O, widze kamilo, Âże juÂż dodaÂłeÂś kilka caspĂłw

Moderator: Łukasz
Masz racjê, Joasi nigdy doœÌ na ekranie :tanczy:arczi pisze:O, widze kamilo, ¿e ju¿ doda³eœ kilka caspówChyba pare moich siê powtarza, no ale nie bêdê kasowa³ :nie: Joasi nigdy doœÌ
Joasia nawet w niezbyt krzykliwym kolorze jest super :tanczy:arczi pisze:DziÂś image Joasi jak zwykle pozytywny
WÂłoski za ucho i lekko podkrĂŞcone
Pewnie wczoraj do nocy kontemplowaÂła, w co by siĂŞ tu dla nas ubraĂŚ :szalony:Joasia nawet w niezbyt krzykliwym kolorze jest super
I dzisiaj ma tendencje do mruÂżenia oczek Bo na capsach co 5 sekund ÂśpiÂąca KrĂłlewna
No i niech ktos teraz powie, Âże Joasia nie zaglÂąda do wÂątku :szalony:P.S Ostatnio wspominaliÂśmy o krĂłtkich mszach,a Joasia raz dwa podchwyciÂła temat i byÂł o krĂłtkich kazaniach tym razem
Ale chyba nie stanowimy dla Niej aÂż tak wielkiego problemu :rozglada: Bo niby oceniamy co i jak,ale Joasia teÂż wie,Âże maÂło jest takich rzeczy w ktĂłrych by Nam siĂŞ nie podobaÂła :tanczy: SÂą w ogĂłle takiearczi pisze:Pewnie wczoraj do nocy kontemplowaÂła, w co by siĂŞ tu dla nas ubraĂŚ
MyÂślisz,Âże demony nie sÂą bliskie ludziomWtedy Asia jest bardziej takÂą szarÂą myszkÂą, niÂż demonem Taka bardziej bliÂżej ludzi
Albo ca³e wydanie o Joasi tylko i wy³¹cznieTo ja teraz poproszê materia³ o przygotowaniach Joasi do magazynu
Joasia sobie sama montuje mikroport-tak stawiamepsztajnek pisze:Tylko niech nie pokazuj¹, jak Joasi zak³adaj¹ mikrofon, bo skonam z zazdroœci Niech poka¿¹ Joasiê w charakteryzatorni
Tak wiemepsztajnek pisze:Ale dobrze wiesz, Âże nadajnik montuje siĂŞ z tyÂłu, na pasku, mniej wiĂŞcej tam gdzie siĂŞ koĂączÂą plecy...
Nigdy nie myÂślaÂłem,Âże to napiszemy :tanczy: ChoĂŚ w sumie generalnie nic nie mam do jeansikĂłw npcholerka, pierwszy raz siĂŞ cieszĂŞ Âże Joasia chodzi w spodniach
JeÂżeli zmieni siĂŞ pomysÂł na program, i Joasia zamiast staĂŚ jak koÂłek za pulpitem, zacznie zapowiadaĂŚ materiaÂł "na chodzÂąco" :tanczy:A tak jeszcze co do mikrofonu.ChciaÂłbym Âżeby Joasia miaÂła taki malutki jak Porankowcy np.Jarek KuÂźniar albo Anita :aniol: Fajnie to wyglÂąda
Z oÂświetleniem to kombinujÂą z odcinka na odcinek :mhm: WiĂŞc moÂże zaczĂŞli kombinowaĂŚ z ustawieniem kamery... :mhm:Ciekawe czy to tylko chwilowe czy robia jakieÂś prĂłby
Marzy mi siê silne zbli¿enie twarzy Joasi , tak jak czasami robili w starej scenerii "Wiadomoœci TVP1" , aby wreszcie mo¿na by³o poznaÌ te tajemnicze oczy... :rydzyk:Ale jak dla mnie mogli by troszke pokombinowaÌ w kadrowaniu :aniol: Maj¹Ì taki wdziêczny obiekt jest to wrêcz zalecane :tanczy:
Przy obecnej krótkoœci zapowiedzi mog³a by nie zd¹¿yÌ zajœÌ na drugi koniec niezbyt wielkiego magazynowego studia :spiewa:epsztajnek pisze:Je¿eli zmieni siê pomys³ na program, i Joasia zamiast staÌ jak ko³ek za pulpitem, zacznie zapowiadaÌ materia³ "na chodz¹co"
No to jak tak to mogli by sie postaraĂŚ o loty kamerowe :tanczy: Co sobie bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚZ oÂświetleniem to kombinujÂą z odcinka na odcinek WiĂŞc moÂże zaczĂŞli kombinowaĂŚ z ustawieniem kamery...
