Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:MĂłgÂłbym jej swoje poÂżyczyĂŚ Mam takie bardzi ciepÂłe

A bedom pasowaÂły :devil: MogÂą byĂŚ rozciagniete,no chyba,Âże za maÂłe-nie wiem nie znam siĂŞ :spiewa:
Tak, Ty PamiĂŞtam jakby to byÂło wczoraj
Chcia³eœ mnie dorwaÌ a póŸniej poleci³eœ to samo zrobiÌ adamowi
A juÂż nie pamiĂŞtam-widocznie zasÂłuÂżyÂłeÂś 8) Nie trzeba byÂło broiĂŚ :grozi: :lol2:
Mickiewicza czy Konrada
Mickiewicza :uhh:
Nie bĂŞdĂŞ zaprzeczaÂł
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Joanna 'Marchew' KryĂąska No bardzo sympatycznie
Marcheweczka nie marchew :evil: :devil:
Nie mogĂŞ uwierzyĂŚ z tymi kolczykami
ÂŻe teÂż Joasi siĂŞ chce tak zmieniaĂŚ caÂły wystrĂłj
Widzisz jak Ona siĂŞ dla Nas stara :aniol: :klamca:
Kiedy Joasia byÂła w niej ostatnio, teÂż ta marynarka zostaÂła okrzykniĂŞta nowÂą
Joasia musi dbaĂŚ o te marynareczki Niby juÂż pare razy noszona, a wyglÂąda jak nowa
No nie moÂżemy teÂż wymagaĂŚ nowoÂści codziennie :roll: Bo by Joasia tylko na ubranka pracowaÂła ;) Dlatego trzeba sprawiaĂŚ wraÂżenie,Âże to coÂś nowego :klamca:
Ciekawe, czy Joasia weszÂłaby na antene we wczorajszym stroju Ani KalczyĂąskiej Bo tak po domowemu siĂŞ ubraÂła, a Joasia to chyba musi byĂŚ taka damulka
Chyba masz racjĂŞ-Joasia to jest taka damulka :tanczy: ChoĂŚ Ania pewnie teÂż-ale z wiĂŞkszym luzem ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Chyba masz racjĂŞ-Joasia to jest taka damulka
Przed chwilÂą temu zaprzeczylem, ale tak sobie myÂślĂŞ ... Joasia dopiero drugi rok w Warszawie.. MoÂże jeszcze nie wyzbyÂła siĂŞ tak zwanego "kompleksu prowincji" :> , moÂże rzeczywiÂście jeszcze nie ma w sobie tego luzu.... :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Gdyby tak Joasia dostaÂła do prowadzenia program, powiedzmy, "Noc z TVN24 , czyli skandale obyczajowe w polityce - tylko dla dorosÂłych " .....
Bardzo ciekawe pasmo :tanczy: Ale czy pasowaÂłoby do Naszej uduchowionej Joasi, stojÂącej na straÂży moralnoÂści :mhm: WyobraÂżacie sobie Joasie grzebiÂącÂą niemalÂże w gaciach ÂŁyÂżwiĂąskiego :shock: I opowiadaÂła nam o kuuarach afer erotycznych :hmm:
Ale z dewizÂą bliÂżej ludzi mogÂłaby siĂŞ przyjrzeĂŚ co wyprawiajÂą posÂłowie poparci przeciez przez nas :hyh:
A bedom pasowaÂły MogÂą byĂŚ rozciagniete,no chyba,Âże za maÂłe-nie wiem nie znam siĂŞ
JuÂż ja je odpowiednio przetworze i wyÂślĂŞ Joasi :tanczy: Tylko paczkÂą, nie mailem :uhh:
Bo wtedy Joasia nawet nie odbierze ;(
A juÂż nie pamiĂŞtam-widocznie zasÂłuÂżyÂłeÂś Nie trzeba byÂło broiĂŚ
Staram siĂŞ byĂŚ przeczny jak mogĂŞ, ale we mnie jest troche takiej zbĂłjeckiej duszy :lol2:
Marcheweczka nie marchew
Marchwisko :tanczy:
Przed chwilÂą temu zaprzeczylem, ale tak sobie myÂślĂŞ ... Joasia dopiero drugi rok w Warszawie.. MoÂże jeszcze nie wyzbyÂła siĂŞ tak zwanego "kompleksu prowincji" , moÂże rzeczywiÂście jeszcze nie ma w sobie tego luzu....
A Joasia nie studiowaÂła w Warszawie :mhm: No chyba Âże w BiaÂłymstoku :spiewa:
A dlaczego uwaÂżasz, Âże miaÂła 'kompleks prowincji' :shock: Joasia ma w sobie luz :> :spiewa: :spiewa:
maxxx

