Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

to , co Agatka robi z w³osami miêdzy serwisami i póŸniej widaÌ w serwisie doprowadza mnie do szaleùstwa :szalony: !!
epsztajnek pisze:
Ojejhhh rzeczywiÂście -zaraz kolejny serwis :shock: ??!! :lol:
ChociaÂż Agatka mĂłwiÂła , Âże o 23. podsumowanie juÂż :mhm:
No có¿ ,dzisiaj Agata nie okaza³a siê przezorna tak jak wczoraj i zapowiedzia³a serwis , którego nie ma... :devil: :devil: :devil: Czekamy wobec tego na 23:30...
A juÂż myÂślaÂłem , Âże przesÂłyszaÂłem siĂŞ albo co :lol2: ?? Panowie z Orage ekstraklasy wchrzanili siĂŞ w paradĂŞ i byÂło po serwisie :x !! Ale za to ten serwis o 22. byÂł trochĂŞ dÂłuÂższy niÂż zwykle , wiĂŞc taka jakby rekompensata :tanczy:
I warto byÂło czekaĂŚ do 23:30 :tanczy: Dzisiaj byÂły na koniec Âżyczenia Dobrej Nocy i seria boskich spojrzeĂą...
Wygl¹da³o tak jakby znala nasze myœli :lol2: !! A mo¿e sama uznala za stosowne , ¿e po dniu pe³nym mocnych wra¿eù bez ¿yczeù spokojnej nocy nie da siê rady zasn¹Ì :lol2: ?/
Ja spaÂłem jak baran.... ek :lol: !! :aniol:

Ajjjhhh jeden weekend a niedziela tak ró¿ni³a siê od soboty :tanczy: !! Tylko ¿e trochê siê z³oszczê , ¿e dopiero teraz pozwolili Agatce ten pe³ny raport poprowadziÌ -ale lepiej póŸno ni¿ wcale :D !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze: ..choĂŚ wiem i przychylĂŞ siĂŞ do opinii notki Âże to jeszcze nie wszystko :tanczy:
Liczymy na wiĂŞcej :D ByÂłoby piĂŞkniej, gdyby jeszcze nie trzeba byÂło tyle czasu czekaĂŚ na to wiĂŞcej ;)

