[TVP2] Koło Fortuny
Moderator: Łukasz
No i za nami pierwszy odcinek "Ko³a Fortuny". Studnio fatalne, mroczne i zbyt b³yszcz¹ce. Magda jak zwykle piêkna, ale w dobie techniki zupe³nie zbêdna. Program nieco drêtwy, ale nagrody porz¹dne. G³ówna nagroda to by³ samochód Dacia Logan. Jednak Pan Lech wygra³ wycieczkê, 15 tysiêcy i nagrodê rzeczow¹.
Brawo dla TVP2 - wreszcie porzÂądna decyzja
PamiĂŞtam KoÂło Fortuny jak o 21:45 zawsze zasiadaÂłem przed tv, Âżeby oglÂądaĂŚ ten program i bardzo sie cieszĂŞ, Âże ten program powrĂłciÂł.
Obecna forma programu mi siĂŞ podoba - jedyne dwa minusy to Tyniec i studio, rzeczywiÂście mogÂłoby byc troszkĂŞ zywsze ale ono chyba jest wzorowane rĂłwnieÂż na wersji francuskiej.
OgĂłlnie bardzo fajna decyzja TVP i oby ten program byÂł jak najdÂłuÂżej na antenie.

Obecna forma programu mi siĂŞ podoba - jedyne dwa minusy to Tyniec i studio, rzeczywiÂście mogÂłoby byc troszkĂŞ zywsze ale ono chyba jest wzorowane rĂłwnieÂż na wersji francuskiej.
OgĂłlnie bardzo fajna decyzja TVP i oby ten program byÂł jak najdÂłuÂżej na antenie.
ZIMA
Program przegrywa z konkurencjÂą:
ÂźrĂłdÂło: medialink.pl2,46 mln widzĂłw oglÂąda w telewizyjnej DwĂłjce, reaktywowany po latach, teleturniej "KoÂło fortuny" - wynika z danych AGB Nielsen Media Research.
TVP2 nadaje "Ko³o fortuny" od 29 paŸdziernika br. Pierwsze trzy odcinki teleturnieju mia³y 2,46 mln widzów (16,21 proc. udzia³ów w rynku)
Dla porównania w czasie emisji "Ko³a fortuny", TVP1 ogl¹da œrednio 3,06 mln widzów (20,21 proc. udzia³ów w rynku), Polsat - 2,72 mln widzów (17,96 proc. udzia³ów w rynku), a TVN - 4,43 mln widzów (29,23 proc. udzia³ów w rynku).
Program fajny, jak to KoÂło Furtuny. Prowadzenie TyĂąca nawet mi siĂŞ podoba. Studio takie Âśrednio. No i za krĂłtko! Powinna byĂŚ godzina jak nic. I wiĂŞcej haseÂł do odgadniĂŞcia.
Nie podobaÂło mi siĂŞ teÂż to, jak caÂła ekipa prĂłbowaÂła zbudowaĂŚ napiĂŞcie w finale. JakoÂś im nie bardzo wyszÂło. Ale i tak ok.
Nie podobaÂło mi siĂŞ teÂż to, jak caÂła ekipa prĂłbowaÂła zbudowaĂŚ napiĂŞcie w finale. JakoÂś im nie bardzo wyszÂło. Ale i tak ok.