epsztajnek pisze:Przed chwilÂą temu zaprzeczylem, ale tak sobie myÂślĂŞ ... Joasia dopiero drugi rok w Warszawie.. MoÂże jeszcze nie wyzbyÂła siĂŞ tak zwanego "kompleksu prowincji" , moÂże rzeczywiÂście jeszcze nie ma w sobie tego luzu....
Ale nie mamy dowodu na zadn¹ z tych tez :uhh: Bo niby czym w Jej pracy ten kompleks mia³by siê objawiaÌ :rozglada: ¯e jest wystrojona w ka¿dej okolicznoœci jak Stróz w Bo¿e Cia³o :uhh: Temat rzeka-potopilibyœmy siê chcac dojœÌ do ³adu i sk³adu w tej materii :hmm:
epsztajnek

Temat rzeka-potopilibyœmy siê chcac dojœÌ do ³adu i sk³adu w tej materii :hmm:
CaÂła Joasia to temat-rzeka, codziennie topimy siĂŞ w domysÂłach na jej temat :<
Bo niby czym w Jej pracy ten kompleks miaÂłby siĂŞ objawiaĂŚ
Sami przed chwilÂą powiedzieliÂście "Joasia-damulka". WiĂŞc zabraÂłem gÂłos w dyskusji ..... :mhm: wiem , Âże mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ...
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale nie mamy dowodu na zadnÂą z tych tez Bo niby czym w Jej pracy ten kompleks miaÂłby siĂŞ objawiaĂŚ
Ja uwaÂżam, Âże Joasia nie ma Âżadnych kompleksĂłw :stop:
No bo przecieÂż noszenie eleganckich ciuchĂłw nie moÂże ÂświadczyĂŚ o zakompleksieniu :hmm:
CaÂła Joasia to temat-rzeka, codziennie topimy siĂŞ w domysÂłach na jej temat
MoÂże kiedyÂś uda nam siĂŞ jÂą rozwikÂłaĂŚ :rydzyk: Ale jestem realistÂą- jakoÂś w to nie wierzĂŞ- Joasia nigdy nie zostanie odgadniĂŞta :nie:
Sami przed chwilÂą powiedzieliÂście "Joasia-damulka". WiĂŞc zabraÂłem gÂłos w dyskusji...
Ja piszÂąc o damulce miaÂłem na myÂśli to, Âże jest kobietÂą dostojnÂą i eleganckÂą :stop:
Nie miaÂłem na myÂśli tego, Âże nie ma luzu :spiewa:
epsztajnek

Ja piszÂąc o damulce miaÂłem na myÂśli to, Âże jest kobietÂą dostojnÂą i eleganckÂą :stop:
Nie miaÂłem na myÂśli tego, Âże nie ma luzu :spiewa:
OkreÂślenie "damulka" niesie w sobie silnÂą dawkĂŞ ironii :>
Ale skoro twierdzicie, Âże wasze intencje byÂły inne , przyjmijmy temat za niebyÂły :xx: :xx:
maxxx

