Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Ostatnio jak byÂłem w galerii to na wystawach byÂły takie fajne :tanczy: :tanczy:Nigdy nie widziaÂłes nigdzie No wiem wiem W tvn24
Dawniej chyba takie pÂłaszczyki byÂły czĂŞÂściej spotykane na ulicach-oczywiÂście nie sugeruje,Âże to nie modne juÂż bo pÂłaszczyki sÂą ponadczasowe
I zrobiÂłem taki window shopping pod kÂątem Joasi

WyobraÂżacie sobie Joasie taplajÂącÂą siĂŞ w bÂłocku w szpilkach, spĂłdniczce i pÂłaszczyku :devil:CoÂś w tym jest .Ostatnio to chyba widziaÂłem jak reporterka miaÂła mĂłwiÂąca o skutkach powodzi,chodzÂąca po takim bÂłocku Dobrobyt w tym tvnie
MuszÂą teÂż mieĂŚ jakieÂś ubranie na warunki niesprzyjajÂące

MogÂłaby to zrobiĂŚ dla nas :rydzyk:Joasia to takich warunkĂłw pracy by nie przyjĂŞÂła
Pewnie mamuniaMoÂże ale poddaleÂś mi myÂśl Ciekawe czy ona sobie nagrywa swoje wystĂŞpy;albo ktoÂś Jej I ciekawe czy lubi siebie oglÂądaĂŚ

Te komentarze sÂą nie na miejscu :nie: Nie sÂą sprawideliwe, i mĂłwiĂŞ to obiektywnieale wiecie co, te komentarze pod video sÂą okropne, dorzuciÂłam kaÂżdemu minusa za koment! Niech Joasia tam nie zaglÂąda, to pewnie jacyÂś zÂłoÂśliwcy z konkurencyjnych telewizji powypisywali.

A to jacyÂś frustraci pewnie napisali :spiewa: Jest teÂż pare osĂłb z 'innego forum', ktĂłrzy miĂŞdzy wierszami sobie na Joasie nabluzgajÂą, Âżeby sobie ulÂżyĂŚ :spiewa: :spiewa:
My tu gadu gadu a Joasia juÂż jest na drugiej pozycji w rankingu:najczĂŞsciej wyÂświetlany temat :brawa:
-pisze,a niektĂłrzy juz robiÂą rozpoznanie :spiewa:
x:
Nic przyjemnego :nie: Chyba,Âże tak do kostek tylko :devil:

Czyli co idziemy na zakupy :szalony: :tanczy: Ja narazie tylko gadam;noarczi pisze:Ostatnio jak byÂłem w galerii to na wystawach byÂły takie fajne
I zrobiÂłem taki window shopping pod kÂątem Joasi

A propos bÂłocka-siebie nie musze sobie wyobraÂżaĂŚ bo byÂłem raz tak zakopanyWyobraÂżacie sobie Joasie taplajÂącÂą siĂŞ w bÂłocku w szpilkach, spĂłdniczce i pÂłaszczyku
MuszÂą teÂż mieĂŚ jakieÂś ubranie na warunki niesprzyjajÂące

Nic przyjemnego :nie: Chyba,Âże tak do kostek tylko :devil:
Jak Joasia przyje¿d¿a pewnie raz na czas do domu to robi retrospekcje,co i w jakich iloœciach zosta³o nagranePewnie mamunia A póŸniej jak s¹siadki przychodz¹, to puszcza taœme

Nie ka¿dy umie przyzwoicie korzystaÌ z wolnoœci s³owa-có¿ poradziÌ :spiewa:Te komentarze s¹ nie na miejscu Nie s¹ sprawideliwe, i mówiê to obiektywnie
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
:brawa: :brawa: No Âładnie :brawa: Ale zawidzĂŞcza to sama sobieMy tu gadu gadu a Joasia juÂż jest na drugiej pozycji w rankingu:najczĂŞsciej wyÂświetlany temat

Trzeba siĂŞ szybko decydowaĂŚ, bo Joasi wszystko sprzed nosa sprzÂątnÂąCzyli co idziemy na zakupy Ja narazie tylko gadam;no -pisze,a niektĂłrzy juz robiÂą rozpoznanie

Ale Ty teÂż byÂłeÂś w szpilkach i spĂłdniczce :devil:A propos bÂłocka-siebie nie musze sobie wyobraÂżaĂŚ bo byÂłem raz tak zakopany
Nic przyjemnego Chyba,Âże tak do kostek tylko
Joasia mogÂłaby poznaĂŚ smak takiej przygody :tanczy: ZaryĂŚ siĂŞ w jakimÂś torfowisku

Jestem pewnien, Âże w domu KryĂąskich nie brakuje ani minuty :stop:Jak Joasia przyjeÂżdÂża pewnie raz na czas do domu to robi retrospekcje,co i w jakich iloÂściach zostaÂło nagrane
Tylko gorzej jak Joasia poprosi o któreœ wydanie, a mama w³¹czy taœme z Kwaœniewskim, który przerywa PzP :devil:
-
- Fanatyk :)
O Dziewczynie z Podlasia mĂłwiszJoasia mogÂłaby poznaĂŚ smak takiej przygody :tanczy: ZaryĂŚ siĂŞ w jakimÂś torfowisku

Z pewnoÂściÂą w dzieciĂąstwie nie raz zaliczyÂła takÂą przygodĂŞ :cicho:
Kiedy Joasia w lipcu by³a na urlopie, moi koledzy wspó³forumowicze usychali z têsknoty. Aby im ul¿yÌ przygotowa³em tak¹ "retrospekcjê". Oprócz tego znajdziesz jeszcze na tym forum , bodaj¿e, dwa inne filmiki.Pierwszy raz widze ten filmik. Fajnie zmontowane epsztajnek.
My conajwyÂżej jesteÂśmy mali pomocnicy w tym sukcesie :aniol:arczi pisze:No Âładnie Ale zawidzĂŞcza to sama sobie
No to juÂż jakiÂś skarbnik ..i narazie na tym zakoĂączmy :devil:Trzeba siĂŞ szybko decydowaĂŚ, bo Joasi wszystko sprzed nosa sprzÂątnÂą
Nawet gdybym chciaÂł to nie produkujÂą szpilek o takim numerze :spiewa:Ale Ty teÂż byÂłeÂś w szpilkach i spĂłdniczce
Mo¿e lepsze to b³ocko,bo torfowisko wci¹ga szybciej w dó³-namoka wod¹ zupe³nie tak jak przemokniêty kapiszonJoasia mog³aby poznaÌ smak takiej przygody ZaryÌ siê w jakimœ torfowisku

"Mamuœ wtedy to ja siê naprawde wkurzy³am"Tylko gorzej jak Joasia poprosi o któreœ wydanie, a mama w³¹czy taœme z Kwaœniewskim, który przerywa PzP

Na Podlasiu nie ma aÂż tyle torfowisk :nie: Ale w przygody nie wÂątpie :spiewa:epsztajnek pisze:O Dziewczynie z Podlasia mĂłwisz
Z pewnoÂściÂą w dzieciĂąstwie nie raz zaliczyÂła takÂą przygodĂŞ
Ale ja muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie wchodziÂłem w wÂątek Joasi sto razy pod rzÂąd, zeby tylko jej nabiĂŚ wyÂświetleĂą :devil:My conajwyÂżej jesteÂśmy mali pomocnicy w tym sukcesie
Ciekawe jak siĂŞ chodzi w takich szpilkach :mhm:Nawet gdybym chciaÂł to nie produkujÂą szpilek o takim numerze
Pewnie Âłatwo nie jest :nie: Ja bym nie daÂł chyba rady tak biegaĂŚ po mieÂście :devil:
Mo¿e lepsze to b³ocko,bo torfowisko wci¹ga szybciej w dó³-namoka wod¹ zupe³nie tak jak przemokniêty kapiszon
To Joasia musiaÂłaby w koĂącu poprosiĂŚ nas o pomoc :>
ByÂł dziÂś Joas w PzP

Ale tak z 99 to wchodziÂłeÂśarczi pisze:Ale ja muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie wchodziÂłem w wÂątek Joasi sto razy pod rzÂąd, zeby tylko jej nabiĂŚ wyÂświetleĂą

