Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

-gdzie capsy ???? :cicho:
JeÂżeli to prawda, Âże byÂła w PzP, to jak jutro rano zajrzycie, capsy bĂŞdÂą :aniol:
Z Dnia na ÂŻywo oczywiÂście nie bĂŞdzie ... dopĂłki TVN24 nie zacznie z wyprzedzeniem podawaĂŚ grafik codziennych dyÂżurĂłw. Albo dopĂłki na rynku nie pojawiÂą siĂŞ nagrywarki automatycznie rozpoznajÂące twarz... :devil: :devil:
O 5.30 widziaÂłem AgnieszkĂŞ CzajkowskÂą z wielkimi worami pod oczami :spiewa:
Ja widzia³em o 7.30 i biedaczka wci¹¿ ledwo patrzy³a...

[ Dodano: Pon PaÂź 22, 2007 10:15 pm ]
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Ale byÂł SkĂłrzyĂąski, Marzec, Poniatowski i WarsiĂąski w sztabach, chyba teÂż Agatka byÂła
Maciej Knapik tez byÂł :D A Agatka byÂła w sztabie PO :D Szkoda tylko,Âże tak krĂłtko-ale byÂła Âładnie umalowana :aniol:
Ja nie wiem, czy nie przyci¹ga W koùcu kilku osobników jej siê uda³o przyci¹gn¹Ì i teraz cierpimy przez to
Ostatecznie przyjmijmy,Âże to nie Jej wina :D Co ma poradziĂŚ,Âże taka urodziÂła siĂŞ :lol2:
DowiedziaÂłem siĂŞ, jak juÂż jeden serwis zostaÂł
Wtedy to byÂłem zÂły
To na drugi raz umĂłw siĂŞ z NiÂą ,Âże jak bĂŞdzie Âżeby Ci daÂła sygnaÂłka na komĂłrke :spiewa:
Mnie by nie przeszkadzaÂło, gdyby to Joasia juÂż od 5:30 czuwaÂła
I tak do 17:30 Joasia z podkrÂązonymi oczkami
Tak byœmy J¹ meczyli :rozglada: Ale z drugiej strony wiêkszoœÌ tyle pracuje :stop:
epsztajnek pisze:Albo dopĂłki na rynku nie pojawiÂą siĂŞ nagrywarki automatycznie rozpoznajÂące twarz...
WÂłasnie :szalony: Niby takie mÂądre te wszystkie urzÂądzenia,ale sÂą bezduszne na wdziĂŞki Joasi ;) Ale jak juÂż siĂŞ zaprogramuje to wykonujÂą dobra robote :D

ZnĂłw troche wÂłoskĂłw za ucho-tak wiĂŞc wrĂłciÂła do tego ;) Buciki fajne i Asiowe ulubione jeansy :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Maciej Knapik tez byÂł A Agatka byÂła w sztabie PO Szkoda tylko,Âże tak krĂłtko-ale byÂła Âładnie umalowana
A wczoraj miaÂła materiaÂł w PiÂŚ :tanczy: Ale nie pokazaÂła buÂźki :nie:
Ostatecznie przyjmijmy,Âże to nie Jej wina Co ma poradziĂŚ,Âże taka urodziÂła siĂŞ
I tak w peÂłni nie wykorzystuje tego co ma :lol2:
WiĂŞc moÂżna uznaĂŚ, Âże czasem siĂŞ stara, Âżeby nie wyglÂądaĂŚ tak, jakby mogÂła wyglÂądaĂŚ :szalony:
To na drugi raz umĂłw siĂŞ z NiÂą ,Âże jak bĂŞdzie Âżeby Ci daÂła sygnaÂłka na komĂłrke
Ja juÂż siĂŞ z JoasiÂą wymieniÂłem numerami :lol2:
Tylko nasza komunikacja czasem szwankuje :rozglada:
Ale tak, to sobie sesemesujemy :spiewa:
Tak byœmy J¹ meczyli Ale z drugiej strony wiêkszoœÌ tyle pracuje
Dobra dobra :stop: W sumie to jedenaÂście godzin :rozglada:
Chyba by jej to nie zmêczy³o zbytnio :rozglada: I tak jest chyba jedn¹ z najmniej obci¹¿onych dziennikarek tvn24 :spiewa: :spiewa:
ZnĂłw troche wÂłoskĂłw za ucho-tak wiĂŞc wrĂłciÂła do tego Buciki fajne i Asiowe ulubione jeansy
czyli powoli powrĂłt do starych nawykĂłw :tanczy: Zobaczymy, jak siĂŞ sytuacja dalej rozwinie :D
maxxx