No faktycznie u¿yliœmy takiego okreœlenia 'damulka' ale przysiêgam nie mia³em nic przeœmiewczego na myœli,raczej ot tak jako sympatyczne okreœlenie elegancko ubranej Joasi :aniol: Mniejsza o wiêkszoœÌ-zapêtliliœmy siê potwornie :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Fakt, 'damulka' mo¿e nieœÌ za sob¹ troche takiego z³ego znaczenia :hmm:
Ja miaÂłem to uÂżyĂŚ jako zdrobnienia, ale chyba nie powinno tak siĂŞ staĂŚ :devil:
MoÂże po prostu zastÂąpiĂŚ to teraz sÂłowem 'KrĂłlowa' i wszystko siĂŞ naprostuje :D
Nigdy moim celem nie byÂło kpienie z Joasi czy przeÂśmiewanie siĂŞ z Niej :stop:
maxxx

arczi pisze:Nigdy moim celem nie byÂło kpienie z Joasi czy przeÂśmiewanie siĂŞ z Niej
Tak :shock: A kto Joasie od krokodyli wyzywa :spiewa:
*(to tak dla zÂłagodzenia napietej sytuacji Âżarcik)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tak A kto Joasie od krokodyli wyzywa
*(to tak dla zÂłagodzenia napietej sytuacji Âżarcik)
Zarcik sytuacyjny :lol: Bardzo uroczy i Âśmieszny :devil:

Panowie dosyĂŚ waÂśniom- Joasia patrzy :aniol: :arrow:

Obrazek

Ta minka wyglÂądaÂłaby zupeÂłnie inaczej, gdyby zobaczyÂła jak sprawa jej 'damostwa' nas podzieliÂła :D

I jeszcze przypomnienie Joasi- reporterki :D Fragment pochodzi ze strony tvn24.pl :P
Jest prezentacja studia w caÂłej okazaÂłoÂści, a na plaÂźmie kto :mhm: Joasia :D :D :D

Obrazek

Acha, maxxxie przyjmij moje gratulacje- awansowaÂłeÂś do pierwszej dziesiÂątki forumowiczĂłw o najwiĂŞkszej iloÂści postĂłw :brawa: I gratuluje teÂż Joasi, bo to chyba Ona siĂŞ do tego sporo przyczyniÂła :D
maxxx

arczi pisze:Zarcik sytuacyjny Bardzo uroczy i Âśmieszny
NaprawdĂŞ Ci siĂŞ podoba :devil: :spiewa:
Panowie dosyĂŚ waÂśniom- Joasia patrzy
AleÂś wynalazÂł unicestwiaczke :tanczy: Ja juÂż nic nie mĂłwie tylko siĂŞ zachwycam :aniol:
Ta minka wyglÂądaÂłaby zupeÂłnie inaczej, gdyby zobaczyÂła jak sprawa jej 'damostwa' nas podzieliÂła
Nie chcemy innej minki :nie: Dlatego nie moÂżemy siĂŞ dzieliĂŚ :aniol:
I jeszcze przypomnienie Joasi- reporterki Fragment pochodzi ze strony tvn24.pl
Jest prezentacja studia w caÂłej okazaÂłoÂści, a na plaÂźmie kto Joasia
Szkoda,Âże to tylko wspominki,ale bardzo fajne :tanczy:
Acha, maxxxie przyjmij moje gratulacje- awansowaÂłeÂś do pierwszej dziesiÂątki forumowiczĂłw o najwiĂŞkszej iloÂści postĂłw I gratuluje teÂż Joasi, bo to chyba Ona siĂŞ do tego sporo przyczyniÂła
:aniol: Dziêki-Joasia zjad³a pewnie lwi¹ czêœÌ tych postów :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

NaprawdĂŞ Ci siĂŞ podoba
Wczoraj miaÂłem dosyĂŚ wisielcze poczucie humoru :neutral:
ÂŁatwo byÂło mnie gÂłupotÂą rozÂśmieszyĂŚ :devil:
AleÂś wynalazÂł unicestwiaczke Ja juÂż nic nie mĂłwie tylko siĂŞ zachwycam
Niech Joasia tu tak spoglÂąda caÂły czas i chroni nas od zÂłego :lol2:
To powinna byĂŚ taka wizytĂłwka forum :D
Nie chcemy innej minki Dlatego nie moÂżemy siĂŞ dzieliĂŚ
MoÂże Joasia nam jutro takÂą pokaÂże w PzP :rydzyk:
Szkoda,Âże to tylko wspominki,ale bardzo fajne
TeÂż ÂżaÂłujĂŞ ;( ;( Ale jakoÂś siĂŞ Joasia zapisaÂła na kartach historii tvn24 jako reporterka :D
MoÂże kiedyÂś jeszcze jÂą zobaczymy biegajÂącÂą po sejmie :roll:
Dziêki-Joasia zjad³a pewnie lwi¹ czêœÌ tych postów
Jestem tego pewien :lol2: Wszystko, co osi¹gn¹³eœ zawdziêczasz Joasi :szalony:
maxxx

