siĂŞ ucieszyÂł , Âże w koĂącu mĂłgÂł serwis obejrzeĂŚ na Âżywca :D !! A jak jÂą widziaÂł w realu na Âżywo , to nic nie z tym nie zrobiÂł :devil: A teraz ona mu uciekÂła do Warszawy :spiewa: !! :devil:
..ale wysz³a na jaw kolejna nowa umiejêtnoœÌ dziennikarska Agatki-redaktorki :tanczy:
..mianowicie umiejêtnoœÌ przerywania :lol2:
..gdy okolicznoœÌ do tego zmusza :lol2:
Ale bym wola³ jej umiejêtnoœÌ rozwijania obserwowaÌ :neutral: !! :plus:
..czemu niestety :?: :D
..nie jest taka zÂła :D
..tylko trzeba jÂą polubiĂŚ :lol2:
Jest ''trochĂŞ'' za duÂża jak na filigranowÂą AgatkĂŞ i ma dziwny kolor ;) Ale to moÂże ''zasÂługa'' tego dziwnego studia :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Agatka nabiera doÂświadczenia prezenterskiego. ;) DziÂś uÂśmiech na poczÂątek i koniec bez uciekania wzrokiem :brawa: Pantofelki grzecznie na stopkach :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nie uwaÂżacie, Âże Agata byÂła wczoraj szaÂłowa? :tanczy: W tych rĂłtkich serwisach i w tym dÂługim :P StrĂłj, zapowiedzi, sposĂłb prowadzenia - wszystko wyglÂądaÂło i brzmiaÂło tak jak naleÂży :brawa: W sobotĂŞ teÂż byÂło dobrze, za wyjÂątkiem tej rozmowy o meczu, ktĂłry Agata myÂślaÂła, Âże siĂŞ jeszcze nie skoĂączyÂł i zadaÂła pytanie o piÂłkĂŞ w grze, kiedy ona byÂła juÂż poza boiskiem ;) Ale tak oprĂłcz tego to byÂła rewelacja :tanczy:
PiĂŞknie wczoraj i w sobotĂŞ wypadÂła :) A wczoraj w przeciwieĂąstwie do soboty nie zapomniaÂła ÂżyczyĂŚ nam spokojnej nocy :)

Ne wiem jak wy, ale ja jeszcze chcĂŞ oglÂądaĂŚ AgatĂŞ :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Agatka nabiera doÂświadczenia prezenterskiego. ;) DziÂś uÂśmiech na poczÂątek i koniec bez uciekania wzrokiem :brawa:
Tylko , ¿ebym siê nie uzale¿ni³ od tych uœmiechów na dobranoc , bo jak mi kiedyœ nie dostarcz¹ na tacy , to nie bêdê móg³ zasn¹Ì :( :!! :rydzyk:
epsztajnek pisze:Pantofelki grzecznie na stopkach :lol:
WypÂłoszyliÂśmy AgatkĂŞ naszymi nieskrywanymi pragnieniami oglÂądania jej bosych stopek :P !! :lol2:
}{ypnosea pisze:Nie uwaÂżacie, Âże Agata byÂła wczoraj szaÂłowa? :tanczy:
AÂż chciaÂłoby siĂŞ wrzeszczeĂŚ , Âże jak zawsze :lol2: !! WÂłaÂściwie to nie widzĂŞ powodĂłw , dla ktĂłrych miaÂłbym tego nie robiĂŚ :lol2: !!!!!!!!!!

ZnĂłw Âśmig - mig ; temat po temacie ; krĂłtko , zwiĂŞÂźle i na temat , bez wzlotĂłw i upadkĂłw , tylko caÂły czas na najwyÂższym poziomie prezentowaÂła nam to , przygotowaÂła :brawa !!

A tak w ogĂłle ,to kiedy zobaczyÂłem AgatkĂŞ wczoraj to nie wiem czemu od razu pomyÂślaÂłem , Âże }{ypnosea bĂŞdzie zadowolona ze stroju Agatki :devil: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

}{ypnosea pisze: PiĂŞknie wczoraj i w sobotĂŞ wypadÂła :) A wczoraj w przeciwieĂąstwie do soboty nie zapomniaÂła ÂżyczyĂŚ nam spokojnej nocy :)
..w sobotĂŞ po materiale z FotygÂą powiedziaÂła: 'tanecznie - nie ÂśpiewajÂąco koĂączymy ten serwis' :lol2:
..pó³noc to taka taneczna godzina :lol2:
..ale w sobotĂŞ niestety przyszÂło Agatce siedzieĂŚ w pracy :D

