ÂŁukasz pisze:
MusiaÂłbyÂś jej PW wysÂłaĂŚ, bo na forum zaglÂąda rzadko.
Jasne, dziĂŞki za radĂŞ
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Có¿, nie mam maila do Buki, ale kiedy tylko uda nawia¿aÌ mi siê z ni¹ jakiœ kontakt, to mo¿esz byÌ pewien £ukaszu, ¿e polecê jej twoje miasto!!!! I tak oto rozmawiaj¹c o politycê doszliœmy do Buki. Np Ma³a Mi nie ba³a siê Buki! A Muminek zaniós³ jej kiedyœ lamê naftow¹ i abrdzo siê ucieszy³a
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
NawiÂązanie kontaktu z BukÂą moÂże okazaĂŚ siĂŞ trudne. Ale zamiast tego moÂże na forum wkleisz jakieÂś fajne gify i zdjĂŞcia z BukÂą. Ty znasz te inne strony o Buce.
jeÂśli najnowszy pomysÂł samoobrony i lpr czyli senator Jankowski dojdzie do skutku to juz chyba bĂŞdzie wiadomo kto te wybory wygra co zaÂś do psi i po to
PoniewaÂż majÂą w tym interes - przedterminowe wybory i przejĂŞcie wÂładzy w Polsce.
dokÂładnie oni nic nie majÂą wspolnego oprĂłcz interesow