epsztajnek pisze:Nie bÂądÂź aÂż tak okrutna :rydzyk:
I to fan:
marcinkowsky pisze:Funcky -nie zapomnij w³¹czyÌ kamery i póŸniej nam to , co nagra³aœ poka¿ !! :tanczy: Porównamy z naszymi reakcjami :devil: !! Tylko dlatego o to proszê :aniol: !! Broù Bo¿e nie mia³em zamiaru naœmiewaÌ siê z nikogo :aniol: !! :devil:
A jednak tacy ró¿ni
Wcale nie tacy ró¿ni :nie: !! Przecie¿ napisa³em o co mi tak naprawdê chodzi³o :devil: !! Nikomu œmierci od nadmiaru wra¿eù nie ¿yczy³em :nie: !! :aniol:
Alchemik pisze:Funcky jest kobietÂą, wiĂŞc nie broĂą jej patrzeĂŚ na ten uroczy zwiÂązek z wÂłasnej kobiecej perspektywy
Nie broniĂŞ !! Funcky ma do tego peÂłne prawo :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
Wcale nie tacy ró¿ni :nie: !! Przecie¿ napisa³em o co mi tak naprawdê chodzi³o :devil: !! Nikomu œmierci od nadmiaru wra¿eù nie ¿yczy³em :nie: !! :aniol:
ÂŚmierci od nadmiaru wraÂżeĂą nie Âżyczysz, ale chcesz zobaczyĂŚ Jego wyraz twarzy...
...a ja strasznie bym nie chciaÂł , Âżeby ktokolwiek zobaczyÂł mojÂą twarz, kiedy w tamten poniedziaÂłek , w trakcie oglÂądania caÂłkiem sympatycznego i dowcipnego "materiaÂłu", nagle przeszyÂło mnie straszliwe, irracjonalne uczucie zazdroÂści.. aÂż musiaÂłem przegraĂŚ oglÂądanie....
ÂŚmierci od nadmiaru wraÂżeĂą nie Âżyczysz, ale chcesz zobaczyĂŚ Jego wyraz twarzy...
...a ja strasznie bym nie chciaÂł , Âżeby ktokolwiek zobaczyÂł mojÂą twarz(...)
A czemu , ja lubiĂŞ oglÂądaĂŚ ludzi np. na pogrzebach Wtedy jest wiĂŞcej emocji iÂż podczas jakiegoÂś seansu !!
A teraz dwie wiadomoÂści -dobra i zÂła
Ju¿ widzia³em Agatkê w tvn24 :tanczy: !! Dobra wiadomoœÌ :] !!
Z³a jest taka , ¿e stoi na dworzu i marznie -w Poznaniu To ta z³a wiadomoœÌ :/
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
Alchemik pisze:Powiedz lepiej, droga Funcky, co sÂądzisz o pewnych prywatnych dzieÂłkach, ktĂłre tutaj ktoÂś zamieÂściÂł? Lub lepiej jaÂśniej zapytam, co sÂądzisz o tym, Âże one tutaj w ogĂłle siĂŞ znalazÂły?
Black raczej na 100% nie widzia³ :devil: Zbyt radosny jest Ale jak mnie czymœ wkurzy, a bêdzie mia³ ku temu trochê okazji, to na pewno mu poka¿ê :devil: A najlepiej podczas jutrzejszej imprezy rodzinnej wyœwietlê na projektorze, ¿eby wszyscy widzieli jak mu mina rzednie :devil:
Funcky -nie zapomnij w³¹czyÌ kamery i póŸniej nam to , co nagra³aœ poka¿ !! :tanczy: Porównamy z naszymi reakcjami :devil: !! Tylko dlatego o to proszê :aniol: !! Broù Bo¿e nie mia³em zamiaru naœmiewaÌ siê z nikogo :aniol: !! :devil:
Jestem jak najbardziej za tym, ÂżebyÂś Funcky nagraÂła ten moment, ale wczeÂśniej krzyknij jeszcze surpriseeeeeeeee!!! MuszĂŞ coÂś skonfrontowaĂŚ
Nasze miny oczywiÂście
marcinkowsky pisze:A teraz dwie wiadomoÂści -dobra i zÂła
Ja te¿ mam dobr¹ i z³¹ wiadomoœÌ Widzia³am relacjê od pocz¹tku, ale nagraÌ zd¹¿y³am od po³owy Ale Agatê niestety by³o widaÌ tylko na sam koniec :spiewa:
not that kind pisze:Jestem jak najbardziej za tym, ÂżebyÂś Funcky nagraÂła ten moment, ale wczeÂśniej krzyknij jeszcze surpriseeeeeeeee!!! MuszĂŞ coÂś skonfrontowaĂŚ
Nasze miny oczywiÂście
MyÂślĂŞ , Âże tyle o ile to , co zobaczy bĂŞdzie zaskoczeniem dla niego , to dla nas sama mina juÂż mniejszÂą niespodziankÂą bĂŞdzie !! No , ale nie przesÂądzajmy nim zobaczymy !!