PamiĂŞtam tamte 'WiadomoÂści' :hyh: Dla takiego kadrowania to nawet bylibyÂśmy skÂłonni Joasie wytransferowaĂŚ do TVP :aniol: :klamca:Marzy mi siĂŞ silne zbliÂżenie twarzy Joasi , tak jak czasami robili w starej scenerii "WiadomoÂści TVP1" , aby wreszcie moÂżna byÂło poznaĂŚ te tajemnicze oczy...
Marzy mi siĂŞ , aby Joasia jutro, w rocznicĂŞ debiutu znĂłw odwiedziÂła PowÂązki, najlepiej w godzinach poÂłudniowych~~A jutro mija drugi roczek od debiutu Asi w tvn24 :tanczy:
Pewnie nikomu nie da³aby siê dotkn¹Ì :stop: CO to za problem dla tych zwinnych paluszków poprzyczepiaÌ to i owoJoasia sobie sama montuje mikroport-tak stawiam A jak jest nie tak jak myœle,to wole o tym nie wiedzieÌ
Powinni siĂŞ skupiĂŚ na Joasi i pokazaĂŚ, jak jej robiÂą makijaÂż od poczÂątku do samego koĂąca :szalony:Co do charakteryzatorni to ostatnio w 'Szkle' pokazywali jak pudrujom panĂłw prowadzÂących Teraz czas na panie dla rĂłwnowagi SzczegĂłlnie o takÂą jednÂą mi siĂŞ rozchodzi
Gratulacje :brawa: :brawa: To taki prezent na drugÂą roczniceTen wÂątek odwiedzono juÂż 200.000 razy
Ale jak ma na sobie dÂżinsiki to one uwydatniajÂą bardzo ÂładniutkÂą pupe :cicho:o cholerka, pierwszy raz siĂŞ cieszĂŞ Âże Joasia chodzi w spodniach
No fajny by byÂł ten mikrofon :tanczy: Ale Joasia by go demontowaÂła za kaÂżdym razem, jakby chciaÂła wÂłosy poprawiĂŚ :devil:A tak jeszcze co do mikrofonu.ChciaÂłbym Âżeby Joasia miaÂła taki malutki jak Porankowcy np.Jarek KuÂźniar albo Anita Fajnie to wyglÂąda
Mo¿e szykuj¹ sie jakieœ zmianyCiekawe czy to tylko chwilowe czy robia jakieœ próby Ale jak dla mnie mogli by troszke pokombinowaÌ w kadrowaniu Maj¹Ì taki wdziêczny obiekt jest to wrêcz zalecane
Mogliby odstawiĂŚ tÂą JoasiowÂą mĂłwnice, a Joasie ustawiĂŚ bliÂżej ekranuJeÂżeli zmieni siĂŞ pomysÂł na program, i Joasia zamiast staĂŚ jak koÂłek za pulpitem, zacznie zapowiadaĂŚ materiaÂł "na chodzÂąco"
Taka Joasiowa gÂłowa na caÂły ekranMarzy mi siĂŞ silne zbliÂżenie twarzy Joasi , tak jak czasami robili w starej scenerii "WiadomoÂści TVP1" , aby wreszcie moÂżna byÂło poznaĂŚ te tajemnicze oczy...
Joasi nie daÂłbym puÂściĂŚ do TVP :nie: Biedaczka musiaÂłaby zmagaĂŚ siĂŞ z wiecznymi naciskami politycznymiPamiĂŞtam tamte 'WiadomoÂści' Dla takiego kadrowania to nawet bylibyÂśmy skÂłonni Joasie wytransferowaĂŚ do TVP
Szybko minĂŞÂło :tanczy: Trzeba bĂŞdzie jakoÂś podsumowaĂŚ te dwa latka :tanczy:~~A jutro mija drugi roczek od debiutu Asi w tvn24
Jak dobrze pamiĂŞtam, to Joasia wtedy na powÂązkach rozmawiaÂła z kwestujÂącÂą MajÂą KomorowskÂąMarzy mi siĂŞ , aby Joasia jutro, w rocznicĂŞ debiutu znĂłw odwiedziÂła PowÂązki, najlepiej w godzinach poÂłudniowych i Âżeby jeszcze kwestowaÂła a co to , marzyĂŚ kaÂżdemu wolno
Czyli co nie pozostaje Nam nic innego jak równac do najlepszych :aniol: Zawsze lepiej goniÌ podobnoepsztajnek pisze:I jeszcze jedno.... porównajcie ró¿nicê sta¿u w TVN24 Joasi i Anity, z ró¿nic¹ objêtoœci odpowiednich w¹tków.... chyba mo¿emy byÌ dumni...