Dlatego ja, zapodajĂŞ juÂż teraz wiĂŞcej capsĂłw :D
Z raportu rzecz jasna :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Sytuacja, któr¹ tak prze¿ywacie z punktu widzenia widza by³a zabawna - muszê siê przyznaÌ, ¿e trochê siê uœmia³am :rozglada: No, ale Agacie do œmiechu nie by³o, to fakt ;) Trzeba jednak powiedzieÌ, ¿e zachowa³a zimn¹ krew :D Ja na jej miejscu chyba bym uciek³a ze studia, gdyby grunt zacz¹³ mi siê paliÌ pod nogami :lol: A ona zosta³a i da³a sobie ze wszystkim œwietnie radê :D
Skoro ty siĂŞ przyznaÂłaÂś do tego , Âże siĂŞ ÂśmiaÂłaÂś , to ja teÂż :lol: !! Ale my notka niedobrzy jesteÂśmy :devil: !! Agatka jednak ma stalowe nerwy :D !!
Mia³a czas teraz na och³oniêcie -ca³¹ godzinê :lol: !! I jest ju¿ uspokojona w serwisie :D
Cz³owiek to ma jednak pod³¹ naturê :devil: Agatta wyraŸnie sposêpnia³a po feralnej zapowiedzi, zaœ ja ca³¹ sytuacj¹ uœmia³em siê jak idiota :hmm: Teraz tego ¿a³ujê i bardzo Agattê przepraszam, ¿e podle siê zachowa³em œmiej¹c siê z jej maleùkiego, ale jednak nieszczêœcia :neutral: Na usprawiedliwienie dodam tylko, ¿e z jej udzia³em takie wpadki maj¹ miejsce tak sporadycznie, ¿eby nie napisaÌ wcale, ¿e kiedy coœ podbramkowego siê ju¿ zdarzy, bardzo mnie to bawi ;) No, a dziœ ju¿ nawet tycio œmiesznym mi siê nie wydaje :nie: :lol2:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Rozmowy faktycznie byÂły udane :D W koĂącu ktoÂś dobrze utytuÂłowaÂł ''szanownÂą paniÂą redaktor'' - mam na myÂśli Grzeszczaka :D A ta z Mazurkiewiczem - doradcÂą personalnym jeszcze bardziej udana :brawa: Agata konkretna i przygotowana, rozmĂłwca konkretny i rozmowĂŞ w finale moÂżna okreÂśliĂŚ jako konkretnÂą :D
Teraz jest juÂż bardzo dobrze, jeÂśli idzie o formĂŞ Agaty, a przecieÂż to dopiero poczÂątki :D
Strach siĂŞ baĂŚ :tanczy: !! JeÂżeli oczywiÂście zamierzamy peÂłniĂŚ funkcje publiczne i dostaniemy sie kiedyÂś w ogieĂą krzyÂżowych pytaĂą Agatki :lol: !!
A ja na dziœ mia³em ju¿ mowy przygotowane, ¿e jak to, kiedy zatrudnia siê pracownika i awansuje siê go na wy¿sze stanowisko, to nie po to, by zamiast przydzielaÌ wci¹¿ nowe obowi¹zki, zbywa siê go jakimiœ reporta¿ami, retransmisjami etc. :x Chcia³em ju¿ zasugerowaÌ, ¿eby zamiast raportu z Agatt¹ dali ''Modê na sukces'' albo jakiœ inny dyrdyma³ :x
A¿ tu nagle, w momencie mojego najwiêkszego wzburzenia, nast¹pi³ niesamowity zwrot akcji :tanczy: Podobnie jak i Wy zachwycony jestem wczorajszym raportem :brawa: Z Agatty zion¹³ wrêcz profesjonalizm i opanowanie. Poch³oniêta bez reszty kwestiami merytorycznymi, dziej¹cymi siê na bie¿¹co, poleg³a na chwilkê w walce z promterem i wczeœniej ustalon¹ ramówk¹ ;) I w takich sytuacjach powœci¹gliwoœÌ, opanowanie jako cechy charakteru s¹ na wagê z³ota :tanczy: Agatta, dziêki tym cechom w³aœnie wysz³a z niewielkiej opresji obronn¹ rêk¹ :brawa:
Achhh - rozmowy, w skali od 1 do 6, oceniam na 5 :D Wielkie wra¿enie uczyni³a na mnie zw³aszcza ta druga o ''przysz³oœci przesz³ych pos³ów" :) Zatroszczy³a siê Agatta o rzetelne, merytoryczne przygotowanie do tematu :brawa: Przemyœlany wstêp, zapowiedŸ tematu, trafne pytania, powi¹zane jedno z drugim, czêsto wyp³ywaj¹ce z wczeœniejszej wypowiedzi goœcia :) Agatta trafi³a na rozmówcê, którego trzeba by³o umiejêtnie zachêcaÌ do wypowiedzi :) Robi³a to z klas¹, urokiem i wdziêkiem - nie zabrak³o uœmiechu, delikatnoœci, a co najwa¿niejsze tej swobody ze strony Agatty i spójnoœci podczas wymiany zdaù w rozmowie :) Œmia³o wiêc mo¿na powiedzieÌ, ¿e by³a to rozmowa w³aœnie, ani¿eli wywiad :brawa:
Trochê szkoda tej niefortunnej zapowiedzi, poniewa¿... mimo ¿e mnie ona nie przeszkadza a¿ tak bardzo, to Agatta - odnios³em takie wra¿enie, przygas³a nieco po tym incydencie :mhm: No co¿, zapewne jest osob¹, która d¹¿y do perfekcji i przyt³acza j¹ z lekka nawet najmniejsze potkniêcie ;) Ale naprawdê - moim zdaniem, nie ma siê czym przejmowaÌ, poniewa¿ takie wpadki zdarzaj¹ siê tak¿e najlepszym :D

I jedno boli mnie caÂły czas tak samo mocno: forma biernika zaimka wskazujÂącego ta w ustach Agatty :? Jestem moÂże staroÂświecki, ale do grobowej deski, pomimo liberalizacji skÂładni, bĂŞdĂŞ wyznawcÂą teorii, Âże w polszczyÂźnie pisanej i mĂłwionej poprawna jest jedynie forma tĂŞ i wprawdzie dopuszczalnÂą jest forma tÂą w polszczyÂźnie potocznej, w mĂłwionej odmianie jĂŞzyka, ale mnie bĂŞdzie ona zawsze odrzucaÂła :]

W kontekœcie zaœ dalszej czêœci dy¿uru Agatty zdajê siê jeszcze mocniej ni¿ do tej pory na Wasz¹ ³askawoœÌ :rydzyk:
epsztajnek pisze:Nie wiem panowie , jakie bĂŞdzie wasze zdanie - wiem, Âże nie lubicie fikuÂśnych bluzeczek u Agaty .
Ale dla mnie - po prostu cudo :shock: :tanczy: :tanczy: :brawa: :brawa:
TrafiÂła strojem w moje gusta :mhm: Zdecydowanie nie :nie: Marynara okropna, bluzka jakaÂś taka dziwaczna :? Ale z tÂą bluzkÂą to naprawdĂŞ dziwna sprawa wyszÂła, poniewaÂż moja Âżona stwierdziÂła, Âże jest wspaniaÂła... i pomyÂśleĂŚ, Âże mnÂą teÂż niegdyÂś byÂła..i zresztÂą caÂły czas jest... tak zachwycona :> Co o tym myÂśleĂŚ, jeÂżeli podobaÂłem jej siĂŞ ja i ta bluzka, to co ze mnÂą jest nie tak, jak byĂŚ powinno? :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

not that kind pisze:Sytuacja, któr¹ tak prze¿ywacie z punktu widzenia widza by³a zabawna - muszê siê przyznaÌ, ¿e trochê siê uœmia³am :rozglada: No, ale Agacie do œmiechu nie by³o, to fakt ;) Trzeba jednak powiedzieÌ, ¿e zachowa³a zimn¹ krew :D Ja na jej miejscu chyba bym uciek³a ze studia, gdyby grunt zacz¹³ mi siê paliÌ pod nogami :lol: A ona zosta³a i da³a sobie ze wszystkim œwietnie radê :D
mmi zacz¹³ w tym momencie pot stumieniami laÌ siê z czo³a - zastanawia³em siê ruszy czy nie ruszy, o co tak w ogóle posz³o? :neutral:
ale ruszyÂło :lol2:

mam coÂś z ukrytej camery :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Po Agaty ''wczoraj'' jestem bardzo zadowolna - wyglÂądaÂła Âślicznie i byÂła w dobrej formie :) Dlatego teraz jeszcze silniej uwaÂżam, Âże dajÂą jej za maÂło czasu na antenie.
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:
Skoro ty siĂŞ przyznaÂłaÂś do tego , Âże siĂŞ ÂśmiaÂłaÂś , to ja teÂż :lol: !! Ale my notka niedobrzy jesteÂśmy :devil: !! Agatka jednak ma stalowe nerwy :D !!
Mia³a czas teraz na och³oniêcie -ca³¹ godzinê :lol: !! I jest ju¿ uspokojona w serwisie :D
Cz³owiek to ma jednak pod³¹ naturê :devil:
Wydaje mi siĂŞ, Âże jeÂśli mieĂŚ takich fanĂłw jak Wy, to lepiej chyba wcale nie mieĂŚ :hmm: ZresztÂą wcale nie jest powiedziane, Âże Agata cieszy siĂŞ tym faktem, Âże toczy siĂŞ na jej temat dyskusja, moÂże jest dla niej ÂżenuÂące?
Nie przesadzacie naprawdĂŞ z opisywaniem tego skrajnego uwielbienia - uwaÂżacie to za normalne, skoro nie macie od Agaty na to przyzwolenia?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Po Agaty ''wczoraj'' jestem bardzo zadowolna - wyglÂądaÂła Âślicznie i byÂła w dobrej formie :) Dlatego teraz jeszcze silniej uwaÂżam, Âże dajÂą jej za maÂło czasu na antenie.
Przynajmniej co do tego mamy wszyscy pe³n¹ zgodnoœÌ :)
}{ypnosea pisze:Wydaje mi siĂŞ, Âże jeÂśli mieĂŚ takich fanĂłw jak Wy, to lepiej chyba wcale nie mieĂŚ :hmm:
Tylko dlatego tak twierdzisz, bo Âśmiejemy sie ze Âśmiesznych sytuacji, ktĂłre staÂły siĂŞ udziaÂłem naszej ulubionej gwiazdy? :uhh:
}{ypnosea pisze:ZresztÂą wcale nie jest powiedziane, Âże Agata cieszy siĂŞ tym faktem, Âże toczy siĂŞ na jej temat dyskusja, moÂże jest dla niej ÂżenuÂące?
Z tego ci mi wiadomo, œ.+ p. Black Jack'owi napisa³a, ¿e cieszy j¹ zainteresowanie jej osob¹... wróÌ... jej prac¹ oczywiœcie :lol: Nie wiem, jak mam to rozumieÌ :mhm: :lol:
}{ypnosea pisze:Nie przesadzacie naprawdĂŞ z opisywaniem tego skrajnego uwielbienia - uwaÂżacie to za normalne, skoro nie macie od Agaty na to przyzwolenia?
No wiem, nikt z nas - kaÂżdy z osobna jej o to nie pytaÂł, czy zadowolona z tego, Âże ma fanĂłw :mhm: KaÂżdy moÂże przypuszczaĂŚ, Âże: z takiego fana jak ja, to moÂże i nie jest zadowolna :lol2: Ale niestety, jak ja siĂŞ uczepiĂŞ, to ciĂŞÂżko jest mnie wyperswadowaĂŚ :lol2: Poza tym, to Agatta jest wszystkiemu winna - ona mnie usidliÂła :P :P
I jakoÂś tak mi z tym dobrze :D
Chyba jednak nie dziwi ciĂŞ fakt posiadania przez AgattĂŞ grona wielbicieli :> A jeÂśli dziwiĂŚ siĂŞ, to czemu innemu :D Tacy Stonesi na przykÂład - majÂą znacznie wiĂŞkszÂą liczbĂŞ fanĂłw :D A talentu raczej nie majÂą, graĂŚ nie potrafiÂą ;) WyglÂądaĂŚ to juÂż na pewno jakoÂś pozytywnie poraÂżajÂąco nie wyglÂądajÂą, a fanĂłw majÂą ;) WiĂŞc nasza sytuacja, sytuacja, w ktĂłrej kibicujemy mÂłodej, zdolnej, utalentowanej, piĂŞknej, zgrabnej i powabnej poczÂątkujÂącej, ale Âświetnie zapowiadajÂącej siĂŞ dziennikarce, wydaje mi siĂŞ byĂŚ sytuacjÂą baaaaaardzo, ale to bardzo normalnÂą :D

Co do przyzwolenia, to w najbliÂższym czasie poproszĂŞ AgattĂŞ o takowe na piÂśmie :lol2:
ÂŻartowaÂłem ;)
Ostatnio zmieniony poniedziałek 29 paź 2007, 10:16 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

ZresztÂą wcale nie jest powiedziane, Âże Agata cieszy siĂŞ tym faktem, Âże toczy siĂŞ na jej temat dyskusja, moÂże jest dla niej ÂżenuÂące?
O... przepraszam bardzo :stop: Mo¿e to kiedy¶ ju¿ mówi³em , ale powtórzê - osoba , która decyduje siê na , b±d¼, co b±d¼, publiczne wystêpy ( a takim praca reportera i prezentera w telewizji PUBLICZNIE DOSTÊPNEJ ) musi siê liczyæ z faktem, ¿e na jej temat toczyæ siê bêdzie dyskusja
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
ZresztÂą wcale nie jest powiedziane, Âże Agata cieszy siĂŞ tym faktem, Âże toczy siĂŞ na jej temat dyskusja, moÂże jest dla niej ÂżenuÂące?
O... przepraszam bardzo :stop: Mo¿e to kiedy¶ ju¿ mówi³em , ale powtórzê - osoba , która decyduje siê na , b±d¼, co b±d¼, publiczne wystêpy ( a takim praca reportera i prezentera w telewizji PUBLICZNIE DOSTÊPNEJ ) musi siê liczyæ z faktem, ¿e na jej temat toczyæ siê bêdzie dyskusja
I musia³a liczyÌ siê z tym, ¿e jej ponadprzeciêtnoœÌ wp³ynie na to, ¿e dla wielu stanie siê bo¿yszczem... zaraz, nie pasuje mi tu coœ :mhm: ...stanie siê dla wielu bo¿yszczyni¹!!! :D Gwoli œcis³oœci dodam: czy jej siê to podoba, czy nie :devil:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

W odniesieniu do Waszych sugestii z minimalnym uÂżyciem przeze mnie slĂłw :D
Jakby patrzyÂła, co robimy :D
Obrazek

Nad czym siê zastanawia? :D Mo¿e nad tym, czy jakby powiedzia³a: wskoczcie dla mnie w przepaœÌ, ogieù, wypijcie truciznê d³ugo byœmy siê zastanawiali? :D

Obrazek

Update'cik na stronach ze zdjĂŞciami i filmami :)

Wczorajsza wpadka podniosÂła mi ciÂśnienie :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:W odniesieniu do Waszych sugestii z minimalnym uÂżyciem przeze mnie slĂłw :D
Jakby patrzyÂła, co robimy :D
BoĂŚ przecieÂż Agatty spojrzenie, to wiĂŞcej niÂż sÂłowa :lol2: W gruncie rzeczy to pewnie nie jesteÂśmy Agatcie obojĂŞtni :lol2: :devil:
king_kocur pisze:Nad czym siê zastanawia? :D Mo¿e nad tym, czy jakby powiedzia³a: wskoczcie dla mnie w przepaœÌ, ogieù, wypijcie truciznê d³ugo byœmy siê zastanawiali? :D
Oj, nie ryzykuj odpowiedzi, poniewaÂż prĂŞdzej niÂż siĂŞ spodziewasz dostaniesz zaproszenie na spotkanie w Wielkim Kanionie Kolorado :lol:
king_kocur pisze:Update'cik na stronach ze zdjĂŞciami i filmami :)
Cudownie, Âże ciÂągle aktualizujecie swoje strony :)
A nie znalazÂłoby siĂŞ u Grzegorzewszczyna miejsce dla sobotniego "Podsumowania dnia: :rozglada:
king_kocur pisze:Wczorajsza wpadka podniosÂła mi ciÂśnienie :lol:
Tak jak nam wszystkim :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:ZresztÂą wcale nie jest powiedziane, Âże Agata cieszy siĂŞ tym faktem, Âże toczy siĂŞ na jej temat dyskusja, moÂże jest dla niej ÂżenuÂące?
Z tego ci mi wiadomo, œ.+ p. Black Jack'owi napisa³a, ¿e cieszy j¹ zainteresowanie jej osob¹... wróÌ... jej prac¹ oczywiœcie :lol: Nie wiem, jak mam to rozumieÌ :mhm: :lol:
..gdybyœmy jeszcze mieli pewnoœÌ ¿e odpisywa³a mu z tak¹ min¹ to wszystko by³oby jasne :lol:

Obrazek

..ludzie czy z naszych relacji z AgatkÂą musimy coÂś rozumieĂŚ :?: :szalony:
..ja myÂślĂŞ im mniej rozumiemy tym jest piĂŞkniej :lol2:
..byÂł wspaniaÂły czas kiedy Agatka odpowiadaÂła nam na korespondencje - a przecieÂż nikt do odpowiadania nam jej nie zmuszaÂł :)
..bo ja wiem czy tak mocno jej ci¹¿ymy :mhm:
..chyba nie aÂż tak bardzo :D
BoĂŚ przecieÂż Agatty spojrzenie, to wiĂŞcej niÂż sÂłowa :lol2:
..kiedyÂś to miaÂłem tak Âże bardziej niÂż Agatki spojrzenia przemawiaÂły do mnie jej stroje :devil:
..ale odkÂąd mam zaklejonÂą poÂłowĂŞ ekranu.. :xx:
..to znaczy chciaÂłem napisaĂŚ Âże spojrzenia znĂłw wiele mi oznajmiajÂą :lol:

A nie znalazÂłoby siĂŞ u Grzegorzewszczyna miejsce dla sobotniego "Podsumowania dnia: :rozglada:
..pamiĂŞtasz Al co mi kiedyÂś napisaÂłeÂś jak prosiÂłem o relacjĂŞ :?: :lol2:
..proÂś a bĂŞdzie ci dane :lol2:

..wiecie co wam powiem :?: :D
..my to jednak zgrany zespó³ tworzymy :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..gdybyœmy jeszcze mieli pewnoœÌ ¿e odpisywa³a mu z tak¹ min¹ to wszystko by³oby jasne :lol:
Dlaczego miaÂłaby z takÂą nachmurzonÂą minÂą czytaĂŚ maile od tego, tamtego, czy jeszcze innego internetowego natrĂŞta? :devil:
MyÂślĂŞ, Âże adekwatnej miny nie ma w kanonie Âżadnej z galerii :devil:
..ludzie czy z naszych relacji z AgatkÂą musimy coÂś rozumieĂŚ :?: :szalony:
..ja myÂślĂŞ im mniej rozumiemy tym jest piĂŞkniej :lol2:
Ja nie nalegam, ale wygodniej siê ¿yje, kiedy ma siê jasnoœÌ sytuacji przed oczyma :)
..byÂł wspaniaÂły czas kiedy Agatka odpowiadaÂła nam na korespondencje - a przecieÂż nikt do odpowiadania nam jej nie zmuszaÂł :)
UÂżyÂłeÂś czasu przeszÂłego :> CzyÂżbyÂś sugerowaÂł, Âże Agatta zamknĂŞÂła siĂŞ na nas i przed nami na siedem spustĂłw :> I nie mamy juÂż szansy na wejÂście w sÂłowno-pisanÂą interakcjĂŞ z niÂą? ;( Dlaczego? :(
..bo ja wiem czy tak mocno jej ci¹¿ymy :mhm:
..chyba nie aÂż tak bardzo :D
Nie zapominaj, Âże ta kwestia nie jest jeszcze rozstrzygniĂŞta ;)
..kiedyÂś to miaÂłem tak Âże bardziej niÂż Agatki spojrzenia przemawiaÂły do mnie jej stroje :devil:
..ale odkÂąd mam zaklejonÂą poÂłowĂŞ ekranu.. :xx:
..to znaczy chciaÂłem napisaĂŚ Âże spojrzenia znĂłw wiele mi oznajmiajÂą :lol:
To znaczy, któr¹ czêœÌ masz zaklejon¹ :> Chyba nie doln¹? :devil: W sobotê wiele traci³eœ :lol2: Ale za to w niedzielê zaoszczêdzi³eœ sobie wra¿eù :devil:
..pamiĂŞtasz Al co mi kiedyÂś napisaÂłeÂś jak prosiÂłem o relacjĂŞ :?: :lol2:
..proÂś a bĂŞdzie ci dane :lol2:
PamiĂŞtam :D Ale kiedy ja ci to pisaÂłem, rada okazaÂła siĂŞ skuteczniejszÂą :?
..wiecie co wam powiem :?: :D
..my to jednak zgrany zespó³ tworzymy :tanczy:
A wiesz, dziĂŞki komu? :lol2: KaÂżda grupa, kaÂżde zrzeszenie ludzi potrzebuje przywĂłdcy... duchowej przywĂłdczyni :lol2: A nam trafiÂła siĂŞ wyjÂątkowa przywĂłdczyni z przeogromnÂą umiejĂŞtnoÂściÂą scalania i przyciÂągania do siebie ludzi :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

UÂżyÂłeÂś czasu przeszÂłego :> CzyÂżbyÂś sugerowaÂł, Âże Agatta zamknĂŞÂła siĂŞ na nas i przed nami na siedem spustĂłw :> I nie mamy juÂż szansy na wejÂście w sÂłowno-pisanÂą interakcjĂŞ z niÂą? ;( Dlaczego? :(
Mam hipotezĂŞ na ten temat - hipotezĂŞ, czyli z gĂłry jestem nastawiony, Âże mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ :
otó¿ w momencie , kiedy w ¿yciu Agaty pojawi³ siê "ktoœ" ( ten zza Wielkiej Wody ) , Agata sta³a siê jakby bardziej tajemnicza, zaczê³a pilniej strzec swojej prywatnoœci :mhm: :mhm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Ujjjhhhh :hmm: !! Jak ja mogÂłem pozwoliĂŚ na to , Âżeby zastaÂły mnie tu takie zalegÂłoÂści :hmm: !! Tym bardziej , Âże nie powinienem sobie na takie rzeczy pozwalaĂŚ , kiedy z gĂłry wiem, Âże nie nadrobiĂŞ ;( !! to do rzeczy ;) !!
Alchemik pisze:Achhh - rozmowy, w skali od 1 do 6, oceniam na 5 :D Wielkie wra¿enie uczyni³a na mnie zw³aszcza ta druga o ''przysz³oœci przesz³ych pos³ów" :) Zatroszczy³a siê Agatta o rzetelne, merytoryczne przygotowanie do tematu :brawa: Przemyœlany wstêp, zapowiedŸ tematu, trafne pytania, powi¹zane jedno z drugim, czêsto wyp³ywaj¹ce z wczeœniejszej wypowiedzi goœcia :) Agatta trafi³a na rozmówcê, którego trzeba by³o umiejêtnie zachêcaÌ do wypowiedzi :) Robi³a to z klas¹, urokiem i wdziêkiem - nie zabrak³o uœmiechu, delikatnoœci, a co najwa¿niejsze tej swobody ze strony Agatty i spójnoœci podczas wymiany zdaù w rozmowie :) Œmia³o wiêc mo¿na powiedzieÌ, ¿e by³a to rozmowa w³aœnie, ani¿eli wywiad :brawa:
Al -w³aœnie to samo czu³em , kiedy ogl¹da³em t¹..... :red: tê :lol2: rozmowê :lol2: !! Agatka by³a s³odka i jednoczeœnie dobrze wiedzia³a , co mówi i czego che siê dowiedzieÌ :tanczy: !! I jeszcze ta naturalnoœÌ :szalony: !! W ogóle nie czu³em siê jakby to by³ (a by³ ) debiut w takiej formie prowadzenia programu :lol2: !! Dopiero ten zgrzyt po rozmowie mi o tym trochê przypomnia³ :spiewa: Ale tylko troszkê :lol2:
Mam hipotezĂŞ na ten temat - hipotezĂŞ, czyli z gĂłry jestem nastawiony, Âże mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ :
otó¿ w momencie , kiedy w ¿yciu Agaty pojawi³ siê "ktoœ" ( ten zza Wielkiej Wody ) , Agata sta³a siê jakby bardziej tajemnicza, zaczê³a pilniej strzec swojej prywatnoœci :mhm: :mhm:
:> Ten zwiÂązek -mam takie odczucie :D trwa znacznie dÂłuÂżej niÂż parĂŞ miesiĂŞcy :> :D !! bo przecieÂż od paru miesiĂŞcy tak na dobrÂą sprawĂŞ zaczĂŞliÂśmy siĂŞ wirtualnie dobijaĂŚ do wrĂłt skrzynki mejlowej Agatki :lol:

Gdybym byÂł AgatkÂą :lol2: !! to bym Wam wszystko o sobie opowiedziaÂł :lol2: Nawet to , o co byÂście mnie nie spytali :devil: !! No i oczywiÂście baaaardzo bym Was lubiÂł :lol2: !!