arczi pisze:Wczoraj miaÂłem dosyĂŚ wisielcze poczucie humoru
ÂŁatwo byÂło mnie gÂłupotÂą rozÂśmieszyĂŚ
Kiedy Ty spowaÂżniejesz :devil: Nie moÂżemy wiecznie uchodziĂŚ za dzieci kwiaty :tanczy:
Niech Joasia tu tak spoglÂąda caÂły czas i chroni nas od zÂłego
To powinna byĂŚ taka wizytĂłwka forum
Ta minka to majstersztyk w wykonaniu Joasi :P Ze ÂświecÂą szukaĂŚ takiej drugiej 8)
TeÂż ÂżaÂłujĂŞ Ale jakoÂś siĂŞ Joasia zapisaÂła na kartach historii tvn24 jako reporterka
MoÂże kiedyÂś jeszcze jÂą zobaczymy biegajÂącÂą po sejmie
Z tego co przed chwil¹ w³¹czy³em tv i sie zorientowa³em to Joasia dziœ nie mia³aby lekko w Sejmie :nie: :rozglada: Straszny t³ok i œcisk,jeszcze by biedulke ktoœ uderzy³ ;(
A do tego Pisowscy politycy nie sa dziÂś rozmowni,co pewnie zezÂłoÂściÂłoby Joasie :evil:
A tak ma spokĂłj i nie jest zaleÂżna od humorĂłw 'mieszkaĂącĂłw' domu na Wiejskiej :aniol:
Jestem tego pewien Wszystko, co osi¹gn¹³eœ zawdziêczasz Joasi
Robie to wszystko dla Joasi :lol2:

[ Dodano: Pon Lis 05, 2007 4:10 pm ]
I dziÂś znĂłw AsieĂąka musi ustÂąpiĂŚ polityce ;( Przerwa do 17:10 :? Powinna byĂŚ do 17:30 :ban: ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Kiedy Ty spowaÂżniejesz Nie moÂżemy wiecznie uchodziĂŚ za dzieci kwiaty
Na razie nie chcĂŞ jeszcze stawaĂŚ siĂŞ jakimÂś rutyniarzem i ponurakiem :nie:
A takÂą opiniĂŞ myÂślĂŞ, bĂŞdziemy mieĂŚ zawsze :lol2: Przeszkadza Ci ta beztroska :>
Ta minka to majstersztyk w wykonaniu Joasi Ze ÂświecÂą szukaĂŚ takiej drugiej
Taka druga to juÂż tylko w oryginale pewnie jest :szalony:
Z tego co przed chwil¹ w³¹czy³em tv i sie zorientowa³em to Joasia dziœ nie mia³aby lekko w Sejmie Straszny t³ok i œcisk,jeszcze by biedulke ktoœ uderzy³
A do tego Pisowscy politycy nie sa dziÂś rozmowni,co pewnie zezÂłoÂściÂłoby Joasie
A tak ma spokĂłj i nie jest zaleÂżna od humorĂłw 'mieszkaĂącĂłw' domu na Wiejskiej
KiedyÂś Joasia teÂż relacjonowaÂła areszt doktora G i tam teÂż siĂŞ tak wszyscy pchali :hmm:
Albo w biaÂłym miasteczku :shock: Joasia wÂśrĂłd tÂłumĂłw- taka bieduka :roll:
JuÂż ja bym siĂŞ daÂł tym politykom na Joasie zÂłoÂściĂŚ :evil: :evil:
I dziÂś znĂłw AsieĂąka musi ustÂąpiĂŚ polityce Przerwa do 17:10 Powinna byĂŚ do 17:30
Czyli co, nie byÂło PzP ;( ;(
ODPOWIEDZ