A wczoraj miaÂła materiaÂł w PiÂŚ Ale nie pokazaÂła buÂźki
A dzisiaj juz pokazaÂła w Sejmie :tanczy: PrĂłbowaÂła wymusiĂŚ na poÂśle Sawickim deklaracje,Âże zechce byĂŚ ministrem rolnictwa :devil: Cala Agatka :D
I tak w peÂłni nie wykorzystuje tego co ma
WiĂŞc moÂżna uznaĂŚ, Âże czasem siĂŞ stara, Âżeby nie wyglÂądaĂŚ tak, jakby mogÂła wyglÂądaĂŚ
Czyli co nazwijmy to umownie ,¿e Joasia to taki niewykorzystany do koùca 'ubraniowy' talent :D Ale jest dobra wiadomoœÌ-zawsze mo¿e byÌ lepiej :tanczy:
Ja juÂż siĂŞ z JoasiÂą wymieniÂłem numerami
Tylko nasza komunikacja czasem szwankuje
Ale tak, to sobie sesemesujemy
Nie wierze,Âże jest wylewna w tych smsach :nie: Odpisuje pewnie w stylu "bede"albo"nie bede" :devil:
I tak jest chyba jedn¹ z najmniej obci¹¿onych dziennikarek tvn24
Na taka wÂłasnie pozycje pracowaÂła latami 8) :klamca: :D
Zobaczymy, jak siĂŞ sytuacja dalej rozwinie
Byle nie jakies trepy :spiewa: Œniegiem lada chwila mo¿e przecie¿ sypn¹Ì :)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A dzisiaj juz pokazaÂła w Sejmie PrĂłbowaÂła wymusiĂŚ na poÂśle Sawickim deklaracje,Âże zechce byĂŚ ministrem rolnictwa Cala Agatka
I jak jej skutecznoœÌ :rozglada: Sawicki j¹ zby³ byle czym, czy dr¹¿y³a :D
Czyli co nazwijmy to umownie ,¿e Joasia to taki niewykorzystany do koùca 'ubraniowy' talent Ale jest dobra wiadomoœÌ-zawsze mo¿e byÌ lepiej
Ja bym powiedziaÂł, Âże nie tylko ubraniowy :P Jakby zmieniÂła fryz, jakiÂś supermakijaÂż, to mogÂłaby w ogĂłle miskÂą byĂŚ :D
A jak wÂłaÂśnie dodaĂŚ do tego fajne ciuszki, to w ogĂłle :roll:
Nie wierze,Âże jest wylewna w tych smsach Odpisuje pewnie w stylu "bede"albo"nie bede"
Na koniec zawsze dodaje caÂłuski 8) 8)
Na taka wÂłasnie pozycje pracowaÂła latami
Nie ma to jak dobrze siĂŞ ustawiĂŚ :spiewa:
Byle nie jakies trepy Œniegiem lada chwila mo¿e przecie¿ sypn¹Ì
Niech juÂż sobie siedzi w stym studio :P
Bo jeszcze jÂą nam Âśnieg zasypie :hyh:
maxxx

arczi pisze:I jak jej skutecznoœÌ Sawicki j¹ zby³ byle czym, czy dr¹¿y³a
Powiedzia³ Jej,¿e w polityce nie chodzi o ochote tylko o s³u¿be :devil: Chyba troszkê J¹ zagi¹³ i zapyta³a czy by siê nada³ :aniol:
Jakby zmieniÂła fryz, jakiÂś supermakijaÂż, to mogÂłaby w ogĂłle miskÂą byĂŚ
Ale Joasia mo¿e woli trzymac proporcjê pomiêdzy wygl¹dem a praca ¿eby nie przegiê³a w wizerunkow¹ strone :D I mo¿e st¹d ta ostro¿noœÌ-ale nie przesadzajmy znowu w wór pokutny nigdy jeszcze nie by³a ubrana :spiewa:
Na koniec zawsze dodaje caÂłuski
O!! :D To tak jak ten z cba do posÂłanki Sawickiej teÂż tak pisaÂł w smsie :lol2:
Nie ma to jak dobrze siĂŞ ustawiĂŚ
DziÂś to nawet profesor Bartoszewski wysÂłaÂł JÂą do domciu :aniol: Nie powiem ,Âże mnie to cieszy no ale nie mam na to wpÂływu :nie: Ania Jot tez sobie popracowaÂła 15 minut :rozglada:
Niech juÂż sobie siedzi w stym studio
Bo jeszcze jÂą nam Âśnieg zasypie
Troska wzieÂła gĂłrĂŞ ;)
epsztajnek

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Zamiast sobotniego podsumowania PzP z caÂłego tygodnia, powinni wprowadziĂŚ cykl "Zagubione gdzieÂś w Polsce" i dawaĂŚ odcinki, ktĂłre "wsiÂąknĂŞÂły" w ciÂągu tygodnia....
maxxx

