Tak jak pisaÂł mexodio, pojawiÂła siĂŞ nowa, odÂświeÂżona oprawa. Ja zauwaÂżyÂłem jÂą przed dzisiejszymi "Faktami". Na razie widziaÂłem tylko motyw z rybkami, ktĂłry wyglÂąda duÂżo lepiej niÂż poprzedni.
OglÂąda ktoÂś teraz TVN? Przed chwilÂą pojawiÂła siĂŞ pod logiem belka, niestety nie widziaÂłem co na niej byÂło. ZdziwiÂłem siĂŞ, bo belki pod logiem pojawiajÂą siĂŞ dopiero od godziny 16:00.
Jest juÂż raczej przesÂądzone, Âże bĂŞdzie nowa oprawa TVN-u. Logo najprawdopodobniej zostanie to samo. Grafika, ktĂłra dziÂś "wyciekÂła" do internetu nawet jest caÂłkiem niezÂła, ale ciĂŞÂżkÂą jÂą oceniĂŚ po samych obrazkach. OczywiÂście jest to tylko projekt i nie wiadomo czy zostanie on wybrany.
P.S. Nie chce reklamowaĂŚ, Âżadnego serwisu internetowego, dlatego nie napisze, gdzie znajdujÂą siĂŞ te grafiki. ÂŁatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ.
Ostatnio zmieniony sobota 10 lis 2007, 14:49 przez miko, łącznie zmieniany 2 razy.
Redakcja serwisu dotarÂła do projektu identĂłw przygotowywanych przez jednÂą z czoÂłowych Âświatowych firm designerskich na zlecenie TVN.
Z nieoficjalnych ustaleĂą wynika, Âże projekty nowej oprawy graficznej dla stacji Waltera przygotowuje kilka firm, a najlepszy z nich zostanie wyÂłoniony w drodze konkursu przez zarzÂąd stacji.
Obecna oprawa TVN zostaÂła stworzona przez niemieckÂą firmĂŞ Velvet, na antenie obecna jest od 3 marca 2002. Firma Velvet wykonaÂła takÂże oprawĂŞ graficznÂą dla "FaktĂłw", "RozmĂłw w toku" i "Superkina".
Z tego co pokazano, to tak sobie mi siê podoba. Bardzo, nawet chyba za bardzo podobna do obecnej. Ja oczekujê raczej czegoœ nowego. Ale na podstawie samych zdjêÌ ciê¿ko oceniÌ. Inaczej ca³oœÌ wygl¹da - w ruchu - i z opraw¹ dŸwiêkow¹, której przecie¿ nie znamy.