marcinkowsky pisze:not that kind pisze:Sytuacja, ktĂłrÂą tak przeÂżywacie z punktu widzenia widza byÂła zabawna - muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże trochĂŞ siĂŞ uÂśmiaÂłam :rozglada: No, ale Agacie do Âśmiechu nie byÂło, to fakt

Trzeba jednak powiedzieĂŚ, Âże zachowaÂła zimnÂą krew

Ja na jej miejscu chyba bym uciek³a ze studia, gdyby grunt zacz¹³ mi siê paliÌ pod nogami

A ona zostaÂła i daÂła sobie ze wszystkim Âświetnie radĂŞ
Skoro ty siĂŞ przyznaÂłaÂś do tego , Âże siĂŞ ÂśmiaÂłaÂś , to ja teÂż

!! Ale my notka niedobrzy jesteÂśmy :devil: !! Agatka jednak ma stalowe nerwy

!!
Mia³a czas teraz na och³oniêcie -ca³¹ godzinê

!! I jest juÂż uspokojona w serwisie
Cz³owiek to ma jednak pod³¹ naturê :devil: Agatta wyraŸnie sposêpnia³a po feralnej zapowiedzi, zaœ ja ca³¹ sytuacj¹ uœmia³em siê jak idiota :hmm: Teraz tego ¿a³ujê i bardzo Agattê przepraszam, ¿e podle siê zachowa³em œmiej¹c siê z jej maleùkiego, ale jednak nieszczêœcia

Na usprawiedliwienie dodam tylko, Âże z jej udziaÂłem takie wpadki majÂą miejsce tak sporadycznie, Âżeby nie napisaĂŚ wcale, Âże kiedy coÂś podbramkowego siĂŞ juÂż zdarzy, bardzo mnie to bawi

No, a dziÂś juÂż nawet tycio Âśmiesznym mi siĂŞ nie wydaje :nie:
marcinkowsky pisze:not that kind pisze:Rozmowy faktycznie byÂły udane

W koĂącu ktoÂś dobrze utytuÂłowaÂł ''szanownÂą paniÂą redaktor'' - mam na myÂśli Grzeszczaka

A ta z Mazurkiewiczem - doradcÂą personalnym jeszcze bardziej udana :brawa: Agata konkretna i przygotowana, rozmĂłwca konkretny i rozmowĂŞ w finale moÂżna okreÂśliĂŚ jako konkretnÂą
Teraz jest juÂż bardzo dobrze, jeÂśli idzie o formĂŞ Agaty, a przecieÂż to dopiero poczÂątki

Strach siĂŞ baĂŚ :tanczy: !! JeÂżeli oczywiÂście zamierzamy peÂłniĂŚ funkcje publiczne i dostaniemy sie kiedyÂś w ogieĂą krzyÂżowych pytaĂą Agatki

!!
A ja na dziœ mia³em ju¿ mowy przygotowane, ¿e jak to, kiedy zatrudnia siê pracownika i awansuje siê go na wy¿sze stanowisko, to nie po to, by zamiast przydzielaÌ wci¹¿ nowe obowi¹zki, zbywa siê go jakimiœ reporta¿ami, retransmisjami etc.

ChciaÂłem juÂż zasugerowaĂŚ, Âżeby zamiast raportu z AgattÂą dali ''ModĂŞ na sukces'' albo jakiÂś inny dyrdymaÂł
A¿ tu nagle, w momencie mojego najwiêkszego wzburzenia, nast¹pi³ niesamowity zwrot akcji :tanczy: Podobnie jak i Wy zachwycony jestem wczorajszym raportem :brawa: Z Agatty zion¹³ wrêcz profesjonalizm i opanowanie. Poch³oniêta bez reszty kwestiami merytorycznymi, dziej¹cymi siê na bie¿¹co, poleg³a na chwilkê w walce z promterem i wczeœniej ustalon¹ ramówk¹