..no i faktycznie nie powiedziaÂła dobranoc ;(
..ale wczoraj juÂż tak :lol2:
..i od razu spaÂło siĂŞ spokojnie - czyli tak jak ÂżyczyÂła Agatka :racja: :*
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Agatka nabiera doÂświadczenia prezenterskiego. ;) DziÂś uÂśmiech na poczÂątek i koniec bez uciekania wzrokiem :brawa:
Tylko , ¿ebym siê nie uzale¿ni³ od tych uœmiechów na dobranoc , bo jak mi kiedyœ nie dostarcz¹ na tacy , to nie bêdê móg³ zasn¹Ì :( :!! :rydzyk:
..marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy :devil:
..przecieÂż my juÂż jesteÂśmy uzaleÂżnieni :lol2:
..i sÂądni kiedy z tego powodu nie posiadamy siĂŞ z radoÂści :jupi:
..i niestety sÂą teÂż dni kiedy bardzo cierpimy ;(

..ale na razie siĂŞ cieszmy :lol2:
..jest dobrze :lol2:
}{ypnosea pisze:A tak w ogĂłle ,to kiedy zobaczyÂłem AgatkĂŞ wczoraj to nie wiem czemu od razu pomyÂślaÂłem , Âże }{ypnosea bĂŞdzie zadowolona ze stroju Agatki :devil: ??
..mi teÂż siĂŞ podobaÂła :lol2:
..tak jak przypuszczaÂłem w normalnym studio bĂŞdzie siĂŞ przentowaĂŚ lepiej i tak byÂło :lol2:
marcinkowsky pisze:ZnĂłw Âśmig - mig ; temat po temacie ; krĂłtko , zwiĂŞÂźle i na temat , bez wzlotĂłw i upadkĂłw , tylko caÂły czas na najwyÂższym poziomie prezentowaÂła nam to , przygotowaÂła :brawa !!
..wszystko juÂż byÂło perfekcyjnie :brawa:
..jak zaplanowane tak z pewnoÂściÂą poszÂło :brawa:
..szkoda ¿e tylko dwa razy mia³a Agatka mo¿liwoœÌ zapowiedzenia doœÌ 'luŸnych' tematów ;)
..o winobraniu w Zielonej GĂłrze i tym hangarze w Chinach ;)
..bo poza tym to powaga dominowaÂła :]

..ale kim byÂśmy byli jakby nam siĂŞ Agatka powaÂżna nie podobaÂła :?: :lol2:
..kiedy jest powaÂżna to nabieram do niej dystanu :lol2:
..a kiedy zaczyna siĂŞuÂśmiechaĂŚ to czujĂŞ siĂŞ jakbym jÂą znaÂł od wiekĂłw :)
}{ypnosea pisze:Ne wiem jak wy, ale ja jeszcze chcĂŞ oglÂądaĂŚ AgatĂŞ :tanczy:
..czekam juÂż od wczoraj - od pĂłlnocy na AgatkĂŞ :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Black Jack '62 pisze:A tu siê dzisiaj okazuje, ¿e najbardziej sposób bycia Agatki mnie rozczula i zachwyca równoczeœnie :racja: :racja: Ten jej jednoczeœnie dystansik i spoufalenie siê z widzem poprzez czu³e spojrzenia i uœmiechy :) Ta jej delikatnoœÌ, naturalnoœÌ, kontra chwilowa wynios³oœÌ :) Ta pieczo³owitoœÌ i starannoœÌ a jednoczeœnie zniewalaj¹cy luz i swoboda :racja: Jej miny te¿ s¹ zbudowane na zasadzie kontrastu: jedne takie powa¿ne, które mo¿na przypisaÌ roztropnej kobiecie, inne znowu ukazuj¹ rozpieszczone dziecko, a jeszcze inne zuchwa³¹, zadziorna, tudzie¿ wprost przeciwnie nieœmia³¹ dzierlatkê :racja: notka wszystko to widzisz, i co najwa¿niejsze dokumentujesz :*
Ojej :o Naprawdê? :D Znowu mnie przyt³aczasz i stresujesz przypisuj¹c tak wielk¹ odpowiedzialnoœÌ i zas³ugi :lol2: Tak mi siê lekko i zwinnie robi³o do tej pory capsy, a teraz muszê ¿yÌ ze œwiadomoœci¹ tego, ¿e dokonuje takiego wielkiego dzie³a! :lol2: Dobrze, ¿e wczoraj tego fragmentu nie dojrza³am, to przynajmniej o jeden dzieù d³u¿ej ¿y³am w tej nieskêpowanej t¹ wielk¹ odpowiedzialnoœci¹ œwiadomoœci :lol2:

Z dr¿¹cymi rêkoma wklejam zatem capsy z dwóch krótkich serwisów :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jeÂśli chodzi o marynarĂŞ, to stwierdziÂłam, Âże dobrze prezentuje siĂŞ z bliska, a gorzej z daleka :devil: ZaÂś, jeÂśli o kwestie merytoryczne idzie, to faktycznie tutaj bez zarzutĂłw :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ojej :o Naprawdê? :D Znowu mnie przyt³aczasz i stresujesz przypisuj¹c tak wielk¹ odpowiedzialnoœÌ i zas³ugi :lol2: Tak mi siê lekko i zwinnie robi³o do tej pory capsy, a teraz muszê ¿yÌ ze œwiadomoœci¹ tego, ¿e dokonuje takiego wielkiego dzie³a! :lol2: Dobrze, ¿e wczoraj tego fragmentu nie dojrza³am, to przynajmniej o jeden dzieù d³u¿ej ¿y³am w tej nieskêpowanej t¹ wielk¹ odpowiedzialnoœci¹ œwiadomoœci :lol2:
noteczko :* !! Twoje zasÂługi sÂą ogromne ale tym co pisze Black siĂŞ nie przejmuj tam mocno :lol2: !! PrzecieÂż wszyscy juÂż wiedzÂą , Âże Black jak wpadnie w trans to zaczyna patrzeĂŚ z perspektywy dziecka i zawsze wszystko wyolbrzymia :lol: !! Albo jak "ruski" :devil: !!
Nas sÂłuchaj :) !! My to zawsze (no prawie :lol2: ) nerwy na wodzy i spokĂłj w pogotowiu :lol2: !!
Z dr¿¹cymi rêkoma wklejam zatem capsy z dwóch krótkich serwisów :lol2:
No ale podczas ich wykonywania to chyba ani przez sekundê r¹czka siê Tobie nie zachwia³a :lol2: ?? K³aniam siê nisko i dziêkujê za capsy :lol2: !!WidaÌ w nich i œwietn¹ jakoœÌ i furmankê dok³adnoœci :brawa: Przede wszystkim jednak ogrom urody Agatki :jupi: !!
..przecieÂż my juÂż jesteÂśmy uzaleÂżnieni :lol2:
..i sÂądni kiedy z tego powodu nie posiadamy siĂŞ z radoÂści :jupi:
..i niestety sÂą teÂż dni kiedy bardzo cierpimy ;(

..ale na razie siĂŞ cieszmy :lol2:
..jest dobrze :lol2:
obi -jak mo¿e byÌ dobrze , kiedy Agatki nie ma z nami > ?? Dobrze , to bêdzie jak Agatka bêdzie przynajmniej co pó³ godziny w tvn24 :lol2: !!
..szkoda ¿e tylko dwa razy mia³a Agatka mo¿liwoœÌ zapowiedzenia doœÌ 'luŸnych' tematów ;)
..o winobraniu w Zielonej GĂłrze i tym hangarze w Chinach ;)
..bo poza tym to powaga dominowaÂła :]