Hmmm a nie wolisz niespodzianekarczi pisze:Powinni siĂŞ skupiĂŚ na Joasi i pokazaĂŚ, jak jej robiÂą makijaÂż od poczÂątku do samego koĂąca
Fajnie by byÂło, jakby moÂżna byÂło zaesemesowaĂŚ i decydowaĂŚ o tym, jaki Asia ma mieĂŚ danego dnia makijaÂż
Jak nie opuÂścimy Joasi i bĂŞdziemy o NiÂą dbaĂŚ piszÂąc o Niej dalej to jest to wg mnie prawie pewne :tanczy: MoÂże Joasia zaatakuje 400.000Gratulacje To taki prezent na drugÂą rocznice Ciekawe, czy za rok bĂŞdzie 300.000
Jak ktoÂś zna topografie forum to sÂą capsy,ktĂłre to udowadniajom :tanczy: :cicho:Ale jak ma na sobie dÂżinsiki to one uwydatniajÂą bardzo ÂładniutkÂą pupe
Tak by Jej zaÂłoÂżyli Âżeby nie musiaÂła poprawiaĂŚ bo by Jej przytrzymywaÂł jak opaskaNo fajny by byÂł ten mikrofon Ale Joasia by go demontowaÂła za kaÂżdym razem, jakby chciaÂła wÂłosy poprawiĂŚ
Mo¿e zamiast podestu Joasia bêdzie chcia³a jakiœ tron :aniol: Ale raczej nie-Joasia nie jest pró¿na :nie: A poza tym musi byc bli¿ej ludzi,bli¿ej ludzkich spraw..Mo¿e szykuj¹ sie jakieœ zmiany I pewnie Joasia jako Redaktor Naczelna sama siê nimi osobiœcie zajmuje
EjjjMogliby odstawiĂŚ tÂą JoasiowÂą mĂłwnice, a Joasie ustawiĂŚ bliÂżej ekranu
To byl tylko taki Âżart :spiewa: Nigdzie byÂśmy Jej nie puÂścili nawet do BBCBiedaczka musiaÂłaby zmagaĂŚ siĂŞ z wiecznymi naciskami politycznymi Jak ona by to wytrzymaÂła- taka delikatna
PrzeglÂądnie siĂŞ te nie wiem 275 stron i sie streÂści w 150 :devil:Szybko minĂŞÂło Trzeba bĂŞdzie jakoÂś podsumowaĂŚ te dwa latka
No niestety 5-cio minutowa obecnoœÌ Joasi w PzP nie u³atwia sprawy :nie:Czyli co nie pozostaje Nam nic innego jak równac do najlepszych Zawsze lepiej goniÌ podobno A tak w ogóle to fajnie,¿e Joasiowy w¹tek dalej ma siê w miare dobrze jak na realia tego forum-mimo niekorzystnego dla Nas obrotu sprawy w postaci 'PzP'
W sumie tak, ale œwiadomoœÌ posiadania jakiejœ w³adzy nad Joasi¹ tez jest kusz¹ca :devil:Hmmm a nie wolisz niespodzianek Bo Joasiowe makija¿e w ogromnej wiêkszoœci s¹ perfekcyjne i bardzo udane
No to mam nadzieje, Âże nie zapuÂścimy Joasi :rozglada: Nie moÂże czuĂŚ siĂŞ niedopieszczona i niedowartoÂściowana, bo to mogÂłoby mieĂŚ nieprzyjemne skutki :stop:Jak nie opuÂścimy Joasi i bĂŞdziemy o NiÂą dbaĂŚ piszÂąc o Niej dalej to jest to wg mnie prawie pewne MoÂże Joasia zaatakuje 400.000
To jeszcze z czasĂłw kiedy Joasia nam porankowaÂłaJak ktoÂś zna topografie forum to sÂą capsy,ktĂłre to udowadniajom
Ale juz milcze bo to moÂże siĂŞ nie podobaĂŚ Joasi
JakimÂś wyjÂściem z tej trudnej sytuacji byÂłby kucyk :rozglada:Tak by Jej zaÂłoÂżyli Âżeby nie musiaÂła poprawiaĂŚ bo by Jej przytrzymywaÂł jak opaska
Tylko czy Joasia zrezygnowaÂłaby tak Âłatwo ze swojego hobby poprawiana wÂłosĂłw
Z takim tronem i jeszcze w koronie, to has³o bli¿ej ludzi, bli¿ej ludzkich spraw chyba sta³oby sie nieco nieaktualne :devil:Mo¿e zamiast podestu Joasia bêdzie chcia³a jakiœ tron Ale raczej nie-Joasia nie jest pró¿na A poza tym musi byc bli¿ej ludzi,bli¿ej ludzkich spraw..