I w takich sytuacjach powœci¹gliwoœÌ, opanowanie jako cechy charakteru s¹ na wagê z³ota :tanczy: Agatta, dziêki tym cechom w³aœnie wysz³a z niewielkiej opresji obronn¹ rêk¹ :brawa:
Achhh - rozmowy, w skali od 1 do 6, oceniam na 5

Wielkie wra¿enie uczyni³a na mnie zw³aszcza ta druga o ''przysz³oœci przesz³ych pos³ów"

ZatroszczyÂła siĂŞ Agatta o rzetelne, merytoryczne przygotowanie do tematu :brawa: PrzemyÂślany wstĂŞp, zapowiedÂź tematu, trafne pytania, powiÂązane jedno z drugim, czĂŞsto wypÂływajÂące z wczeÂśniejszej wypowiedzi goÂścia

Agatta trafiÂła na rozmĂłwcĂŞ, ktĂłrego trzeba byÂło umiejĂŞtnie zachĂŞcaĂŚ do wypowiedzi

RobiÂła to z klasÂą, urokiem i wdziĂŞkiem - nie zabrakÂło uÂśmiechu, delikatnoÂści, a co najwaÂżniejsze tej swobody ze strony Agatty i spĂłjnoÂści podczas wymiany zdaĂą w rozmowie

ÂŚmiaÂło wiĂŞc moÂżna powiedzieĂŚ, Âże byÂła to rozmowa wÂłaÂśnie, aniÂżeli wywiad :brawa:
Trochê szkoda tej niefortunnej zapowiedzi, poniewa¿... mimo ¿e mnie ona nie przeszkadza a¿ tak bardzo, to Agatta - odnios³em takie wra¿enie, przygas³a nieco po tym incydencie :mhm: No co¿, zapewne jest osob¹, która d¹¿y do perfekcji i przyt³acza j¹ z lekka nawet najmniejsze potkniêcie

Ale naprawdĂŞ - moim zdaniem, nie ma siĂŞ czym przejmowaĂŚ, poniewaÂż takie wpadki zdarzajÂą siĂŞ takÂże najlepszym
I jedno boli mnie caÂły czas tak samo mocno: forma biernika zaimka wskazujÂącego
ta w ustach Agatty :? Jestem moÂże staroÂświecki, ale do grobowej deski, pomimo liberalizacji skÂładni, bĂŞdĂŞ wyznawcÂą teorii, Âże w polszczyÂźnie pisanej i mĂłwionej poprawna jest jedynie forma
tĂŞ i wprawdzie dopuszczalnÂą jest forma
tÂą w polszczyÂźnie potocznej, w mĂłwionej odmianie jĂŞzyka, ale mnie bĂŞdzie ona zawsze odrzucaÂła :]
W kontekœcie zaœ dalszej czêœci dy¿uru Agatty zdajê siê jeszcze mocniej ni¿ do tej pory na Wasz¹ ³askawoœÌ :rydzyk:
epsztajnek pisze:Nie wiem panowie , jakie bĂŞdzie wasze zdanie - wiem, Âże nie lubicie fikuÂśnych bluzeczek u Agaty .
Ale dla mnie - po prostu cudo

:tanczy: :tanczy: :brawa: :brawa:
TrafiÂła strojem w moje gusta :mhm: Zdecydowanie nie :nie: Marynara okropna, bluzka jakaÂś taka dziwaczna :? Ale z tÂą bluzkÂą to naprawdĂŞ dziwna sprawa wyszÂła, poniewaÂż moja Âżona stwierdziÂła, Âże jest wspaniaÂła... i pomyÂśleĂŚ, Âże mnÂą teÂż niegdyÂś byÂła..i zresztÂą caÂły czas jest... tak zachwycona :> Co o tym myÂśleĂŚ, jeÂżeli podobaÂłem jej siĂŞ ja i ta bluzka, to co ze mnÂą jest nie tak, jak byĂŚ powinno? :devil: