Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Tak siĂŞ dzisiaj zastanawialem obserwujÂąc poczynania sejmowe Brygidy czy bym chciaÂł Âżeby Joasia byÂła na Jej miejscu Czyli reporterowanie nie codziennie +DnÂŻ raz na jakiÂś czas
W sumie ciĂŞÂżkie pytanie;zakÂładajÂąc,Âże jest jak jest to chciaÂłbym mieĂŚ pewnoÂśc chociaÂż w ktĂłry dzien bedzie w DnÂż i Âżeby miaÂła ze dwa zagwarantowane w tygodniu
Ale tak dobrze to jak wiemy nie ma..
Ja tam nie mam nic przeciwko, Âżeby Joasia obcowaÂła z tymi nieludzkimi politykami, kisiÂła siĂŞ w tej gĂŞstej atmosferze sejmowej i pociÂła siĂŞ w tej duchocie :devil:
Nawet jakbym jej nie widziaÂł, to miaÂłbym satysfakcje, Âże Joasia robi kaÂżdego dnia coÂś innego, Âże nie stoi w miejscu :stop:
A jakbym widziaÂł jej relacje, to w ogĂłle byÂłbym wniebowziĂŞty :lol2:
OglÂądanie jej relacji politycznych zawsze byÂło bardzo przyjemne i dowiadywaliÂśmy siĂŞ o wszystkim bez owijania w baweÂłnĂŞ 8) A jakby siĂŞ teÂż w DnÂŻ pojawiaÂła... super :jupi:
Ale ja wolĂŞ Poranki :szalony:
A kto wie moÂże Anita pomogÂła Joasi troche na samym poczÂątku w studio
Ja mam nadzieje, ¿e Joasia wci¹¿ wie, ¿e teraz te¿ warto podpatrywaÌ Anite :D
To mo¿e podj¹³byœ siê sam umalowania Joasi Ja bym siê ba³-g³ównie Jej reakcji
Móg³bym spróbowaÌ 8) Ale nie biorê odpowiedzialnoœci za konsekwencje i ewentualne szkody wyrz¹dzone cerze Joasi :rozglada: Jednego mozecie byÌ pewni :aniol: Makija¿ by³by wyrazisty i ró¿norodny :D
Ja sie bojĂŞ czy to w ogĂłle jest to teraz moÂżliwe
Dla chcÂącego nic trudnego :spiewa: Wystarczy siĂŞ z Joasia spotkaĂŚ na mieÂście :P
No juz naprawde coraz mniej paĂą zostaÂło,ktĂłre sie nie odwaÂżyÂły na ten krok
Przynajmniej ostatnimi czasy-bo jak wiemy dawniej zdaÂżaÂło Jej siĂŞ upinac wÂłosy
To jej upinanie chyba moÂżna na palcach jednej rĂŞki policzyĂŚ :spiewa:
Ciekawe, czemu w studio nigdy nie zdecydowaÂła siĂŞ na taki krok :mhm:
CoÂś podobnego ma Brygida- na reporterce nigdy nie ma rozpuszczonych wÂłosĂłw :hyh:
Ale ona to znĂłw caÂły czas upina, a Joasia jest w tym wzglÂądzie bardzo konsekwentna i nie wiĂŞzi swoich kudeÂłkĂłw :devil:
Nawet dzi¶ w 'PzP' by³a na pasku zapowied¼ WDZIÊK,SZYK I ELEGANCJA
Doskonale pasowaÂło to do Joasi
Joasia chciaÂła przemyciĂŚ coÂś o sobie :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ja tam nie mam nic przeciwko, Âżeby Joasia obcowaÂła z tymi nieludzkimi politykami, kisiÂła siĂŞ w tej gĂŞstej atmosferze sejmowej i pociÂła siĂŞ w tej duchocie
Nawet jakbym jej nie widziaÂł, to miaÂłbym satysfakcje, Âże Joasia robi kaÂżdego dnia coÂś innego, Âże nie stoi w miejscu
A jakbym widziaÂł jej relacje, to w ogĂłle byÂłbym wniebowziĂŞty
OglÂądanie jej relacji politycznych zawsze byÂło bardzo przyjemne i dowiadywaliÂśmy siĂŞ o wszystkim bez owijania w baweÂłnĂŞ A jakby siĂŞ teÂż w DnÂŻ pojawiaÂła... super
Ale ja wolĂŞ Poranki
PodsumowujÂąc jesteÂśmy nienaÂżarci :devil: Ale chcemy Joasi jak najwiĂŞcej,ale najwaÂżniejsze to co chce Joasia i czy dostanie to co chce :roll:
Ja mam nadzieje, ¿e Joasia wci¹¿ wie, ¿e teraz te¿ warto podpatrywaÌ Anite
Ciekawe zagadnienie poruszyÂłeÂś :aniol:
Móg³bym spróbowaÌ Ale nie biorê odpowiedzialnoœci za konsekwencje i ewentualne szkody wyrz¹dzone cerze Joasi Jednego mozecie byÌ pewni Makija¿ by³by wyrazisty i ró¿norodny
Nie wierze,Âże zrobiÂłbyÂś krzywde Joasiowej cerze :devil: :tanczy:
Dla chcÂącego nic trudnego Wystarczy siĂŞ z Joasia spotkaĂŚ na mieÂście
Jutro ÂŚwiĂŞto-to moÂże nie bedĂŞ gÂłowy zawracaĂŚ :D
Ale ona to znĂłw caÂły czas upina, a Joasia jest w tym wzglÂądzie bardzo konsekwentna i nie wiĂŞzi swoich kudeÂłkĂłw
WolnoœÌ-kocham i rozumiem-wolnoœci oddaÌ nie umiem :nie: :devil:
Zamiast 'Uwolnic Orke II'powinno byc 'Uwolnic KudeÂłki 150' :D
Joasia chciaÂła przemyciĂŚ coÂś o sobie
KojarzyÂło siĂŞ jednoznacznie :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

PodsumowujÂąc jesteÂśmy nienaÂżarci Ale chcemy Joasi jak najwiĂŞcej,ale najwaÂżniejsze to co chce Joasia i czy dostanie to co chce
A co Joasia chce :?: Bo kobieta zmiennÂą jest :roll:
MyÂślĂŞ, Âże nie prĂŞdko jÂą wyciÂągniemy z Pzp ;( Ona tam siĂŞ nieÂźle zadomowiÂła i Porade nawet stamtÂąd wywaliÂła :shock:
Ciekawe zagadnienie poruszyÂłeÂś
Chyba siĂŞ zgodzisz, Âże to dopowiedni wzĂłr dla Joasi :D
ChoĂŚ Joasia to niech sobie zostanie w tvn24, po co jej tam do FaktĂłw iÂśc :devil:
Nie wierze,Âże zrobiÂłbyÂś krzywde Joasiowej cerze
StaraÂłbym siĂŞ z caÂłej siÂły byĂŚ delikatnym :D
Ale jak mĂłwiÂłem, nie mam wprawy w takim ozdabianiu twarzy :nie:
Jutro ÂŚwiĂŞto-to moÂże nie bedĂŞ gÂłowy zawracaĂŚ
Tak a propos, Joasia coÂś wspominaÂła, czy jutro bĂŞdzie PzP, bo siĂŞ jakoÂś zawiesiÂłem :]
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
DziÂś byÂło i przeÂłykanie Âśliny przy zapowiedzi jutrzejszego programu, ale i kokieteryjne zmruÂżenie oczu, warte kaÂżdÂą cenĂŞ, przy temacie o tancerkach. I powiedzcie koledzy, czyÂż Ona nie jest zjawiskowa ? :aniol: :aniol: :tanczy: :tanczy: :plus: :plus:
Tak a propos, Joasia coÂś wspominaÂła, czy jutro bĂŞdzie PzP, bo siĂŞ jakoÂś zawiesiÂłem
BĂŞdzie specjalne wydanie, poÂświĂŞcone zmarÂłym bohaterom dotychczasowych wydaĂą.
Tak wiĂŞc Joasia prawdopodobnie bĂŞdzie na czarno ... Tematy smutne, ale widok piĂŞkny....
maxxx

arczi pisze:Chyba siĂŞ zgodzisz, Âże to dopowiedni wzĂłr dla Joasi
ChoĂŚ Joasia to niech sobie zostanie w tvn24, po co jej tam do FaktĂłw iÂśc
Pewnie,Âże siĂŞ zgodze :tanczy: -Anita to peÂłna profeska 8)
TeÂż jestem za tym,musi zostaĂŚ i podnosiĂŚ sÂłupki oglÂądalnoÂści :aniol:
epsztajnek pisze: I powiedzcie koledzy, czyÂż Ona nie jest zjawiskowa ?
OdkÂąd JÂą pierwszy raz ujrzaÂły me oczy aÂż po dziÂś dzieĂą ani przez chwile nie miaÂłem wÂątpliwoÂści,Âże jest :tanczy: ;) Joasia tymi swoimi oczkami to potrafi zrobiĂŚ wszystkie triki 8) -tak wiĂŞc dysponuje potĂŞÂżnÂą broniom :aniol: MogÂła by czĂŞÂściej robiĂŚ 'maÂślane oczy' :lol2: -ale to tak nie bardzo pasuje do informacyjnej tv-wiem :rozglada: ;)
BĂŞdzie specjalne wydanie, poÂświĂŞcone zmarÂłym bohaterom dotychczasowych wydaĂą.
Tak wiĂŞc Joasia prawdopodobnie bĂŞdzie na czarno ... Tematy smutne, ale widok piĂŞkny....
Pokazali fragment tylko :uhh: Tak wiĂŞc dziÂś bedzie melancholijna i stonowana Joasia :uhh:

:tanczy: CZAR,WDZIÊK,ELEGANCJA :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Pozwolicie, Âże zacznĂŞ od gratulacji dla Joasi z okazji drugiej rocznicy :tanczy: :tanczy:

Wszystkigo najlepszego, jeszcze wiĂŞcej sukcesĂłw i samych radoÂści :D
ÂŻyczĂŞ Ci Joasiu takÂże, byÂś siĂŞ czasem do Nas odezwaÂła jakimÂś mailem ;)

Obrazek
I powiedzcie koledzy, czyÂż Ona nie jest zjawiskowa ?
Chyba siĂŞ nie powtarzamy :] Jest zjawiskowa- jak najbardziej :D
Jest piĂŞkna, kobieca, idealna, profesjonalna, elegancka, prefekcyjna :lol2:
Tak wiĂŞc Joasia prawdopodobnie bĂŞdzie na czarno ...
Szkoda, Âże Joasia bĂŞdzie miaÂła takie ponure wydanie :(
KiedyÂś dla rĂłwnowagi powinni zrobiĂŚ wydanie optymistyczne :rozglada:
Pewnie,Âże siĂŞ zgodze -Anita to peÂłna profeska
TeÂż jestem za tym,musi zostaĂŚ i podnosiĂŚ sÂłupki oglÂądalnoÂści
Pewnie ogl¹dalnoœÌ posz³a by w dó³ jakby Joasia zaprzesta³a swojej dzia³alnoœci :lol2:
Na szczĂŞÂście od dwĂłch lat raczy nas swojÂą egzystencjÂą :tanczy:
Mam nadzieje, Âże zobaczymy jÂą jeszcze w wielu rolach w tvn24 :P
MogÂła by czĂŞÂściej robiĂŚ 'maÂślane oczy' -ale to tak nie bardzo pasuje do informacyjnej tv-wiem
Jakby w Poranku robiÂła, to jak najbardziej by siĂŞ nadaÂły :tanczy:
Ale w PzP teÂż to pasuje, bo to oczy Joasi :jupi:
maxxx

arczi pisze:Pozwolicie, Âże zacznĂŞ od gratulacji dla Joasi z okazji drugiej rocznicy
O nieee :nie: ,ja nie pozwalam :ban: Chyba,¿e wtedy jak pozwolisz mi siê do³¹czyÌ do gratulacji :tanczy: :jupi:

PiĂŞkny torcik przygotowaÂłeÂś-nawet ma dwie Âświeczki :tanczy: AÂż Âżal go rozpoÂławiaĂŚ :devil:
Chyba siĂŞ nie powtarzamy Jest zjawiskowa- jak najbardziej
Jest piĂŞkna, kobieca, idealna, profesjonalna, elegancka, prefekcyjna
WeÂź przestaĂą :lol2: Bo siĂŞ Joasia zaczerwieni :red: :spiewa:
Szkoda, Âże Joasia bĂŞdzie miaÂła takie ponure wydanie
KiedyÂś dla rĂłwnowagi powinni zrobiĂŚ wydanie optymistyczne

MoÂże jak bedzie DzieĂą Dziecka :tanczy:
Na szczĂŞÂście od dwĂłch lat raczy nas swojÂą egzystencjÂą
Mam nadzieje, Âże zobaczymy jÂą jeszcze w wielu rolach w tvn24
Musimy trzymac za NiÂą kciuki Âżeby wspinaÂła siĂŞ po drabince zawodowej coraz sprawniej :D
Jakby w Poranku robiÂła, to jak najbardziej by siĂŞ nadaÂły
Ale w PzP teÂż to pasuje, bo to oczy Joasi
A niech sobie robi maÂślaki nawet w PzP-no moÂże nie dziÂś :cicho: :rozglada:

DziÂś MaÂłgorzata TelmiĂąska jest na PowÂązkach-tak wiĂŞc marzenie epsztajnka siĂŞ nie speÂłniÂło :rozglada: Ale to byÂło nierealne :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

O nieee ,ja nie pozwalam Chyba,¿e wtedy jak pozwolisz mi siê do³¹czyÌ do gratulacji
Jak musisz, to moÂżesz :spiewa:
Nie no, w sumie to kazdy, kto chce moÂże Joasi gratulowaĂŚ :lol2:
PiĂŞkny torcik przygotowaÂłeÂś-nawet ma dwie Âświeczki AÂż Âżal go rozpoÂławiaĂŚ
Ale to nie ja piekÂłem :stop: Zato siĂŞ za nim nieÂźle nachodziÂłem :spiewa: :spiewa:
Nie³atwo by³o znaleŸÌ z dwoma œwieczkami :P I wybra³em w koùcu taki mocno s³odki z lukrem :szalony:
WeÂź przestaĂą Bo siĂŞ Joasia zaczerwieni
Jak siĂŞ jest JoasiÂą to powinno siĂŞ byĂŚ przyzwyczajonym di takich komplementĂłw :D
A zarumieniona Joasia to widok niepowtarzalny :lol2:
Musimy trzymac za NiÂą kciuki Âżeby wspinaÂła siĂŞ po drabince zawodowej coraz sprawniej
Jestem ciekaw, jak bĂŞdzie wyglÂądaÂło zycie zawodowe Joasi za nastĂŞpne 2 lata :mhm:
maxxx

Jak musisz, to moÂżesz
Nie no, w sumie to kazdy, kto chce moÂże Joasi gratulowaĂŚ
Szkoda,¿e jest nie piœmienna meilowo mo¿naby by³o wys³aÌ Jej pare s³ów :spiewa:
Ale to nie ja piekÂłem Zato siĂŞ za nim nieÂźle nachodziÂłem
Nie³atwo by³o znaleŸÌ z dwoma œwieczkami I wybra³em w koùcu taki mocno s³odki z lukrem
AleÂś pocukrzyÂł wiesz co :lol2: Mam nadziejĂŞ,Âże Joasia przeÂłknie takÂą sÂłodycz :tanczy:
Jak siĂŞ jest JoasiÂą to powinno siĂŞ byĂŚ przyzwyczajonym di takich komplementĂłw
A zarumieniona Joasia to widok niepowtarzalny
Ah nie pomyÂślaÂłem-dla Joasi to nic nowego :hmm:
Jestem ciekaw, jak bĂŞdzie wyglÂądaÂło zycie zawodowe Joasi za nastĂŞpne 2 lata
TeÂż jestem ciekaw :rozglada: Przekonamy siĂŞ szybciej niÂż myÂślisz :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Szkoda,¿e jest nie piœmienna meilowo mo¿naby by³o wys³aÌ Jej pare s³ów
No niestety :hmm: Ja wys³a³em w³aœnie do Joasi maila z gratulacjami, ale nie liczê na odpowiedŸ zwrotn¹ ;( A mi³o by by³o, gdybym mia³ t¹ œwiadomoœÌ, ¿e Joaœ poœwiêci³ pare minutek dla mnie :]
AleÂś pocukrzyÂł wiesz co Mam nadziejĂŞ,Âże Joasia przeÂłknie takÂą sÂłodycz
Mam nadzieje, ze nie dostanie od tego cukrzycy :lol2:
NaleÂży siĂŞ Asi :aniol: Przeciez chyba nie utyje zanadto :rozglada:
Ah nie pomyÂślaÂłem-dla Joasi to nic nowego
Pomyœl, jaka musia³aby byc rumiana, gdyby wesz³a na forum i przeczyta³a wszystko, co siê o Niej napisa³o :shock: Mog³aby staÌ siê pró¿na :devil:
TeÂż jestem ciekaw Przekonamy siĂŞ szybciej niÂż myÂślisz
No te 2 lata pewnie szybko minÂą i bĂŞdÂą pod znakiem niewielkiej iloÂści Joasi w tvn24 ;(
Pewnie za 2 lata teÂż bĂŞdziemy jÂą capsowaĂŚ w PzP, choĂŚ ja ÂżyczĂŞ sobie i Asi, by miaÂła jeszcze jakieÂś inne zajĂŞcia :rydzyk:
maxxx

arczi pisze:No niestety Ja wys³a³em w³aœnie do Joasi maila z gratulacjami, ale nie liczê na odpowiedŸ zwrotn¹ A mi³o by by³o, gdybym mia³ t¹ œwiadomoœÌ, ¿e Joaœ poœwiêci³ pare minutek dla mnie
Jak Ci odpisze( :devil: ) to sie pochwal,a jeÂśli nie-okryjmy to kurtynÂą milczenia :D
Mam nadzieje, ze nie dostanie od tego cukrzycy
NaleÂży siĂŞ Asi Przeciez chyba nie utyje zanadto

Nic siĂŞ nie martw ;) Co to jeden torcik-ani Âśladu nie bĂŞdzie :szalony:
Pomyœl, jaka musia³aby byc rumiana, gdyby wesz³a na forum i przeczyta³a wszystko, co siê o Niej napisa³o Mog³aby staÌ siê pró¿na
JuÂż by Ona to sobie jakoÂś wytÂłumaczyÂła po swojemu ;)
No te 2 lata pewnie szybko minÂą i bĂŞdÂą pod znakiem niewielkiej iloÂści Joasi w tvn24
Pewnie za 2 lata teÂż bĂŞdziemy jÂą capsowaĂŚ w PzP, choĂŚ ja ÂżyczĂŞ sobie i Asi, by miaÂła jeszcze jakieÂś inne zajĂŞcia
Pewnie jakieÂś przetasowanie bĂŞdzie :rozglada: Nie ma co gdybaĂŚ,tak samo dwa lata temu byÂś nie wymyÂśliÂł,Âże bĂŞdzie w PzP :D A nuÂż za dwa lata padnie z Joasiowych ust tekst typu 'Witam PaĂąstwa Joanna KryĂąska zapraszam na program ÂŚwiat i WszechÂświat' :lol2:
I tego Joasi Âżyczmy,wszak Ona taka europejska :lol2: Tak mi siĂŞ wydaje,Âże lubi chyba takie globalne tematy,choĂŚ teraz zajmuje siĂŞ polskim podwĂłrkiem :hyh: :hyh:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Jak Ci odpisze( ) to sie pochwal,a jeÂśli nie-okryjmy to kurtynÂą milczenia
No ja mam nadzieje, Âże choĂŚ raz bĂŞdĂŞ mĂłgÂł sie pochwaliĂŚ :rydzyk:
Ale jeste realistÂą- trzeba bĂŞdzie milczeĂŚ :spiewa:
Pewnie jakieÂś przetasowanie bĂŞdzie Nie ma co gdybaĂŚ,tak samo dwa lata temu byÂś nie wymyÂśliÂł,Âże bĂŞdzie w PzP A nuÂż za dwa lata padnie z Joasiowych ust tekst typu 'Witam PaĂąstwa Joanna KryĂąska zapraszam na program ÂŚwiat i WszechÂświat'
:devil: No nie wiem :roll: Jednak myÂślĂŞ, Âże ÂŚiW moÂże ktoÂś inny dostaĂŚ :roll:
Joasia pewnie nadal bĂŞdzie siĂŞ pojawiaĂŚ o 17:10 w PzP :spiewa:
Aczkolwiek ÂżyczĂŞ Joasi nowych wyzwaĂą i projektĂłw :D
I tego Joasi Âżyczmy,wszak Ona taka europejska Tak mi siĂŞ wydaje,Âże lubi chyba takie globalne tematy,choĂŚ teraz zajmuje siĂŞ polskim podwĂłrkiem
WÂłaÂśnie mnie siĂŞ wydaje, Âże bardziej jÂą zajmujÂą tematy zagraniczne, niz polskie :rozglada:
Ale dobrze radzi sobie na obu pÂłaszczyznach :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

DziÂś MaÂłgorzata TelmiĂąska jest na PowÂązkach-tak wiĂŞc marzenie epsztajnka siĂŞ nie speÂłniÂło :rozglada: Ale to byÂło nierealne :spiewa:
No có¿... przechodzi³em dzisiaj obok tej Skody .... na przednim siedzeniu siedzia³a Ma³gorzata ...reszta ekipy sta³a przy furgonetce z aparatur¹ nadawcz¹... Bardzo lubiê Ma³gosiê , jeszcze z czasów polsatowskich, ale tak chcia³bym ujrzeÌ tê jasny-blond-³epetynkê....Ale mimo wszystkiego prze¿y³em dzisiaj s³odki dreszczyk, kiedy przed cmentarzem pow¹zkowskim w drodze do autobusu przesz³a obok mnie Anita Werner. Trzyma³a w rêkach dwa znicze , wiêc widocznie dla kogoœ na grób... ( a obok Skody TVN24 sta³a druga Skoda - TVN :mhm: )Niestety , elementarne poczucie przyzwoitoœci nie pozwoli³o siê jej uwa¿nie przyjrzeÌ ( czytaj - bezczelnie siê gapiÌ ) , a , ze wzglêdu na panuj¹cy t³um, nie mia³em mo¿liwoœci dyskretnej obserwacji...
takÂże panowie, motto ze stopki koleÂżanki forumowiczki DÂżastiny, jest jak najbardziej prawdziwe...
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dziœ w ''PzP'' nie bêdzie doœÌ du¿o Joasi, bo tylko powita³a i po¿egna pewnie widzów.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony czwartek 01 lis 2007, 16:20 przez Camilo, łącznie zmieniany 2 razy.
maxxx

Kurcze co oni tak wczeœniej zaczêli :hmm: Zawsze ze dwie minuty spóŸnienia s¹ a dziœ w³aczy³em 10 po i juz materia³y lecom jeden za drugim :neutral: Dziwnie tak :hmm:
Ciekawe czy jeszcze wrĂłci Joasia na wizjĂŞ,moÂże pod koniec ..oby :rydzyk:
kamilo pisze:Dziœ w ''PzP'' nie by³o doœÌ du¿o Joasi, bo tylko powita³a i po¿egna³a widzów
Aha,teraz dopiero doczytalem co napisaÂłeÂś :rozglada: No to szkoda ;( Tymbardziej dziĂŞki za capsy :aniol:
ODPOWIEDZ