JuÂż Asia by siĂŞ tak ustawiÂła, Âże i ekran byÂłby widoczny i ona sama w peÂłnej krasie :szalony:Ejjj Bo zaraz Joasia zasÂłoni Nam caÂły ekran O niczym innym nie marze
Ohhhj, wiem wiemTo byl tylko taki Âżart Nigdzie byÂśmy Jej nie puÂścili nawet do BBC
ByÂłoby co streszczaĂŚPrzeglÂądnie siĂŞ te nie wiem 275 stron i sie streÂści w 150
A tak serio to ciekawe czy Joasia zapisaÂłaby sobie te dwa lata na plus-ale raczej na pewno tak
A proszê bardzoP.S Dziêki za capsy Joasiowe,ja niestety nie zd¹¿y³em
Tak siê dzisiaj zastanawialem obserwuj¹c poczynania sejmowe Brygidy czy bym chcia³ ¿eby Joasia by³a na Jej miejscu :mhm: Czyli reporterowanie nie codziennie +Dn¯ raz na jakiœ czas :uhh:No niestety 5-cio minutowa obecnoœÌ Joasi w PzP nie u³atwia sprawy
Co innego jakby biegaÂła po sejmie czy ÂżegnaÂła wieczorami ÂżyczÂąc dobranoc
A kto wie moÂże Anita pomogÂła Joasi troche na samym poczÂątku w studio :aniol:W tvn24 Joasia sporo wzorĂłw, z ktĂłrych moÂże czerpaĂŚ A ajkby chciaÂła siĂŞ uczyĂŚ od Anity, to byÂłoby super
To mo¿e podj¹³byœ siê sam umalowania Joasi :tanczy: Ja bym siê ba³-g³ównie Jej reakcji :cicho:W sumie tak, ale œwiadomoœÌ posiadania jakiejœ w³adzy nad Joasi¹ tez jest kusz¹ca
Ja ze swojej strony obiecuje pisanie o Joasi :aniol: To czysta przyjemnoœÌ :tanczy:No to mam nadzieje, ¿e nie zapuœcimy Joasi Nie mo¿e czuÌ siê niedopieszczona i niedowartoœciowana, bo to mog³oby mieÌ nieprzyjemne skutki
Ja sie bojĂŞ czy to w ogĂłle jest to teraz moÂżliwe :uhh:Teraz Âżeby zaobserwowaĂŚ takie widoki, trzeba siĂŞ nieÂźle wysiliĂŚ
No juz naprawde coraz mniej paĂą zostaÂło,ktĂłre sie nie odwaÂżyÂły na ten krokJakimÂś wyjÂściem z tej trudnej sytuacji byÂłby kucyk
Wszak dziÂś Anita siĂŞ w takowym zaprezentoraÂła i byÂłem mile zaskoczony
MoÂże Anita pokaÂże Joasi, Âże warto czasem zmieniĂŚ przyzwyczajenia
Nawet dziÂś w 'PzP' byÂła na pasku zapowiedÂź WDZIĂK,SZYK I ELEGANCJA :aniol:Ohhhj, wiem wiem Joasia to juÂż takÂą czĂŞÂściÂą tvn24 jest
I niewaÂżne, czy w magazynie, czy w sejmie- zawsze peÂłen profesjonalizm i wdziĂŞk
ByÂłoby co streszczaĂŚ Joasia musi sobie zapisaĂŚ ten okres na plus- nie wyobraÂżam sobie by mogÂła byĂŚ niezadowolona z rozwoju swojej kariery
JuÂż sam angaÂż w tvn24 jest ogromnym sukcesem, poza tym chyba ma satysfakcje z tego co robi, a to jest najwaÂżniejsze
No to miÂło :aniol:A proszĂŞ bardzo MiÂło mi, Âże mogÂłem pomĂłc
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], TommyC i 24 gości