Moge tylko przypuszczaĂŚ,Âże ja raczej teÂż :hmm:Ciekawe jak siĂŞ chodzi w takich szpilkach
Pewnie Âłatwo nie jest Ja bym nie daÂł chyba rady tak biegaĂŚ po mieÂście
O szpilkach wiem tylko tyle,Âże maja najwiĂŞkszy nacisk jednostkowy :devil: Bo caÂła siÂła skupia sie mniej wiĂŞcej na centymetrze kwadratowym

DoœÌ mêdrkowania idziemy dalej ... :spiewa:
Przylecielibyœmy po Ni¹ B³êkitnymTo Joasia musia³aby w koùcu poprosiÌ nas o pomoc

Oczywiœcie :tanczy: Z lekkim opóŸnieniem,ale by³a :aniol:By³ dziœ Joas w PzP
A oto jak ubrana-klasycznie :aniol:

ZaprosiÂła na jutro-wiĂŞc pewnie znĂłw caÂły tydzieĂą.
Joasia sama w sobie jest swojÂą najwiĂŞkszÂą promocjÂą :tanczy:Ale tak z 99 to wchodziÂłeÂś A tak serio to nigdy nie byÂło w nas chĂŞci nachalnej promocji Joasi
To moÂże SÂłonko lepiej nie nosi szpiluĂą :nie: Bo sobie jeszcze stĂłpcie zdeformuje :spiewa:Moge tylko przypuszczaĂŚ,Âże ja raczej teÂż
O szpilkach wiem tylko tyle,Âże maja najwiĂŞkszy nacisk jednostkowy Bo caÂła siÂła skupia sie mnie wiĂŞcej na centymetrze kwadratowym
DoœÌ mêdrkowania idziemy dalej ...
Mi³o z jej strony, ¿e wpad³a :spiewa:Oczywiœcie Z lekkim opóŸnieniem,ale by³a
Mam nadzieje, Âże te wÂłosy nie byÂły podciĂŞte :rozglada: :rydzyk:
A pasiasta marynara to juÂż sprawdzony sposĂłb na ubieranie siĂŞ :tanczy:
Bardzo Âładnie :aniol:
-
- Fanatyk :)
Oni nawet sa gotowi poÂświĂŞciĂŚ Joasie do celĂłw politycznycharczi pisze:Chyba nie muszĂŞ mĂłwiĂŚ, Âże jestem zbulwersowany
Czemu te polityki jeszcze siê nie nauczy³y, ¿e godzina 17:10 to œwiêtoœÌ

[ Dodano: Sro PaÂź 17, 2007 3:13 pm ]
To juÂż jest przegiĂŞcie

Czyli jak rozumiem, nic nie straciÂłem nie oglÂądajÂąc tvn24 :devil:To juÂż jest przegiĂŞcie Chyba moÂżemy siĂŞ poÂżegnaĂŚ z AsiÂą na czas tej wstrĂŞtnej kampanii Ciekawe co na to Asia-pewnie jest zÂła jak osa.
Asia zepchniĂŞta na boczny tor przez kampanie, widaĂŚ nie liczÂą siĂŞ juÂż ludzkie sprawy :spiewa:
Poczekajmy, aÂż minie kampania, odbĂŞdÂą siĂŞ wybory, wszyscy juÂż siĂŞ przestanÂą podniecaĂŚ i Joasia wrĂłci do normy :spiewa: :spiewa:
Narazie pozostaje nam doceniaĂŚ jej prace poza antenÂą

Joasiu bardzo ale to bardzo dobrze sobie radzisz poza antenÂą :brawa:
KiedyÂś dywagowaliÂśmy ile to JoaÂś bĂŞdzie miaÂł pracy w czasie kampanii w Sejmie,nikt nie przypuszczaÂł,Âże to tak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ :rozglada:
A teÂż nikt nie da gwarancji,Âże Jakub nie zastÂąpi Joasi w dalszej czĂŞÂści tygodnia
W weekend bedzie ciĂŞÂżko
A moÂże wieczĂłr wyborczy :spiewa:
KiedyÂś dywagowaliÂśmy ile to JoaÂś bĂŞdzie miaÂł pracy w czasie kampanii w Sejmie,nikt nie przypuszczaÂł,Âże to tak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ :rozglada:
A teÂż nikt nie da gwarancji,Âże Jakub nie zastÂąpi Joasi w dalszej czĂŞÂści tygodnia

W weekend bedzie ciĂŞÂżko