Wieczór Wyborczy w TVN i TVN 24
Moderator: Łukasz
moÂże dlatego,Âże Ryman ceni siĂŞ droÂżej od Grassa :devil: no dobra przesadziÂłem.a moÂże.....to tylko Pochanke ma bÂłyszczeĂŚ,a Trawa robiĂŚ za giermka.njeeee
Prawda jest taka,¿e Trawie w M24h od pewnego czasu powierzaj¹ goœci z górnej pó³ki,a to o czymœ œwiadczy.
Prawda jest taka,¿e Trawie w M24h od pewnego czasu powierzaj¹ goœci z górnej pó³ki,a to o czymœ œwiadczy.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
A moÂże bĂŞdzie jednak specjalnie wydanie,w ktĂłrym politycy bĂŞdÂą graĂŚ w pokera
Tak mi coœ przysz³o na myœl,¿e Marciniak nie zosta³ wytypowany do wieczory wyborczego,bo ostatnio nie popisywa³ siê w M24h.na Maxymiuka kilka razy mówi³ Maxymowicz i ani razu :o siê nie poprawi³,³adnie z kartki czyta³ b³êdnie.dziêki niemu,mo¿na powiedzieÌ,Trawa ma powód do niema³ej radoœci.Pochanke go wylansuje na gwiazdê TVN24.no bo skoro do Pochanke dobieraj¹ partnerów,to napewno najlepszych z za³ogi.nic bardziej mylnego...Nie dali szansy Kalczy,któr¹ widzia³bym w wieczorze wyb.,ciekawe dlaczego
czy¿by uczeù móg³by przerosn¹Ì mistrza
nie waÂżne.. Na pewno Pochanke to 70% sukcesu programu,wiĂŞc bĂŞdzie ciekawie :tanczy:

Tak mi coœ przysz³o na myœl,¿e Marciniak nie zosta³ wytypowany do wieczory wyborczego,bo ostatnio nie popisywa³ siê w M24h.na Maxymiuka kilka razy mówi³ Maxymowicz i ani razu :o siê nie poprawi³,³adnie z kartki czyta³ b³êdnie.dziêki niemu,mo¿na powiedzieÌ,Trawa ma powód do niema³ej radoœci.Pochanke go wylansuje na gwiazdê TVN24.no bo skoro do Pochanke dobieraj¹ partnerów,to napewno najlepszych z za³ogi.nic bardziej mylnego...Nie dali szansy Kalczy,któr¹ widzia³bym w wieczorze wyb.,ciekawe dlaczego

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Niedawno sprawdza³em w programie, czy jest przewidziana i by³a, no ale móg³ siê wkraœÌ b³¹d. :] Mog³oby byÌ przecie¿ jakieœ inne wydanie kawy - apolityczne.

Nie ogl¹dam "Kawy na ³awê", a samo to stwierdzenie by³o ¿a³osne.Widocznie Marcin ogl¹da programy publicystyczne, informacyjne itp., tylko po to, ¿eby zobaczyÌ sobie lot kamery i scenografie a nie, ¿eby siê ws³uchaÌ w treœÌ programu
-
- Czasem tu wpada
Przede wszystkim zleciĂŚ jakiejÂś dobrej firmie przygotowanie nieoficjalnych wynikĂłw wyborĂłw, by nie byÂło takiej sytuacji jak dwa lata temu gdy dane dla TVP przygotowaÂły dwie najwiĂŞksze grupy badawcze, a TVN musiaÂł posÂłuÂżyĂŚ siĂŞ firmÂą, ktĂłra jeszcze nigdy nie miaÂła takiego zlecenia.kamiiloo pisze:zreszta jak sie maja przygotowywaĂŚ?
A co do prowadzÂących, to nie ma raczej Âżadnych wÂątpliwoÂści - Pochanke i Durczok.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
W sumie mogliby w TVN24 na tym niebieskim pasku gdzie pisze tvn24.pl i [email protected] zrobiĂŚ spacjalny pasek: WYBORY 2007... PojawaiÂłby siĂŞ on zawsze gdy temat w serwisie zwiÂązany jest z wyborami, politykÂą.
W Superstacji juÂż dzieĂą po samorozwiÂązaniu Sejmu pojawiÂły siĂŞ specjalne belki i programy wyborcze. A w TVN i w TVN 24 cisza... mam nadziejĂŞ, Âże przed burzÂą.
[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 4:11 pm ]
Mam nadziejĂŞ, Âże to ulegnie zmianie, bo jeÂśli TVN nie zdecyduje siĂŞ na przeprowadzenie wieczoru wyborczego, to bĂŞdzie ogromna kompromitacja i zawiedzenie.
http://www.tvn.pl/2007-10-21,,176,program.html
[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 4:11 pm ]

Mam nadziejĂŞ, Âże to ulegnie zmianie, bo jeÂśli TVN nie zdecyduje siĂŞ na przeprowadzenie wieczoru wyborczego, to bĂŞdzie ogromna kompromitacja i zawiedzenie.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org