I gdybym byÂł niÂą to dzisiaj lajfowaÂł bym jak wÂściekÂły :lol2: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Ujjjhhhh :hmm: !! Jak ja mogÂłem pozwoliĂŚ na to , Âżeby zastaÂły mnie tu takie zalegÂłoÂści :hmm: !! Tym bardziej , Âże nie powinienem sobie na takie rzeczy pozwalaĂŚ , kiedy z gĂłry wiem, Âże nie nadrobiĂŞ ;( !! to do rzeczy ;) !!
Nie p³acz, szkoda ³ez :lol2: Poza tym sprawiedliwoœci musi staÌ siê zadoœÌ :lol2: Do niedawna priorytetowe miejsce w Twoim ¿yciu zajmowa³o to miejsce, tutaj spêdza³eœ wiêksz¹ czêœÌ dnia, a teraz przyszed³ czas na rewan¿ ze strony obowi¹zków, co domyœlam siê nie napawa ciê zbytnim optymizmem? :D Teraz mo¿e na mnie siê rozz³oœcisz, ale z czasem zrozumiesz, ¿e moje moralizatorstwo nie wziê³o siê znik¹d, a jest szczer¹ prawd¹ i w przysz³oœci zaowocuje :lol2:
marcinkowsky pisze: Al -wÂłaÂśnie to samo czuÂłem , kiedy oglÂądaÂłem tÂą..... :red: tĂŞ :lol2: rozmowĂŞ :lol2: !!
Uczniu Ty mĂłj! :lol2:
marcinkowsky pisze:Agatka by³a s³odka i jednoczeœnie dobrze wiedzia³a , co mówi i czego che siê dowiedzieÌ :tanczy: !! I jeszcze ta naturalnoœÌ :szalony: !!
SÂłodko-gorzka zatem :lol2: Nie baÂła siĂŞ przedstawiaĂŚ swojego zdania :brawa:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Mam hipotezĂŞ na ten temat - hipotezĂŞ, czyli z gĂłry jestem nastawiony, Âże mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ :
:> Ten zwiÂązek -mam takie odczucie :D trwa znacznie dÂłuÂżej niÂż parĂŞ miesiĂŞcy :> :D !! bo przecieÂż od paru miesiĂŞcy tak na dobrÂą sprawĂŞ zaczĂŞliÂśmy siĂŞ wirtualnie dobijaĂŚ do wrĂłt skrzynki mejlowej Agatki :lol:
WykorzystujÂąc TwojÂą epsztajnek zgodĂŞ na uznanie hipotetycznoÂści przypuszczenia, przychylam siĂŞ raczej do opinii - rĂłwnie hipotetycznej, ale wydaje mi siĂŞ, Âże jednak bardziej prawdopodobnej i bliÂższej prawdzie :lol2:
marcinkowsky pisze:Gdybym byÂł AgatkÂą :lol2: !! to bym Wam wszystko o sobie opowiedziaÂł :lol2: Nawet to , o co byÂście mnie nie spytali :devil: !! No i oczywiÂście baaaardzo bym Was lubiÂł :lol2: !!
CaÂłe szczĂŞÂście nie jesteÂś niÂą, poniewaÂż gdyby byÂło jak piszesz, caÂły czar by prysÂł :lol: :hahaha:
marcinkowsky pisze:I gdybym byÂł niÂą to dzisiaj lajfowaÂł bym jak wÂściekÂły :lol2: !! :tanczy:
Z drugiej strony szkoda, Âże niÂą nie jesteÂś ;(
ODPOWIEDZ