DziÂś moÂżecie byĂŚ niemalÂże pewni,Âże bĂŞdzie Joasia :D Bo nie dam rady Jej ogladnÂąc :nie:
A to jest synonim Jej obecnoÂści :D No chyba,Âże 'gĂłra' wyskoczy z jakas konferencjÂą :hmm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale Joasia mo¿e woli trzymac proporcjê pomiêdzy wygl¹dem a praca ¿eby nie przegiê³a w wizerunkow¹ strone I mo¿e st¹d ta ostro¿noœÌ-ale nie przesadzajmy znowu w wór pokutny nigdy jeszcze nie by³a ubrana
No na pewno :shock: Jej marynareczi sÂą zawsze odpowiednio dobrane :P
Czasem mamy po prostu jakieÂś wydziwnione pretensje do Joasi, Âże nie ubiera siĂŞ tak, jak my sobie to wyobraziliÂśmy :aniol:
DziÂś to nawet profesor Bartoszewski wysÂłaÂł JÂą do domciu Nie powiem ,Âże mnie to cieszy no ale nie mam na to wpÂływu Ania Jot tez sobie popracowaÂła 15 minut
DostaÂła urlopik :D CoÂś ich ostatnio sporo siĂŞ porobiÂło :roll:
Na prawde muszÂą pomyÂśleĂŚ o jakimÂś cyklu z nadawianiem nienadanych wydaĂą :rozglada:
Na weekend w sam raz :D
DziÂś moÂżecie byĂŚ niemalÂże pewni,Âże bĂŞdzie Joasia Bo nie dam rady Jej ogladnÂąc
A to jest synonim Jej obecnoÂści No chyba,Âże 'gĂłra' wyskoczy z jakas konferencjÂą
I jak, byÂła :mhm: Bo ja teÂż nie widziaÂłem ;( Dopiero co wrĂłciÂłem :roll:
epsztajnek

I jak, byÂła :mhm: Bo ja teÂż nie widziaÂłem ;(
To musisz ludzi denerwowaĂŚ :grymas: WidzĂŞ ÂświeÂży wpis i myÂślĂŞ sobie, Âże to juÂż recenzja z dzisiejszego wystĂŞpu Stokrotki , a ten tu siĂŞ tylko pyta.... :>
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze: To musisz ludzi denerwowaĂŚ :grymas: WidzĂŞ ÂświeÂży wpis i myÂślĂŞ sobie, Âże to juÂż recenzja z dzisiejszego wystĂŞpu Stokrotki , a ten tu siĂŞ tylko pyta.... :>
Czyli jak mam rozumieĂŚ, nikt nie widziaÂł Joasi ;( ;( ;(
Powinna byĂŚ jakaÂś powtĂłrka PzP zaraz po Dpd :rydzyk: MoÂżna by nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :spiewa:
epsztajnek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia dziœ oczywiœcie w PzP :tanczy: Wygl¹da przecudnie, to nie nowoœÌ ostatnimi czasy :P Powita³a nas punktualnie, ¿aden polityk nie œmia³ Asiuni przerwaÌ :nie:

Joasia nas dziÂś przestrzegaÂła przed pedofilami w sieci :rozglada: PamiĂŞtajcie, nigdy nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie :devil:
Poza tym byÂła teÂż historia ludzi poszkodowanych przez trÂąbĂŞ powietrznÂą i lekcje historii na Âżywo :D

PzP jeszcze trwa, wiĂŞc mam nadzieje, Âże uraczy nas jakimÂś uÂśmiechem, bo narazie nic uÂśmiechopdobnego nie zaobserwowaÂłem :rozglada: A Joasi przypatrywaÂłem siĂŞ bardzo dokÂładnie :P

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Acha, i miaÂłem jeszcze pochwaliĂŚ Joasie za wczorajszÂą marynarke :tanczy:
Jak widzĂŞ na capsach, prezentuje siĂŞ ona na Joasi bardzo szykownie :D
Ostatnio zmieniony czwartek 25 paź 2007, 15:32 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

:tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Dziêki panowie za relacje z 'PzP' :aniol: 17:34 puœci³em tv a to ju¿ nieco za póŸno :hmm:
Do³¹czam siê do marynarkowych pochwa³ dla Joasi-s¹ bardzo fajne :aniol:
Mogliby powtarzaĂŚ wieczorami 'PzP' :rydzyk:
arczi pisze:PowitaÂła nas punktualnie, Âżaden polityk nie ÂśmiaÂł Asiuni przerwaĂŚ

CzyÂżby nowa 'miotÂła' byÂła Âżyczliwsza dla piĂŞknych dziennikarek :D
ODPOWIEDZ