..ale kim byÂśmy byli jakby nam siĂŞ Agatka powaÂżna nie podobaÂła :?: :lol2:
..kiedy jest powaÂżna to nabieram do niej dystanu :lol2:
..a kiedy zaczyna siĂŞ uÂśmiechaĂŚ to czujĂŞ siĂŞ jakbym jÂą znaÂł od wiekĂłw :)
Gdyby by³o coœ , co by nam siê w Agatce nie podoba³o , to byœmy prawa nie mieli mieniÌ siê jej fanami :lol2: !! No , a kiedy Agatka zaczyna³a mówiÌ o winie , pewnie wziê³a j¹ ochota na ma³¹ lampkê na i za zdrowie za ......... powiedzmy ....... za 4650 dolarów :lol2: !! Ale to ju¿ na pewno nie to zielonogórskie :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Ojej :o Naprawdê? :D Znowu mnie przyt³aczasz i stresujesz przypisuj¹c tak wielk¹ odpowiedzialnoœÌ i zas³ugi :lol2: Tak mi siê lekko i zwinnie robi³o do tej pory capsy, a teraz muszê ¿yÌ ze œwiadomoœci¹ tego, ¿e dokonuje takiego wielkiego dzie³a! :lol2: Dobrze, ¿e wczoraj tego fragmentu nie dojrza³am, to przynajmniej o jeden dzieù d³u¿ej ¿y³am w tej nieskêpowanej t¹ wielk¹ odpowiedzialnoœci¹ œwiadomoœci :lol2:
noteczko :* !! Twoje zasÂługi sÂą ogromne ale tym co pisze Black siĂŞ nie przejmuj tam mocno :lol2: !! PrzecieÂż wszyscy juÂż wiedzÂą , Âże Black jak wpadnie w trans to zaczyna patrzeĂŚ z perspektywy dziecka i zawsze wszystko wyolbrzymia :lol: !! Albo jak "ruski" :devil: !!
Nas sÂłuchaj :) !! My to zawsze (no prawie :lol2: ) nerwy na wodzy i spokĂłj w pogotowiu :lol2: !!
..no nie wiem :?:
..ale Black ostatnio wydaje mi siĂŞ jako rodowity Poznaniak bardzo duÂżo przeszedÂł :lol2:
..moÂżna nawet stwierdziĂŚ Âże wiĂŞcej niÂż my wszyscy razem wziĂŞci :lol2:
..ale to nie przeszkodziÂło mu a nawet pomogÂło w sprecyzowaniu bardzo sÂłusznych wnioskĂłw :lol2:
..wnioskĂłw na temat naszej fascynacji AgatkÂą :tanczy:
..nazwaÂł rzeczy po imieniu z zadziwiajÂącÂą prostotÂą i trafnoÂściÂą :brawa:
No ale podczas ich wykonywania to chyba ani przez sekundê r¹czka siê Tobie nie zachwia³a :lol2: ?? K³aniam siê nisko i dziêkujê za capsy :lol2: !!WidaÌ w nich i œwietn¹ jakoœÌ i furmankê dok³adnoœci :brawa: Przede wszystkim jednak ogrom urody Agatki :jupi: !!
..a jak tak caÂły czas niewyraÂźnie zaglÂądam tu i czekam na capsÂątka z podsumowania dnia i.. :rozglada:
..i czyÂżby miaÂło ich nie byĂŚ :rozglada:
obi -jak mo¿e byÌ dobrze , kiedy Agatki nie ma z nami > ?? Dobrze , to bêdzie jak Agatka bêdzie przynajmniej co pó³ godziny w tvn24 :lol2: !!
..hehe :P
..no pewnie - ale to znaczyÂło by Âże nawet na kwadrans nie mogÂłaby opuÂściĂŚ studia :lol2:
..a my przecieÂż caÂły czas jeszcze liczymy na zobaczenie Agatki-reporterki :tanczy:
Gdyby by³o coœ , co by nam siê w Agatce nie podoba³o , to byœmy prawa nie mieli mieniÌ siê jej fanami :lol2: !! No , a kiedy Agatka zaczyna³a mówiÌ o winie , pewnie wziê³a j¹ ochota na ma³¹ lampkê na i za zdrowie za ......... powiedzmy ....... za 4650 dolarów :lol2: !! Ale to ju¿ na pewno nie to zielonogórskie :lol:
..na pewno z okazji udanego debiutu wypiÂła tyle toastĂłw Âże.. :red:
..ehh..no Âże nie ÂściĂŞÂło jej z nĂłg :lol:
..ale na pewno rozjaÂśniÂło w umyÂśle :lol:

..ehh..co my znĂłw za insynuacje tworzymy :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Black tÂłumaczy fascynacjĂŞ, a Wy prĂłbujecie przetÂłumaczyĂŚ Blacka :devil: Zobaczymy jak prace nad tÂłumaczeniem potoczÂą siĂŞ dalej? :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..a jak tak caÂły czas niewyraÂźnie zaglÂądam tu i czekam na capsÂątka z podsumowania dnia i.. :rozglada:
..i czyÂżby miaÂło ich nie byĂŚ :rozglada:
SÂą, sÂą :D Ale mam dziÂś ciĂŞÂżki psychicznie dzieĂą i wszystko idzie mi o dwa razy wolniej ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Przegl¹d prasy jutrzejszej - takie ma³e ''proroctwo'' :lol2: Od x czasu s³owo kojarzy mi siê z Agat¹ :lol2: Ale ona sama g³osz¹ca ''proroctwa'' to zdecydowana nowoœÌ :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Black tÂłumaczy fascynacjĂŞ, a Wy prĂłbujecie przetÂłumaczyĂŚ Blacka :devil: Zobaczymy jak prace nad tÂłumaczeniem potoczÂą siĂŞ dalej? :devil:
..i o ile to pierwsze jest oczywiste i zrozumiaÂłe jak 2x2..tak to drugie trudne jak chiĂąska pisownia :devil:
not that kind pisze: SÂą, sÂą :D Ale mam dziÂś ciĂŞÂżki psychicznie dzieĂą i wszystko idzie mi o dwa razy wolniej ;)
..muaaaa :*
..tyle na nie czekaÂłem a teraz i tak trudno mi jest siĂŞ z nimi oswoiĂŚ :szalony:
Przegl¹d prasy jutrzejszej - takie ma³e ''proroctwo'' :lol2: Od x czasu s³owo kojarzy mi siê z Agat¹ :lol2: Ale ona sama g³osz¹ca ''proroctwa'' to zdecydowana nowoœÌ :lol2:
..dla nas to wszystko jest nowe i rĂłwnie fascynujÂące :tanczy:
..wy z PawÂłem wielokrotnie robiÂłyÂście te 'przeglÂądy' wiĂŞc juÂż jesteÂście przyzwyczajone :lol2:
..a my dopiero ze wszystkim siĂŞ oswajamy :lol2:
..no i tu rodzi siê pytanie czy Agatka czêœciej bêdzie pojawiaÌ siê w Porankach czy por¹ zdecydowanie bardziej póŸn¹ :mhm:

..juÂż nawet zresztÂą o to nie pytam..a o to - kiedy znowu :?: :rydzyk:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ale Black ostatnio wydaje mi siĂŞ jako rodowity Poznaniak bardzo duÂżo przeszedÂł :lol2:
..moÂżna nawet stwierdziĂŚ Âże wiĂŞcej niÂż my wszyscy razem wziĂŞci :lol2:
..ale to nie przeszkodziÂło mu a nawet pomogÂło w sprecyzowaniu bardzo sÂłusznych wnioskĂłw :lol2:
..wnioskĂłw na temat naszej fascynacji AgatkÂą :tanczy:
..nazwaÂł rzeczy po imieniu z zadziwiajÂącÂą prostotÂą i trafnoÂściÂą :brawa:
Mo¿e i masz racjê :lol2: Ale wci¹¿ jeszcze nikt nie wymysli³ nowej nazwy dla w¹tku :mhm: !! Jak Black mia³ tak¹ wenê , to móg³ od razu przelaÌ j¹ na tytu³ :lol2: !! Bo ja to coœ ostatnimi czasy nie mogê mysli zebraÌ do kupy :szalony: !! Nastawiony jestem jedynie na odbiór , odbiór , odbiór i jeszcze raz odbiór :szalony: !! A ¿eby z siebie coœ dawaÌ , to z tym znacznie gorzej :szalony: !!

..no pewnie - ale to znaczyÂło by Âże nawet na kwadrans nie mogÂłaby opuÂściĂŚ studia :lol2:
..a my przecieÂż caÂły czas jeszcze liczymy na zobaczenie Agatki-reporterki :tanczy:
Ma siĂŞ rozumieĂŚ :lol2: !! CaÂły czas liczymy jeszcze na zobaczenie Agatki na plaÂży :tanczy: !! :szalony: Teraz to rajczej juÂż szansa realna w przypadku tylko jakiegoÂś egzotycznego wypadu za granice :lol2: !! :szalony:
..muaaaa :*
..tyle na nie czekaÂłem a teraz i tak trudno mi jest siĂŞ z nimi oswoiĂŚ :szalony:
CzĂŞÂściej zaczĂŞli belki informacyjne rzucaĂŚ :lol2: !! I faktycznie capsy sÂą wĂłwczas mniej rozjaÂśnione :D Ajjjjhhh :szalony: No kiedy Agatka mĂłwi o winobraniu to aÂż oczy zaczynajÂą jej jeszcze bardziej bÂłyszczeĂŚ :szalony: !!
..no i tu rodzi siê pytanie czy Agatka czêœciej bêdzie pojawiaÌ siê w Porankach czy por¹ zdecydowanie bardziej póŸn¹ :mhm:

..juÂż nawet zresztÂą o to nie pytam..a o to - kiedy znowu :?: :rydzyk:
Ju¿ :szalony: !! Natychmiast :plus: Bez ró¿nicy gdzie i o której , tylko ma byÌ :plus: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Uda³o siê znaleŸÌ kompromis... czêœciowy co prawda, ale osi¹gniêty :lol: Nie muszê ani ja, ani nikt inny wnosiÌ o sprawê rozwodow¹ :lol: Bêdzie mia³ zatem mi kto gotowaÌ obiady i bêdê mia³ w chwilach s³aboœci w dalszym ci¹gu do kogo siê przytuliÌ :lol2: Chocia¿ perspektywa przytulania siê do szklanego ekranu, jako szczególnie poni¿aj¹c¹ nigdy siê nie jawi³a :lol2:

I od razu, tak bez brzemienia grzechu zdrady (choÌ tylko myœlowej :lol2: ), ³atwiej jest mi oddaÌ pasji wszystko, co tylko mogê, bez koniecznoœci w tym samym czasie bycia œwiadkiem wpadania w ''szewsk¹ pasjê'' mojej wspó³domowniczki :lol:
Jest jednak rzecz¹ ca³kiem niemo¿ebn¹, ¿eby choÌ na chwilê wy³amaÌ siê spod s³odkiego zwyczaju Agatty wdziêcznego panowania :) Tote¿ ca³y czas usilnie pracujê nad tym, a¿eby kompromis pog³êbiaÌ :szalony: Kiedy Agatta znika z pola widzenia, jego uzyskanie wydaje siê byÌ bardziej realnym :lol2: Widzicie sami, i¿ zmagam siê z ogromnym dylematem... :lol2:

SÂłowo na i o niedzieli, a dokÂładniej jej ostatnich godzinach :lol2:
Wczoraj doszedÂłem do wniosku, iÂż Black powinien lubiĂŚ blueboxowe serwisy :lol2: W blueboxie ma bowiem AgattĂŞ razem z AnitÂą :lol:

Co ciekawe, w tym, jak to okreœlamy umownie dziwnym studio, Agatta i wszystko, co ma z ni¹ zwi¹zek przybiera intensywniejszych barw :lol2: Zaskoczy³a mnie jednak wczoraj w serwisie intensywnoœÌ jej szminki :lol2: Która myœla³em, i¿ tylko w dziwnym studio cechuje owa intensywnoœÌ :lol2: IntensywnoœÌ kosmetyków, dodam, z któr¹ do tej pory nie mieliœmy stycznoœci :D Gotów by³em pod¹¿yÌ w œlad za Agatt¹, by tej intensywnoœci (z ust zw³aszcza) pomóc jej siê pozbyÌ :lol2: Có¿ brak wyczucia estetyki naturalnego piêkna przejawia owa osoba, profanuj¹ca pierwotne piêkno Agatty na naszych oczach? :o
Na szczêœcie (choÌ, a¿eby byÌ szczerym napiszê niestety ;( ) oby³o siê bez koniecznoœci mojej ingerencji i kolor szminki powoli wydawa³ siê bledn¹Ì :lol2: Bez koniecznoœci mojej pomocy... a, ¿eby nie rozj¹trzaÌ BJ'a, nie napiszê, ¿e byÌ mo¿e przy pomocy... samej Agatty oczywiœcie :lol2:
Gdyby byÂło coÂś , co by nam siĂŞ w Agatce nie podobaÂło , to byÂśmy prawa nie mieli mieniĂŚ siĂŞ jej fanami :lol2: !!
Jest jedna rzecz, która nie podoba mi siê w niej :] Mianowicie jej kobieca umiejêtnoœÌ zniewalania i usidlania nawet statecznych do niedawna mê¿czyzn :szalony:
No , a kiedy Agatka zaczyna³a mówiÌ o winie , pewnie wziê³a j¹ ochota na ma³¹ lampkê na i za zdrowie za ......... powiedzmy ....... za 4650 dolarów :lol2: !! Ale to ju¿ na pewno nie to zielonogórskie :lol:
Wybacz, ale masz racjĂŞ - wino zielonogĂłrskie smakuje jak bimber :devil: Jak ono miaÂłoby siĂŞ mieĂŚ do szlachetnoÂści naszej Agatty? :lol2:
Ju¿ :szalony: !! Natychmiast :plus: Bez ró¿nicy gdzie i o której , tylko ma byÌ :plus: !!
W dniu na ¿ywo nie ma najmniejszego sensu obecnoœÌ Agatty :nie: Skoro i tak jedna konferencja goni drug¹ :lol2: Chyba, ¿e zapisze siê do szeregów jednej z partii politycznych bior¹cych udzia³ w kampanii :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Uda³o siê znaleŸÌ kompromis... czêœciowy co prawda, ale osi¹gniêty :lol: Nie muszê ani ja, ani nikt inny wnosiÌ o sprawê rozwodow¹ :lol: Bêdzie mia³ zatem mi kto gotowaÌ obiady i bêdê mia³ w chwilach s³aboœci w dalszym ci¹gu do kogo siê przytuliÌ :lol2: Chocia¿ perspektywa przytulania siê do szklanego ekranu, jako szczególnie poni¿aj¹c¹ nigdy siê nie jawi³a :lol2:
Moje najszczersze kondolen......... znaczy siĂŞ gratulacje AluÂś :lol2: !! :devil:
I od razu, tak bez brzemienia grzechu zdrady (choÌ tylko myœlowej :lol2: ), ³atwiej jest mi oddaÌ pasji wszystko, co tylko mogê, bez koniecznoœci w tym samym czasie bycia œwiadkiem wpadania w ''szewsk¹ pasjê'' mojej wspó³domowniczki :lol:
Ojjjhhh nie chce siĂŞ wierzyĂŚ , Âże Agatka moÂże w kimÂś , nawet w zazdrosnej Âżonie , wzbudzaĂŚ takie negatywne emocje , ktĂłre sÂą rozÂładowywane na ukochanym mĂŞÂżusiu :devil: ??
Jest jednak rzecz¹ ca³kiem niemo¿ebn¹, ¿eby choÌ na chwilê wy³amaÌ siê spod s³odkiego zwyczaju Agatty wdziêcznego panowania :) Tote¿ ca³y czas usilnie pracujê nad tym, a¿eby kompromis pog³êbiaÌ :szalony: Kiedy Agatta znika z pola widzenia, jego uzyskanie wydaje siê byÌ bardziej realnym :lol2: Widzicie sami, i¿ zmagam siê z ogromnym dylematem... :lol2:
A idÂź Ty z dala od nas z tym dylematem :x !! :devil: My dylematu nie mamy :)
Gotów by³em pod¹¿yÌ w œlad za Agatt¹, by tej intensywnoœci (z ust zw³aszcza) pomóc jej siê pozbyÌ :lol2: Có¿ brak wyczucia estetyki naturalnego piêkna przejawia owa osoba, profanuj¹ca pierwotne piêkno Agatty na naszych oczach? :o
Na szczêœcie (choÌ, a¿eby byÌ szczerym napiszê niestety ;( ) oby³o siê bez koniecznoœci mojej ingerencji i kolor szminki powoli wydawa³ siê bledn¹Ì :lol2: Bez koniecznoœci mojej pomocy... a, ¿eby nie rozj¹trzaÌ BJ'a, nie napiszê, ¿e byÌ mo¿e przy pomocy... samej Agatty oczywiœcie :lol2:
:lol: PojĂŞcia nie mam w jaki sposĂłb i w jakich okolicznoÂściach Agatka mogÂła pozbywaĂŚ siĂŞ tej szminki :spiewa: !! :lol2:
Gdyby byÂło coÂś , co by nam siĂŞ w Agatce nie podobaÂło , to byÂśmy prawa nie mieli mieniĂŚ siĂŞ jej fanami :lol2: !!
