[TVN] Kuba Wojewódzki
Moderator: Łukasz
ZaÂłwaÂżyÂłem, Âże jak Kuba ma goÂścia hetero to gada zawsze o gejach jak ma gej/bi to mĂłwi, Âże nie chce na ten temat mĂłwiĂŚ.. :devil: I prĂłbuje niby nie pytaĂŚ, a informacje uzyskuje. Sprytne. No i Rafarala Âświetna :devil:r_r16 pisze:Co do PirĂłga to w koĂącu nie powiedziaÂł nic. Pierwsze coÂś tam bylo ze jest ale nie do konca, potem ze jest bi potem ze hetero i tak w kolko. takze nic konkretnego. no ale w koncu nie dziwiĂŞ mu sie -jego sprawa!
NĂDZNA PRĂBA PODROBIENIA MAJEWSKIEGO WG MNIE TO BYÂŁAr_r16 pisze:Strasznie mnie wkurzyÂła ta "reklama wyborcza". Podczas 2cz wylÂączylem telewizor - straznie dlugie i straaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzznie nudne!
kUBA TO DOBRY PROGRAM, ALE TYLKO Z CELU WYWIADĂW, I TO JET OK, KUBA NIE MUSI WYMYÂŚLAĂ JAKIÂŚ FILMIKĂW I KABARETĂW BO TO NIE TEN PROGRAM
W niedzielĂŞ:
[ Dodano: Nie Wrz 30, 2007 11:51 pm ]
Dzisiejszy odcinek w porĂłwnaniu z poprzednim bardzo mi siĂŞ podobaÂł
. Szkoda, Âże Kukiz troche chory to moÂże wiĂŞcej by go byÂło (chociaÂż na stronie jest 5 minut wyciĂŞtego wywiadu z nim). PÂłoszajski teÂż Âświetny sie wypowiadaÂł (najlepsze byÂło o przerzedzonych wÂłosach Kuby). MyÂślaÂłem, Âże bĂŞdÂą z nim smuty, ale polubiÂłem go. Fajny wywiad wyszedÂł
.
P.S. Nie podoba³o mi siê tylko jedno zdanie £ukasza P³oszajskiego: "Jak Oni Œpiewaj¹ to jest w tej chwili taki hicior, ¿e Taniec z Gwiazdami siê zwin¹³ przy tym programie"
Tyle bredni w jednym zdaniu, Âże chyba wyÂśle mu wyniki oglÂądalnoÂściowe obu programĂłw
[ Dodano: Wto PaÂź 02, 2007 2:50 pm ]
W niedzielĂŞ u Kuby: Katarzyna Grochola i Andrzej Grabowski
.
Czekam oczywiÂście na PawÂła KukizaW najbliÂższym "Kubie WojewĂłdzkim" interlokutorami, rozmĂłwcami
i adwersarzami tytu³owego Kuby Wojewódzkiego bêdzie aktor m³odego pokolenia £ukasz P³oszajski znany m.in. z serialu "Pierwsza mi³oœÌ", gdzie nie doœÌ ¿e kreuje czarny charakter, to jeszcze jest z tego dumny oraz "bo¿yszcze t³umów", legenda polskiej sceny rockowej i za³o¿yciel zespo³u Piersi czyli Pawe³ Kukiz - w³aœciciel licznych talentów oraz w³asnego zdania. I to w ka¿dej sytuacji!
Ponadto w programie dobra zabawa, licznie przyby³a publicznoœÌ, niespodzianki i muzyka w wykonaniu Gabrieli Kulki.
Zapraszamy!

[ Dodano: Nie Wrz 30, 2007 11:51 pm ]
Dzisiejszy odcinek w porĂłwnaniu z poprzednim bardzo mi siĂŞ podobaÂł

P.S. Nie podoba³o mi siê tylko jedno zdanie £ukasza P³oszajskiego: "Jak Oni Œpiewaj¹ to jest w tej chwili taki hicior, ¿e Taniec z Gwiazdami siê zwin¹³ przy tym programie"
Tyle bredni w jednym zdaniu, Âże chyba wyÂśle mu wyniki oglÂądalnoÂściowe obu programĂłw

[ Dodano: Wto PaÂź 02, 2007 2:50 pm ]
W niedzielĂŞ u Kuby: Katarzyna Grochola i Andrzej Grabowski

A w najbli¿sz¹ niedzielê goœÌmi Kuby bêd¹:
Tak mi siĂŞ wydaje, Âże najciekawszy bĂŞdzie wystĂŞp Grupy Operacyjnej. Bo i LipiĂąski i GÂąsowski jakoÂś bardzo mnie nie interesujÂą...Tomasz LipiĂąski (muzyk takich formacji jak "Brygada Kryzys", "Izrael" czy "Tilt") oraz popularny prezenter i showman Piotr GÂąsowski znany m.in. z programĂłw "Taniec z Gwiazdami", "Daleko od noszy", "Dubidu", licznych talentĂłw oraz zamiÂłowania do sportu i szybkich samochodĂłw.
W programie pojawi siĂŞ teÂż Grupa Operacyjna, wsÂławiona takimi przebojami jak "Nie bĂŞdzie niczego" czy ostatnio "Mordo ty moja".

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

TydzieĂą temu odbyÂł siĂŞ kolejny bieg Run Warsaw, w ktĂłrym braÂł udziaÂł Kuba WojewĂłdzki. Dopiero dziÂś zauwaÂżyÂłem taki banner:

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.