DÂżastina pisze:Rycz marcinkowsky. MoÂże CiĂŞ Agatka usÂłyszy. Wzruszy siĂŞ, przestanie BlackczyĂąskiemu skronie masowaĂŚ i do pracy wrĂłci. :rozglada:
I jak prosiÂłaÂś -ryczaÂłem jak zarzynane zwierzĂŞ

!! Uhhhjjhhh có¿ to by³a za koszmarna noc dla s¹siadów :devil: !! A rankiem o 5.30 , kiedy ju¿ si³ na nic nie mia³em , myœla³em , ¿e pokrzepiê siê widokiem Agatki w Poranku i ..... niestety -jak jej nie by³o , tak te¿ nie ma :uhh: !! widocznie jeszcze musi odpoczywaÌ

!!
DÂżastina pisze:OczywiÂście, Âże miaÂłam za zÂłe, ale tylko przez chwilĂŞ :* Nie mogÂłam nie mieĂŚ :rozglada: wszak PaweÂł jest dla mnie najwaÂżniejszy

KolejnoœÌ wydaje siê byÌ kolejnoœci¹ na miejscu

!! Co nie zmienia faktu , Âże moÂżesz sobie pozwoliĂŚ na patrzenie Âłaskawym okiem na AgatkĂŞ

!! Sielanka

!!
DÂżastina pisze: :o CzyÂżbym jako jedyna wiedziaÂła o tym, Âże Black bluesowymi dÂżwiĂŞkami lubi niewiasty rozbrajaĂŚ? :rozglada:
No wybacz , ale ja nie miaÂłem ''przyjemnoÂści'' siĂŞ przekonaĂŚ :devil: !!
DÂżastina pisze: Co do tytuÂłu wÂątku - niezÂły. MyÂślĂŞ jednak, Âże Blacka w jego pomysÂłowoÂści staĂŚ na wiĂŞcej :mhm: A tak w ogĂłle to, kto powiedziaÂł, Âże to on ma wymyÂśliĂŚ nowy tytuÂł? :rozglada:
Ale wÂłaÂśnie chodzi o to , Âże my wymieniamy siĂŞ spostrzeÂżeniami

!! ÂŻeby coÂś o raju wtrÂąciĂŚ to ja sam zaproponowaÂłem

!! A Black teraz okazuje siĂŞ jako pierwszy zaprezentowaÂł swojÂą wizjĂŞ tytuÂłu , do ktĂłrej nam jest jeszcze daleko

wiĂŞc koncentrujemy siĂŞ i pastwimy nad jego propozycjÂą
Myœla³em ca³¹ noc i ...... nikogo nie zdziwiê -znów nic nie wymyœli³em :devil: !!