not that kind pisze:
Ja te¿ mam dobr¹ i z³¹ wiadomoœÌ Widzia³am relacjê od pocz¹tku, ale nagraÌ zd¹¿y³am od po³owy Ale Agatê niestety by³o widaÌ tylko na sam koniec :spiewa:
Ma siĂŞ jednak to przeczucie :spiewa:
Capsy notka robisz przepiĂŞkne , ale przeczucia masz fatalne :? !! MoÂżna CiĂŞ zatem o coÂś noteczko prosiĂŚ ?? Nawet jeÂśli bĂŞdziesz miaÂła jeszcze kiedyÂś takie fatalne przeczucia , to nie pisz o nich :rydzyk: !!
...a ja strasznie bym nie chciaÂł , Âżeby ktokolwiek zobaczyÂł mojÂą twarz(...)
A czemu , ja lubiĂŞ oglÂądaĂŚ ludzi np. na pogrzebach Wtedy jest wiĂŞcej emocji iÂż podczas jakiegoÂś seansu !!
To straszne, ¿e czerpiesz z podobnych doznaù przyjemnoœÌ Zrób coœ z tym, bo w przeciwnym razie to ciê odcz³owieczy
Ja przychylam siĂŞ do proÂśby epsztajnek'a, aÂżeby Blacka zecydowanie oszczĂŞdziĂŚ
DoznaÂł w ostatnim czasie o wiele wiĂŞcej traumatycznych przeÂżyĂŚ niÂż my wszyscy razem wziĂŞci
not that kind pisze:
Ma siĂŞ jednak to przeczucie :spiewa:
DoœÌ, doœÌ ju¿ tych ponurych newsów :stop:
Nie doœÌ, ¿e nie widzia³em relacji, to na dodatek nie ziszcz¹ siê moje dzisiejsze plany na wieczór :?
Widzicie - znĂłw, czy raczej caÂły czas coÂś bÂłyszczy na palcu lewej rĂŞki Agatty?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Alchemik pisze:To straszne, ¿e czerpiesz z podobnych doznaù przyjemnoœÌ Zrób coœ z tym, bo w przeciwnym razie to ciê odcz³owieczy
Ojejhhh -juÂż zaczynam siĂŞ baĂŚ !!
Ja przychylam siĂŞ do proÂśby epsztajnek'a, aÂżeby Blacka zecydowanie oszczĂŞdziĂŚ
DoznaÂł w ostatnim czasie o wiele wiĂŞcej traumatycznych przeÂżyĂŚ niÂż my wszyscy razem wziĂŞci
PrzecieÂż to , co jego dotknĂŞÂło za sprawÂą Agatki i nas dotknĂŞÂło w rĂłwnym stopniu :? !!
Alchemik pisze:
Widzicie - znĂłw, czy raczej caÂły czas coÂś bÂłyszczy na palcu lewej rĂŞki Agatty?
Widzimy i chyba nabraÂłem pewnoÂści , Âże to pierÂścionek jakiÂś chyba jest :mhm: ?? CoÂś takiego na wzĂłr kulki siĂŞ bÂłyszczy na Âśrodku :mhm: ?? A jednak nie mam pewnoÂści :devil: !!
W tym wÂątku powinienem ci odpowiedzieĂŚ: nie Agata !!
Ale , Âżeby nie byÂło , Âże jestem tak Âślepo i niezmiennie zapatrzony...... odpowiem , Âże Jakub Porada !!
Czy mo¿emy ju¿ pokusiÌ siê o wnioski , ¿e Agatka po prostu jeden weekend w miesi¹cu bêdzie mia³a wolny od Warszawy :mhm: ?? Tylko czemu nie dali jej te¿ odpocz¹Ì od dy¿uru w ogóle :> ??
Jakie to wszystko jest skomplikowane :devil: !!
Marcin pisze:To byÂł materiaÂł o wypadkach w gĂłrach. Jak dobrze pĂłjdzie, to zamieszczÂą go na http://www.ddtvn.onet.pl
Ach WiĂŞc pewnie ten, ktĂłry emitowali w "PzP" i "PiÂŚ" w Tvn24 o tragedii 16-latka, ktĂłra wydarzyÂła siĂŞ w Tatrach w tym tygodniu? Teraz jednakÂże trafiÂł do wiĂŞkszej grupy oglÂądaczy Ale niestety nie do nas - jak na ironiĂŞ
DziĂŞkujemy za informacjĂŞ
To mo¿na jednoczeœnie odetchn¹Ì z ulg¹ -zachowuj¹c jednak umiar , bo widzieÌ ten materia³ w tvn24 i widzieÌ w tvn to spora ró¿nica , ale jednak ulga jest , ¿e jednak w ogóle siê widzia³o !!
Bardzo zatem dziĂŞkujĂŞ za uspokojenie nerwĂłw i podanie linka !!
"GĂłry piĂŞkne i niebezpieczne'' -moÂżna by tak samo napisaĂŚ o Agatce -"piĂŞkna i niebezpieczna" !!
To mo¿na jednoczeœnie odetchn¹Ì z ulg¹ -zachowuj¹c jednak umiar , bo widzieÌ ten materia³ w tvn24 i widzieÌ w tvn to spora ró¿nica , ale jednak ulga jest , ¿e jednak w ogóle siê widzia³o !!
Bardzo zatem dziĂŞkujĂŞ za uspokojenie nerwĂłw i podanie linka !!
Faktycznie kamieù spad³ z serca ChoÌ na przysz³oœÌ musimy byÌ bardziej ostro¿ni, poniewa¿ to móg³ byÌ tylko symptom zapowiadaj¹cy kto wie - mo¿e i jakieœ zmiany na... jeszcze lepsze
"GĂłry piĂŞkne i niebezpieczne'' -moÂżna by tak samo napisaĂŚ o Agatce -"piĂŞkna i niebezpieczna" !!
Jak i nasze polskie drogi Masz dziÂś bardzo dziwne skojarzenia marcinkowsky
Ech, a tak w ogĂłle to wszedÂłem tu, Âżeby powiedzieĂŚ, Âże nie tak wyobraÂżaliÂśmy sobie spotkanie z AgattÂą :? Wszak byÂła przed chwilÂą w raporcie wieczornym, ale zziĂŞbniĂŞta, na szczĂŞÂście nie zmokniĂŞta, no i byÂła zaledwie minutĂŞ i kilkanaÂście sekund :?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Tego mi by³o potrzeba Zd¹¿yliœmy przez ten krótki okres naszej mêskiej szorstkiej znajomoœci dobrze poznaÌ nasze potrzeby
Moim zdaniem Agatta zawsze po zmroku, wieczorami, wtopiona w ciemn¹ noc prezentowa³a siê nad wyraz poci¹gaj¹co - tak te¿ jest i dziœ A to zimno panuj¹ce wokó³, którego siê domyœlam sprawia, ¿e ma siê ochotê j¹ ogrzaÌ ciep³em w³asnego cia³a...
Dobrej nocy Panom... i Paniom
Tego mi by³o potrzeba Zd¹¿yliœmy przez ten krótki okres naszej mêskiej szorstkiej znajomoœci dobrze poznaÌ nasze potrzeby
Mêska i szorstka przyjaŸù g³adzona od czasu do czasu delikatnym uœmiechem Agatki ?? Jestem jak najbardziej za
Moim zdaniem Agatta zawsze po zmroku, wieczorami, wtopiona w ciemn¹ noc prezentowa³a siê nad wyraz poci¹gaj¹co - tak te¿ jest i dziœ A to zimno panuj¹ce wokó³, którego siê domyœlam sprawia, ¿e ma siê ochotê j¹ ogrzaÌ ciep³em w³asnego cia³a...
AluÂś , AluÂś -ty siĂŞ lepiej zamartw o ogrzanie Âżony , a nie zaprzÂątaj se gÂłowy dziewczynami z Wielkopolski stojÂącymi na trasie po zmroku -ujjhhhj :hmm: Ale to zabrzmiaÂło dwuznacznie :hahaha: !! :hmm: :hmm:
Ale t otvn24 wina -ka¿¹ dziewczynom po zmroku ..... ma³o tego w straszliwym zimnie staÌ na wylotówkach :wariat: !!
Dobrej nocy Panom... i Paniom
Dobrej -nie takiej dobrej , bo nas Agatka nawet szorstko i oschle do snu nie utuli