Jest jedna rzecz, która nie podoba mi siê w niej :] Mianowicie jej kobieca umiejêtnoœÌ zniewalania i usidlania nawet statecznych do niedawna mê¿czyzn :szalony:
Ale pomyœl , jakie ¿ycie by³oby nudne ,gdybyœmy nigdy nie poznali Agatki :tanczy: ?? :lol2: Ty pewnie nawet nie mia³byœ o co z ¿on¹ siê k³óciÌ :) !! A my ganialibyœmy z jeszcze wiêkszym impetem za jakimiœ dziewcz¹tkami z reala :lol: !! A tak , to przynajmniej przez te godziny Poranka , czy podsumowania dnia i godziny przesiedziane na forum mog¹ od nas odpocz¹Ì :lol: !!
Wybacz, ale masz racjĂŞ - wino zielonogĂłrskie smakuje jak bimber :devil: Jak ono miaÂłoby siĂŞ mieĂŚ do szlachetnoÂści naszej Agatty? :lol2:
Dlatego wÂłaÂśnie pisaÂłem o winie za tysiÂące dolarĂłw , ktĂłre -gdyby tylko byÂło mnie na nie staĂŚ -otwarÂłbym specjalnie dla Agatki :tanczy: !!
W dniu na ¿ywo nie ma najmniejszego sensu obecnoœÌ Agatty :nie: Skoro i tak jedna konferencja goni drug¹ :lol2: Chyba, ¿e zapisze siê do szeregów jednej z partii politycznych bior¹cych udzia³ w kampanii :lol2:
Jak dobrze pĂłjdzie i sprawy siĂŞ potoczÂą po naszej myÂśli , to moÂże niedÂługo poznamy poglÂądy polityczne Agatki :lol2: !! GdzieÂś tak umiejĂŞtnie przemyci , nie ÂłamiÂąc zasady obiektywizmu dziennikarskiego :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Uda³o siê znaleŸÌ kompromis... czêœciowy co prawda, ale osi¹gniêty :lol: Nie muszê ani ja, ani nikt inny wnosiÌ o sprawê rozwodow¹ :lol: Bêdzie mia³ zatem mi kto gotowaÌ obiady i bêdê mia³ w chwilach s³aboœci w dalszym ci¹gu do kogo siê przytuliÌ :lol2: Chocia¿ perspektywa przytulania siê do szklanego ekranu, jako szczególnie poni¿aj¹c¹ nigdy siê nie jawi³a :lol2:
Moje najszczersze kondolen......... znaczy siĂŞ gratulacje AluÂś :lol2: !! :devil:
..poczekaj al z fajerwerkami :devil:
..na razie tak ci siĂŞ wydaje Âże chociaÂż na chwilĂŞ udaÂło ci siĂŞ wyrwaĂŚ spod panowania Agatki :)
..ale jak ona wrĂłci to znowu bĂŞdzie ci szumieĂŚ w uszach - poza TobÂą nie ma nic :szalony:
Ojjjhhh nie chce siĂŞ wierzyĂŚ , Âże Agatka moÂże w kimÂś , nawet w zazdrosnej Âżonie , wzbudzaĂŚ takie negatywne emocje , ktĂłre sÂą rozÂładowywane na ukochanym mĂŞÂżusiu :devil: ??
..tym bardziej Âże ta sama Âżona niegdyÂś nie postrzegaÂła Agatki jako 'zagroÂżenie' :lol2:
..chyba Âże Al daje jej teraz ku temu powody :?: :devil:
A idÂź Ty z dala od nas z tym dylematem :x !! :devil: My dylematu nie mamy :)
..pospisujĂŞ siĂŞ :devil:
..uporzÂądkuj swoje 'uczucia' i przestaĂą nas zadrĂŞczaĂŚ dylematami :devil:
:lol: PojĂŞcia nie mam w jaki sposĂłb i w jakich okolicznoÂściach Agatka mogÂła pozbywaĂŚ siĂŞ tej szminki :spiewa: !! :lol2:
..na pewno w miĂŞdzyczasie jadÂła kolacjĂŞ i przyjadÂła teÂż przy okazji szminkĂŞ :)
Ale pomyœl , jakie ¿ycie by³oby nudne ,gdybyœmy nigdy nie poznali Agatki :tanczy: ?? :lol2: Ty pewnie nawet nie mia³byœ o co z ¿on¹ siê k³óciÌ :) !! A my ganialibyœmy z jeszcze wiêkszym impetem za jakimiœ dziewcz¹tkami z reala :lol: !! A tak , to przynajmniej przez te godziny Poranka , czy podsumowania dnia i godziny przesiedziane na forum mog¹ od nas odpocz¹Ì :lol: !!
..pozwolĂŞ sobie tego nie komentowaĂŚ :devil:
..moje Âżycie prywatne zostawiam w drugim pokoju w ktĂłrym komputer nie stoi :lol2:
Jak dobrze pĂłjdzie i sprawy siĂŞ potoczÂą po naszej myÂśli , to moÂże niedÂługo poznamy poglÂądy polityczne Agatki :lol2: !! GdzieÂś tak umiejĂŞtnie przemyci , nie ÂłamiÂąc zasady obiektywizmu dziennikarskiego :lol2: !!
..hmmm :mhm:
..a co by byÂło gdyby siĂŞ okazaÂło Âże poglÂądy polityczne Agatki nie zgadzaÂły siĂŞ z Twoimi :?: :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..poczekaj al z fajerwerkami :devil:
..na razie tak ci siĂŞ wydaje Âże chociaÂż na chwilĂŞ udaÂło ci siĂŞ wyrwaĂŚ spod panowania Agatki :)
..ale jak ona wrĂłci to znowu bĂŞdzie ci szumieĂŚ w uszach - poza TobÂą nie ma nic :szalony:
A, czy to obi sÂą sÂłowa jakiejÂś piosenki? :D Nie znam :lol2: Uczucie za to znam doskonale :lol2: I nawet jeÂśli nie z autopsji, to z...... opowiadaĂą :devil: ........Waszych :lol:

Hej ch³opaki :lol2: Czy Wy nie macie zamiaru odpocz¹Ì i ,,odpuœciÌ'' Agatce? :lol: Nie pomyœlcie, ¿ebym mia³a coœ przeciwko temu, ¿e nie ma chwili, w której nie czekalibyœcie na Agatkê, ale dajcie jej chocia¿ trochê odpocz¹Ì :lol2: WyobraŸcie sobie, jak ona siê czuje, kiedy byÌ mo¿e Wasze myœli zna a¿ za dok³adnie? :lol: Nie doœÌ, ¿e na pewno zmaga siê z uci¹¿liw¹ presj¹ nowej ,,przygody'', czego oczywiœcie po niej nie widaÌ, to jeszcze Wy nie u³atwiacie jej zadania i odpoczynku psychicznego, uporczywie domagaj¹c siê, by dominowa³a non stop na antenie :lol2:

Poczekajmy :lol2: Wszystko w swoim czasie! :lol2:
Ja jestem dopiero co oswojona z emocjami zwiÂązanymi z wczorajszym dyÂżurem :D
Dzieù spêdzi³am doœÌ intensywnie, wiêc wieczorem oczy same mi siê zamyka³y :D Ledwo doczeka³am serwisu o 22-giej :lol2: Ale, kiedy pojawi³a siê Agatka ze swoj¹ energicznoœci¹ i ¿ywio³owoœci¹, rozbudzi³am siê w jednej sekundzie :tanczy: PóŸniej znowu kryzys do 23-ciej, rozbudzenie kilku minutowe i zgodnie z zaproszeniem Agatki najowocniejsze spotkanie z ni¹ po 23:30 :lol2:
No i juÂż teraz sama wiem, Âże nie przesadzaliÂście piszÂąc, Âże w wykonaniu Agatki to cholernie profesjonalny i przejrzysty przeglÂąd najwaÂżniejszych wydarzeĂą z caÂłego dnia :brawa:
Jedynie z PawÂłem Agatka mogÂłaby rywalizowaĂŚ o moje wzglĂŞdy i uznanie :lol2:
A widzieĂŚ ich razem prowadzÂących takie podsumowanie, to aktualnie moje najszczersze marzenie :tanczy:

NajdroÂżsi :) Czekamy na AgatkĂŞ? :D Bo ja, jak jÂą widzĂŞ, to czujĂŞ, Âże nawet Âłapki mi zdrowiejÂą :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